Før Kampen: Træff - Nordstrand

Postet av Træff SK den 18. Mai 2019


STATUS FØR KAMPEN

Vi får Nordstrand fra Oslo på besøk til Reknesbanen og er klar for å vinne vår tredje strake kamp.
Vi har hatt en fin treningsuke og en strålende 17 mai, og er godt forberedte på styrkene til Nordstrand.

Nordstrand er et stort idrettslag fra østkanten med 1900 medlemmer som holder på med fotball, håndball, triatlon og allsport.
Trener for Nordstrand er tidligere seriemester for Molde FK, Thomas Holm, så han er godt kjent med byen fra før. Han spilte også mot oss både i åpningskampen på Reknesbanen når Molde vant 8-0 mot oss og i andre runde i cupen i 2011 når vi tapte knepent 2-0.
Nordstrand har startet bra hjemme med tre strake seiere, blant annet mot Molde 2, men har to tap mot Eidsvold og Lørenskog på bortebane.

Vi håper å fortsette vår rekke med gode kamper, og hjemme på Reknesbanen skal det være trøbbel for alle våre motstandere. Mot Nordstrand kreves det 100% Træff for å ta tre poeng, og dette er alle i troppen klare for.
Vi mangler fortsatt Ronny Fredriksen, Eirik Kjørsvik, Thomas Larhammer, Jostein Blindheim og Stian Berg Rødal. Mati Rachowski er også ny på skadelisten. Sondre Blikås er usikker med et overtråkk mens Bjørnar Eltervåg ikke er klar for å starte enda, men med i troppen.

Det blir selvfølgelig kiosksalg og god underholdning både på banen og fra speakerplass. Billettpris er som vanlig 100,- for voksne og 50,- for barn (Gratis med Træffklær).

Få på deg Træff-effektene og kom på Reknesbanen i morgen klokken 17:30. Velkommen på kamp!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline