Ny hovedtrener klar!

Postet av Stian Berg Rødal den 7. Jan 2020

Herrestyret i Træff har gleden av å kunne presentere det nye trenerteamet for Træffs A-lag sesongen 2020. Et spennende og godt sammensatt team. 


Hovedtrener: Petter Sjåholm Melø

Assistenttrener/keepertrener: Andreas Viken Beinset

Assistenttrener: Thomas Larhammer


Petter Sjåholm Melø er 26 år gammel, født og oppvokst i Molde, og er en ekte Træffgutt.
Etter at han på grunn av skader ga seg som fotballspiller i junioralder, startet han trenergjerningen som guttetrener i Træff i fire år, i tillegg til flere verv og arbeidsoppgaver i klubben.
I 2016 flyttet Petter til Oslo for å ta bachelorgraden i Coaching & idrettspsykologi på Norges Idrettshøgskole. I løpet av og etter studiene har Petter hatt flere trenerverv i Holmen IF, og var i fjor hovedtrener for Holmens A-lag. Han kommer nå fra stillingen som sportssjef i Holmen IF, og er på plass hos oss 6 Februar.

Andreas Viken Beinset er 34 år gammel og går nå inn i sitt femte år som assistenttrener og keepertrener for A-laget. Tidligere har Andreas åtte sesonger og 255 kamper som spiller for klubben.

Thomas Larhammer har lagt fotballskoene på hylla etter 4 år og 80 kamper som spiller på A-laget siden han kom tilbake fra Volda i 2015, i tillegg til å ha vært i Træff helt opp til junioralder. Nå går han inn som en ekstra ressurs i trenerteamet.

Jahn Ove Wiik som var med i trenerteamet i fjor blir spiller i 2020.

Vi gleder oss til sesongstart!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline