Før Kampen: Træff - Kråkerøy

Postet av Stian Berg Rødal den 30. Jun 2019


STATUS FØR KAMPEN

Det gjenstår to hjemmekamper og en bortekamp før ferien, og først ut er Kråkerøy. Vi har satt oss selv i god posisjon med to seiere på rad og fortsetter det frem til ferien så vil vi være med å kjempe helt i toppen.

Kråkerøy har variert veldig i resultatene denne sesongen, men slo blant annet Molde 2 i sin forrige bortekamp, og litt tidligere i sesongen slo de også Spjelkavik.
Laget er også mye bedre borte enn hjemme så langt i sesongen, selv om de egentlig spiller sine hjemmekamper på "bortebane" på Fredrikstad Stadion og ikke Kråkerøy Stadion. 3 seiere og 1 tap på reisene sine er faktisk bare overgått av topplagene Eidsvold og Lørenskog.

For vår del er Simen Varhaugvik ny på skadelisten sammen med Henrik Andersen-Gott, som er ute resten av sesongen etter at han røk korsbåndet i kampen mot Molde 2. Fortsatt er også kaptein Stian Berg Rødal og Ronny Fredriksen ute, men begge har vært i trening mot slutten av uken.
Thomas Larhammer har også karantene etter sitt røde kort mot Stabæk 2. 

En god uke ble avsluttet med sosial fredag og kampforberedelser i går, og en stor tropp med to strake seiere i lomma går inn til kampen med selvtillit og spilleglede, klare for å underholde og ta enda en seier.

Velkommen på kamp!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline