Træff ble seriemestere i G16 2. divisjon

Postet av Træff SK den 21. Okt 2020

Tirsdag kveld hadde Træff 2 muligheten til å krone en perfekt sesong med å bli avdelingsmestere i G16 2. divisjon. I kampen mot Surnadal ville det holde med ett poeng for å være sikret tittelen som mestere i avdelingen.

En tett og jevn første omgang med sjanser til begge lag, var spenningen til å ta og føle på da lagene gikk ut til 2. omgang. Træff fikk en forløsende start da Patrick Slemmen sendte hjemmelaget opp i 1-0 etter et drøyt kvarter. Gjestene fra Surnadal utlignet imidlertid kun få minutter senere, og spenningen var igjen tilbake.

Træff kjempet hardt og ga alt de hadde de siste 20 minuttene av kampen. Det var ikke mye finspill, men moralen og lagånden var det ingenting å si på. Træff greide å ro i land 1-, og kunne endelig slippe jubelen løs da dommeren blåste av for full tid.

Årets sesong har vært en gigantisk opptur for mange. Stammen i laget hadde en tøff sesong i 2019, og det har vært fantastisk å se hvordan alle disse har utviklet seg - både som fotballspillere og som mennesker, sier Træff-trener Jacob Berg.

Nå er delmål én av to i boks for Træffs 16-åringer. Neste mål er å bli kretsmestere i 1. divisjon. For å komme dit må man bestå neste ukes to tøffe tester mot Ekko/Aureosen/Gossen (26/10) og Elnesvågen (30/10). 


0 Kommentar

Klubbmesterskap E-fotball

Postet av Træff SK den 25. Sep 2020

Klubbmesterskap E-fotball 8-10. oktober 2020

Vi arrangerer klubbmesterskap i E-fotball. Klubben ønsker sammen med Jonas S. Ingebretsen å delta i både kretsmesterskap (KM) og Norgesmesterskap (NM) i E-fotball. Våre ambisjoner er å sette Træff på kartet innen e-fotball. For at vi skal danne et lag som kan representere Klubben i KM og NM må klubben ha 2-4 spillere. Med klubbmesterskapet får vi kartlagt interessen for E-fotball og vi premierer 1. 2. og 3. plass en plass på E-laget som skal få representere klubben i KM og NM.  

For dem som ikke kommer med, men som ønsker å spille på E-lag i Træff vil det bli muligheter etterhvert. 

Mesterskapet vil foregå på Playstation 4 og FIFA20. Grunnen til det, er at ikke alle klarer å få tak i FIFA21 samtidig. Ved å arrangere på FIFA20 har flere muligheten til å delta. Etter mesterskapet vil vi gå over til FIFA21.

Påmelding: Klubbmesterskap E-sport Sportsklubben Træff

Sted: Online, grunnet covid-19. Dere står fritt til å streame.

Tid: Fra 8. oktober til 10. oktober. (Høstferien)

Praktisk informasjon om mesterskapet
Hvordan delta? - For å delta må man opprette brukerkonto på gamer.no. Man må ha E-post for å kunne registrere seg.

Hvordan spille kamper? - Den som er oppsatt på hjemmekamp inviterer motstander til kamp. Det anbefales og laste ned appen; PS Messages. Da får man melding når motstander tar kontakt. For å kunne spille kamper må dere legge til mostander som venn på playstaion for å kunne invitere til kamp.

 

Hvordan invitere motstander? - Gå til "Online" på FIFA --> "Vennskapskamper" --> "Ny vennskapsesong" --> inviter motstanderen din.

 

Hvem skal jeg spille mot? - Kampene du skal spille er tilgjengelige i høyre "marg" eller du kan finne ut hvem du skal spille mot ved å trykke på "kamper" i menyen. Let etter navnet ditt (tips; bruk ctrl+f eller command+f).

 

Gjennomføring:

Mesterskapet går over få dager. Vær tålmodig dersom du ikke får svar fra motstander. Blir det er problem å få tak i motstander, gi oss beskjed på gamer.no. 

Slik finner du din neste motstander:

 • Gå til fanen som heter «Kamper» og søk opp ditt navn. Klikk deg inn på kampsiden
 • Du kan også se din neste kamp under «Mine uspilte kamper» på turneringen
 • Legg til motstander på PSN (du finner PSN-ID på Gamer.no-profilen til motstander)

Spill innstillinger:

 • Modus: Online treningskamp (IKKE FIFA Ultimate Team)
 • Omgang: 6 minutter
 • Hastighet: Normal
 • Vanskelighetsgrad: Verdensklasse

 

Spilleregler:

 • Alle lag (inkludert landslag) er tillatt
 • Spilleren som er oppført som hjemmelag på Gamer.no inviterer til kamp
 • Resultatet registreres på Gamer.no ved å gå inn på kampsiden mellom deg og din motstander. Motstander skal bekrefte resultatet.
 • Ved uavgjort spiller man ny kamp.
 • Ta skjermbilde eller et bra mobilfoto av matchloggen som inneholder PSN-ID og resultat og last det opp på resultatsiden. 
 • Last ned playstation appen for god dialog i forkant og under kamp.
 • Vis Fairplay, spill ferdig kampen og bekreft resultatet i etterkant*

*Spillere som ikke utviser fairplay, spiller med modifisert lag, ol. som ikke er i tråd med våre spilleregler blir diskvalifisert.

LYKKE TIL!


0 Kommentar

Vi har signert E-spiller!

Postet av Træff SK den 24. Sep 2020

Vi har slengt oss på trenden og blitt E-sport klubb. I den anledning har vi signert vår første E-sport spiller. Vi har ambisjoner om å være best i Møre og Romsdal i E-sport og i den anledning har vi sikret oss en spiller med bred erfaring innen e-sport og som står for våre verdier. Ta vel i mot våre første E-sport spiller:

Navn: Jonas Sande Ingebretsen

Alder: 19år

Bosted: Molde

Litt om Jonas;

X-box eller Playstation: Playstation

Ambisjoner: Være best i Møre og Romsdal. Træff skal Vinne Kretsmesterskapet.

Mat: Taco

Hva gjør du på fritiden? Spiller fotball på juniorlaget til Træff. Lager FIFA og fotballvidoer på youtube.

Sosialemedier: Youtubekanal: JZande Følg Jonas HER

Favorittlag: Manchester United

Favorittspiller FIFA: 99 TOTS Cristiano Ronaldo, FIFA 19

Hvorfor E-spiller for Træff? Prøve noe nytt. Esport er spennende og vokser veldig raskt, Træff har blitt med på trenden og da forespørselen kom fra Træff var det enkelt å takke ja. Fotballforbundet satser på E-sport og dette synes jeg er veldig spennende og sammen med Træff skal vi være best i Møre og Romsdal!

Forventringer til FIFA 21 som slippes 9.9.20? Forventningene er at Gameplay må bli bedre en i FIFA 2020.


Ønsker du å gjøre som Jonas å bli en del av Træff E-Sport lag. Bli med på klubbmesterskapet som vi skal arrangere 9-10 Oktober. Mer informasjon kommer snart!


0 Kommentar

Supporterbutikk

Postet av Træff SK den 14. Sep 2020

Vi har opprettet supporterbutikk!

Vi har opprettet supporterbutikk gjennom Supporter.no som har samarbeid med Norges Idrettsforbund.

Når man kjøper ett produkt som er i supporter sitt sortiment vil supporter.no behandle kjøpet og forsendelsen slik at produktene havner rett i din postkasse. Når man handler produkter gjennom supporter vil en del av overskuddet tilfalle Sportsklubben Træff.

Produkter som er våre egne hentes etter avtale på Træffhuset. Vi vil ta kontakt med dem som kjøper produkter som vi selv har på lager.

Ta en kikk i nettbutikken vi denne linken eller "supporterbutikk" i menyen0 Kommentar

Fotballrekruttering for gutter og jenter f. 2013-2015

Postet av Træff SK den 28. Aug 2020

Andreas Kanestrøm instruerer nye spillere. Bilde: Tove Berget

 

Torsdag arrangerte Rival, Molde Fk bredde og Træff rekrutteringsdag for nye fotballspillere sammen.

Det er første gangen klubbene i byen har arrangert en felles dag for rekruttering av tidligere og nye årskull i fotball. Totalt deltok det 62 spillere som har tilhørighet til barneskolene i området og det må vi si er veldig bra!

Barn som skal begynne eller går på Kvam eller Sellanrå skole har Sportsklubben Træff som sitt lokale idrettslag. Disse spillerne har blitt kontaktet og fått tilsendt informasjon av klubben om våre tilbud.

Kjenner du en gutt eller jente som har lyst til å spille fotball i Molde vest er det ikke for sent. Ta kontakt med Sportsklubben Træff på E-post så blir du satt over til riktig treningsgruppe.

Vi håper det er flere som har lyst til å prøve fotball i Træff og ser frem til å treffe mange nye spillere og foresatte.

Nysgjerrig på treningstider, trenere, ol?

Guttene og jentene trener på cecilienfrydbanen lørdager.
Guttene fra kl 10.-11.00
Jentene fra kl 11.-12.00
Her er det bare å møte opp å bli med på trening. Dersom man ser etter 1-3 treninger at man ønsker å starte å spille fotball i Træff kan man melde seg inn i klubben.

Se her for hvordan du blir medlem: Bli medlem


Takk til SK Rival og Molde FK bredde for godt samarbeid!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline