Før Kampen: Sarpsborg 08-2 - Træff

Postet av Stian Berg Rødal den 7. Jun 2019


STATUS FØR KAMPEN

Sarpsborg 08 er en relativt ung klubb som ble stiftet gjennom et samarbeid mellom Sarpsborg FK og FK Sparta Sarpsborg i 2008, men byens fotballhistorie er lang og sterk.
I fjor var klubbens A-lag i gruppespill i Europa League og imponerte mange til tross for at man røk ut.

Klubbens andrelag, som vi møter består av unge spillere som ønsker å spille fotball langs bakken, og har i flere av kampen også hatt innslag fra A-stallen. Nå har eliteserien ferie, så det spørs vel hvor mange som blir mer her, men det er muligheter for at laget kan bruke spillere som Steffen Lie Skålevik, Aleksandr Vasyutin og Lars Jørgen Salvesen som ikke startet lagets siste seriekamp 19 Mai.

Laget startet også veldig bra i sesongåpningen, men har nå tapt to kamper på rad med 4-0.

Det er også status for oss, to tap på rad og få produserte sjanser fremover. Det må endres om vi skal få med oss tre poeng fra Sarpsborg.
Da er det selvfølgelig synd at vi mangler toppscorer Simen Varhaugvik med rødt kort og Joakim Halsen som har karantene etter sitt fjerde gule mot Lørenskog.
Heller ingen nyheter på skadefronten, så det er en litt redusert tropp som reiser til Sarpsborg. Henrik Andersen-Gott er derimot tilbake etter sin karantene.
 

Vi håper på tre nye grønne poeng i Østfold og ønsker alle Træffere velkommen til Sarpsborg Stadion! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline