Før Kampen: Træff - Hødd

Postet av Herre A-lag den 30. Apr 2019


Status før kampen:

Klart for første runde i NM, og det er en gammel storhet som kommer på besøk i form av Hødd fra Ulsteinvik. Vi møtte Hødd i første runde for nøyaktig 10 år siden også, i det som ble en dramatisk og spennende kamp. Hødd ledet i det vi gikk inn i overtiden, men da dukket Kai Røberg opp på bakerste stolpe og satte inn 3-3. Da trodde alle at dette ville bli ekstraomganger, men dessverre så gikk Hødd frem og satte inn 3-4 i siste sekund av overtiden. Denne gangen skal vi ha revansje!

Hødd har slitt litt de siste årene og har nå vært i andre divisjon et par år, og har også hatt trøbbel med det utenomsportslige i ledelse og økonomi. Det drives utvilsomt godt i Ulsteinvik på spillersiden, og det utvikles gode spillere hvert år som tar steget, og i år er intet unntak. Til nå i år har flere av de som spilte siste seriekamp for Hødd 2 mot oss på Reknesbanen, som vi vant 3-0, vært med fra start og har også vært lagets beste spillere i det som har vært gode resultat mot Fredrikstad, Byåsen og Arendal. 

For vår del har sesongen startet litt trått, men vi har fått med oss to poeng fra to bortekamper. Endelig fikk vi også satt ballen i mål, så nå skal vi sørge for det fortsetter i en positiv retning.
Thomas Larhammer, Ronny Fredriksen og Eirik Kjørsvik er fortsatt ute. En kjekk nyhet er at Bjørnar Eltervåg igjen er med i troppen, så får vi se om det blir minutter på vår spillende daglige leder. Hermann Bolsønes Svendsen, Joakim Stormo Halsen og Stian Berg Rødal har også slitt med småskader, men alle tre er klare til kamp. 

Vi har lyst på en ny cupkamp, og ønsker oss mange træffere på kamp. Skjerf og flagg kan kjøpes i kiosken, og billettpris er 100,- for voksne og 50,- for barn (Gratis for barn i træff-klær).

Velkommen på kamp, cup er cup og ballen er rund og alt det der! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline