Velkommen inn i Træff!  

 

Velkommen som lagleder i Sportsklubben Træff. Vi er veldig glad for å ha akkurat deg med på laget. Vi er glad for at du har sagt ja til å følge opp ditt barns fotballag! 

 

Laglederen skal legge til rette for aktiviteten til laget igjennom sesongen. Vi i breddegruppa ønsker å hjelpe deg i gang med dette informasjonsskrivet. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe som du lurer på. 

 

Laglederen sine oppgaver:  

  • Gjøre seg kjent med Træff sine visjoner, verdier og mål når det gjelder barnefotball 

  • Lagliste: Oppdatert lagliste sendes økonomiansvarlig i breddeavdelingen. Listen må inneholde navn, adresse, fødselsdato, foreldre/foresatte, e-post, mobiltelefon. Hvem som er trenere og hvem som er lagleder. 

  • Treningstider: Avklare når laget skal trene i samråd med breddegruppa. Det kommer epost vedrørende dette. 

  • Materiell: Lagleder og trenere får Træffklær av klubben. Lagleder får tildelt utstyr (baller, kjegler, vester osv.) fra breddegruppa. Meld behov så snart noe mangler.  

  • Cuper: Planlegge hvilke og hvor mange cuper man skal dra på sammen med trenere og foreldre. Det anbefales et minimum på ca 4 cuper hvert år.  

  • Serieturneringer: Sammen med trenere og foreldre arrangere serieturnering en gang hvert år for ditt og 3-4 gjestelag. Dette skjer fra spillerne er 6 år og oppover. 

  • Årsmelding: (ca 1 side) som inneholder antall spillerer, kamper i serien og deltagelse på cuper. Sendes til breddefotball@traeff.no ved sesongslutt.Informasjon: 

Som medlem av Træff er spillerne forsikret via Norges forballforbund. Egenandel under kr 1000 dekkes direkte av Træff. 

 

Laget får 1000 kr i lagstøtte. Det anbefales og ha kakesalg og lignende ved serieturneringenen for å få noe inntekter til å betale for påmelding til cup. Evt. sponsorinntekter skal gå via breddegruppen. 

 

Knøttene betaler 200 kr (medlemskontigent) + 700 kr (baneavgift) + 600 (treningsavgift). Totalt 1500 kr. Det gis 50% søskenmoderasjon for de yngste barna på treningsavgiften for de som har 2 fotballspillere eller flere i ungdomsgruppa (f.o.m. knøtt t.o.m. lillegutt/jente). For eksempel en familie med tre barn i breddegruppa – får de 2 yngste 50%  på treningsavgifta.  

 

 

Medlemmer får 15% rabatt på utstyr på Sport1. På handledager blir det enda bedre rabatter.

 

Træff bruker hvite drakter, grønne shortser og hvite sokker. Alt av merket Nike i fargene hvitt og grønt. 

 

Med vennlig hilsen 

Breddestyret i Træff 

E-post: breddefotball@traeff.no


 

Lenker:  

Nordmøre og Romsdal fotballkrets sine cuper – http://www.fotball.no/Kretser/... 

Breddereglementet - http://www.fotball.no/Kretser/... 

FAIR PLAY – Program - http://www.fotball.no/Document... 

FAIR PLAY – Foreldrevettkortet - http://www.fotball.no/Document... 

 

 


Levert av IdrettenOnline