Innendørsaktivitet tar pause frem til 18. januar

Postet av Træff SK den 4. Jan 2021

Søndag kveld ble det iverksatt nye pålegg og råd knyttet til organisert aktivitet og idrett i forbindelse med økende smittepress i landet. Disse rådene medfører at hovedstyret har besluttet at vi avlyser all innendørs aktivitet i hall foreløpig frem til 18. januar 2021. Dette er sterkt beklagelig og vi håper at vi kan gjenoppta aktiviteten så snart som det lar seg gjøre på en trygg og god måte.

De samme rådene tillater gjennomføring av aktivitet utendørs og vi har derfor valgt å tillate gjennomføring av slik aktivitet foreløpig. Det er noe usikkerhet knyttet til blanding av kohorter og gjennomføring av kontaktidrett. Det forventes nye veiledere fra NFF innen kort tid og vi vil gjøre en ny vurdering av dette så snart dette foreligger. Vi ber derfor om forståelse for at dette kan endre seg på kort varsel. Dersom aktivitet gjennomføres så henstiller vi til at dette gjøres helt og holdent i henhold til gjeldende veiledere med tanke på smittevern og avstand. 

Med vennlig hilsen Hovedstyret.

0 Kommentar

Bli med og bestem årets mål

Postet av Træff SK den 23. Des 2020


2020 har vært et spesielt år hvor A-lag herrer kun har fått spilt et fåtall treningskamper. Nå kan du være med å bestemme hva som blir årets mål i et unormalt år.


De fem kandidatene til årets mål kan du se på vår Facebook-side, Instagram-konto eller vår Twitter-konto. For å stemme på årets mål vippser du et valgfritt beløp til 131193. 
Husk å skrive hvilket mål du stemmer på, ved å skrive f.eks «mål nr 5» i meldingen. Målet som får inn flest kroner blir årets mål. 


På nyttårsaften kl 12 trekker vi ut en vinner blant bidragsyterne som får et Træff-skjerf. 


Vi takker for støtten og ønsker en riktig god jul og et godt nytt Træff-år!

0 Kommentar

Moldegutt signerer med A-laget

Postet av Træff SK den 20. Des 2020

Henrik Frisvold Jenset (20) har signert kontrakt med A-lag herrer for sesongen 2021.

Jenset kommer fra Molde 2 og har tross sin unge alder allerede tre fulle sesonger bak seg i Norsk Tipping Ligaen. 

- Henrik kler grønt og er en god signering for oss. Med 63 kamper i 3. divisjon har han allerede god erfaring fra vårt nivå. Han begynte å trene med oss i oktober da vi fikk lov å starte med kontakttrening, og har kommet veldig fint inn i gruppa. Han er sterk i duellspillet, har stor fart og er god i 1v1-situasjoner begge veier. Han blir mest sannsynlig å se fykende opp og ned langs høyresida vår, enten som back eller ving, sier hovedtrener Petter Sjåholm.

Velkommen til Træff, Henrik!
0 Kommentar

Hjelset Kleive-gutt signerer med A-laget

Postet av Træff SK den 10. Des 2020


Julian Kristengård (18) har signert kontrakt med A-lag herrer for sesongen 2021.

Julian kom fra Hjelset Kleives A-lag til vårt juniorlag i høst, som et resultat av avlyst seniorsesong i 2020. Etter at Julian sammen med sine nye lagkamerater på juniorlaget sikra Kretsmesterskapet, begynte han å trene med A-laget. I sin hittil korte Træff-karriere har han fra sin indreløper-posisjon allerede rukket å score åtte mål i juniorserien, og har også flest scoringer i A-lagets internkamper i høst med sine fire mål der. Etter imponerende prestasjoner både for klubbens juniorlag og på A-lagstrening i høst, signerer han nå kontrakt med A-laget vårt.


- Julian er en spennende ung spiller med et voldsomt driv. Han er rask, duellsterk, har stor løpskapasitet og kan dra seg forbi motspillere. Han har også vist at han er giftig foran mål. Disse ferdighetene gjør at han kan bekle både en offensiv rolle på midtbanen og i angrep. Det blir spennende å følge utviklingen hans videre, sier hovedtrener Petter Sjåholm.


Vi takker Hjelset Kleive for godt samarbeid og ønsker Julian velkommen til oss.0 Kommentar

Siste runde med toalettpapirdugnad

Postet av Træff SK den 1. Des 2020

Toalettpapirdugnad!

4. uttak er satt til torsdag førstkommende 03.12 kl 16.00-17.30

Hvor: Moldehallen v/Maske

Gjelder; Dame- og Herrefotball (De som ønsker å støtte klubben kan også delta).

(Det er mulig å hente ut i butikk den uka hvis man ikke har mulighet på dette tidspunktet).

Det skal hentes ut 4 sekker hver gang (valgfritt toa/tørk).

Hver sekk kjøpes og selges videre for 400kr - dvs 1600kr pr gang. Mulig å hente ut for flere uttak samtidig.

Vippses til:

Træff Damefotball ved henting: 13 11 95

Træff Herrefotball ved henting: 13 11 93


 

Toalettpapir

I løpet av året arrangeres det fire toalettpapir dugnader. Det vil si at vi selger toalettpapir til dere fra kr 1600 (fire sekker) som dere kan velge å selge videre eller lagre hjemme. Utsalgssted og tid vil bli annonsert.

Baneavgift

Antall dugnader man stiller på reduserer summen på baneavgift. Baneavgiften reduseres med 700kr for hver gang man er med på toalettpapirs dugnad.

Deltar man ikke på toalettpapir 4* i året ilegges det 2800kr i baneavgift. Baneavgiften blir delt opp og man får tilsendt faktura 2 ganger i året dersom man ikke deltar.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline