Etter Kampen: Træff - Kråkerøy

Postet av Stian Berg Rødal den 1. Jul 2019


Dommer: Nils Myrvang, Batnfjord IL


Laget fra start

Michael Lie

Stian Samdal - Stian Olsen - Bjørnar Eltervåg

Anders Stavnesli - Alex Johansen - Hermann Svendsen - Joakim Halsen - Andreas Uran

Jonathan Rinne - Eirik Kjørsvik


Bytter

Adrian Kosinski inn for Eirik Kjørsvik (64)
Mikael Wenaas inn for Joakim Halsen (77)
Jørg Haugland inn for Hermann Svendsen (90)


Første omgang

Vi får en kjempestart med 1-0 allerede når vi runder minuttet spilt. En corner blir slått på hodet til Stian Olsen som header inn sitt andre mål på tre kamper. Dette etter at far Geir hadde sagt at sønnen aldri scorer mål, god jinx av godeste Geir der.
Mye rot og verken spill eller vær var særlig varmende, men vi holder Kråkerøy godt unna eget mål og er i tillegg nære ved å øke ledelsen et par ganger når Eirik Kjørsvik kommer løper seg fri i bakrommet.
Grei 1-0 ledelse til pause.

Andre omgang

Denne omgangen blir annerledes og det er Kråkerøy som gjennom hele omgangen har et lite trykk og mye av banespillet. Vi klarer ikke ta vare på ball og får dermed ikke skapt mye samtidig som Kråkerøy får oss til å løpe mye.
Kråkerøy er nære å utligne ved flere anledninger før de får målet sitt, som i seg selv er en nydelig scoring når Michael Lie har ikke mulighet til å få gjort noe med skuddet som går opp i motsatt kryss.
Vi fortsetter å løpe mye og holder Kråkerøy unna de virkelig store sjansene, og på overtid får vi en straffe når Mikael Wenaas header en ball i hånda på Kråkerøy. Hands-reglene skal vi ikke diskutere her, og Bjørnar Eltervåg er uansett sikker når han setter straffen hardt opp i krysset!
Dommer blåser så av kampen og vi vinner 2-1!

Vi har nå tatt tre strake seiere og er med i toppen igjen. Dette til tross for at vi de fire siste kampene har scoret fem mål på åtte skudd som har truffet mål, det er en flott egenskap i tillegg til at vi slipper inn lite bakover!

Neste kamp møter vi den suverene serielederen Eidsvold, og da kan disse egenskapene nok en gang bli avgjørende for både ett og tre poeng.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline