Fortsatt håp for Menn Senior A

Postet av Træff SK den 13. Aug 2020


Det er fem måneder siden sist Menn Senior A hadde anledning til å trene som normalt med spill på trening. Det var derfor knyttet stor spenning rundt møtet mellom Norges Idrettsforbund, Norges Fotballforbund og regjeringen mandag 10. august, som omhandlet åpning av breddeidretten. Skuffelsen var stor da det kom fram at det på grunn av dagens smittesituasjon ikke ble gitt anledning til å åpne opp for hverken trening eller kamper, og at nye vurderinger vil bli tatt først i september. Det hersket derfor stor usikkerhet om hvor vidt det fremdeles vil være mulig å gjennomføre sesong i 2020.


I digitalt møte onsdag 12. august mellom NFF og klubbene i 3. divisjon menn og 2. divisjon kvinner, ble det klart at NFF fortsatt vil jobbe for å få gjennomført sesong på vårt nivå. I forslaget skissert fra NFF skal lagene i divisjonen deles inn i 12 puljer med sju lag i hver avdeling for å spille enkel serie. Avdelingsvinnerne vil spille playoff om opprykk til Postnord Ligaen (2. divisjon), mens lagene som ender sist i avdelinga rykker ned, sammen med de seks svakeste 6. plassene hvor det vurderes playoff. 


I det foreløpige avdelingsoppsettet til NFF er vi plassert i følgende pulje (ikke endelig bestemt):

Aalesund 2

Molde 2

Orkla

Ranheim 2

Spjelkavik

Strindheim

Træff


For å kunne gjennomføre en slik sesong har NFF satt 20. september som absolutt siste dato det må åpnes for trening, med seriestart seinest 3. oktober. Serien vil med det som utfall være avsluttet 15. november.

Klubbene skal innen fredag 14. august svare på en spørreundersøkelse hvor vidt klubbene ønsker å gjennomføre en slik sesong eller ikke.

Etter møte internt for spillergruppa, med påfølgende møte mellom trenerteamet og kapteinsteamet, konkluderte MSA med at de er offensive og positive til å gjennomføre sesong i 2020, så gjenstår det å se om våre divisjonskollegaer er like offensive, og om regjeringen finner anledning til å åpne opp for trening og kamper i tide.


0 Kommentar

IFO 2020 Oppstart

Postet av Træff SK den 6. Aug 2020

Vi ønsker igjen velkommen til IFO i uke 35.

Vi har noen regler vi må følge for å kunne tilby fritidsaktivitet.

Generelt
• Barn, ansatte og foresatte som har luftveissymptomer, er i karantene eller isolasjon, skal ikke delta.
• En meters avstand med unntak av når vi spiller
• Vask av utstyr og overflater som berøres ofte. Øvrig vask utført daglig med særlig fokus på å vaske håndtak og andre hyppige berøringspunkter.
• God håndhygiene.
• Ha alle aktiviteter og samlinger i mindre grupper.
• Alltid ha ansvarlige trener/leder/voksenpersoner i sammen med barna for overholdelse av smittevern reglene.
• Ta i bruk større lokaler der det er mulig.
• God avstand ved inn og utmarsj av klubblokalene
• Økt bruk av utetid.
• Ha pauser på ulikt tidspunkt for å begrense antall unge som er ute samtidig, og tilrettelegge for at pauser kan foregå utendørs.


0 Kommentar

Smittesporing

Postet av Træff SK den 5. Aug 2020

Smittesporingsskjema


0 Kommentar

Bli med å ta ferdighetsmerke!

Postet av Træff SK den 27. Jul 2020

Hvem?

Gratis tilbud til alle barn og ungdom mellom 6-14 år. Du må ikke spille i Træff for å bli med å ta ferdighetsmerke. Spørsmål og påmelding med navn, klubb og alder sendes til pettersja@hotmail.com.


Hva?

Merkene finnes i sju forskjellige vanskelighetsgrader: Minimerket 1 og 2, samt Teknikkmerket i blått, rødt, bronse, sølv og gull.

Minimerket er anbefalt for aldersgruppen 6 til 12 år. Teknikkmerket anbefales for barn/ungdom mellom 10 og 14 år. Alle som klarer prøvene får merke og diplom tilsendt fra fotballkretsen. NB! Bare høyeste merkegrad registreres pr år. Hvis en tar flere merker samme år, skal kun den høyeste graden registreres.

Mer informasjon om øvelsene finner du her; https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/verdier-og-virkemidler/minimerke-og-teknikkmerke/#Toppen

Kan du slå Martin Ødegaard? https://www.youtube.com/watch?v=uXwNaUAfZdg


Hvorfor?

•Utvikle barn og ungdoms evne til å behandle ballen, ha fokus på betydningen av god teknikk.

•Stimulere til fotballaktivitet også utenom fellestreningene. 

•Måle fremgang, gi spillerne følelsen av å mestre og av at trening gir resultater.


Når?

Fredag 31. juli kl 11 – 12.30, Reknesbanen

Tirsdag 4. august kl 11 – 12.30, Reknesbanen

Fredag 7. august kl  11 – 12.30, Reknesbanen


Instruktører

A-lagstrener herrer Petter Sjåholm med spillere.


0 Kommentar

Tine Fotballskole uke 33

Postet av Træff SK den 13. Jul 2020

I uke 33 er det igjen duket for Tine fotballskole i regi Træff.

Påmeldingsskjema finner du her: https://traeff.no/p/52090/pamelding


Tine fotballskole Uke 33

 Praktisk informasjon før fotballskolen 

Før vi starter med det som er rent praktisk ifht oppmøte, utsyr, ol. må vi informere om tiltakene vi iverksetter for å kunne være en ansvarlig arrangør av Tine fotballskole.

 

Tine fotballskole vil i år bære noe preg av pandemien vi nå er inne i. Det er svært viktig for oss i Sportsklubben Træff og Tine at vi følger de reglene som er angitt sentralt. Vi ønsker at alle som deltar skal få en positiv opplevelse under trygge og tydelige rammer slik at risikoen for smitte reduseres. Vi skal gjennomføre Tine fotballskole på en forsvarlig måte som ivaretar smittevernet, forebygger spredning og beskytte spillere, trener, frivillige og foresatte. Vi som arrangement ansvarlig skal til enhver tid ha oversikt over hvem som er tilstede, derfor krever vi at foresatte, besteforeldre, el. fyller ut et digitalt smittesporingsskjema.

Vi følger tre hovedprinsipp for å bremse smittespredning og det er:

  1. Syke personer skal ikke møte opp (Foresatte må vurdere selv tilstand til deltaker)
  2. God hånd- og hostehygiene (vi har desinfiserende middel tilgjengelig)
  3. Holde minst 1-meter avstand til andre grupper og redusere kontakt mellom personer 

For å unngå kø mandag, er det mulighet til å komme innom Træffhuset søndag mellom 11.00-13.00 for å hente utstyr som vi deler ut. Det vil si: Tine T-skjorte, sekk og fotball.

 

Tidsskjema

Møt opp i god tid, fotballskolen begynner kl.10.00 og er ferdig kl. 14.00

Det blir trening fra kl. 10.00-11.30

Lunsj fra kl. 11.30-12.30

Trening fra kl. 12.30-14.00

 

Mat

Vi håper flest mulig spiser god frokost før de kommer på fotballskolen. Vi vet at flere barn ikke er så sulte om morgenen og derfor stiller vi med frukt og enkel brødmat for de som kjenner at sulten begynner å bre seg like før trening. Frokost på fotballskolen vil være i tidsrommet 09.30-10.00.

Vi vil også tilby enkel lunsj i form av brødmat og enkelt pålegg. For å lettest kunne etterleve retningslinjene fra sentralt hold, oppfordrer vi deltakere til å ha med matpakke på fotballskolen.

Det vil bli delt ut litago fra Tine hver dag til lunsj.


Keeperskole

Fra mandag til torsdag har vi med oss keeper fra herrelaget som er tilgjengelig for å ha full keepertrening med de deltakerne som ønsker å være med på keepertrening. I utgangspunktet gis det ikke mulighet til å være på keepertrening hver dag. Dette på grunn av at gruppene/deltakerne ikke skal blandes.

 

Utstyr

Vannflaske: Deltakerne bør ha med seg vannflaske, det blir mye aktivitet og da er det bra å ha drikke tilgjengelig. 

Baller: Deltakerne får i år fotball ved å delta på Tine fotballskole i regi Træff. Denne må det skrives navn og telefonnummer på.

Leggskinn: Vi oppmuntrer deltakerne til å ha på seg leggskinn, men stiller ikke krav til at det skal være på under trening. Enkelte øvelser vi skal igjennom blir det dueller ol, og dermed kan leggskinn være lurt å ha.

Navn: Skriv navn på baller, flasker, utstyr, ol. Som skal være med på fotballskolen. Det blir mange deltakere og da er det enkleste å melde fra om gjenglemt utstyr om det er skrevet navn på utstyret.

 

Betaling

Det er i år mulighet for å betale på forhånd slik at vi er klare til å starte til oppsatt tidspunkt. Vi tar ikke imot kontanter.

Man kan betale på forhånd på følgende måte:

 

Vipps: 13 11 93 – Træff herrefotball VIKTIG! Merk betaling med navn på deltaker!

eller

Konto: 9650 09 44290 - VIKTIG! Merk betaling med navn på deltaker! 


Pris:

3 dager – 800.-

4 dager – 1100.-

5 dager – 1400.- 

FFO-deltakere får 300.- i rabatt

Søskenmoderasjon på 300.-

 

Kontaktinfo:

Skulle det være behov for å ta kontakt, kan dere kontakt meg.

Bjørnar Eltervåg

Tlf: 415 88 303

E-post: post@traeff.no
0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline