Etter Kampen: Herd - Træff

Postet av Stian Berg Rødal den 25. Mai 2019


Herd-Træff 2-1 (2-1)

Etter en flott kamp forrige helg håpet vi å ha funnet flyten, etter tre tidligere knepne tap. Selv om troppen er plaget av både skader og ikke minst sykdom er vi klar på at Herd skal kunne slås.
Vi har en god oppvarming med høy kvalitet på spill sekvensen. Dette lover godt. Dessverre skjer det noe når fløyten går. Da blir vi stresset og oppjaget. Pasningene er uten adresse og vi evner ikke å holde på ballen i eget lag. Herd har ballen mye og vi blir mest jagende etter.
Så etter 9 min spill setter Herd 1-0. Dette før kampen får satt seg skikkelig.
Nå har Herd ballen mye en periode, og vi jager. Sliter fortsatt med å beholde roen med ballen i laget. Så den kommer mye bare i retur etter klarering. Det går slik det må gå når Herd setter 2-0 etter 23 min.
Nå må vi samle oss. Og det gjør vi også. Vi flytter laget høyere i banen, og løpene og pasningskvaliteten blir gradvis bedre. Siste 15 min av første omg er vi best og produsere noen sjanser. Herd virker rystet og blir helt klart stresset. Alida Hagset setter inn redusering 2-1 etter 40 min. som blir pauseresultatet.
Vi vil flytte laget høyere i banen, gjenvinne høyere og skjerpe bevegelser og pasningskvalitet. Duell 1 mot 1 må også opp noen hakk. 2 omg er mye bedre av oss. Vi er mye nærmere utligning en Herd er scoring. Men det vil seg ikke.
Selv om vi har mye mer av banespillet og at vi hever oss på alle punkt får vi ikke puttet mål. Så marginer i mot og en litt dårlig start fører til at vi ikke får med oss poeng fra Moa. Helt klart at vi har nivået inne, men nivået vi viser varierer for mye i ila denne kampen. I sum en ganske sjansefattig kamp der vi er både uheldig og udyktig og havner tidlig bakpå. Kampen sett under ett burde vi hatt med oss minst ett poeng, men vi er litt i denne gaten for tiden. Den må vi sammen jobbe oss ut av jenter!
Så nå må vi få slutt på sure ettmålstap for lag vi er minst like god som!

Neste kamp er borte mot Hødd, 8 Juni.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline