Etter Kampen: Sarpsborg 08 - Træff

Postet av Stian Berg Rødal den 9. Jun 2019


Dommer: Simen Kristiansen (Varteig IL)
 


Laget fra start

Michael Lie

Stian Olsen - Stian Samdal - Bjørnar Eltervåg

Preben Grønseth - Alexander Johansen - Hermann Svendsen - Mikael Wenaas - Anders Stavnesli

Henrik Andersen-Gott - Jonathan Rinne


Bytter

Jørg Haugland inn for Mikael Wenaas (70)
Adrian Kosinski inn for Jonathan Rinne (73)
Thomas Larhammer inn for Bjørnar Eltervåg (77)
Sondre Eide Blikås inn for Henrik Andersen-Gott (89)


Første omgang

Vi møtte et Sarpsborg med flere fra A-stallen, og fikk raskt merke at laget var ballsikkert. Mye løping etter ball og for lite ro og bevegelse med ball gjorde at vi ikke fikk til mye denne første omgangen. Sarpsborg hadde et par store muligheter før målet som Michael Lie reddet bra.
Vi lå lavt og ville gjerne skaffe oss brudd og kontringer, men de kom sjeldent og de få gangene vi fikk muligheten så mistet vi ballen like fort igjen. Dermed 1-0 til pause etter en kraftkrevende omgang med mye løping.

Andre omgang

Ikke så veldig annerledes heller i andre omgang, men vi får kommet oss litt høyere i banen og fikk slik mer kontroll på eget spill også. Vår største og eneste sjanse i kampen kom når Jonathan Rinne ble spilt i bakrom og fikk avsluttet under press fra 16 meter. Dessverre gikk ballen 4-5 meter over målet til Sarpsborg.
Sarpsborg fikk også satt inn 2-0 i denne perioden, etter at vi var uheldige i forsvar. Siste del av kampen er en transportetappe for Sarpsborg som setter inn to mål til og sørger for at tapet blir ganske stort.
Nok en kamp der vi ikke skaper noe særlig og vår tredje på rad uten mål. Da blir det vanskelig å vinne fotballkamper dessverre.

Nå må vi bare se frem mot Molde 2 og de neste kampene som kommer før sommerferie. Målene vil komme! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline