Seier i årets første treningskamp

Postet av Stian Berg Rødal den 9. Feb 2020

Dommer:
Roe Vidar Lien

Målscorere:
8' Simen Ødegård
35' Ola Sjømæling
38' Ola Sjømæling
45' Ola Sjømæling (Straffe)
67' Emil Sjøvik
75' Sondre Eide Blikås
78' Lars Josef Ranheim
79' Molde FHS
82' Eirik Kjørsvik
86' Eirik Kjørsvik

Kort:
Ingen kort

Første omgang:

Lasse Weiseth

Ola Sjømæling - Jahn-Ove Wiik - Bjørnar Eltervåg - Andreas Uran

Alexander Johansen - Mikael Wenaas - Emil Sjøvik

Lars Josef Ranheim - Simen Ødegård - Adrian ByglandVi har mye ball fra start og får etterhvert uttelling når Ola Sjømæling kaster langt på Simen Ødegård. Debutanten kommer alene med keeper og er sikker når han setter inn sin første scoring for Træff,
Det går så en lengre periode før neste scoring selv om både vi og Molde FHS har store sjanser til å sette inn flere mål, men det er på dødball det skjer. Ola Sjømæling scorer hattrick på 10 minutter når han først scorer på et frispark fra Andreas Uran, så header inn en nydeling scoring på corner fra Uran og til slutt scorer på straffe som Simen Ødegård skaffer oss.
 

Andre omgang:

Lasse Weiseth

Jostein Blindheim - Jonathan Rinne - Mats Brenden - Andreas Uran

Stian Berg Rødal - Alexander Johansen (Ronny Fredriksen fra 68) - Mikael Wenaas (Sondre Blikås fra 68)

Lars Josef Ranheim - Emil Sjøvik (Eirik Kjørsvik fra 68) - Adrian KosinskiGanske likt kampbilde som i første omgang, men det tar ca 20 minutter før Emil Sjøvik setter inn sitt første for året etter fint spill.
Så renner scoringene inn siste 15 minuttene. Først legger Jostein Blindheim vakkert inn på hodet til Sondre Blikås som er sikker fra fem meter, før Lars Josef Ranheim bruker farten sin og "hamrer" inn avslutningen i motsatt hjørne.
Ti minutter før slutt er det Molde FHS som får brutt oss høyt oppe, og får rullet opp og avsluttet med en fin scoring fra 17 meter.
Eirik Kjørsvik får seg så to scoringer på slutten der han er kald og rolig i avslutningene. Gjør nok godt for den unge spissen som i fjor fikk mye av sesongen ødelagt av benbrudd.

Alt i alt en god gjennomføring der vi ser igjen mye av det vi fokuserte på før kamp. I første omgang scorer vi 4 mål fra faste situasjoner og i andre omgang scorer vi 5 mål etter fine kombinasjoner og spill vi ønsker å se fra et offensivt Træff-lag!

Velkommen tilbake lørdag 15 februar når vi møter KBK 2 på Reknesbanen klokken 14:00!


Høydepunkter:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline