Hovedtrener Magnus Oltedal gir seg

Postet av Herre A-lag den 1. Jan 2020


Til informasjon har Magnus Oltedal valgt nye utfordringer, og vil ikke være en del av trenerteamet i 2020.

Styret er i prosess med å få på plass trenerkabalen.

Styret takker Magnus for 5 gode år som hovedtrener for A-laget, og ønsker lykke til med de nye utfordringene.


0 Kommentar

Etter Kampen: Sunndal - Træff

Postet av Herre A-lag den 12. Mai 2019


Dommer: Per Iver Skrøvset (Bøfjord IL)Laget fra start

Michael Lie

Sondre Blikås - Stian Samdal - Henrik Andersen-Gott

Preben Grønseth - Joakim Halsen - Hermann Svendsen - Alexander Johansen - Eduard Khachatrjan

Mikael Wenaas - Stian Hagbø Olsen


Bytter

Adrian Kosinski inn for Joakim Halsen (63)
Bjørnar Eltervåg inn for Henrik Andersen-Gott (72)
Jørg Haugland inn for Mikael Wenaas (75)
Aksel Saga inn for Sondre Blikås (86)


Første omgang
Denne omgangen kan vel oppsummeres med få ord. Regn, mye av det. En ball som er mer i lufta og ute av banen enn på den og Preben Grønseth som dundrer inn ledelse for oss etter bare seks minutter. En jevnspilt og sjansefattig omgang som blir preget av vær og bane.

Andre omgang
Været bedrer seg da regnet gir seg, og Sunndal trykker litt på i starten av omgangen uten å komme til noen farlige sjanser. Det merkes at tenningen også stiger da et par kraftige dueller kulminerer med at Sunndals Fredriksen tar et skikkelig kvelertak på Sondre Blikås og kaster han i bakken. Dommer Skrøvset gjør helt rett når han deler ut det røde til Sunndalspilleren.
Etter dette tar vi over spillet og når Henrik Andersen-Gott header inn vårt andre mål på corner så blir det overkjøring på Sande Stadion resten av kampen. Dette var forøvrig Eduard Khachatrjan sin tolvte assist for sesongen.
0-3 kommer ved Adrian Kosinski som kom seg alene med keeper og scorer med utsiden av foten. Vi fortsetter å produsere enorme sjanser, og Mikael Wenaas scorer dagens fineste scoring når Bjørnar Eltervåg slår et innlegg mot Stian Olsen som legger strålende igjen til Wenaas som bare trenger å smelle ballen i åpent mål.
En meget solid seier i en kamp som suger mye krefter og krever mye mentalt, når man ikke kan spille ball slik man vil.
I andre omgang er vi meget solide i det meste vi foretar oss, og Michael Lie er nok fornøyd med å holde nullen bakover for andre gang denne sesongen.

Preben Grønseth ble dagens Træffspiller!

Neste oppgave er Nordstrand hjemme, Søndag 19 Mai. Takk for kampen til Sunndal og dommertrioen.


0 Kommentar

Før Kampen: Sunndal - Træff

Postet av Herre A-lag den 10. Mai 2019


STATUS FØR KAMPEN

Det ble tre gode poeng hjemme mot Årvoll sist helg, og nå skal vi til Sunndalen å ta vår første borteseier. Vi har spilt to uavgjorte bortekamper til nå i år, 0-0 mot Rommen og 2-2 mot Herd.
Sunndal har startet mot veldig god motstand, og står så langt med kun en scoring og null poeng etter fire kamper. Har tapt klart borte, men hjemme har det vært to greie kamper mot Lørenskog og Eidsvold til tross for tap i begge.
Banen er meldt å være i kritisk tilstand og det er meldt øsende regnvær i morgen, så det kan bli litt av en krig vi har i vente, spesielt med historikken mellom lagene. Blant annet husker vi opprykkskampen på Reknes som endte 2-2 etter et ellevilt drama på slutten, og ikke minst når daværende trenere Erik Brakstad og Roger Svendsen havnet i ordkrig med Sunndals beryktede supportergjeng, Bunker Boys, i en kamp på Sande Stadion.

Sunndal er et lag som i gamle tredje divisjon var vår ypperste motstander i kampen om opprykk, og laget var en sesong nære å rykke opp, men tapte i kvalifiseringen. Laget har en god blanding av unge og mer rutinerte spillere, blant annet Torske og Bjerkås som har spilt i KBK. Vi finner også tidligere Træffspiller Sander Grimelid i Sunndal, samt at trener Torgeir Ruud Ramsli også spilte i Træff tidlig på 2000-tallet. Sunndal mangler Bjerkås, Ledal, Nyland, Reiten og Sørheim til denne kampen, men er nok mer enn klare for å ta sine første poeng for året. 

For vår del har det vært en god treningsuke, og er klar for å vinne krigen. Fortsatt er Ronny Fredriksen, Thomas Larhammer, Jostein Blindheim, Eirik Kjørsvik og Stian Berg Rødal ute. I tillegg er Simen Varhaugvik utilgjengelig. Gledelig er det at vi har fått hjem Stian Hagbø Olsen fra USA, og i tillegg har Jonathan Rinne vendt tilbake til Træff. 

Det er bare å ta den korte turen inn til Sunndal for å oppleve et godt lokaloppgjør som garantert vil gi valuta for pengene!


0 Kommentar

Etter Kampen: Træff - Årvoll

Postet av Herre A-lag den 6. Mai 2019


Dommer: Karl-Edvard Gundersen Brendskag (Dahle IL)Laget fra start

Michael Lie

Sondre Blikås - Stian Samdal - Henrik Andersen-Gott

Preben Grønseth - Alexander Johansen - Hermann B. Svendsen - Joakim Halsen - Eduard Khachatrjan

Simen Varhaugvik - Mikael Wenaas


Bytter

Jørg Haugland inn for Joakim Halsen (81)
Bjørnar Eltervåg inn for Simen Varhaugvik (83)
Aksel Saga inn for Mikael Wenaas (90)

Første omgang
Jevnt og kjedelig i starten av kampen uten noen sjanser eller tempo å snakke om. Etter 13 minutter blir Simen Varhaugvik spilt gjennom alene med keeper og blir dratt ned i avslutningen slik at dommer er tvunget til å dømme straffe og rødt kort til Årvoll's midtstopper.
Alexander Johansen blir den tredje til å bomme på straffe for Træff i år, men setter heldigvis returen i mål og dermed 1-0.
Selv med en mann mindre er det Årvoll som har mye ball og vi er seine i press og har for lite bevegelser når vi først vinner ball. Kampen er litt søvnig helt til vi får en corner, dog noe tvilsom, som havner på bakerste stolpe der Simen Varhaugvik setter inn 2-0 med mål i sin tredje kamp på rad, noe som også blir resultatet til pause. 

Andre omgang
Magnus Oltedal klar på at det første målet i andre omgang vil avgjøre hvordan denne kampen vil bli for oss. Årvoll bruker bare to minutter på å komme til sin største sjanse i kampen, når et innlegg når en Årvoll-spiller som blir nektet scoring av en glimrende benparade fra Michael Lie.
Vi blir presset bra de første 15 minuttene uten å slippe til noe veldig farlig, bortsett fra sjansen etter 2 minutter, men har igjen marginene på vår side når Årvoll vil ha straffe etter ca 60 minutter.
Oltedals spådom slår så til når vi setter inn 3-0 på en ny corner, for da åpner kampen seg voldsomt og vi får enorme kontringsrom gang på gang som vi utnytter svært dårlig.
Her burde vi puttet på minst 2-3 til og avgjort kampen fullstendig, men istedenfor så kløner vi det til når et vanskelig tilbakespill blir mistet av keeper Lie og Årvoll får spasere ballen i åpent mål. Vi er uansett ikke truet de siste minuttene av kampen, og vinner til slutt komfortabelt 3-1.

Ikke vår beste kamp, men vi tar endelig tre poeng og skal til Sunndal neste helg for å kjempe for tre nye der inne. Takk for kampen til Årvoll, som spilte en god kamp med en mann mindre og til dommertrioen som holdt god kontroll på en fair kamp.

Dagens Træff-spiller ble Simen Varhaugvik, som dermed vant et gavekort fra Pizzabakeren Molde!


0 Kommentar

Før Kampen: Træff - Årvoll

Postet av Herre A-lag den 5. Mai 2019


STATUS FØR KAMPEN

Klart for fjerde serierunde på Reknesbanen, og denne gangen møter vi Årvoll som har tatt turen fra Oslo. Dette blir vår fjerde kamp på to uker, og vi er klare for å ta årets første seier etter en meget god prestasjon mot Hødd i cupkampen på Onsdag.

Årvoll har startet sesongen ganske likt som oss, med 2 poeng på de første tre kampene. De er nyopprykket for året, og har spilt 0-0 mot Molde 2 og tapt knepent 0-1 hjemme for opprykksfavoritt Eidsvold Turn.
Det betyr at dette laget har kvaliteter og at vi må opp på vårt beste nivå om det skal bli seier og tre poeng. 

Ronny Fredriksen, Thomas Larhammer og Eirik Kjørsvik fortsatt skadet, og i tillegg er nå Jostein Blindheim ute hele Mai og Stian Berg Rødal er også ute til denne kampen med skade.
Bjørnar Eltervåg var imidlertidig tilbake i cupkampen mot Hødd og fikk noen minutter, så der går det fremover. 

Nok en regntung dag i Molde, men desto bedre er det å sitte under tak med Træffskjerfet rundt halsen på Reknesbanen og se god fotball!

Vi ønsker alle velkommen på kamp klokken 17:30! 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline