G16 vant toppkampen mot Elnesvågen

Postet av Træff SK den 31. Okt 2020


MÅLSCORERE: Henrik Bøe (t.v) og Nikolai Viken Tornes. Foto: Jan Henrik Bjørdal

(Træff - Elnesvågen 2-0): Det var duket for en skikkelig toppkamp da Elnesvågen kom på besøk til Reknesbanen fredag kveld. I et rufsete høstvær var premissene klare: Med seier til Elnesvågen, ville gjestene bli kretsmestere. Med uavgjort eller Træff-seier, ville Træff ha alt i egne hender inn mot sine to hengekamper kommende uke.

Træff tok tak i ballen og styrte banespillet fra start. Hjemmelagde skapte flere brukbare muligheter uten å sette ballen i mål. Elnesvågen var heller ikke ufarlige, men Træff-keeper Kristoffer G. Bygland vartet opp med flere gode redninger. Dermed ble det 0-0 til pause.

I andre omgang fortsatte kampen i samme spor. Træff hadde mye ball, mens gjestene var giftige på kontringer. Begge lag hadde sine perioder av kampen, men mot slutten skrudde Træff opp et lite hakk. De hvitkledde skapte flere gode sjanser, og fikk endelig uttelling etter 76 minutters spill. Nikolai Viken Tornes kriget inn en 1-0 etter en dødball, og sendte Træff i en meget viktig ledelse på tampen. 

Lyset gikk

I det Elnesvågen skulle ta avspark, gikk lyset på Reknesbanen. Etter fem-ti minutter kom imidlertid lyset på igjen, og lagene kunne gjennomføre de siste fire minuttene pluss tillegg. På overtid sendte gjestene mange spillere frem i banen, noe som ga Træff store kontringsrom. Det ble utnyttet på best mulig måte, og alene med keeper var kaptein Henrik Bøe sikker som banken da han satte inn 2-0.

Dermed tok Træff en meget viktig seier i kampen om kretsmesterskapet, og 16-åringene trenger nå minst to poeng på de siste to kampene for å sikre kretsmesterskapet i årets G16-serie.

 1 Kommentar

Ny utstyrsavtale for Sportsklubben Træff

Postet av Træff SK den 30. Okt 2020

Vi er svært glad for å kunne informere om at Sportsklubben Træff har inngått avtale med Adidas som totalleverandør av bekledning og utstyr fra og med 01.01.2021. Vår eksisterende avtale går ut ved nyttår og vi har etter dialog med flere leverandører landet på en avtale som er svært god for både klubben og våre medlemmer. Vi er også glad for at vi samtidig har forlenget vår avtale med Sport1 som samarbeidspartner og utsalg for vår klubbkolleksjon. Avtalen gir blant annet et potensiale for økt bidrag til klubben basert på alt som kjøpes av Adidas-varer av våre medlemmer, inkludert fritidsklær og fotballsko. Vi oppfordrer derfor sterkt til å benytte de fordelene våre medlemmer har gjennom avtalene med Adidas og Sport1.

Vi gleder oss til å vise frem den nye kolleksjonen og kommer tilbake med mer informasjon om den og tilgjengelighet i butikk så snart dette er klart. 

Styreleder
Kaare Jacob Hasselø

0 Kommentar

Træff ble seriemestere i G16 2. divisjon

Postet av Træff SK den 21. Okt 2020

Tirsdag kveld hadde Træff 2 muligheten til å krone en perfekt sesong med å bli avdelingsmestere i G16 2. divisjon. I kampen mot Surnadal ville det holde med ett poeng for å være sikret tittelen som mestere i avdelingen.

En tett og jevn første omgang med sjanser til begge lag, var spenningen til å ta og føle på da lagene gikk ut til 2. omgang. Træff fikk en forløsende start da Patrick Slemmen sendte hjemmelaget opp i 1-0 etter et drøyt kvarter. Gjestene fra Surnadal utlignet imidlertid kun få minutter senere, og spenningen var igjen tilbake.

Træff kjempet hardt og ga alt de hadde de siste 20 minuttene av kampen. Det var ikke mye finspill, men moralen og lagånden var det ingenting å si på. Træff greide å ro i land 1-, og kunne endelig slippe jubelen løs da dommeren blåste av for full tid.

Årets sesong har vært en gigantisk opptur for mange. Stammen i laget hadde en tøff sesong i 2019, og det har vært fantastisk å se hvordan alle disse har utviklet seg - både som fotballspillere og som mennesker, sier Træff-trener Jacob Berg.

Nå er delmål én av to i boks for Træffs 16-åringer. Neste mål er å bli kretsmestere i 1. divisjon. For å komme dit må man bestå neste ukes to tøffe tester mot Ekko/Aureosen/Gossen (26/10) og Elnesvågen (30/10). 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline