Sportsklubben Træff 95 år

Postet av Træff SK den 1. Okt 2019

Hipp Hipp, Sportsklubben Træff feirer i dag 1. Oktober 95 årsdag!

Klubben ble etablert 1. Oktober 1924 og ferier med det 95 år. Vi ønsker alle nåværende og tidligere medlemmer av Sportsklubben Træff en god feiring!

Benytt gjerne muligheten til å dele et minne fra tiden din i Træff med oss i kommentarfeltet eller benytt "send oss nyheter!" i menyen.


Jubileumsbok

Gjengen som er avbildet under var i sist uke samlet i Sigmundstova for å gjennomgå Træff historier som skal inn i jubileumsårboka til 2024 da klubben blir 100 år! Her har de gått gjennom diplomer, lagbilder og en drøss av historier.

De har mange og fine historier om fotball og håper tidligere og nåværende medlemmer kan sende inn historier ol. fra håndball, fotball og tidligere idretter i klubben. Alt som sendes inn (historier, bilder, diplomer, osv.) mottas med stor Takk!

Kontakt Hans Mundal på tlf 971 90 221 E-post: hans-mun@online.no

Fotokyndig person søkes

Træff er 100 år i 2024 og arbeidet med en jubileumsbok er i gang. Årbokkomiteen trenger litt hjelp med fotoinnsamling og fotobearbeiding. Kan du litt om foto og er villig til å bruke litt tid på dette? 

Dersom noen også har en PC med Træff materiale på er vi veldig interessert å få tak i dette. gi oss en lyd dersom dere har.

Kontakt Hans Mundal på tlf 971 90 221 E-post: hans-mun@online.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline