Winter has gone!

Postet av Herre A-lag den 7. Apr 2019

Lang oppkjøring
Endelig er månedene med løping i snøstorm og kamper i -10 ferdig. Sola begynner å varme og vi skal endelig begynne å spille om poeng.
I år har vi møtt motstand fra både over, under og samme nivå som oss, og det har stort sett blitt positive resultater med ett unntak.
Fasiten ble fem seiere, to uavgjorte og ett tap, med 23-10 i målforskjell.

Toppscorer
Toppscorer i disse treningskampene ble Simen Varhaugvik med seks mål, og det forventes at han fortsetter målshowet inn i seriestarten.
Eduard Khachatrjan hadde to nye målgivende i siste treningskamp mot Molde FHS, og endte opp med syv målgivende på disse åtte kampene. 

Seriestart og scoringsklubb
Om en uke, ganske nøyaktig, står Rommen som vår motstander på Rommensletta i Oslo. Det er et nyopprykket lag som helt sikkert vil møte oss med stor entusiasme, og det blir viktig å få en god treningsuke som avsluttes med lagbilde på Fredag.
På Fredag vil du også finne spillerene på forskjellige steder i byen for å promotere scoringsklubben. Her er det mange fine premier å vinne!

Har du ønske om å kjøpe sesongkort eller supporterutstyr som flagg eller skjerf? Ta kontakt med oss på facebook, så ordner vi det!

Vi ønsker alle Træff-supportere velkommen til Rommensletta på Søndag kl 14:00, og ikke minst til første hjemmekamp mot Aalesund 2, Tirsdag 23.04 kl 19:00.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline