Hjemmekampen!

Postet av Stian Berg Rødal den 5. Apr 2020

Vi i Træff ønsker i likhet med mange andre lag i landet å promotere det som skulle være vår første hjemmekamp, Træff - Orkla 13. april kl. 15.00. Som dere alle vet vil ikke denne kampen bli spilt på dette tidspunktet grunnet Corona-krisen. Likevel ønsker vi å selge «billetter" til denne kampen, der dere støtter Træff herrefotball med 50 kroner per billett.

I motytelse ønsker vi å vise en ønskereprise fra en av de tre fåregående sesongene. Hvilken kamp det blir er det dere som følger oss som bestemmer. Vi vil også lage noen intervjuer til kampen som ender opp som drømmereprisen, og ber derfor at dere avgir en stemme på en av de tre alternativene innen lørdag 11. mars, klokken 20.00.

Avstemmingen foregår på vår Twitterkonto: @traeff

De tre alternativene er som følger:

2017: Træff - Ranheim
Kunne vi virkelig slå ut et lag fra to nivå over oss? Det meget nervepirrende cupoppgjøret på Reknesbanen ble en klassiker å regne i Træff-sammenheng. Her kan du få et gjensyn med blant annet; Sivert Beinset, Ionel «finnen" Armean, Ola Eloranta og Aleksander Cisic.

2018: Træff - Ullern
Daværende Ullern-trener Ole Johan Aas har vel fortsatt mareritt om Lars Hausos livsfarlige innkast og et Træff-lag som SKULLE få den ballen i mål. Kampen inneholder også offensive delikatesser fra trioen Eskil Rønningen, Bruno Lopez og Jonathan Rinne. I tillegg får vi se en purung Emil Sjøvik i en rollen som super-sub.

2019: Træff - Molde 2
Etter en tung periode med tre tap på rad og 0-8 i målforskjell skulle vi møte Molde 2 på Reknesbanen, en perfekt kamp å slå tilbake i!
I denne kampen får vi se et Træff-lag med stor glød og vilje, ikke minst Stian Samdal som spiss og Anders Hagset Stavnesli i en uvant rolle som målscorer. Dette var også Henrik Andersen-Gott's siste kamp for oss i en Træff-karriere som endte med skaden han fikk i denne kampen.

DU velger hvilken kamp vi skal vise og vi håper mange engasjerer seg med en stemme.

Vi kommer til å publisere sendingen fra «ønskereprisen» mandag 13.april, klokken 15.00 på vår YouTube-kanal https://www.youtube.com/channel/UC7KVG0SB-8qmC2kQpTmpylw?view_as=subscriber

Kampen vil bli lagt ut åpent, men vi oppfordrer alle til å støtte oss i form av en billett. Vipps derfor 50 kroner til Træff herrefotball (nr. 131193). Alle som kjøper «billett» får gratis kaffe og vaffel på vår første ordinære hjemmekamp 😁

Vi sees på «hjemmekampen».


BJEFF, BJEFF!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline