Link til digitalt årsmøte tilgjengelig

Postet av Træff SK den 21. Apr 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Sportsklubben Træff. Årsmøtet avholdes 6.5.20 kl. 19.00.

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020.

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 5.5.20 HER. Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet.  

Direkte lenke til Årsmøte: Digitalt Årsmøte 19.00

Logg inn i god tid. Vi åpner linken ca kl.1845. Logger dere på før den tid vil dere få beskjed om å vente i den digitale lobbyen.

For nærmere informasjon om digitale årsmøter, se NIFs side om digitale årsmøter her.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på hjemmesiden traeff.no.

2020 Årsmøte Sportsklubben Træff Samlet.pdf

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sportsklubben Træffi minst én måned, fylle minst 15 år i 2020, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sportsklubben Træff.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret


Veiledning til å melde seg på: https://www.youtube.com/watch?v=isYGUrBObm4&feature=youtu.be


0 Kommentar

Toalettpapirdugnad 2. runde

Postet av Træff SK den 20. Apr 2020

Toalettpapirdugnad!

2. uttak er satt til torsdag 7.05 kl 16.00-17.30

Hvor: Moldehallen v/Maske

Gjelder; Dame- og Herrefotball (De som ønsker å støtte klubben kan også delta).

(Det er mulig å hente ut i butikk den uka hvis man ikke har mulighet på dette tidspunktet).

Det skal hentes ut 4 sekker hver gang (valgfritt toa/tørk).

Hver sekk kjøpes og selges videre for 400kr - dvs 1600kr pr gang. Mulig å hente ut for flere uttak samtidig.


Hvor mange sekker skal du hente?

Det er mange som ønsker toalettpapir i disse dager og Maske har varierende beholding. Derfor må vi denne gangen kartlegge hvor mange som skal hente og hvor mye slik at Maske kan holde av riktig mengde til oss. Trykk på linken og meld fra hvor mange sekker du skal hente. På forhånd, takk for hjelpen!

http://traeff.no/p/52333/toalettpapir

Vippses til:

Træff Damefotball ved henting: 13 11 95

Træff Herrefotball ved henting: 13 11 93


 

Toalettpapir

I løpet av året arrangeres det fire toalettpapir dugnader. Det vil si at vi selger toalettpapir til dere fra kr 1600 (fire sekker) som dere kan velge å selge videre eller lagre hjemme. Utsalgssted og tid vil bli annonsert.

Baneavgift

Antall dugnader man stiller på reduserer summen på baneavgift. Baneavgiften reduseres med 700kr for hver gang man er med på toalettpapirs dugnad.

Deltar man ikke på toalettpapir 4* i året ilegges det 2800kr i baneavgift. Baneavgiften blir delt opp og man får tilsendt faktura 2 ganger i året dersom man ikke deltar.


0 Kommentar

Sportsklubben Træff - "Koronatrening" Oppdatert 4.5.20

Postet av Træff SK den 15. Apr 2020

Sportsklubben Træff – «Koronatrening»

Kjære fotballtrenere og lagledere!

Her er nye retningslinjer og soneinndelinger (banene) for fotballaktivitet i Træff-regi og på Træffs baner. Bakgrunnen er nye føringer fra sentralt hold, lokale tilpasninger og klubbtilpasninger (Sportslig utvalg i samråd med Daglig leder og Hovedstyret).

 Ber om at disse blir overholdt.


­

Ved spørsmål er følgende kontaktpersoner:

Banebooking: Daglig leder Bjørnar Eltervåg post@traeff.no

Herre: Sportslig leder Petter Sjåholm Pettersja@hotmail.com

Dame: Sportslig leder Marianne Sletnes msletnes@online.no

Bredde: Sportslig leder Arnt Sommerlund arnt@sommerlund.no


Sportslig utvalg har innstilt på en trinnvis gjenåpning av organisert og uorganisert trening.

Planen følger nasjonale retningslinjer med noen lokale tilpasninger.

Forutsetninger for organisert og uorganisert trening


Oppdatert informasjon ifht organisert trening her:

Sportsklubben Træff - Koronatrening 3.0.pdf

koronaprosedyre.pdfkoronaprosedyre.pdf0 Kommentar

Vinneren av FIFA-cupen åpner for å representere Træff i E-sport

Postet av Træff SK den 11. Apr 2020

Tidenes første online FIFA-turnering arrangert av Træff har blitt gjennomført i påska. Hele 80 spillere har deltatt. Og det er tydelig at E-sport har kommet for å bli.

- Med hele 80 spillere i aksjon har det vært stor interesse og godt engasjement blant deltakerne. Vi har hatt med flere deltakere fra Molde regionen og noen utenfor. Som arrangør av en så stor turnering har vi skaffet oss en god dose erfaring som vi vil ta med oss inn til en eventuell ny turnering. Vi som arrangører har hatt det veldig gøy med gjennomføringen, og det håper vi spillerne også har hatt, sier Daglig Leder i Træff, Bjørnar Eltervåg.

Det var heller ikke tilfeldig at turneringa ble arrangert akkurat i disse tider.

- Man kan si vi har hatt en samfunnsnyttig turnering, da vi alle har vært hjemme og bidratt i dugnaden. Når vi ikke hadde mulighet til å ha aktivitet på fotballbanene, var dette en fin måte å skape aktivitet gjennom spillverdenen på nett. E-sport har kommet for å bli, sier Eltervåg.

Eltervåg var selv med som spiller i turneringa.

- Jeg har nå fått bekreftet at mine FIFA-ferdigheter ikke er så gode som jeg trodde. Selvtilliten har fått seg en knekk, men det positive er at jeg er bedre til å organisere enn å spille, sier han.

Dramatiske semifinaler

Det ble tette og jevne kamper når hele 76 spillere var eliminert og de fire siste spillerne skulle gjøre opp om finaleplass. Den første semifinalen bestod av Tobias Nakken (16) fra Molde, som spilte med alias @NakkenPower, og Snorre Kaas (16) fra Bergen med alias @BEAVER-DRAGON. 

- Jeg følte jeg hadde god kontroll i alle kampene helt til semifinalen. Da måtte vi spille tre kamper for å avgjøre hvem som gikk til finale. Så de to siste motstanderne var gode, sier Nakken, som tok seg til finalen etter to omkamper og 1-0 seier.

Den andre semifinalen bestod av Sander Morewood (19) fra Eidsvåg med alias @morewood00, og Benjamin Lorentzen Gjerløw (17) fra Bodø, med alias @KongBenjamin.

- Den tøffeste kampen jeg spilte var semifinalen, der møtte jeg en god motstander. Jeg hadde fortjent å vunnet mer, men uansett, sier Gjerløw.

Morewood var ikke uenig i det. 

- Det var en spennende semifinale, men jeg tapte fullt fortjent til slutt, selv om resultatet tilsier at der var jevnt, sier han, som tilslutt måtte se seg slått 4-3.

Målkalas i finalen

Dermed var det @NakkenPower og @KongBenjamin som skulle gjøre opp om tittelen som vinner av historiens første Træff FIFA Cup. Det ble @KongBenjamin med god margin, etter å ha vunnet hele 7-1.

- Jeg gikk tidlig opp i 1-0, men gjorde en tabbe i forsvar like etterpå som gjorde at han utlignet. Jeg prøvde å spille mer offensivt, men da ble det åpent i forsvaret. Jeg ble rett og slett pisset på, konstaterer Nakken, som har spilt FIFA siden FIFA 12.

- Finalekampen var jevn helt til han scorte og jeg skjønte at jeg måtte turne opp spillet mitt. Da ble jeg overlegen og dominerte banespill og spilte god offensiv fotball. Motstander ble frustert og jeg utnyttet det veldig bra, sier Gjerløw, som har spilt FIFA siden FIFA 09.

Ønsker å nå langt med FIFA i E-sport

Vinneren av turneringa har vunnet mye. Faktisk har han vunnet hele fem turneringer, hvorav tre seire i Teliaturneringene, en seier i Online Open, og nå også Træff FIFA Cup. Og det står mye trening bak.

- Hele barndommen min besto av fotball utenfør dørene og også innenfor med FIFA. Jeg begynte først å spille seriøst i 16-års alder. Det var da jeg begynte å delta på flere turneringer og møtte de ordentlige gode, sier Gjerløw.

Videre har han ambisjoner om å nå langt som FIFA-spiller.

- Målsetningen min er å finne meg en klubb i E-serien og være trofast mot den. Altså beholde meg i den så lenge de vil ha den. Jeg vil også hjelpe eventuelle partnere med å få ut toppnivået sammen med meg. Har også et mål om å komme til landslaget i E-fotball og delta i flere internasjonale turneringer, sier Gjerløw, som åpner for at det kan være aktuelt å representere Træff i E-sport. 

Han stiller seg positiv til å delta i en ny turnering i regi av klubben. Fremtiden vil vise om Gjerløw kan bli med å sette Træff på kartet i denne voksende sporten.0 Kommentar

Meld deg på gratis Grasrottrenerkurs på e-læring!

Postet av Træff SK den 7. Apr 2020

Meld deg på gratis Grasrottrenerkurs på e-læring!

Gjør som landslagsprofilene Mats Møller Dæhli og Guro Reiten: Ta Grasrottrenerkurset. Søknadsfrist er 14. april.

 

NFF Grasrottrenerkurs

Nå kan du Grasrottrenerkurset via e-læring. | Foto: NFF

I 2015 startet NFF et samarbeid med Norsk Tipping med mål om å «bidra til at trenerutdanningen for barne- og ungdomstrenerne skulle få et løft».  

Klikk her for påmelding:

Ett av grepene var å gjøre kursene mer tilgjengelige ved å ta i bruk e-læring som teoretisk læringsplattform i tillegg til praktiske økter på feltet.

Grasrottrenerkursene har vært en suksess de siste årene, med en foreløpig rekord i 2019 hvor 10700 trenere gjennomgikk ett av delkursene.  

- I disse utfordrende Korona-tider er det stopp i all organisert fotballaktivitet. Mens vi alle drømmer om å komme tilbake til en normal fotball- og samfunnshverdag, så kan vi faktisk utnytte tiden til noe positivt. Meld deg på Grasrottrenerkurs, slik at barn og unge får en enda tryggere og bedre trener når de endelig kommer i gang med treningen igjen, sier seksjonsleder for spiller- og trenerutvikling i NFF, Håkon Grøttland. 

NFF har på kort tid utarbeidet nye Grasrottrenerkurs som nå tilbys gratis så lenge det er stopp i den organiserte fotballaktiviteten – enten du ønsker å ta delkurs 1, 2, 3 eller 4.

- Den eksisterende e-læringen er beholdtsamtidig som det er lagt til et virtuelt klasserom og online diskusjonsforum til bruk mellom deltagere og kursveiledere. Praksisøktene på feltet vil bli gjennomført så snart det åpnes for aktivitet igjen i regi av egen klubb eller ved kretsorganiserte samlinger, sier fagansvarlig for barn og ungdom i NFF, Bo Folke Gustavson. 

Landslagsprofilene Mats Møller Dæhli og Guro Reiten er ambassadører for Grasrottrenerkurset.  

De oppfordrer nå alle trenere som har lyst og mulighet til å gripe sjansen til å øke sin trenerkompetanse. 

- Jeg har tatt det selv.  Det er et veldig fint kurs som gir innsikt i pedagogiske tilnærminger og som gir deg et godt grunnlag for å skape et godt miljø for barn hvor de kan trives og ha det gøy med fotballen, sier Belgia-proff og landslagsspiller Mats Møller Dæhli.  

Guri Reiten gjør nå som Mats Møller Dæhli og melder seg på Grasrottrenerkurset.  

- De fleste av oss har vel litt tid til overs, så jeg har et forslag. Norsk Tipping og NFF har sammen laget Grasrottrener for å sørge for at barn og unge får bedre trenere i fremtiden. Jeg har bestemt meg for å ta min Grasrottrenerutdanning, og du kan gjøre det samme helt gratis akkurat nå, sier England-proff og landslagsspiller Guro Reiten.

- Norsk Tipping ønsker å bidra til flere og bedre trenere i barnefotballen. Treneren er kanskje den aller viktigste rollemodellen i idretten for å tilrettelegge for god aktivitet, trygge miljøer og skape idrettsglede for barna. Derfor ønsker vi, sammen med samarbeidspartnerne våre, å legge tilrette for god kompetanse på trenere i barneidretten gjennom Grasrottrenerkonseptet, sier Preben Stai, rådgiver samfunnskommunikasjon, sponsor og event i Norsk Tipping

Kurset starter opp 16 april. Interessert?0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline