Telenor Xtra - Mesteren

Postet av Træff SK den 10. Feb 2019

Forrige onsdag gikk vi gjennom en av øvelsene i "Telenor Xtra - Mesteren" vi vil førstkommende onsdag gå igjennom øvelsen igjen og denne gangen vil vi filme og sende inn hver enkelt bidrag til konkurransen. Dere som har bestilt og fått Telenor xtra utstyr kan gjerne ha på dette til onsdag. Har du ikke bestilt, så kan du gjøre det her: http://bestilling.telenorxtra.no/epages/telenorxtra.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/telenorxtra/Categories/Utstyrspakker_utover


Øvelsen vi skal igjennom kalles for "mesterløypen" og er illustrert i bildet under:


Litt om informasjon om konkurranse og forutsetninger for å vinne finner dere under her:


"Velkommen til Telenor Xtra Mesteren. I denne konkurransen vil deltagerne få testet både tekniske, fysiske og mentale ferdigheter. Du trenger altså både kvikke bein og armer, i tillegg til en skarp hjerne.
Til å hjelpe oss å vise øvelsene har vi fått med oss noen av landets aller beste fotballspillere, og noen Telenor Xtra deltagere fra Fjellhamar.


Konkurranseregler
Øvelsene settes opp og gjennomføres tilnærmet som i beskrivelsen og på videoene. Men det er lurt å tilpasse noen utfordringer i forhold til alder. Alle som sender inn video får en kul Telenor Xtra Mester t-skjorte + vi trekker ut tre premier til de klubbene/spillerne vi mener har de beste innsendte forslagene.

Premier:
1. plass – Tur(reise/opphold, 1 overnatting) til Oslo i forbindelse med Norge-Spania, A-herrer 12.oktober (spilleren + 1 foresatt). Klubben får også et komplett Aball1 sett.
2. plass – Komplett Aball1 sett
3. plass – 25 Nike Lightweight fotballer

Innsending
Videoene sendes til bo.gustavson@fotball.no
Konkurransen varer helt til sommeren, og innsendte bidrag må være hos oss før 1.juli.

Sportslig hilsen
Bo Folke Gustavson
Fagansvarlig Telenor Xtra"


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline