Etter Kampen: Herd - Træff

Postet av Herre A-lag den 29. Apr 2019


Dommer: Mathias Smehus Kringstad (Valder IL)Laget fra start

Michael Lie

Stian Samdal - Henrik Andersen-Gott - Sondre Blikås

Preben Grønseth - Mikael Wenaas - Jørg Haugland - Alexander Johansen - Eduard Khachatrjan

Simen Varhaugvik - Adrian Kosinski


Bytter

Joakim Halsen inn for Jørg Haugland (45)
Stian Rødal inn for Mikael Wenaas (86)
Aksel Saga inn for Adrian Kosinski (90)


Første omgang
Allerede etter ett minutt kommer Mikael Wenaas alene med keeper, men får dessverre ikke satt ballen i mål. Bare fem minutter etter dette kommer vi på en kontring der Eduard Khachatrjan får slått inn foran mål, der er det kun en Herd-spiller som på komisk vis setter ballen i en bue over egen keeper til jubel for oss.
Etter målet tar Herd over og spiller oss lave. En periode er vi ganske sterkt presset og 1-1 kommer som et resultat av dette trykket der vi også lager mange dødballer i mot. Frem mot pause skaper Herd flere store muligheter og vi skal si oss veldig godt fornøyd med å ha 1-1 inn til pause. 

Andre omgang
I andre omgang får vi hevet presset og økt intensiteten, og skaper noen farligheter mot Herd-målet. Etter ett kvarter der vi har styrt spillet kommer Khachatrjan med ball ute på kanten og skjærer innover. Ett veggspill med Simen Varhaugvik sender Khachatrjan gjennom og får lagt inn foran mål der Varhaugvik har kommet fint inn og får headet inn 2-1 til oss.
Like etterpå får Stian Samdal en kjempesjanse på et langt innkast, men treffer kun tverrligger og over på headingen.
Så blir det jevnere, og vi ser ut til å kontrollere bra helt til Herd plutselig kommer gjennom og setter 2-2 ut av ingenting. På video ser dette også ut som en ganske grei offside, så her er vi uheldige.
Herd tar så over igjen og skaper tre enorme muligheter til å vinne kampen.

Kampen sett under ett skal vi være godt fornøyde med ett poeng i en kamp der Herd har mange store sjanser og vi er effektive med våre.
Stort sett en god andreomgang av oss. Mer av det så vil vi snart vinne vår første kamp for sesongen. 

Takk for kampen til Herd og dommertrio, som igjen dømte en bra kamp.

Allerede på Onsdag er det ny kamp, da mot Hødd i NM. Søndag har vi hjemmekamp mot Nordstrand i Norsk-Tipping Ligaen. Mye spenning for Træff-supportere fremover!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline