Etter Kampen: Stabæk 2 - Træff

Postet av Stian Berg Rødal den 24. Jun 2019


Dommer: Eirik Wisted-Thu, Ready


Laget fra start

Michael Lie

Thomas Larhammer - Stian Olsen - Bjørnar Eltervåg

Anders Stavnesli - Alexander Johansen - Hermann Svendsen - Joakim Halsen - Andreas Uran

Stian Samdal - Eirik Kjørsvik


Bytter

Adrian Kosinski inn for Eirik Kjørsvik (72)
Jørg Haugland inn for Hermann Svendsen (90)
Mikael Wenaas inn for Joakim Halsen (90)


Første omgang

Omgangen kan egentlig bare oppsummeres med to ord: innkast og frispark.
Det ble en jevnspilt omgang med null sjanser og fryktelig mye stopp i spillet. Thomas Larhammer fikk et tidlig gult for en stempling.
Vi fikk flere muligheter til å skape noe både på lange kast og frispark, men vi ville ikke nok i motstanders boks og Stabæk fikk klarert alt som kom.

Andre omgang

Veldig lik som første omgang, men det ble skapt noen sjanser å snakke om begge veier utover omgangen. Stabæk har tre meget store sjanser på dødball hvor Michael Lie igjen er en matchvinner for oss. Thomas Larhammer får også sitt andre gule og dermed rødt når han visstnok sparker vekk ballen etter 70 minutter. Strengt fra dommer mener vi.
Rett før slutt får vi en kjempesjanse som først reddes av keeper, og så blokkeres av en forsvarer, men like etter så får Joakim Halsen dratt seg inn i feltet og skyter ballen i nærmeste hjørnet! Det er heldigvis lov å være effektiv i fotball, og vi tar med oss tre nydelige poeng hjem og går forbi Molde 2 og opp på en femteplass på tabellen.

Vi er fortsatt solide bakover i denne kampen, men lekenheten og det offensive spillet var et godt steg tilbake fra seieren mot Molde 2. Det får vi rette på frem mot Kråkerøy på Søndag.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline