Etter Kampen: Sunndal - Træff

Postet av Herre A-lag den 12. Mai 2019


Dommer: Per Iver Skrøvset (Bøfjord IL)Laget fra start

Michael Lie

Sondre Blikås - Stian Samdal - Henrik Andersen-Gott

Preben Grønseth - Joakim Halsen - Hermann Svendsen - Alexander Johansen - Eduard Khachatrjan

Mikael Wenaas - Stian Hagbø Olsen


Bytter

Adrian Kosinski inn for Joakim Halsen (63)
Bjørnar Eltervåg inn for Henrik Andersen-Gott (72)
Jørg Haugland inn for Mikael Wenaas (75)
Aksel Saga inn for Sondre Blikås (86)


Første omgang
Denne omgangen kan vel oppsummeres med få ord. Regn, mye av det. En ball som er mer i lufta og ute av banen enn på den og Preben Grønseth som dundrer inn ledelse for oss etter bare seks minutter. En jevnspilt og sjansefattig omgang som blir preget av vær og bane.

Andre omgang
Været bedrer seg da regnet gir seg, og Sunndal trykker litt på i starten av omgangen uten å komme til noen farlige sjanser. Det merkes at tenningen også stiger da et par kraftige dueller kulminerer med at Sunndals Fredriksen tar et skikkelig kvelertak på Sondre Blikås og kaster han i bakken. Dommer Skrøvset gjør helt rett når han deler ut det røde til Sunndalspilleren.
Etter dette tar vi over spillet og når Henrik Andersen-Gott header inn vårt andre mål på corner så blir det overkjøring på Sande Stadion resten av kampen. Dette var forøvrig Eduard Khachatrjan sin tolvte assist for sesongen.
0-3 kommer ved Adrian Kosinski som kom seg alene med keeper og scorer med utsiden av foten. Vi fortsetter å produsere enorme sjanser, og Mikael Wenaas scorer dagens fineste scoring når Bjørnar Eltervåg slår et innlegg mot Stian Olsen som legger strålende igjen til Wenaas som bare trenger å smelle ballen i åpent mål.
En meget solid seier i en kamp som suger mye krefter og krever mye mentalt, når man ikke kan spille ball slik man vil.
I andre omgang er vi meget solide i det meste vi foretar oss, og Michael Lie er nok fornøyd med å holde nullen bakover for andre gang denne sesongen.

Preben Grønseth ble dagens Træffspiller!

Neste oppgave er Nordstrand hjemme, Søndag 19 Mai. Takk for kampen til Sunndal og dommertrioen.


0 Kommentar

Før Kampen: Sunndal - Træff

Postet av Herre A-lag den 10. Mai 2019


STATUS FØR KAMPEN

Det ble tre gode poeng hjemme mot Årvoll sist helg, og nå skal vi til Sunndalen å ta vår første borteseier. Vi har spilt to uavgjorte bortekamper til nå i år, 0-0 mot Rommen og 2-2 mot Herd.
Sunndal har startet mot veldig god motstand, og står så langt med kun en scoring og null poeng etter fire kamper. Har tapt klart borte, men hjemme har det vært to greie kamper mot Lørenskog og Eidsvold til tross for tap i begge.
Banen er meldt å være i kritisk tilstand og det er meldt øsende regnvær i morgen, så det kan bli litt av en krig vi har i vente, spesielt med historikken mellom lagene. Blant annet husker vi opprykkskampen på Reknes som endte 2-2 etter et ellevilt drama på slutten, og ikke minst når daværende trenere Erik Brakstad og Roger Svendsen havnet i ordkrig med Sunndals beryktede supportergjeng, Bunker Boys, i en kamp på Sande Stadion.

Sunndal er et lag som i gamle tredje divisjon var vår ypperste motstander i kampen om opprykk, og laget var en sesong nære å rykke opp, men tapte i kvalifiseringen. Laget har en god blanding av unge og mer rutinerte spillere, blant annet Torske og Bjerkås som har spilt i KBK. Vi finner også tidligere Træffspiller Sander Grimelid i Sunndal, samt at trener Torgeir Ruud Ramsli også spilte i Træff tidlig på 2000-tallet. Sunndal mangler Bjerkås, Ledal, Nyland, Reiten og Sørheim til denne kampen, men er nok mer enn klare for å ta sine første poeng for året. 

For vår del har det vært en god treningsuke, og er klar for å vinne krigen. Fortsatt er Ronny Fredriksen, Thomas Larhammer, Jostein Blindheim, Eirik Kjørsvik og Stian Berg Rødal ute. I tillegg er Simen Varhaugvik utilgjengelig. Gledelig er det at vi har fått hjem Stian Hagbø Olsen fra USA, og i tillegg har Jonathan Rinne vendt tilbake til Træff. 

Det er bare å ta den korte turen inn til Sunndal for å oppleve et godt lokaloppgjør som garantert vil gi valuta for pengene!


0 Kommentar

Etter Kampen: Træff - Årvoll

Postet av Herre A-lag den 6. Mai 2019


Dommer: Karl-Edvard Gundersen Brendskag (Dahle IL)Laget fra start

Michael Lie

Sondre Blikås - Stian Samdal - Henrik Andersen-Gott

Preben Grønseth - Alexander Johansen - Hermann B. Svendsen - Joakim Halsen - Eduard Khachatrjan

Simen Varhaugvik - Mikael Wenaas


Bytter

Jørg Haugland inn for Joakim Halsen (81)
Bjørnar Eltervåg inn for Simen Varhaugvik (83)
Aksel Saga inn for Mikael Wenaas (90)

Første omgang
Jevnt og kjedelig i starten av kampen uten noen sjanser eller tempo å snakke om. Etter 13 minutter blir Simen Varhaugvik spilt gjennom alene med keeper og blir dratt ned i avslutningen slik at dommer er tvunget til å dømme straffe og rødt kort til Årvoll's midtstopper.
Alexander Johansen blir den tredje til å bomme på straffe for Træff i år, men setter heldigvis returen i mål og dermed 1-0.
Selv med en mann mindre er det Årvoll som har mye ball og vi er seine i press og har for lite bevegelser når vi først vinner ball. Kampen er litt søvnig helt til vi får en corner, dog noe tvilsom, som havner på bakerste stolpe der Simen Varhaugvik setter inn 2-0 med mål i sin tredje kamp på rad, noe som også blir resultatet til pause. 

Andre omgang
Magnus Oltedal klar på at det første målet i andre omgang vil avgjøre hvordan denne kampen vil bli for oss. Årvoll bruker bare to minutter på å komme til sin største sjanse i kampen, når et innlegg når en Årvoll-spiller som blir nektet scoring av en glimrende benparade fra Michael Lie.
Vi blir presset bra de første 15 minuttene uten å slippe til noe veldig farlig, bortsett fra sjansen etter 2 minutter, men har igjen marginene på vår side når Årvoll vil ha straffe etter ca 60 minutter.
Oltedals spådom slår så til når vi setter inn 3-0 på en ny corner, for da åpner kampen seg voldsomt og vi får enorme kontringsrom gang på gang som vi utnytter svært dårlig.
Her burde vi puttet på minst 2-3 til og avgjort kampen fullstendig, men istedenfor så kløner vi det til når et vanskelig tilbakespill blir mistet av keeper Lie og Årvoll får spasere ballen i åpent mål. Vi er uansett ikke truet de siste minuttene av kampen, og vinner til slutt komfortabelt 3-1.

Ikke vår beste kamp, men vi tar endelig tre poeng og skal til Sunndal neste helg for å kjempe for tre nye der inne. Takk for kampen til Årvoll, som spilte en god kamp med en mann mindre og til dommertrioen som holdt god kontroll på en fair kamp.

Dagens Træff-spiller ble Simen Varhaugvik, som dermed vant et gavekort fra Pizzabakeren Molde!


0 Kommentar

Før Kampen: Træff - Årvoll

Postet av Herre A-lag den 5. Mai 2019


STATUS FØR KAMPEN

Klart for fjerde serierunde på Reknesbanen, og denne gangen møter vi Årvoll som har tatt turen fra Oslo. Dette blir vår fjerde kamp på to uker, og vi er klare for å ta årets første seier etter en meget god prestasjon mot Hødd i cupkampen på Onsdag.

Årvoll har startet sesongen ganske likt som oss, med 2 poeng på de første tre kampene. De er nyopprykket for året, og har spilt 0-0 mot Molde 2 og tapt knepent 0-1 hjemme for opprykksfavoritt Eidsvold Turn.
Det betyr at dette laget har kvaliteter og at vi må opp på vårt beste nivå om det skal bli seier og tre poeng. 

Ronny Fredriksen, Thomas Larhammer og Eirik Kjørsvik fortsatt skadet, og i tillegg er nå Jostein Blindheim ute hele Mai og Stian Berg Rødal er også ute til denne kampen med skade.
Bjørnar Eltervåg var imidlertidig tilbake i cupkampen mot Hødd og fikk noen minutter, så der går det fremover. 

Nok en regntung dag i Molde, men desto bedre er det å sitte under tak med Træffskjerfet rundt halsen på Reknesbanen og se god fotball!

Vi ønsker alle velkommen på kamp klokken 17:30! 


0 Kommentar

Etter Kampen: Træff - Hødd

Postet av Herre A-lag den 2. Mai 2019


Dommer: Bendik Haarberg (Kvass/Ulvungen)Laget fra start

Michael Lie

Sondre Blikås - Stian Samdal - Henrik Andersen-Gott

Jostein Blindheim - Alexander Johansen - Hermann B. Svendsen - Stian Rødal - Eduard Khachatrjan

Simen Varhaugvik - Adrian Kosinski


Bytter

Joakim Halsen inn for Stian Rødal (65)
Bjørnar Eltervåg inn for Adrian Kosinski (86)


Første omgang
1...2...3...4...16 sekunder, MÅL! Så kort tid tok det før Hødd scoret ved Håkon Brautaset og satt standarden for det som skulle bli en målrik fotballkamp.
Vi fikk summet oss og etter fem minutter satt Simen Varhaugvik inn utligningen til stor jubel på Reknesbanen. Hødd hadde mye ball, men etter 15 minutter får vi et langt kast som stusses på bakerste der Stian Samdal står helt alene og får sette inn 2-1.
Hødd fortsetter å ha mye ball, men får ikke sjansen før det er spilt 37 minutter på en corner som spilles ut i returrom til Bendik Rise som får drømmetreff og klinker ballen ned i hjørnet til venstre for Michael Lie. Det tok derimot ikke mer enn et lite minutt før vi får startet en kontring som til slutt gir Khachatrjan sjansen fra hjørnet av 16-meteren og skuddet som flakker voldsomt går forbi Hødd-keeperen og dermed 3-2 som blir pauseresultatet. 

Andre omgang
Kampen er jevnspilt og spillet bølger litt frem og tilbake, men Hødd skaper de største sjansene frem til det gjenstår rundt 20 minutter. Da får Simen Varhaugvik en kjempesjanse på åpent mål, men ballen kommer litt bak han og dermed setter han den i tverrligger. Påfølgende duell ender med straffespark til oss etter en hands, som Varhaugvik dessverre setter over.
Bare noen minutter etter dette får Hødd kommet seg fri på høyresiden og lagt inn til Preben Sætre som setter inn 3-3.
Nå er kampen veldig åpen, og både vi og Hødd har flere gode muligheter, men det er dessverre for oss gjestene som får spilt igjennom Shroot alene med vår keeper og den notoriske målscoreren setter den nede ved stolperota og sørger for at Hødd vinner og går videre til andre runde.

Nok en gang ender det med bare nesten for oss i en cupkamp, skal det aldri lykkes? Vel, vi hadde sikkert ikke vunnet NM i år heller, så vi ser nå fremover mot viktigere ting. Årvoll kommer på besøk til oss på Søndag når det er klart for fjerde serierunde i Norsk-Tipping Ligaen.

Takk for kampen til Hødd med sin tilreisende supportergjeng, Blåsarane, og til dommertrioen som igjen dømte godt! 


0 Kommentar

Før Kampen: Træff - Hødd

Postet av Herre A-lag den 30. Apr 2019


Status før kampen:

Klart for første runde i NM, og det er en gammel storhet som kommer på besøk i form av Hødd fra Ulsteinvik. Vi møtte Hødd i første runde for nøyaktig 10 år siden også, i det som ble en dramatisk og spennende kamp. Hødd ledet i det vi gikk inn i overtiden, men da dukket Kai Røberg opp på bakerste stolpe og satte inn 3-3. Da trodde alle at dette ville bli ekstraomganger, men dessverre så gikk Hødd frem og satte inn 3-4 i siste sekund av overtiden. Denne gangen skal vi ha revansje!

Hødd har slitt litt de siste årene og har nå vært i andre divisjon et par år, og har også hatt trøbbel med det utenomsportslige i ledelse og økonomi. Det drives utvilsomt godt i Ulsteinvik på spillersiden, og det utvikles gode spillere hvert år som tar steget, og i år er intet unntak. Til nå i år har flere av de som spilte siste seriekamp for Hødd 2 mot oss på Reknesbanen, som vi vant 3-0, vært med fra start og har også vært lagets beste spillere i det som har vært gode resultat mot Fredrikstad, Byåsen og Arendal. 

For vår del har sesongen startet litt trått, men vi har fått med oss to poeng fra to bortekamper. Endelig fikk vi også satt ballen i mål, så nå skal vi sørge for det fortsetter i en positiv retning.
Thomas Larhammer, Ronny Fredriksen og Eirik Kjørsvik er fortsatt ute. En kjekk nyhet er at Bjørnar Eltervåg igjen er med i troppen, så får vi se om det blir minutter på vår spillende daglige leder. Hermann Bolsønes Svendsen, Joakim Stormo Halsen og Stian Berg Rødal har også slitt med småskader, men alle tre er klare til kamp. 

Vi har lyst på en ny cupkamp, og ønsker oss mange træffere på kamp. Skjerf og flagg kan kjøpes i kiosken, og billettpris er 100,- for voksne og 50,- for barn (Gratis for barn i træff-klær).

Velkommen på kamp, cup er cup og ballen er rund og alt det der! 


0 Kommentar

Etter Kampen: Herd - Træff

Postet av Herre A-lag den 29. Apr 2019


Dommer: Mathias Smehus Kringstad (Valder IL)Laget fra start

Michael Lie

Stian Samdal - Henrik Andersen-Gott - Sondre Blikås

Preben Grønseth - Mikael Wenaas - Jørg Haugland - Alexander Johansen - Eduard Khachatrjan

Simen Varhaugvik - Adrian Kosinski


Bytter

Joakim Halsen inn for Jørg Haugland (45)
Stian Rødal inn for Mikael Wenaas (86)
Aksel Saga inn for Adrian Kosinski (90)


Første omgang
Allerede etter ett minutt kommer Mikael Wenaas alene med keeper, men får dessverre ikke satt ballen i mål. Bare fem minutter etter dette kommer vi på en kontring der Eduard Khachatrjan får slått inn foran mål, der er det kun en Herd-spiller som på komisk vis setter ballen i en bue over egen keeper til jubel for oss.
Etter målet tar Herd over og spiller oss lave. En periode er vi ganske sterkt presset og 1-1 kommer som et resultat av dette trykket der vi også lager mange dødballer i mot. Frem mot pause skaper Herd flere store muligheter og vi skal si oss veldig godt fornøyd med å ha 1-1 inn til pause. 

Andre omgang
I andre omgang får vi hevet presset og økt intensiteten, og skaper noen farligheter mot Herd-målet. Etter ett kvarter der vi har styrt spillet kommer Khachatrjan med ball ute på kanten og skjærer innover. Ett veggspill med Simen Varhaugvik sender Khachatrjan gjennom og får lagt inn foran mål der Varhaugvik har kommet fint inn og får headet inn 2-1 til oss.
Like etterpå får Stian Samdal en kjempesjanse på et langt innkast, men treffer kun tverrligger og over på headingen.
Så blir det jevnere, og vi ser ut til å kontrollere bra helt til Herd plutselig kommer gjennom og setter 2-2 ut av ingenting. På video ser dette også ut som en ganske grei offside, så her er vi uheldige.
Herd tar så over igjen og skaper tre enorme muligheter til å vinne kampen.

Kampen sett under ett skal vi være godt fornøyde med ett poeng i en kamp der Herd har mange store sjanser og vi er effektive med våre.
Stort sett en god andreomgang av oss. Mer av det så vil vi snart vinne vår første kamp for sesongen. 

Takk for kampen til Herd og dommertrio, som igjen dømte en bra kamp.

Allerede på Onsdag er det ny kamp, da mot Hødd i NM. Søndag har vi hjemmekamp mot Nordstrand i Norsk-Tipping Ligaen. Mye spenning for Træff-supportere fremover!


0 Kommentar

Før Kampen: Herd - Træff

Postet av Herre A-lag den 27. Apr 2019


Status før kampen:

Begge lag har fått en svak start på sesongen, og har enda ikke scoret i årets Norsk-Tipping Liga. Forrige kamp var en liten vekker på hva som kreves etter at vi stort sett har vært bra i treningskampene, og det skal være en helt annen intensitet både i det defensive og offensive spillet vårt mot Herd om det skal bli med tre poeng hjem til Molde.

Herd tapte 5-0 borte mot erkerivalen Spjelkavik og er helt sikkert revansjelystne i denne kampen. Tradisjonelt har disse kampene vært tette og jevne, og fjoråret endte med 2 ganger 2-1 og en seier til hvert av lagene.

Bjørnar Eltervåg, Thomas Larhammer, Eirik Kjørsvik og Ronny Fredriksen er fortsatt ikke klare. I tillegg er det usikkerhet rundt Eduard Khachatrjan, Stian Rødal og Hermann Bolsønes Svendsen.

Vi har uansett 11 mann klare til start mot Herd og de kommer til å kjempe det de kan for tre poeng, i det som ser ut til å bli en fantastisk flott dag på Sunnmøre med sol og gradestokk over 20+.
Alltid hyggelig å komme til den riktige siden av Moa, og vi ser frem til en god kamp mot Herd!

God kamp!0 Kommentar

Etter Kampen: Træff - Aalesunds FK 2

Postet av Herre A-lag den 24. Apr 2019


Dommer: Bendik Haarberg (Kvass/Ulvungen)Laget fra start

Michael Lie

Stian Samdal - Henrik Andersen-Gott - Sondre Blikås

Jostein Blindheim - Joakim Halsen - Alexander Johansen - Eduard Khachatrjan

Michael Wenaas - Stian Rødal

Simen Varhaugvik

Bytter:
Hermann Svendsen inn for Stian Rødal (32)
Aksel Saga inn for Sondre Blikås (75)
Adrian Kosinski inn for Joakim Halsen (82)
Jørg Haugland inn for Alexander Johansen (90)


Første omgang
AaFK har mye ball og vi gir den fra oss etter maks 2-3 trekk i laget og blir jagende hele omgangen.Vi får et par gode overgangsmuligheter som slurves vekk.
Målet imot kommer etter 30 minutter da Sondre Blikås og Michael Lie ikke kommuniserer godt nok og ballen blir headet over den utrusende keeperen og det blir en enkel jobb for Vetle Fiskerstrand å score på åpent mål. Unødvendig, men sånn skjer, også på det øverste nivået i fotball. Dermed 0-1 til pause. 

Andre omgang
Vi ser litt friskere ut, men det er fortsatt AaFK som har ballen mest og kommer til de store sjansene. Fram mot 0-2 greier vi å produsere et fåtall skudd mot mål, og kunne kanskje fått en straffe, men det er fortjent når AaFK setter inn sitt andre mål for dagen.
Mot slutten blir det mye langt fra oss uten at vi klarer å skape noe særlig på det. Vi skaper altså null avslutninger på mål i denne kampen.

I kveld blir det videomøte etter trening hvor vi må se på oss selv og finne en løsning på det offensive spillet som ikke fungerer for tiden. Deretter er det bare å komme seg videre og få seg et par gode økter frem mot Lørdag når vi møter Herd i Ålesund. Det blir sikkert tøft mot et annet lag som også har slitt voldsomt de to første kampene.

Takk for kampen til Aalesund, og dommertrioen som stort sett gjorde en god kamp.

PS! Stian Berg Rødal spilte sin kamp nummer 300.
PS!! Stian Bjarnar Samdal spilte sin kamp nummer 100.


0 Kommentar

Før Kampen: Træff - AaFK 2

Postet av Herre A-lag den 23. Apr 2019


STATUS FØR KAMPEN:

Vi åpnet med 0-0 i Oslo mot Rommen, i en kamp som var jevnspilt og der vi føler selv vi ikke kom helt opp på det nivået vi ønsker, spesielt i det offensive spillet.
Aalesunds 2 startet med 1-2 hjemme mot Stabæk 2, og er nok klare for å ta sine første poeng for året, så her gjelder det å være skjerpet med start.
Aalesunds FK 2 er et lag preget av unge tekniske spillere, med innslag fra A-laget, som vi har møtt mange ganger de siste årene. På Reknes har vi 2 seiere på de siste tre møtene. Sist 1-0 i 2016 da Simon Markeng scoret vårt mål.

Troppen nærmer seg også skadefri. Bjørnar Eltervåg og Thomas Larhammer er i trening, mens Eirik Kjørsvik og Ronny Fredriksen enda er ute av spill. Vi har også fått inn Hermann Bolsønes Svendsen fra Molde, og han er selvfølgelig med i troppen som møter Aalesunds 2.

Det er meldt strålende vær i Molde idag, og vi håper det kommer mange for å heie Træff frem til årets første seier mot sunnmøringene. 

God kamp!0 Kommentar

Etter kampen: Rommen v Træff

Postet av Herre A-lag den 15. Apr 2019


Dommer: Eirik Wisted-Thu (Ready)Laget fra start

Michael Lie

Stian B. Samdal - Henrik Andersen-Gott -Sondre E. Blikås

Jostein Blindheim - Joakim H. Stormo - Alexander Johansen - Jørg D. Haugland - Eduard Khachatrjan

Simen Varhaugvik - Mikael Wenaas

Bytter:
Stian B. Rødal inn for Jørg D. Haugland (60)
Preben Grønseth inn for Jostein Blindheim (80)
Adrian Kosinski inn for Mikael Wenaas (90)

Første omgang
Vi starter bra med godt press og kommer oss til flere gode sjanser. Den første etter corner hvor Stian Samdal header i tverrligger.
Etterhvert blir ikke presset like godt, og Rommen får både tid og rom til å spille ball. Dette gjør de også bra, og kommer til et par gode muligheter. 0-0 til pause er helt greit.

Andre omgang

Starter som første omgang sluttet, der Rommen har mye ball. Utover omgangen får Rommen flere store sjanser, men en god Michael Lie redder alt som kommer. På et tidspunkt er vi heldige som ikke ligger under. Siste kvarteret er vi godt med igjen, og kommer til et par gode sjanser, men det vil seg ikke helt offensivt for oss.

Kampen ebber ut på 0-0 og det er et greit resultat der lagene har hver sine gode perioder.

Takk for kampen til Rommen, sympatiske og flotte folk!
Må også nevnes at dommer Wisted-Thu dømmer meget godt! 


0 Kommentar

Før Kampen: Rommen - Træff

Postet av Herre A-lag den 13. Apr 2019

Statistikk er hentet fra 2018-sesongen


STATUS FØR KAMPEN:

Vi har hatt en god treningsuke og gleder oss til å sette i gang sesongen mot et Rommen lag som i fjor rykket opp ganske klart fra sin avdeling i Oslo, og er selvfølgelig så kloke at de har valgt de grønne og hvite fargene på sitt draktsett, slik som oss.
Rommen er et lag som holder til helt Nordøst i Oslo svært nære grensen til Akershus, og har en tropp som har mange gode tekniske spillere, blant annet et par spillere vi møtte på Rilindja i fjorårets sesong.

Bjørnar Eltervåg, Thomas Larhammer, Ronny Fredriksen og Eirik Kjørsvik er fortsatt ute med skade en stund til. Mati Rachowski er straks klar igjen, mens Stian Berg Rødal er med troppen til Oslo etter å ha stått over de to siste treningskampene med skade.
I tillegg finner vi både Jahn Ove Wiik og Andreas Beinset i troppen. Kan det åpnes for comeback?

Vi i Træff ønsker oss støtte fra alle Træff-supportere i Oslo og håper dere tar turen til Rommensletta i morgen, der det er meldt strålende sol og gode varmegrader! 


0 Kommentar

Winter has gone!

Postet av Herre A-lag den 7. Apr 2019

Lang oppkjøring
Endelig er månedene med løping i snøstorm og kamper i -10 ferdig. Sola begynner å varme og vi skal endelig begynne å spille om poeng.
I år har vi møtt motstand fra både over, under og samme nivå som oss, og det har stort sett blitt positive resultater med ett unntak.
Fasiten ble fem seiere, to uavgjorte og ett tap, med 23-10 i målforskjell.

Toppscorer
Toppscorer i disse treningskampene ble Simen Varhaugvik med seks mål, og det forventes at han fortsetter målshowet inn i seriestarten.
Eduard Khachatrjan hadde to nye målgivende i siste treningskamp mot Molde FHS, og endte opp med syv målgivende på disse åtte kampene. 

Seriestart og scoringsklubb
Om en uke, ganske nøyaktig, står Rommen som vår motstander på Rommensletta i Oslo. Det er et nyopprykket lag som helt sikkert vil møte oss med stor entusiasme, og det blir viktig å få en god treningsuke som avsluttes med lagbilde på Fredag.
På Fredag vil du også finne spillerene på forskjellige steder i byen for å promotere scoringsklubben. Her er det mange fine premier å vinne!

Har du ønske om å kjøpe sesongkort eller supporterutstyr som flagg eller skjerf? Ta kontakt med oss på facebook, så ordner vi det!

Vi ønsker alle Træff-supportere velkommen til Rommensletta på Søndag kl 14:00, og ikke minst til første hjemmekamp mot Aalesund 2, Tirsdag 23.04 kl 19:00.


0 Kommentar

Seier i treningskampen mot Aalesunds FK 2

Postet av Herre A-lag den 23. Feb 2019

En tidlig scoring av Simen Varhaugvik sørget for en god start på kampen for Træff, men utover omgangen ble det rotete og oppjaget, selv om det var god kontroll defensivt mot et AaFK som hadde mye ball.
To kontringer gjorde at AaFK scoret på sine to eneste sjanser før pause, dermed stod det 1-2 etter 45 minutter.

I andre omgang var det en tydelig endring i spillet for Træff, der det var mye mer ro og ballen gikk oftere langs bakken. Slik ble det skapt en del gode muligheter, og selv om Aalesunds fikk et par store muligheter alene med Michael Lie, der keeperen hadde to gode redninger så var det Træff som scoret to når det gjenstod 10 minutter.
Først ble Eirik Kjørsvik spilt gjennom og dunket ballen på halv-volley i nærmeste kryss. Bare minuttet etter brøt Stian Samdal fint og spilte Bruno Lopes gjennom alene med keeper. Den satt selvfølgelig brasilianeren i mål og 3-2 seieren var et faktum. 


NB! Beklager at kamera ikke hang med på 2-2 scoringen. 0 Kommentar

Høydepunkter fra Træff - Åndalsnes!

Postet av Herre A-lag den 17. Feb 20190 Kommentar

Træff - Molde FHS, høydepunkter!

Postet av Herre A-lag den 17. Feb 20190 Kommentar

Tre nye spillere

Postet av Herre A-lag den 16. Feb 2019

Vi har tre nye spillere klare for spill i Træff, alle lokale og unge spillere som vi håper å få mye glede av og med! 

Mati Rachowski kommer fra Gossen, det samme gjør Adrian Kosinski. 

Mikael Wenaas er tidligere MFK-junior, men spilte i fjor for KBK 2 som vi møtte i fjorårets seriespill.


Velkommen til alle tre!

Fra høyre: Mati Rachowski, Mikael Wenaas & Adrian Kosinski


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline