Etter Kampen: Spjelkavik - Træff

Postet av Stian Berg Rødal den 31. Mai 2019

Dommer: Haakon Javier Tronstad, Valder IL


Laget fra start

Michael Lie

Stian Hagbø Olsen - Stian Samdal - Henrik Andersen-Gott

Preben Grønseth - Alexander Johansen - Hermann Svendsen - Joakim Halsen - Eduard Khachatrjan

Simen Varhaugvik - Mikael Wenaas

Bytter

Adrian Kosinski inn for Mikael Wenaas (65)
Bjørnar Eltervåg inn for Simen Varhaugvik (70)
Sondre Blikås inn for Joakim Halsen (84)
Jørg Haugland inn for Hermann Svendsen (87)


Første omgang

Jevn start uten noe overtak, men mye dueller og lite finspill. Eduard Khachatrjan, som spilte sin siste kamp for oss, kom til et godt skudd etter 17 minutter men Spjelkaviks keeper gjør en meget god redning.
Etter dette tar Spjelkavik mer over og kommer til flere gode muligheter uten at de klarer å score. To mål blir også korrekt annulert for offside. 0-0 til pause. 

Andre omgang

Veldig lik start som i første omgangen der det er jevnt og tett. Etter 60 minutter får Spjelkavik et langt kast som ikke klareres godt nok og Tobias Heggem får dratt seg forbi en mann og skutt i mål alene med Michael Lie. Etter dette kommer vi oss ikke til noe farligere enn en heading fra Simen Varhaugvik, og vi ser mer og mer frustrerte ut. Det fører også til flere unødvendige gule kort, blant annet til Gott som må stå over hjemmekampen mot Lørenskog.
Spjelkavik er nærmere både 2 og 3 enn vi er redusering den siste halvtimen, og vi taper dermed mot Spjelkavik for første gang på 19 år i en tellende kamp.

Takk for kampen til dommertrio og Spjelkavik.

Søndag er det Lørenskog som kommer til Reknesbanen med toppscorer Riki Alba, og vi må forsøke å komme oss tilbake på vinnersporet. Det har vi god tro på!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline