Seiersrekken fortsetter for herrelaget!

Postet av Stian Berg Rødal den 25. Feb 2020

Dommer:
Adrian Bratli

Målscorere:
11' Emil Sjøvik
17' Mikael Wenaas (Eirik Kjørsvik)
58' Mikael Wenaas (Eirik Kjørsvik)
84' Eirik Kjørsvik (Mikael Wenaas)

Kort:
25' Hjelset-Kleive (Gult)
84' Hjelset-Kleive (Gult)


Første omgang:

Fredrik Bergslid

Jostein Blindheim - Jonathan Rinne - Mats Brenden - Jørgen Bøe

Mikael Wenaas - Emil Sjøvik - Sondre Eide Blikås

Simen Ødegård - Eirik Kjørsvik - Adrian Bygland


Et ungt lag fra start der snittalderen var 19,5 år og Jonathan Rinne den eneste over 21 år. En første omgang der vi hadde ball mye, men ikke klarte å finne samme flyt i det offensive spillet fra de to foregående treningskampene.
Etter 11 minutter får vi en corner som etter hvert spretter til Emil Sjøvik på bakerste stolpe som enkelt kan sette inn 1-0.
Bare seks minutter etterpå er det Mikael Wenaas som får ballen fra Kjørsvik og fra død vinkel setter han den i mål via keeper sitt ben.
Hjelset-Kleive farlige på overganger og kommer alene med keeper flere ganger, men vår keeper står glimrende og holder målet rent ut omgangen med hjelp av Sondre Blikås som redder på strek ved en andledning. Begge lag kunne scoret flere mål og statistikken sier 6-5 i store sjanser favør oss.


Andre omgang:

Fredrik Bergslid

Jostein Blindheim (Odin Bellingmo, 76') - Jonathan Rinne - Mats Brenden - Jørgen Bøe

Mikael Wenaas - Emil Sjøvik (Tim Haugen, 76') - Sondre Eide Blikås

Lars Josef Ranheim - Eirik Kjørsvik - Adrian Kosinski 


Vi har ballen fryktelig mye, men det offensive spillet sitter dårlig og det er fryktelig mye feil fra både oss og Hjelset-Kleive.
Sjanserik første omgang blir totalt forandret i denne andre omgangen der vi produserer tre store sjanser inkludert målene våre som kommer på to dødballer.
Det første er et litt billig indirekte frispark som Mikael Wenaas smeller i mål fra fem meter, og det andre et smart frispark som Eirik Kjørsvik flikker videre i motsatt hjørne.
Det positive er at Hjelset-Kleive knapt nok er inne i vår boks, og vi slipper til null avslutninger i andre omgang.

Vi fikk ikke trent på søndag grunnet snøen som kom, og har manglet flere spillere både på trening den siste uka og til denne kampen. Likevel scorer vil tre nye mål på dødball, slipper inn null mål igjen, og vinner vår tredje strake kamp.
Mikael Wenaas og Eirik Kjørsvik involvert i alle målene våre. Det lover godt foran sesongen som kommer! Vi fikk også to debutanter i Odin Bellingmo og Tim Haugen som spilte siste 15 minuttene.

Nå er det to treningsuker før vi møter Herd til neste treningskamp. Den går også på Reknesbanen, 7 mars klokken 15:00, velkommen tilbake på kamp da!


Høydepunkter:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline