Etter kampen: Træff - Molde 2

Postet av Stian Berg Rødal den 17. Jun 2019


Dommer: Bendik Haarberg, Kvass/Ulvungen FKLaget fra start

Michael Lie

Henrik Andersen-Gott - Stian Olsen - Bjørnar Eltervåg

Anders Stavnesli - Alexander Johansen - Hermann Svendsen - Joakim Halsen - Andreas Uran

Stian Samdal - Eirik Kjørsvik


Bytter

Thomas Larhammer inn for Henrik Andersen-Gott (70)
Mikael Wenaas inn for Eirik Kjørsvik (75)
Jonathan Rinne inn for Stian Samdal (80)
Jørg Haugland inn for Hermann Svendsen (89)
Preben Grønseth inn for Anders Stavnesli (90)


Første omgang

Etter tre strake tap var denne kampen ekstra viktig, og at det var mot byrival Molde 2 gjorde ikke kampen noe mindre spennende.
En strålende solrik dag og full tribune med 200 mennesker på kamp gjorde dette til en flott dag for fotball.
Vi starter meget bra og er farlig frempå flere ganger på dødball uten å skape de virkelig store sjansene, men etter 18 minutter får Eirik Kjørsvik headet en ball inn igjen i feltet til Stian Olsen som tverrvender og smeller ballen i krysset på hel volley. Vanvittig scoring av midtstopperen!
Vi har også full kontroll defensivt og Molde 2 kommer ikke nærmere enn et skudd langt utenfor i denne første omgangen.
 

Andre omgang

Tydelig at Molde 2 ikke var fornøyde med prestasjonen i første omgang og kommer med en helt annen vilje og intensitet fra start i andre omgang.
De bruker bare to minutter på å være farlig frempå første gang, og fortsetter og være farlige den første halvtimen i andre omgang, men vi står godt imot!
Michael Lie har flere gode redninger, og er hovedårsaken til at det ikke blir 1-1 i denne perioden. I denne perioden har Molde 2 også tre stygge situasjoner som burde endt med minst ett rødt kort, der dommer Haarberg velger å gi gult i alle tre.
Etter 74 minutter kommer vi på en kjempekontring hvor Kjørsvik sender Anders Stavnesli gjennom alene med keeper. Den raske høyrevingen er sikker og setter inn 2-0 til stor jubel!
Herifra og ut har vi full kontroll på Molde 2, og Mikael Wenaas får også satt inn 3-0 etter en god prestasjon der han går forbi hele Molde-forsvaret og setter ballen i mål alene med keeper.

Meget god kamp av oss, spesielt defensivt med godt press og god struktur i laget, men også bedre i det offensive og på dødballer. Dermed tar vi vår fjerde strake seier mot Molde 2!

Neste helg er det bortekamp mot Stabæk 2, da skal vi ta tre nye poeng!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline