Etter Kampen: Træff - Lørenskog

Postet av Stian Berg Rødal den 3. Jun 2019


Dommer: Per Iver Skrøvset, Bøfjord IL


Laget fra start

Michael Lie

Preben Grønseth - Stian Samdal - Stian Olsen - Bjørnar Eltervåg

Mikael Wenaas - Alexander Johansen - Hermann Svendsen - Joakim Halsen

Simen Varhaugvik - Adrian Kosinski

Bytter

Eirik Kjørsvik inn for Adrian Kosinski (68)
Jørg Haugland inn for Joakim Halsen (74)
Jonathan Rinne inn for Preben Grønseth (76)
Sondre Blikås inn for Hermann Svendsen (86)


Første omgang

Kampen starter med mye rot og feilpasninger fra begge lag, og det er ingen av lagene som får noe spillemessig overtak første halvdel av omgangen. Etterhvert får Lørenskog tatt mer og mer over og begynner også å skape sjanser som til slutt fører til to baklengs mål for oss.
Det første kommer etter en innlegg som Preben Grønseth her uheldig og setter i eget mål, og det andre etter en kontring der vi har et farlig angrep som blir brutt i Lørenskog sin 16-meter. Under 10 sekunder etterpå ligger ballen i vårt eget mål. To kjedelige mål som kunne vært unngått.

Andre omgang

Vi blir litt bedre i presset og i banespillet og kommer oss etterhvert til noen avslutninger også. Så etter 67 minutter får Simen Varhaugvik sitt andre gule kort etter å ha prøvd å blokkere keeper på utspill. Det første fikk han "tilfeldigvis" etter noen tumulter i første omgang der dommer måtte velge ut en fra hvert lag å gi kort til.
Vi fortsetter uansett og være godt med i kampen og skaper også vår største sjanse når et frispark når Preben Grønseth på bakerste stolpe. Han bommer dessverre i avslutningen, og det ville uansett blitt annulert for en offside.
Lørenskog på sin side skaper også store sjanser og får sin tredje scoring etter en corner som heades inn igjen i feltet og en Lørenskog-spiller får stå alene og sette den i mål fra fem meter.

Vårt andre strake tap, men vi er bare nødt å legge denne kampen bak oss og se mot Lørdag når vi møter Sarpsborg 08 sitt andrelag borte i Sarpsborg. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline