Seier mot KBK 2

Postet av Stian Berg Rødal den 16. Feb 2020

Dommer:
Anders Skorpen-Trøen

Målscorere:
16' Eirik Kjørsvik
68' Eirik Kjørsvik

Kort:
11' KBK (Gult)
24' Mats Brenden (Rødt)
67' Martin Olimb (Gult)


Første omgang:

Fredrik Bergslid

Ola Sjømæling - Jahn Ove Wiik - Mats Brenden - Andreas Uran

Stian Berg Rødal - Jonathan Rinne - Emil Sjøvik

Lars Josef Ranheim - Eirik Kjørsvik - Mikael Wenaas


KBK får den første store sjansen når de spiller en lang ball i bakrom, men spissen blir stoppet av Fredrik Bergslid's glimrende benparade.
Vi har mye ball, som i forrige kamp, og etter 16 minutter får vi kombinert oss gjennom på venstre siden hvor Emil Sjøvik legger inn til Eirik Kjørsvik som setter den kontrollert i mål og 1-0 til oss.
Kampen fortsetter i samme spor uten at vi kommer til de virkelig store sjansene, men så etter 24 minutter kommer det nok en lang ball i bakrommet og Mats Brenden er uheldig å felle spissen som bakerste mann og dermed rødt kort.
Vi må dermed legge om litt, men står omgangen godt og produserer et par gode muligheter til å øke ledelsen.

Andre omgang:

Fredrik Bergslid (Brayn Musoni, 71')

Ola Sjømæling - Jonathan Rinne - Jahn Ove Wiik (Ronny Fredriksen, 60') - Andreas Uran (Jørgen Bøe, 61')

Adrian Bygland - Sondre Eide Blikås - Emil Sjøvik (Mikael Wenaas 77') - Martin Olimb

Eirik Kjørsvik


Til tross for en mann mindre så har vi mye ball og slipper lite til bakover. Adrian Bygland er nære å øke ledelsen to ganger før Eirik Kjørsvik gjør det meget bra når han setter inn sitt andre for dagen på et innlegg fra Ola Sjømæling.
KBK har et par skuddforsøk, men ingenting virkelig farlig, mens både Martin Olimb og Eirik Kjørsvik er alene med keeper uten å få ballen i mål.
Vi har god kontroll på kampen og i siste sekund bør Mikael Wenaas sette inn 3-0, men ballen går på mirakuløst vis ikke over streken.

Nok en kamp med mye gode tendenser i angrepsspillet og vi scorer to nye fine mål i etablert spill. Vi fortsetter å jobbe med de ulike oppgavene offensivt og defensivt, og foreløpig ser det bra ut.

Neste kamp er 24 februar når vi spiller mot Aalesund 2 på Reknesbanen. Det har vært godt oppmøte på våre to første treningskamper, så vi håper mange tar turen og ønsker alle velkommen til kamp i flomlyset!


Høydepunkter:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline