Før Kampen: Træff - Molde 2

Postet av Stian Berg Rødal den 14. Jun 2019


STATUS FØR KAMPEN

Klart for årets første byderby i Norsk Tipping-Ligaen, og dette er jo en kamp vi i Træff alltid ser frem til fordi vi stort sett går vinnende ut av den.
Dette skal selvfølgelig ikke endre seg i morgen heller, og nesten hele troppen er klar for kamp.

Molde 2 er et lag som lenge har vært i andre divisjon eller i toppen i tredje divisjon, og de har fått en grei start også i år. Er stort sett veldig gode hjemme, og sliter ofte litt mer borte, men tok sin første borteseier for året mot Stabæk 2 for to uker siden. Til gjengjeld kom det et hjemmetap nå sist mot Kråkerøy.
A-laget spiller kamp mot Ranheim på Søndag, så det blir nok mest sannsynlig et lag bestående av juniorspillere som kommer til Reknesbanen, men slik har det stort sett vært i de fleste kampene i år.

For vår del har vi tre strake tap på rad, og vi må tilbake til 2016 for å finne sist vi tapte tre kamper på rad, da også rett før sommerferien, da ble det også fire tap på rad før vi reiste oss igjen og endte på en tredjeplass til slutt.
Det er fortsatt fem kamper igjen til ferie, så her skal vi reise oss og kjempe for å slå Molde 2, koste hva det koste vil!
Troppen er nå nesten skadefri, og det er nå kun de to eldste som er skadet. Ronny Fredriksen har vært ute med en skulderskade i lang tid, men ryktene går om at han snuser på et comeback om ikke lenge. Kaptein Stian Berg Rødal er også ute med en hofteskade på ubestemt tid.
Andreas Uran har meldt overgang fra nettopp Molde til Træff og kan få sin debut allerede i morgen, samt at Anders Stavnesli spilte sin første kamp mot Sarpsborg 2. Det betyr at vi har en stor tropp klar for kamp i morgen, og det blir nok mye diskusjon i trenerteamet om hvem som får starte denne kampen.

Det blir strålende vær, hett på banen og mye folk, så dette er noe man ikke kan gå glipp av!

Minner også om at det er Træff - Fortuna Ålesund klokken 14 i kvinnenes andre divisjon.

Velkommen på kamp!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline