Før Kampen: Spjelkavik - Træff

Postet av Stian Berg Rødal den 25. Mai 2019


STATUS FØR KAMPEN

Tre seiere på rad er fasit etter at årets tre første seriekamper endte med kun 2 poeng. Det betyr vi nå er i gang og skal gjøre det vi kan for å fortsette rekken med seiere også på Sunnmøre i dag.
Mot Nordstrand sist var vi heldige, men også gode i forsvarsspillet og på keeperplass, som fikk med oss alle tre poengene. 

Spjelkavik er et lag som har vært med lenge i tredje divisjon og vi har møtt de flere ganger opp gjennom de siste årene, både i serie og i cupspill.
Dette er kamper som stort sett var målfattige med ett og to mål, men har blitt målrike de siste møtene. Vi har et godt tak på Spjelkavik og har nå fire seiere og to uavgjorte på de seks siste kampene siden 2012.
I fjor endte det 3-3 i samme kamp, der vi lå under med 3-1 til pause og hentet oss inn igjen i andre omgang.
Fra det laget som startet da er det kun Michael Lie, Henrik Andersen-Gott og Alexander Johansen igjen som er aktuelle fra start idag.
Dette er også kamper som stort sett har høy tenning og det deles ut mye kort. I snitt har det kommet over 5 gule kort pr kamp, og det er også delt ut to røde de siste seks kampene, blant annet til Henrik Andersen-Gott i fjorårets 3-3 kamp. 

I år spilles også kampen på gress som den ble i 2015 også, da vant vi 1-0 på en corner, i en kamp hvor ballen var mer ute til innkast enn inne på banen og vår høyreback Henrik Hjelle hadde stive kastearmer i flere uker etterpå.

Dette er en kamp for menn, og blir en krig, og det blir moro å se hvordan vi tar den krigen og går seirende ut til slutt, igjen, som så mange ganger før mot Spjelkavik.

Uaktuelle til dagens kamp er Thomas Larhammer, Stian Berg Rødal, Ronny Fredriksen, Eirik Kjørsvik, Jostein Blindheim og Mati Rachowski.

Det er bare å ta turen til Sunnmøre i dag, for bare et lite steinkast over Moa spiller damelaget mot Herd klokken 14:00, så det er faktisk mulig å få med seg dobbel Træff-moro!

PS! Dette er også Eduard Khachatrjan sin siste kamp for Træff før han reiser videre. Da blir det selvsagt årets beste kamp fra vår vingback.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline