Før Kampen: Træff - Lørenskog

Postet av Stian Berg Rødal den 1. Jun 2019


STATUS FØR KAMPEN

Det ble dessverre tap borte mot Spjelkavik sist, men hjemme har vi to strake seiere og ønsker å fortsette og vinne på Reknesbanen.

Da må vi vinne mot et av topplagene i divisjonen, Lørenskog som har startet sesongen godt og kun tapt den første bortekampen mot et sterkt Sarpsborg 2 i en målrik kamp. Etter dette har de vunnet alt i serien og scoret mange mål og er det mestscorende laget i avdelingen vår og kun slått av Ranheim 2 i hele Norsk-Tipping Ligaen. Det fine er at vi har sluppet inn nest minst i avdelingen, så det skal ikke bli lett for Lørenskog og score mange på oss!
Det er Riki Alba som har scoret de fleste for Lørenskog, hele 15 på de første syv kampene, og han blir mannen å stoppe fra å komme til sjansene han trenger.
Lørenskog er en klubb som holder til rett utenfor Oslo, og har ca 850 medlemmer. Det er også moderklubben til blant annet John Carew. Vår tidligere midtbanespiller Espen Engh er også involvert i det administrative i klubben. 

Skadesituasjonen bedrer seg stadig for oss, men Thomas Larhammer, Ronny Fredriksen, Stian Berg Rødal og Jostein Blindheim er fortsatt ikke klare for spill. Henrik Andersen-Gott er også suspendert med fire gule kort.

Vi ønsker alle velkommen til kamp på Reknesbanen i morgen og forhåpentligvis får vi tre nye Træffpoeng. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline