Fotballrekruttering for gutter og jenter f. 2013-2015

Postet av Træff SK den 28. Aug 2020

Andreas Kanestrøm instruerer nye spillere. Bilde: Tove Berget

 

Torsdag arrangerte Rival, Molde Fk bredde og Træff rekrutteringsdag for nye fotballspillere sammen.

Det er første gangen klubbene i byen har arrangert en felles dag for rekruttering av tidligere og nye årskull i fotball. Totalt deltok det 62 spillere som har tilhørighet til barneskolene i området og det må vi si er veldig bra!

Barn som skal begynne eller går på Kvam eller Sellanrå skole har Sportsklubben Træff som sitt lokale idrettslag. Disse spillerne har blitt kontaktet og fått tilsendt informasjon av klubben om våre tilbud.

Kjenner du en gutt eller jente som har lyst til å spille fotball i Molde vest er det ikke for sent. Ta kontakt med Sportsklubben Træff på E-post så blir du satt over til riktig treningsgruppe.

Vi håper det er flere som har lyst til å prøve fotball i Træff og ser frem til å treffe mange nye spillere og foresatte.

Nysgjerrig på treningstider, trenere, ol?

Guttene og jentene trener på cecilienfrydbanen lørdager.
Guttene fra kl 10.-11.00
Jentene fra kl 11.-12.00
Her er det bare å møte opp å bli med på trening. Dersom man ser etter 1-3 treninger at man ønsker å starte å spille fotball i Træff kan man melde seg inn i klubben.

Se her for hvordan du blir medlem: Bli medlem


Takk til SK Rival og Molde FK bredde for godt samarbeid!


0 Kommentar

Toalettpapirdugnad - Runde 3

Postet av Træff SK den 28. Aug 2020

Dugnaden er i hovedsak for Herre- og Damegruppa (Jenter og gutter 2007- senior)

Toalettpapirdugnad arrangeres 4 ganger årlig hvor dette blir 3. runde.

Hver runde er:

4 sekker papir (valgfritt toalett eller tørkepapir)

Pris: 1600kr

Toalettpapirdugnad

Maske har dessverre tomt på lager og dermed forsøker vi oss med Europris som leverandør av toalettpapir og tørkepapir denne gangen. Europris krever a vit kartlegger hvor mye papir som skal kjøpes inn. Dere som dermed skal delta på dugnaden må fylle ut et skjema.

Skjemaet er HER

 Frist til å registrere er ONSDAG 02.09!

Tid og sted må vi komme tilbake til ettersom det vil gå mellom 7-14 dager til levering etter at vi har sendt inn listene til Europris.

 

Forskjellen på Maske og Europris er oppgitt under:

Maske 32,5m.                 Europris: 48m

Maske 3 lags papir.         Europris: 2 lags papir

Maske 42 ruller pr sekk.  Europris: 42 ruller pr sekk.

 

Vi ber dere som kjøper toalettpapir om tilbakemelding på papiret til Europris. Synes dere dette er like bra som Maske kan vi beholde Europris, lever det ikke opp til kvaliteten til Maske, beholder vi Maske.


0 Kommentar

Full pott for G16 i serieåpningen

Postet av Træff SK den 20. Aug 2020

G16 1. divisjon: Åndalsnes 1-2 Træff

G16-1 åpnet borte mot Åndalsnes forrige uke. De hvite og grønne styrte det meste av banespillet innledningsvis, men slet med å skape de helt store sjansene. Da kom et frisparkmål fra Henrik Bøe, og et heldig mål fra midtbanen signert midtstopper Christopher Iversen godt med.

I andre omgang hevet Træff seg i banespillet og skapte flere gode muligheter uten å få uttelling. Da Åndalsnes reduserte og Træff fikk et par gule kort mot slutten av kampen, ble det tett og jevnt hele veien inn. Etter noen nervepirrende sluttminutter kunne guttene ta med tre poeng hjem til Molde.


G16 1. divisjon: Træff 2-0 Molde

Nervepirrende ble det også i andre serierunde, da en blanding av Molde G14 Nasjonal og G16 Nasjonal møtte til kamp på Reknesbanen. Nykommer Mathias Lysgård sendte oss i føringen med en flott heading midtveis i 1. omgang, og ledelsen sto til pause. I andre omgang ble det en tett og jevn kamp, men da Lysgård satte inn sitt andre for dagen, fikk vi litt mer ro over spillet vårt. Det ble en tøff match mot et meget godt fotballag, men rutinen seiret til slutt, og guttene står dermed med full pott i serieåpningen.

Fra venstre: Tomålsscorer Mathias Andal Lysgård mot MFK, mens Henrik Bøe og Christopher Ræstadholm Iversen puttet ett hver mot ÅIF.


G16 2. divisjon: Clausenengen/Kristiansund 2   1-3   Træff

G16-2 åpnet borte mot Clausengengen/Kristiansund, og fulgte førstelagets eksempel fra de to første kampene. Oliver Hammerø sendte Træff i ledelsen da han var våkent frempå en retur midtveis i første omgang, og 0-1 sto seg til pause. I andre omgang doblet Marius Herskedal ledelsen, før hjemmelaget reduserte til 1-2. Spenningen ble imidlertid kortvarig, da Oliver Hammerø få minutter senere satte sitt andre for kvelden, etter en flott assist fra Marius Ingebretsen. Dermed tok også G16-2 tre poeng i årets første seriekamp.

Fra venstre: Tomålsscorer Oliver Hammerø og Marius Brunvoll Herskedal.


Nye fjes inn

Med full pott ser det lovende ut for G16-gjengen, som består av en tropp på omlag 30 spillere med godt treningsoppmøte og godt samhold.

Gruppa har også de siste ukene fått tre nye fjes. Vi ønsker Erlend Melsæter Ellingsen fra Rival, og Mathias Andal Lysgård og Simen Trippestad fra Åndalsnes, velkommen til Træff. 

Fra venstre: Mathias Andal Lysgård (ÅIF), Simen Trippestad (ÅIF) og Erlend Melsæter Ellingsen (Rival).


Neste kamper:

Tirsdag 25. august: Molde Damelag - Træff G16-1, Aker Stadion kl 19:00.

Onsdag 26. august: Træff G16-2 - Dahle/Nordlandet 2, Reknesbanen kl 20:00.


0 Kommentar

Solid serieåpning for juniorene, men kampen er annullert!

Postet av Træff SK den 19. Aug 2020

Clausenengen/Kristiansund G19  1-6  Træff G19


Årets første seriekamp gikk av stabelen på Kristiansund Stadion onsdag 12. august, da våre grønnkledde gutter skulle gjeste fjorårets seriemester i G19-serien. Siden seniorfotball i breddefotballen fremdeles ikke har fått grønt lys for trening og kamper, er det et nykomponert juniorlag bestående av spillere både fra klubbens A-stall og juniorstall som tar fatt på høstens juniorserie. 


Fra første fløytesignal tok Træffguttene tak i kampen, og tidlige scoringer fra Odin Bellingmo, Eirik Kjørsvik og Adrian Kosinski sørget for at stemningen var satt med 3-0 ledelse etter 23 minutter.

CFK/KFK slo tilbake etter en personlig feil på Træff sin venstreside og reduserte til 1-3 like etterpå, og tente en gnist i kampen igjen. Men banens beste spiller Adrian Kosinski ville det annerledes og punkterte kampen med en lekker scoring i det 53. minutt, før Adrian Bygland økte til 5-1 i det 69. minutt. Med 20 minutter igjen av kampen fikk CFK/KFKs kaptein marsjordre av dommer Harald Vebenstad, før Jacob Berg satte kampens siste scoring til 6-1 i det 87. minutt. Træffguttene hadde god kontroll og dominerte banespillet, selv om CFK/KFK var farlig frempå ved enkelte anledninger og testet vår stødige Fredrik Bergslid i buret.


Målscorere fv: Jacob Berg, Adrian Kosinski x 2, Odin Bellingmo, Eirik Kjørsvik og Adrian Bygland.


Træffs lag: 

Fredrik Bergslid

Odin Bellingmo - Herman Grudt - Christopher Iversen - Jørgen Bøe

Tage Vaagsether - Ola Holsæter - Tim Haugen

Adrian Kosinski - Eirik Kjørsvik - Adrian Bygland


Innbyttere: Kristoffer Bygland, Sondre Blikås, Marcus Ericson, Henrik Bøe, Jacob Berg, Vegard Villa.


I etterkant av kampen ble det klart at kretsen setter opp en ny avdeling i G19-serien, som et resultat av at flere klubber har meldt seg opp i G19-serien som følge av seniorfotballens nekt. Dermed er denne kampen annullert, og ny serieåpning for våre gutter blir førstkommende fredag kl 19.30 på Reknes.


Vår nye avdeling består av:

Eide

Elnesvågen/Bryn/Bud

Molde 1

Molde 2

Rival

Træff

ÅIF/IIL/MIL


0 Kommentar

Træff Billotteri 2020

Postet av Træff SK den 17. Aug 2020

Torsdag 20. august starter vi opp Træff billotteri 2020. Vi følger opp suksessen fra i fjor der et Træff medlem stakk av med førstepremien som var en Kia Soul til en verdi av 280.000kr. I år lodder vi ut årets bil 2020, nemlig en Peugeot E-208 til en verdi på 285.100kr til første premie. 


Bli med på Træffs billotteri 2020, kanskje blir det du som stikker av med toppgevinsten!


For mer informasjon om bilen besøk Bertel O. Steen online eller forhandler i årødalen.

Mer informasjon her: Peugeot E-208Mer 

FF


0 Kommentar

Tine Fotballskole - Gjenglemt

Postet av Træff SK den 16. Aug 2020

Ser du noe som er ditt?

Ta kontakt!

post@traeff.no

Tlf: 415 88 303

0 Kommentar

Fortsatt håp for Menn Senior A

Postet av Træff SK den 13. Aug 2020


Det er fem måneder siden sist Menn Senior A hadde anledning til å trene som normalt med spill på trening. Det var derfor knyttet stor spenning rundt møtet mellom Norges Idrettsforbund, Norges Fotballforbund og regjeringen mandag 10. august, som omhandlet åpning av breddeidretten. Skuffelsen var stor da det kom fram at det på grunn av dagens smittesituasjon ikke ble gitt anledning til å åpne opp for hverken trening eller kamper, og at nye vurderinger vil bli tatt først i september. Det hersket derfor stor usikkerhet om hvor vidt det fremdeles vil være mulig å gjennomføre sesong i 2020.


I digitalt møte onsdag 12. august mellom NFF og klubbene i 3. divisjon menn og 2. divisjon kvinner, ble det klart at NFF fortsatt vil jobbe for å få gjennomført sesong på vårt nivå. I forslaget skissert fra NFF skal lagene i divisjonen deles inn i 12 puljer med sju lag i hver avdeling for å spille enkel serie. Avdelingsvinnerne vil spille playoff om opprykk til Postnord Ligaen (2. divisjon), mens lagene som ender sist i avdelinga rykker ned, sammen med de seks svakeste 6. plassene hvor det vurderes playoff. 


I det foreløpige avdelingsoppsettet til NFF er vi plassert i følgende pulje (ikke endelig bestemt):

Aalesund 2

Molde 2

Orkla

Ranheim 2

Spjelkavik

Strindheim

Træff


For å kunne gjennomføre en slik sesong har NFF satt 20. september som absolutt siste dato det må åpnes for trening, med seriestart seinest 3. oktober. Serien vil med det som utfall være avsluttet 15. november.

Klubbene skal innen fredag 14. august svare på en spørreundersøkelse hvor vidt klubbene ønsker å gjennomføre en slik sesong eller ikke.

Etter møte internt for spillergruppa, med påfølgende møte mellom trenerteamet og kapteinsteamet, konkluderte MSA med at de er offensive og positive til å gjennomføre sesong i 2020, så gjenstår det å se om våre divisjonskollegaer er like offensive, og om regjeringen finner anledning til å åpne opp for trening og kamper i tide.


0 Kommentar

FFO 2020 Oppstart

Postet av Træff SK den 6. Aug 2020

Nå som 48 timers regelen ble endret rett før helgen har vi gleden av å kunne tilby FFO høsten 2020.

FFO starter dermed opp uke 36 mandag 31.08.20. 

Program

Mandag

Kl. 13.30 Sigmundstova åpner

Kl. 14.00 – 15.00 leksehjelp med mat og drikke (frukt og smoothie)

Kl. 15.00 – 16.00 Fotballtrening (inne)

Kl. 16.00 -16.30 Rydde og avslutte 

Torsdag

Kl. 13.30 Sigmundstova åpner

Kl. 14.00 – 15.00 leksehjelp med mat og drikke (frukt og smoothie)

Kl. 15.00 – 16.00 Fotballtrening (inne)

Kl. 16.00 -16.30 Rydde og avslutte 

Pris/Betaling

1 dag i uka

1 Barn = 700kr mnd

2 Barn = 1000kr mnd 

2 dager i uka

1 Barn = 1000kr mnd

2 Barn = 1300 kr mnd


Påmelding: https://traeff.no/p/53817/pamelding-ffo


Generelt
• Barn, ansatte og foresatte som har luftveissymptomer, er i karantene eller isolasjon, skal ikke delta.
• En meters avstand med unntak av når vi spiller
• Vask av utstyr og overflater som berøres ofte. Øvrig vask utført daglig med særlig fokus på å vaske håndtak og andre hyppige berøringspunkter.
• God håndhygiene.
• Ha alle aktiviteter og samlinger i mindre grupper.
• Alltid ha ansvarlige trener/leder/voksenpersoner i sammen med barna for overholdelse av smittevern reglene.
• Ta i bruk større lokaler der det er mulig.
• God avstand ved inn og utmarsj av klubblokalene
• Ha pauser på ulikt tidspunkt for å begrense antall unge som er ute samtidig, og tilrettelegge for at pauser kan foregå utendørs.


0 Kommentar

Smittesporing

Postet av Træff SK den 5. Aug 2020

Smittesporingsskjema


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline