Damelaget kjører på videre!

Postet av Træff SK den 30. Sep 2018

En glimrende andreomgang ga nok en storseier for damelaget

Lørdag dro Træffs damelag til Kristiansund og årets tredje kamp mot CFK, ett lag som har vist seg som en sterk og verdig motstandere gjennom hele sesongen, og de har pustet kretsmestrene i nakken hele veien. Træff damelag ønsket å spille nok en god kamp med fin fotball, og opprettholde den gode statistikken. I forrige kamp fikk vår kjære Ane Elisa Hagset spille sine første minutter i høstsesongen etter at hun røk korsbåndet tidligere i sommer. Træff håper hun blir å se enda lengre på banen på lørdag! Hun er en viktig brikke for laget, både på og av banen. Laget aner under oppvarming at motstanderne er sugen på å revansjere seg etter årets tidligere oppgjør. Træffs tropp er noe redusert med skader og sykdom, men likevel stiller vi et slagkraftig mannskap. Praten i garderoben før kamp går på slippe ned skuldrene og tørre , finne måten laget ønsker å opptre og ikke minst trykke til i duellene.


1 omgang 

Træff er på fra første spark ,styrer spillet , vinner duellene og skaper mange sjanser. Etter 25 min spiller Karina gjennom en nydelig pasning til June som vender av en forsvarer og putter kaldt forbi keeper. Gjestene produserer mange sjanser, men omgangen ebber ut med 0-1.


2 omgang

CFK/Dahle har bestemt seg i pausen for å ville mer og de ti første minuttene presser de Træff høyt og får til slutt en utligning etter mye rot foran gjestenes mål. Det står 1-1 og det er stor spenning for hvordan kampen vil utvikle seg. Etter 68 minutter mottar Anne Iren ballen på høyre side og avanserer opp til 18 meter. Hun skyter hardt i lengste hjørne og Træff er igjen i ledelsen. Nå har gjestene fra Reknes tatt over kampen og det tar ikke lang tid før neste mål kommer. Træff er igjen i scoringshumør  som laget har vært denne formidable sesongen. 1-3 kommer av at laget tør å stå høyt og Alida kriger til seg en ball på 25 meter, og stikker ballen fint gjennom til June som putter nummer to for dagen. Med ca 10 minutter igjen på klokken får grønnbuksene frispark på venstre side. Gyda skyter hardt i tverrligger, og en våken Karina er først på retur og setter enkelt inn lagets fjerde mål. 1-3 og kampen er definitivt avgjort. I en kamp som på tabellen ikke betyr noe så viser jentene en høy vinnermentalitet og gode holdninger. Det er spesielt positivt at hospitantene fra Træffs J16-lag får vist seg frem og bidrar til det gode resultatet.  Kampen ender 1-4, og er en meget gjennomført lagseier!


Neste kamp tirsdag 2 oktober 19:20 mot Molde 2

#detgårmotgrønneretiderKnusende seier for herrelaget

Postet av Træff SK den 30. Sep 2018

Et lekende Træff-lag feide over Rilindja og holdt endelig nullen!

Kaptein Stian Rødal skinte i lørdagens oppgjør og bidro både med scoring og målgivende. 

Den 22.runden av Norsk Tipping Ligaen skulle spilles og et revansjesugent Træff-lag dro til Oslo for å møte Rilindja. Førsteomgangen ble en strålende oppvisning av de helgrønne, hvor det endte med hele tre mål. I andre omgang tok vertene mer over kampen, men ikke til de store sjansene. Da Bjørnar Eltervåg satt straffen femten minutter før slutt, var det ingen tvil om at alle tre poengene skulle hjem til Molde og Reknes.  Med gårsdagens seier ligger Træff på en komfortabel 3.plass med 43 poeng.


Sist lagene møttes kjørte til tider Rilindja over Træff, og gjestene den gang scoret etter bare to minutter. Dette kom etter en større blemme av den ellers sikre Michael Lie, men Træff reiste seg og kampen endte til slutt i uavgjort. Rilindja hadde hatt alt annet enn optimale oppladning til gårsdagens kamp, da forrige rundes oppgjør mot Spjelkavik ble avbrutt etter bare 23 minutter. Det var derfor ventet stor spenning til hvilket lag Træff møtte i lørdagens kamp. En ting var sikkert, Oltedals menn var ute etter å revansjere poengtapet mot de rødkledde.


Strålende Træff-spill i 1.omgang 

Kampen begynte ikke uventet med et høyt press fra hjemmelaget. Rilindja hadde en tydelig kampplan om ballbesittelse og tre ballen gjennom midtbanen. Dette klare laget fra Oslo-Øst opp til flere ganger i førsteomgang, hvor Træff verken var tøff nok eller tidlig nok oppi motstanderne. Likevel så var det Træff som skulle vise seg frem først. Kampen er ikke eldre enn syv minutter da Bruno Lopes på lekkert vis slår en nydelig stikker til Stian Rødal som lurer offsidefellen. Han kommer alene med keeper, men sentrer uselvisk på tvers til Harith Hamoudi som setter den i åpent mål! Vakkert kontringsspill! Træff fortsetter å skape store sjanser, og både Lopes og Ola Sjømæling har masse rom på Træffs høyre side. Etter halvspilt førsteomgang får Træff en corner og nevnte Lopes trer frem for å slå. Brasilianeren finner Bjørnar Eltervåg som setter Træff andre for dagen på et nydelig hodestøt. Luften er virkelig gått ut av Rildinja-ballongen for nå handler det bare om Træff. Kun fire minutter etter 0-2, er Træff på igjen! Lopes slår innlegg mot bakerste stolpe, der er Eltervåg som header på tvers, ballen spretter en gang før Rødal klinker til på halvvolley rett i målet! Grønnbuksene skaper flere farlige sjanser, men hjemmelagets keeper viser igjen hvorfor han er en av avdelingens beste keepere. Lagene tar pause på 0-3, etter en omgang preget av mye stopp i spillet, men Træff har dominert store deler av kampen. 

Magnus Oltedal hadde naturligvis sett det samme som resten, et Træff-lag fullt av energi. Spesielt Hamoudi som har sonet to kamper er virkelig i slag, og løper for to på Træff venstre side. Træff gjorde ingen bytter i pausen, og stilte dermed uforandret før andre omgangen ble sparket i gang. 


Vinner også andreomgang

Rilindja virker preget av hvordan kampen har utviklet seg og det hagler til tider mot kamplederen. Træff kjører på videre og etter 60 minutter kommer Hamoudi og Varhaugvik alene med keeper. Hamoudi spiller på tvers til Varhaugvik, som er uheldig og sklir. Rilindja har tatt mer over kampen, men kommer rett og slett ikke til de store sjansene. Etter 75 minutter blåses det straffe til Træff, og Eltervåg setter sin andre scoring for dagen. Kampen ender 0-4 til oss!! En veldig bra kamp av Træff, som tar med tre nye poeng hjem til Molde!  Neste kamp er hjemme mot Follo, et lag Træff tapte 2-1 for sist. Follo var også det laget som ødela rekken på ti kamper uten tap for Træff, så også neste helg finner vi et meget motivert Træff. 


Træff (4-4-2): Michael Lie (Preben Gjerdseth Lyngstad fra 89.) – Ola Sjømæling, Bjørnar Eltervåg, Henrik Andersen-Gott, Emil Sjøvik – Stian Rødal, Edvard Khachatrjan (Jørg Dahle Haugland fra 67.) – Alexander Johansen, Harith Hamoudi (Eirik Kjørsvik fra 78.) – Bruno Lopes (Jostein Blindheim 82.), Simen Varhaugvik.
Før kampen: Rilindja - Træff

Postet av Træff SK den 27. Sep 2018

Herrelaget reiser over fjellet for den 22.runden i Norsk Tipping Ligaen avdeling 1

Træffs toppscorer, Alexander Jonassen fikk sitt fjerde gule kort forrige runde og må dermed stå over lørdagens kamp mot Rilindja. 

Helg betyr kamp og nye poeng skal kjempes om. Træff setter seg på flyet lørdags morgen med Oslo som destinasjon. Laget møter Rilindja til kamp på Haugerud kunstgress, og guttene ønsker revansje etter sist oppgjør hvor lagene delte poengene. Træff kommer fra en komfortabel 2-1 seier mot Lokomotiv Oslo forrige runde, mens morgendagens hjemmelag fikk utrolig nok ikke fullført sin kamp mot Spjelkavik. Les deg opp før årets 22 serierunde!


I morgen er det duket for et spennende oppgjør mellom to gode lag, da Træff gjester laget fra Oslo-Øst. Da lagene møttes i juni fikk de fremmøtte oppleve en jevnspilt og til tider meget underholdene kamp mellom to gode lag. Rilindja var et godt ballbesittende lag med flere gode enkeltspillere. Træff fikk en verst mulig start med baklengs etter kun to minutter og store deler av førsteomgangen ble videre brukt til å forsvare seg. Træff kom mer inn i kampen og kom til flere store overganger og sjanser. Det kom ingen flere mål i førsteomgangen, og gjestene i rødt gikk til pause med 0-1 ledelse. Træff kom til andreomgang som et nytt lag og tok til tider helt over kampen. Kampbildet var snudd, men ballen ville ikke inn. Træffs redningsmann ble Alexander Jonassen som på nydelig vis smalt inn utligningen fem minutter før slutt. Dette ble også endelig resultat, og Oltedals menn var mer skuffet enn fornøyde med poengdelingen. Dermed reiser det en motivert gjeng over i morgen, klare for å revansjere forrige kamp!


Mens Træff fikk spilt 90 minutter og ta tre nye poeng forrige helg, fikk Rilindja kun spilt 23 minutter. Laget fra Oslo gjestet Spjelkavik Stadion og fikk en meget kjedelig og ikke minst våt opplevelse. Spjelkavik gikk opp i ledelsen etter 18 minutter, men bare fem minutter senere ble kampen blåst av da oppgjøret minnet mer om vannpolo enn fotball. Lagene ville naturligvis fullføre kampen på kunsgressbanen som ligger ti meter ved siden av, men grunnet NFF´s regler og noe telefontrøbbel ble ikke dette gjennomført. Rilindja måtte reise hjem og kampen er satt til å bli fullført senere i oktober. Saken kan leses mer om her: 

https://www.vg.no/sport/fotball/i/a2QQB2/kraftige-beskyldninger-etter-avbrutt-kamp-skandale-og-sabotasje


Rilindja er som nevnt et meget ballbesittende lag og har flere gode enkeltspillere. Laget som rykket opp til Norsk Tipping ligaen i fjor har hatt en noe trøblete sesong og ligger for øyeblikket under streken. Det må legges til at laget har som tre andre klubber spilt én kamp mindre enn resten. Laget i rødt har også variert på eget kunstgress og kan vise til 4-2-4 (Seier-uavgjort-tap). Forrige hjemmekamp endte med 0-2 tap for Molde 2. 

Etter seier i forrige runde ligger Træff på trygg tredjeplass, ti poeng ned til nærmeste utfordrer. Træff har for alvor gjort fjorårets bortestatistikk til skamme, og blitt et godt bortelag. I 2017 tapte Træff hele åtte ganger bortekamper! Laget har i år tapt to kamper på fremmed gress, forholdsvis for Follo og Herd. Ellers har grønnbuksene vunnet fire og spilt uavgjort like mange ganger.  Siden forrige lørdag har spillergruppen trent godt. Øktene har bestått av flere gode økter hvor det er lagt fokus inn mot morgendagens oppgjør. Spillerne vet de møter et lag som er glad i å spille ball, og at det derfor er viktig å være konsentrert og tidlig oppi motstanderlagets spillere. Det er flere spillere som må stå over lørdagens oppgjør grunnet skader og suspensjoner, men en god bredde i stallen gir heldigvis ikke hodebry for trenerteamet. Kampplanen er klar og Rilindja skal beseires i egen stue! 


HEIA TRÆFF!

Rilindja - Træff
22. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen
Lørdag 29. september 2018 klokken 13:00

Sikret seriegull på første matchball!

Postet av Træff SK den 24. Sep 2018


Det var duket for årets første søndagskamp og matchball for damene! I går skulle første matchball spilles for Træff-damene i kampen om serie-og kretsmesterskap. De ubeseirede damene møtte Molde 2 på Reknesbanen søndags formiddag, og ville med seier i denne kampen sikre seriegullet tre runder før slutt.  Forrige kamp mot AK hadde en forrykende første halvtime med sju scoringer, og det var denne sonen Træff-damene måtte være i for å tukte et Molde 2-lag som har kommet sterkere og sterkere utover sesongen. Molde 2 slo til med en sterk 2-1 seier borte mot CFK forrige onsdag, og hadde nok lyst til å påføre Træff-damene deres første nederlag denne helgen. Træff stilte med en god tropp, men sykdom, skader og skoleturer hadde gjort treningsuken alt annet enn optimal. Likevel var det ikke spesielt vanskelig å motivere seg til dette oppgjøret - kampen om Molde by!


Træff-damene hadde en nervøs innledning på første omgang, og gjestene fikk styre mye av spillet i starten uten at det ble til de store farlighetene. Træff fikk flere gode overgangsmuligheter, og satte som vanlig god fart, men det ble for dårlig bevegelse på topp til å skape farligheter ut av det. June Lyngstad kom seg som vanlig fri på høyre kant, men det ble for ubesluttsomt foran mål. Siste del av omgangen var det jevnspilt, men Moldes midtbane sørget for et lite spillemessig overtak for de blåkledde. Det var imidlertid målløst til pause og i pausepraten ble Træff-damene enige om å trykke litt mer til i duellene og være flinkere til å bevege seg for å skape mer flyt i pasningsspillet. 

I andre omgang fikk Træff-damene kampen inn i sitt spor. Synne Nygård kom inn med godt driv på midtbanen og spilte fri Alida Hagset, June og Karina Ervik i gode posisjoner flere ganger. Det endte opp med mange cornere, og det var akkurat slik Træff endelig skulle få uttelling. Karoline Ulriksborg svingte inn ett av sine farlige cornere, og Veronica Larun fanget avklaringen ved hjørnet av 16-meteren. Hun dro seg forbi oppasseren og curlet vakkert inn 1-0 scoringen med Skedsmokorsets mest presise høyrebein. Uheldigvis kom Molde 2 raskt ajour til da de satt en retur fra keeper, også dette etter en corner. Etter Moldes utligning tok Træff enda mer over, og jobbet hardt for å få ett vinnermål. Og 20 minutter før slutt satt igjen ballen i nettet bak Moldes keeper. Nok en presis corner fra Frk. Ulriksborg fant hodet til Alida Hagset som headet mot mål, og på tross av desperate forsøk på å avklare klarte ikke Molde å hindre ballen i å passere målstreken. Denne gangen skulle ledelsen vise seg å holde helt inn. Forsvarsrekka med Lisa Ljoså, Christine Holtborg, Tora Aleksandersen og Anne Iren Aarsbog spilte en meget god andre omgang og ryddet unna alle forsøk fra Molde-damene. Dommer lot kampen gå noen minutter på overtid, men til slutt gikk sluttsignalet og Træff-damene kunne juble for 2-1 seier og kretsmesterskap, selv med tre kamper igjen å spille.


Vi gratulerer jentene og trenerteamet, og gleder oss veldig til fortsettelsen! 

Neste kamp er borte mot CFK/Dahle 29.septemberSeier på hjemmebane!

Postet av Træff SK den 24. Sep 2018

Det ble full pott på herrelaget, da Lokomotiv Oslo ble slått 2-1 Henrik Andersen-Gott var endelig tilbake på banen etter et skademareritt av en annen verden. Kampen var hans første siden cupkampen mot Molde i april. Foto: Martin Brøste

Den 21.runden av Norsk Tipping Ligaen ble spilt på lørdag, og Træffs herrelag var mer enn klar for å ta full pott mot Lokomotiv Oslo. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1, men toppscorer Jonassen tegnet seg på scoringslisten igjen og sikret laget tre nye poeng. Ekstra kjekt var det at Henrik Andersen-Gott var tilbake på banen! Med helgens seier dro Træff i fra lagene under, og klatret opp på 40 poeng. 


Sist lagene møttes kjørte var på sommerens varmeste dag, hvor sol og varme preget kampen til de grader. Lagene delte poengene etter at Harith Lafteh scoret utligningen mot slutten. Lørdagens gjester hadde på sine seks høstkamper tatt 10 av 18 mulige poeng, og kom fra to strake tap mot Molde 2 (3-2) og Spjelkavik (4-0).  Det var uansett ventet spenning til hvordan kampbildet ville bli, men Træff skal som alltid styre spillet på egen bane. 


Brasiliansk magi

Magnus Oltedals menn tok øyeblikkelig kontroll i kampen, og styrte det meste av banespillet. Spillerne hadde god ro ballen og valgte gode løsninger både i forsvar og fremover på banen. Etter kvarteret var spilt var det tid for samba, signert hele Moldes Bruno Lopes. Angriperen fintet seg forbi både to og tre gjester, og kunne på enkelt vis sette ballen i mål bak bak utspilt keeper. Målet i mot tente visst Lokomotiv Oslo, for det skulle ikke ta mer enn to minutter før utligningen var et faktum. Gjestene fikk corner, og dette skapte noe rot Træff-boksen. Ballen endte til slutt hos en motspiller, som kunne enkelt sette ballen i mål. 1-1 etter bare 17 minutter, og kampen levde til de grader. Det ble lagt fokus på å komme raskere opp i ballfører og trøkke mer på. Træff hadde i første omgangen vist at laget kom til farlige situasjoner hver gang man kom oppover, men konsentrasjonen måtte opp om laget skulle få dagens andre scoring. Træff gjorde ingen bytter i pausen, og stilte dermed uforandret før andre omgangen ble sparket i gang. 


Det var lite å melde om i andre omgang, men etter timen spilt blir Bjørnar Eltervåg revet ned i feltet, og dommer peker på straffe. Toppscorer Alexander Jonassen tok ansvar og satt ballen kontrollert til side for keeper. Bare minuttet etter raget Varhaugvik høyest på ett innlegg fra Sjømæling, men ballen gikk dessverre 30 cm over mål, til Gossen-guttens store frustrasjon. Træff er inne i en god periode etter 2-1 scoringen, og skaper sjanse etter sjanse. Etter 70 minutter spilt får Jonassen mulighet igjen, nå på halv-volley fra 25 meter. Toppscoreren får et kjempetreff hvor ballen skyter fart mot mål. Uheldigvis for Jonassen og resten av Træff-laget treffer ballen tverliggeren og ut. Da kampen så ut til å dø ut i en komfortabel 2-1, skulle gjestene komme til en sjelden visitt på slutten av omgangen. På overtid av overtiden får Lokomotiv Oslo en kjempesjanse, men Michael Lie var som mange ganger tidligere i år, våken og vartet opp en en verdensklasseredning. En ekte matchvinnerredning av gutten fra Karmøy. 


Træff vinner fortjent 2-1, en kamp det gjerne burde blitt flere mål i. Laget hadde kontroll bakfra og skapte mye fremover. Laget var klart best i andre omgang, men Lokomotiv Oslo er et vanskelig lag å møte og gjorde oppgaven vanskelig til tider. Lørdagens seier gjør at Træff rykket i fra lagene under, og tok hånd om tredjeplass på tabellen. Træff ligger nå seks poeng bak Molde 2 på andreplass, og har hele ti poeng ned til Ullern på fjerdeplass. En sluttplassering blant de fire beste ser for alvor lyst ut for Oltedals menn, en plass som vil gi direkte plass i neste års NM. 


ENDELIG for Gott-Andersen

Foruten seieren på lørdag, var det spesielt kjekt for Træff og ikke minst spilleren selv, Henrik Gott-Andersen å være tilbake på banen. Gutten fra stolte Oslo-Øst hadde ikke vært å se på A-laget siden april, da forsvarsspilleren har vært ute med en kneskade. Det var derfor ekstra godt å se Gott-Andersen fullføre 90 minutter på Reknesbanen når stormen Knud herjet som verst. Belastningsskaden har holdt han borte fra spill i over fem måneder, men Henrik har klart å holde både humør og motivasjon oppe og har bidratt godt i gruppen under skadeperioden. Træff er veldig fornøyd at Gott-Andersen er tilbake! Samtidig er det leit å se veteran, og forsvarsspiller Thomas Larhammer ute med en skade som vil holde han ute noen uker. Både Harith Lafteh og Lars Hauso var suspendert i helgens kamp, men sistnevnte er tilbake i neste runde da Træff reiser til Oslo for å møte Rilindja borte.


Træffs lag: Michael Lie – Stian Samdal, Henrik Andersen-Gott, Bjørnar Eltervåg – Ola Sjømæling, Stian Berg Rødal, Alexander Johansen, Emil Sjøvik – Bruno Lopes (Eirik Kjørsvik fra 90.) – Simen Varhaugvik (Edvard Khachatrjan fra 78.), Alexander Jonassen.

5. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 24. Sep 2018
Premie: Bluetooth høyttaler fra Huawei

Vinner: Unn Viken6. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 24. Sep 2018

Premie: Gavekort 500kr Coop Mega

Vinner: Anne Berg Helland7. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 24. Sep 2018

Premie: Gavekort 500kr Copp Mega

Vinner: Gerd Ø. Johnsen8. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 24. Sep 2018

Illustrasjons bilde

Premie: Tesett i tre

Vinner: Marit Viken9. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 24. Sep 2018

Premie: Jegerpanne

Vinner: Sverre Dørum10. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 24. Sep 2018

Premie: Gavekort Bunnpris 300kr

Vinner: Henrik Kvendsseth11. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 24. Sep 2018

Premie: 2  x Lunsjkort Egon Molde

Vinner: Alette MundalFør kampen: Træff - Lokomotiv Oslo

Postet av Træff SK den 21. Sep 2018

Herrelaget tar i mot Lokomotiv Oslo til den 21.runden i Norsk Tipping Ligaen avdeling 1 

Kaptein Rødal og resten av Træff er klare for morgendagens kamp. Foto: Oddveig Helland

Træff har gjort sakene greit i årets høstsesong, med tre seire, to uavgjorte og ett tap. Det ble både en amper og til tider dårlig oppvisning mot Ullern forrige helg, en kamp som til slutt endte 2-2. Lagene hadde hver sin omgang, men Træff kunne og kanskje burde tatt alle poengene på slutten av kampen. Det ble delt ut hele ni gule og to røde kort mot Ullern, og Lars Hauso må blant annet sone grunnet rødt kort. Træff har kun tapt én kamp på eget kunstgress denne sesongen, og det skal ikke blir flere! 


I morgen kommer Lokomotiv-Oslo på besøk, en motstander Oltedals menn delte poengene mot sist. Da reddet innbytter Harith Lafteh ett poeng for grønnbuksene, i en kamp Træff burde fått bedre uttelling får de mange sjansene som ble skapt. Det ble blant annet brent et straffespark av lysluggen, Eskil Rønningen i førsteomgang og ett sekunds ukonsentrasjon av Træff resulterte i mål for østlendingene. Kampen endte med resultatet 1-1, et resultat Træff var svært misfornøyde med. 

Etter uavgjort i forrige runde ligger Træff fremdeles på tredjeplass med 37 poeng. Hjemme på Reknes i årets sesong kan laget vise til følgende resultater: 6-3-1 (S-U-T). Det er seks poeng opp til Molde 2 som foreløpig besitter andreplassen, mens under Træff ligger Follo, laget som brøt den ubeseirede ti-kampers rekken i vår. Morgendagens motstandere ligger plassen under Follo på 29 poeng og har scoret hele 19 mål færre enn Træff. Gjestene fra Oslo har variert denne høsten, men begynte rimelig bra. Laget fra Øst har på sine seks høstkamper vunnet tre, tapt to og spilt en uavgjort. Forrige kamp tapte laget stort hjemme mot Spjelkavik, da hvittrøyene ble rundspilt i ett oppgjør som endte 0-4. Lokomotiv Oslo har på sine ti bortekamper i år, vunnet fire og tapt seks. Østlendingene slo blant annet Ullern 0-2 på fremmed gress i sommer.  


Dagene siden forrige kamp har bestått av gode og tøffe treninger. Det er flere spillere som må stå over lørdagens oppgjør grunnet skade, men en god bredde i stallen gir heldigvis ikke hodebry for trenerteamet. Kampplanen er klar og Lokomotiv Oslo skal slås! Ta turen til Reknesbanen i morgen for å heie guttene frem til nok en seier! HEIA TRÆFF!

Træff - Lokomotiv Oslo
21. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen
Lørdag 22. september 2018 klokken 18:00SERIEVINNERE MED OVER 100 MÅL!

Postet av Træff SK den 17. Sep 2018

Komfortabel seier da Træff sitt damelag vant serienKaroline scorer mål nr 100! Foto: Privat

Det var duket for sesongens siste originale seriekamp. Dagens motstander var Averøykameratene. Da jentene møtte AK tidligere i vår ble det en komfortabel 0-10 seier, og det lå mye spenning i lufta om jentene ville klare å putte mål nr. 100! 

Allerede etter 6 min var første mål scoret av June Lyngstad. Det tok ikke lange tiden før Alida Hagset puttet til 2-0! Flere gode kombinasjoner og veggspill av jentene førte til at June setter sitt andre for dagen, og det står 3-0 etter 25 min. Ett minutt senere skriver også Alida Hagset opp sitt andre for dagen. Nå kunne jentene skrive opp mål nr. 99 i målprotokollen og alle lurte på når og hvem som ville få æren av å score mål nr. 100. Den heldige ble Karoline Ulriksborg ,som på lekent vis setter ballen i mål etter en fin assist fra Vibeke Innselset. Publikum hadde ikke tid til å sette seg ned igjen etter 100-måls jubelen, da Vibeke satt mål nr 101 bare minuttet etter. Alida var heller ikke var ferdig for dagen, å putter inn sitt tredje før pause. Hjemmelaget jobbet hardt inn til pause og går lagene går i garderobene på stillingen 7-0.


I andre omgang klarer Averøykameratene å stabilisere seg litt bedre i forsvar, og de ligger kompakt hele omgangen. Det blir et større press fra gjestene og kampen går inn i et lavere tempo mot et mer jevnspilt AK. Likevel klarer Christine Holtberg til slutt å få hull på pausebyllen og det står 8-0 etter 70 minutter. Stillingen står seg til kampen blåses av, og jentene går av banen med en 8-0 seier og vinner serien overlegent med 7 poeng foran CFK/Dahle. Ekstra kjekt var det at nettopp mål nummer kom i siste seriekamp. Træff endte dermed på 34 poeng med elleve av tolv mulige seire. Laget scoret hele 103 mål og slapp kun inn 13. 


Nå står sluttspillrundene for tur hvor damelaget møter både CFK/Dahle og Molde2, to ganger hver. Neste kamp er mot Molde 2 på Reknes søndag 23 september kl. 16:00. HEIA Træff! Poengdeling mot Ullern

Postet av Træff SK den 16. Sep 2018

Det ble kun ett poeng med hjem da Træff møtte Ullern til bortekamp i Oslo.Michael Lie hadde flere gode redninger i lørdagens kamp. Foto: Oddveig Helland

Den 20.runden av Norsk Tipping Ligaen skulle spilles og et motivert og sultent Træff-lag dro til Oslo for å møte Ullern. Førsteomgangen ble en dårlig oppvisning fra de helgrønne, men laget reiste seg i andre omgangen og to mål fra Jonassen ga Træff ett poeng med hjem til Molde. Det ble delt ut hele ni gule og to røde kort i kampen, en kamp som inneholdt flere store sjanser til begge lag. En mesterlig Michael Lie vartet opp med flere verdensklasseredninger, og Eltervåg fikk feilaktig annulert et mål i mot. Med gårsdagens uavgjort forblir Træff på 3.plass med 37 poeng. 


Sist lagene møttes kjørte Træff over  gårsdagens hjemmelag og vant hele 6-1, men Ullern har vist god form denne høsten med tre av tre seire på hjemmebane. Det var derfor ventet stor spenning til hvilket lag Træff møtte i lørdagens kamp. En ting var sikkert, Ullern var nok definitivt ute etter å revansjere det forferdelig tapet sist. 


Et Træff-lag uten energi i 1.omgang 

Kampen begynte ikke uventet med et høyt press fra bortelaget. Ullern stengte av backene og presset keeper Lie til å spille langt. Det kunne virke som reisen eller det varme høstværet hadde innvirkning på Træff-spillerne, for oppvisningen de første 45 minuttene var ikke å kjenne igjen. Det var en ukonsentrert og slurvete gjeng som ga Ullern flere store sjanser ved stygge balltap både høyt og lavt i banen. Da kampuret viste 11.minutter trodde alle at Ullern måtte klare seg med ti mann resten av kampen. Ola Sjømæling stopper en Ullern-kontring og blir "belønnet" med å bli sparket i skrittet av en motspiller. Hendelsen endte derimot med gult kort til begge spillere. 10 minutter senere ruller hjemmelaget opp fra midten og til slutt ender ballen til en frispilt Ullern-spiller på 16-meter. Han setter ballen nede i hjørnet, og Ullern har tatt ledelsen. Både hjemmelaget og Træff kommer til flere sjanser i første omgang, men ingen av lagene scorer flere mål. Ullern har et klart overtak i førsteomgang, noe som skyldes i hovedsak et ukonsentrert og lite energisk Træff-lag. Lagene går inn til pause på stillingen 1-0, og Træff vet at laget må heve seg om det skal bli poeng med hjem til Rosenes by. 

Magnus Oltedal hadde naturligvis sett det samme som resten, et Træff-lag uten energi. Det ble lagt fokus på å komme raskere opp i ballfører og trøkke mer på. Om laget ikke maktet å heve seg ville grønnbuksene reise tomhendte hjem. Slurvefeilene fra første omgangene måtte lukes bort og energinivået måtte skrus opp. Træff gjorde ingen byttet i pausen, og stilte dermed uforandret før andre omgangen ble sparket i gang. 


2.omgang

I andre omgang er det Træff som umiddelbart tar over. Træff har skrudd på energinivået og presset hjemmelaget voldsomt til å begynne med. Da man trodde det raskt skulle komme en Træff scoring, var det derimot Ullern som fikk andreomgangens første mål. Et overtall av rødkledde spillere står rundt gjestenes 16-meter, og til slutt ender ballen til samme Ullern-spiller som scoret dagens første mål. Han får som tidligere stå alene og pirke ballen nede i hjørnet, forbi en utspilt Michael Lie. Målet kom dessverre da bortelaget var i en god periode, men Træff fortsatte å gire opp og tok over resten av kampen. Bare seks minutter etter Ullerns andre mål, slår bortelaget tilbake. Bruno Lopes knaller til med et skudd fra 30-meter og keeper må gi retur. En våken Alexander Jonassen setter ballen i mål og det er for alvor blitt kamp igjen. Målet var også Jonassens tiende for sesongen! Bare minuttet senere kunne faktisk Træff fått sitt andre mål da nevnte Jonassen spilte Edvard Khachatrjan fri, men avslutningen ble dessverre reddet på strek. 


Træff har virkelig fått ballen inn i sitt spor og Ullern-spillerne virker slitne. Træff får satt i gang raskt bakfra og spiller seg fint opp mot hjemmelagets mål. Dette byr på flere store muligheter både ved frispark, kast og cornere. Det var nettopp på corner bortelaget skulle sette dagens andre mål. Bjørnar Eltervåg stiger høyest i feltet og knuser alt og alle i duellen. Dessverre for de grønnkleddes store fortvilelse velger dommer å dømme frispark i mot, noe til og med ikke hjemmelaget først forstår. Målet blir annulert og spillet går videre. Samme mann blir også sentral bare få minutter senere, da Eltervåg redder ballen på strek etter en misforståelse i Træff-forsvaret. Ullern er farlig frempå noen få ganger med både corner og frispark, men Træff rydder unna. Hjemmelaget virker slitne og tar dette ut i sene taklinger og tilrop mot dommer. Pipeblåseren deler totalt ut tre gule kort til Ullern på bare åtte minutter. Så, seks minutter før fulltid kommer utligningen. Træff får et frispark på hjemmelaget halvdel og Bruno gjør seg klar. Brasilianeren svinger frisparket presist inn, og finner Jonassen på bakerste. Træffs toppscorer header ballen over keeper og setter sitt andre for dagen. 2-2 og seieren lever enda for Træff.

Kaos og krangling på overtid

Det ble svært hektisk og kaotisk på tampen av kampen. Både Træff-forsvarer Lars Hauso og en Ullern-spiller får to gule kort i løpet av de siste fem minuttene og ble utvist på overtid. Det var flere stygge episoder både fysisk og verbalt, og dommer Eirik Wisted-Thu delte flere gule kort ut Totalt ble det elleve gule kort, hvor seks av disse gikk til Træff.  Årsaken til utvisningen av Hauso var en spontan reaksjon av at lagkamerat Jonassen blir tråkket bevisst på hånden, etter å ha blitt lagt i bakken av en Ullern-spiller. Hauso plasserer kun hånden på brystet til motspilleren, som et tegn på at spilleren skal komme seg vek. Spilleren som skulle vært utvist fra episoden med Sjømæling faller veldig teatralsk og skriker at han blir dratt i halsen. Dommertrioen får ikke med seg episoden og beslutter å ikke straffe Ullern-spilleren. Hauso må derimot se sitt andre gule, og forlate banen etter 93 spilte minutter. Kampen ender til slutt 2-2, en kamp hvor hjemmelaget er best i førsteomgang, mens Træff i andre. Alt i alt et rettferdig resultat, men kampen vil nok bli mer husket for kaoset på overtid og en Ullern-spiller som for lengst skulle vært utvist både for fysiske og verbale episoder.

Det ble høy temperatur mellom lagene i sluttminuttene av kampen. Foto: Oddveig Helland

Træff får med seg ett poeng hjem i bagasjen og forblir på tredje plass med 37.poeng. Neste kamp er hjemme mot Lokomotiv Oslo, et lag Træff også delte poengene med sist lagene møttes. 

Træffs lag: 

Michael Lie - Ola Sjømæling, Lars Ramberg Hauso, Bjørnar Eltervåg, Stian Bjarnar Samdal, Alexander Øyangen Johansen, Emil Sjøvik, Edvard Khachatrjan (Jørg Dahle Haugland 59.), Stian Berg Rødal, Alexander Jonassen, Bruno Henrique Santos Lopes (Simen Varhaugvik 86.).Før kampen: Træff Kvinner - Averøykameratene

Postet av Træff SK den 14. Sep 2018

Siste ordinære seriekamp for damene


Træff sitt damelag spiller sin siste ordinære seriekamp hjemme mot AK søndag på Reknesbanen. Laget leder serien fire poeng foran CFK og har muligheten til å øke forspranget til sju poeng før de fire siste sluttspillkampene. Serieoppsettet er så innviklet at bare kretsen skjønner det, men Træff vet at så lenge laget fortsetter å vinne kamper vil vi også ende øverst på tabellen. 

Derfor siktes det inn mot tre nye poeng på søndag. AK ligger på 6.plass og kommer fra en 2-2 kamp hjemme mot CFK/Dahle 2. Faktisk har ikke søndagens motstander vunnet på de siste ti kampene, som også er lagets eneste seier denne sesongen. Forrige gang lagene møttes vant Træff 10-0, hvor Sara K.Fornes og Alida Hagset scoret fire mål hver.


Damene står med 95 scorende mål hittil, og det hadde vært gøy om man kunne ende opp på tresifret antall scoringer etter grunnspillet - no pressure! Noen skader og forfall er det i troppen, men Træff skal likevel stille et slagkraftig og sultent lag. Møt opp og sørg for at høsten holder seg grønn ennå en stund!


HEIA TRÆFF! 


Træff - Averøykameratene
12. serierunde 3.divisjon, Reknesbanen
Søndag 16. september 2018 klokken 16:00Før kampen: Ullern - Træff

Postet av Træff SK den 14. Sep 2018

Herrelaget reiser østover for den 20.runden mot i Norsk Tipping Ligaen avdeling 1

Stian Samdal er klar for kamp! Her fra kvalik runde 2 mot Eide tidligere i år. 

Træff har gjort det bra denne høstsesongen (sett bort i fra mot Herd), og har tatt syv av ni mulige poeng de siste trene kampene.  


i årets sesong, med 10 seire, 5 uavgjorte og tre tap. I forrige runde ble Oslo-laget KFUM slått 2-0 på Reknes, og Træff kunne for andre kamp på rad juble for tre poeng. Med seier sist rykket Træff i fra lagene under og har i dag en luke på fire poeng ned til 4.plass. Molde 2 på andreplass ligger fremdeles foran med fire poeng og på tropp troner Oppsal med sine 48 poeng. Opprykket virker klart for Oppsal, men årets avdeling har vist at alle kan slå hverandre og dermed må de blå fra Oslo-Øst holde konsentrasjonen helt inn. Med tre nye poeng for Træff sist, har laget i dag like mange poeng som laget endte på i fjor. I morgen spilles det nok en viktig kamp når Ullern skal beseires. Træff skal over fjellet og møte et Ullern lag som har skuffet ut i fra de høye forventingene før sesongen. Morgendagens motstanderne ligger seks poeng over streken med 26 poeng og har i tillegg en kamp til gode. Ullern har vært plukket mer poeng hjemme enn borte, og det blir dermed en tøff oppgave for grønnbuksene i lørdagens kamp. Ullern kommer fra et 3-0 tap mot Spjelkavik, hvor sunnmøringene til tider kjørte over østlendingene. Ullern har denne høsten vunnet tre og tapt to, men vi biter oss fast i den overbevisende 4-1 seieren mot Molde 2 i runde 18. 

Sist lagene møttes i vår var det en kamp Træff som hjemmelag styrte det meste. Træff gikk til pause med 1-0 ledelse, hvor det gjerne burde flere mål i tillegg. I andre omgang derimot skrudde Træff på turboen og Lars Hauso hadde fått varmet opp "kastearmene". Kampen endte hele 6-1 for Træff hvor Hauso stod for fire målgivende, tre av disse på kast. De fremmøtte husker nok også godt kanonkulen fra Emil Sjøvik, som var ungguttens første mål for sesongen. Sjøvik ga seg ikke med ett, og scoret like gjerne ett til. 


Treningsuken har som alltid bestått av gode og tøffe treninger, som har bydd både på små og store skader for noen spillere. Trenerteamet har kampplanen klar, og guttene er mer enn motivert for nye tre poeng, eller "tre pinner" som Jostein Blindheim liker å si. 


HEIA TRÆFF! 


Ullern - Træff
20. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Ullern Kunstgress
Lørdag 15. september 2018 klokken 13:00Vi har ansatt Daglig Leder

Postet av Træff SK den 11. Sep 2018

Bjørnar Eltervåg tiltrer rollen som daglig leder i Sportsklubben Træff. Bjørnar er opprinnelig fra Randaberg (nord for Stavanger) men har tilbrakt de siste fem årene i Molde for å studere. Han har vært spiller på klubbens A-lag siden høsten 2013 da han begynte på studiet Sport Management ved Høgskolen i Molde. Ved høgskolen har han tatt bachelor- og mastergrad i Sport Management og han har de to siste årene jobbet som praktikant for hovedstyret. 

Bjørnar går inn i rollen som daglig leder på 50%. 

Han vil være tilgjengelig på:

Mail: Post@traeff.no

Tlf: 415 88 303Holdt nullen i sliteseier

Postet av Træff SK den 10. Sep 2018

Tidlig ledelse, tvilsom utvisning og en herlig kontring da Træffs herrelag slo KFUM´s rekrutter 2-0 på Reknes 

Bruno Lopes skapte kjørte til tider karusell med gjestene og scorte 1-0 på ekte brasiliansk vis. Her fra en tidligere kamp i sesong. Foto: Kjell Langmyren

Det var duket for en herlig fotballkamp søndag kveld da Træffs herrelag tok i mot KFUM 2 til den 19.runden av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1. Hjemmelaget tok en tidlig ledelse, men måtte bruke store krefter gjennom hele kampen da KFUM styre mye av banespillet. Det ble ikke lettere for grønnbuksene da Harith Lafteh ble sendt i dusjen etter 70 minutter, men en enorm Michael Lie og et pottetett forsvar stod i mot. Midtbanen løp som noen helter, og fem minutter før tid kunne igjen Træff juble, da Edvart Khachatrjan kontret inn 2-0 til publikums store lettelse. Med gårsdagens seier rykket Træff i fra lagene under og ligger nå på en foreløpig trygg 3.plass. 


Sist lagene møttes i mai var det med et lite overtak fra gårsdagens gjester. Træff har nok ikke løpt mer denne sesongen enn første omgangen mot KFUM i vår, men kampen stod til slutt 0-0. Resultatet var til slutt rettferdig da Træff kontrollerte andre omgangen ble flest sjanser. Kampen var før søndagens oppgjør den eneste Træff hadde holdt nullen, og det var selvsagt en målsetning å igjen holde tett bak og ikke minst ta alle tre poengene. Træff stilte mannsterke i gårsdagens kamp, og konkurransen om spilletid er større enn noen gang.


1.omgang 

Kampen begynte ikke uventet med et høyt press fra bortelaget. KFUM 2 stengte av backene og presset keeper Lie til å spille langt. Gjestene hadde mye ball, men kom aldri til de store sjansene. En ekkel kveldsol gjorde til også vanskelig for Træff spillerne å beregne ballbanen, noe som bød på problemer enkelte ganger. Træff kom etterhvert mer inn i kampen, og kom til flere store sjanser etter kvartet spilt. Det ble kombinert fint på midtbanen, og etter 19 minutter spilt ble brasilianeren, Bruno Lopes, spilt fri i bakrom og satt ballen sikkert til side for en ung keeper hos gjestene. 1-0 og Træff kunne senke skuldrene. Lopes fikk blod på tann etter scoringen og var involvert i det meste Træff skapte i de første 45 minuttene av kampen. Til tross for ledelse, hadde KFUM mye ball og tvang hjemmelaget til å løpe mye. Gjestene skapte noen få sjanser på cornere, men ellers hadde Træff god kontroll på østlendingene. Dommer blåser av første omgangen, og Træff går til pause med både ledelse og noen brunere ansikt etter en skikkelig sterk sol! 


Det var flere slitne Træff-spillere som satt seg i garderoben og ventet på hva trener, Magnus Oltedal hadde å si etter første 45 minuttene av kampen. Det ble lagt fokus på få senke tempoet i kampen, og øke fokuset på eget spill. Slurvefeilene fra første omgangene måtte lukes bort og spillet måtte oftere bli snudd. En vond fot, gjorde at Thomas Larhammer måtte kaste inn håndkleet og ble byttet ut for Stian Samdal. Ellers stilte Træff uforandret før andre omgangen ble sparket i gang. 


2.omgang

I andre omgang er det Træff som umiddelbart tar over. Grønnbuksene har fått sunket skuldrene og har fått senket tempoet i kampen. Træff løper ikke like mye etter ball som tidligere, og setter opp flere nydelige angrep. Begge lag kommer til flere farlige situasjoner, men ballen vil ikke inn! KFUM har blant annet både to og tre store muligheter, men en kattemyk Michael Lie redder mesterlig, gang på gang. Den legendariske David Seaman hadde vært stolt av den unge Haugesunderen denne høstkvelden. 

Tvilsom utvisning

Harith Lafteh måtte se det røde kortet etter en tvilsom situasjon. Foto: Erik Birkeland

Dessverre for Træff skulle kampbildet bli snudd da Harith Lafteh, til alles store fortvilelse måtte se det røde kortet etter 68 minutter. Lafteh vinner ballen på egen halvdel og stormer mot mål. En av gjestenes spiller stopper Lafteh på ulovlig vis, og stjeler åpenbart en stor overgangsmulighet for Træff. Lafteh prøver å sette frisparket i gang raskt, men motspilleren stiller seg foran ball. Træff-angriperen forsøker å dytte bort KFUM-spilleren slik at han kan sette i gang spillet, men er uheldig og treffer spilleren i ryggen. Dommeren registrerer dette som slag, og sender Lafteh i dusjen. Hendelsen kan ikke sees på et slag, men dommeren har bestemt seg. Træff kan uansett ikke gjøre noe mer med hendelsen og måtte bare bite tennene sammen, og kjempe videre de siste tjue minuttene. Det blir en kamp mot klokken for hjemmelaget, men nevnte Lie og et godt forsvar rydder vekk alt som kommer. En god kapasitet på midtbanen gjør også at KFUM flere ganger må seg seg tilbake å bygge opp spillet på nytt. Kampen nærmer seg 90 minutter og gjestene har flyttet opp det de har. Dette fører til flere store overganger for Træff, og etter 86 spilte minutter er Khachatrjan alene gjennom. Khachatrjan løper fra alt og alle, og alene mot keeper er han iskald og setter 2-0. Publikum er i ekstase og målet sikrer Træff seieren.

Det blir ikke flere mål og Træff vinner noe fortjent 2-0 på en veldig varm høstkveld på Reknes. Træff trygger tredje plassen på tabellen, fire poeng bak Molde 2 og hele syv poeng ned til Lokomotiv Oslo som ligger plassen bak.Neste kamp spilles lørdag 15.september, da laget reiser til Oslo og Ullern står for tur. 


Mål: 1–0  Lopes (19), 2-0 Khachatrjan

Træffs lag: Michael Lie - Blindheim (Haugland fra 90.), Eltervåg, Larhammer (Samdal fra 46.)  Hauso, Sjøvik (Sjømæling fra 68), Johansen, Jonassen, Lafteh, Khachatrjan (Kjørsvik fra 90.), Lopes (Varhaugvik fra 71.) Overbevisende seier i toppkampen

Postet av Træff SK den 8. Sep 2018

Damelaget vant toppkampen og økte forspranget til lagene under

Træffs damelag fortsetter kampen mot opprykk etter en overbevisende seier mot tabelltoer CFK/Dahle. Foto: Privat

Træff-damene slo kraftig tilbake etter en middelmådig forestilling mot Eide i forrige runde. Toppkampen mot CFK/Dahle på Dahlebanen var en absolutt 6-poengskamp hvor Træff rundspilte vertene til tider . 

Dagens kamp ble en solid forestilling der Træff var kompakte i forsvar, noe som skapte mange gode overgangsmuligheter framover. June Lyngstad løp fra CFK-forsvaret to ganger og trillet ballen trygt i nettet til 2-0 ledelse til pause. Det kunne vært flere store sjanser og mål dersom nøyaktigheten hadde vært bedre. Hjemmelaget var nærme på ett langskudd som gikk i krysstangen, men kom seg til få muligheter etter åpent spill. Effektiv fotball av grønntrøyene førte til en fullt fortjent ledelse halvveis inn i kampen.

Andre omgang er bare ett par minutter gammel når Emma Ulland-Andersen driller rundt med CFK/Dahle-forsvaret på høyresiden, og fra dødlinjen treffer hun Mari Aaslie med en 45-graders pasning. Mari blåser ballen i mål på og kampen gjestenes tredje mål er et faktum. Vakker fotball fra lærebokens første kapittel om angrepsspill, og gåsehud hos trenerteamet helt til ballen ble satt i spill igjen.

Træff hadde videre god kontroll på kampen og rullet opp angrep etter angrep. 20 minutter sitter nummer fire i garnet. June viser at hun kan legge til rette også da hun på vakkert vis sender Veronica Larun alene mot keeper med en utsøkt pasning i ekte "Pirlo-stil". Skedsmos Messi sender ballen vakkert i mål bak CFK’s gode keeper. Flott debut av Veronica som også hadde skudd i stolpen etter et soloraid. CFK/Dahle får deretter straffespark etter at Marit river ned unge Solskjær som kommer alene gjennom. Straffen setter de pent i mål uten at pulsen går nevneverdig opp hos bortefansen. Dette er Træff som styrer kampen og etter 78 minutter spurter June fra CFK/Dahle-forsvaret nok en gang før hun lekent ruller kula til side for keeper. På tross av et par-tre fete målsjanser på slutten av kampen blir det ikke flere mål, men Træffdamene kan juble for 3 nye poeng og fire poengs luke til CFK/Dahle som har en kamp mer spilt enn Træff. 


Siste kamp før sluttspillet er hjemme mot AK søndag den 16.september. Damelaget står fremdeles ubeseiret og har så langt scoret hele 95 mål! 

Tabell elleve kamper spilt. Legg merke til kollonnen som viser antall mål. Foto: Skjermbilde fra fotball.noFør kampen: Træff - KFUM 2

Postet av Træff SK den 8. Sep 2018

Herrelaget tar i mot KFUM 2 i den 19.runden av Norsk Tipping- Ligaen avdeling 1! Alexander Johansen og resten av Træff er klare når KFUM 2 gjester Reknes i morgen ettermiddag. Bildet er fra fjorårets NM-kamp mot Eliteserielaget Ranheim.. Foto: Kjell Langmyren

Træff har gjort sakene bra i årets sesong, med 10 seire, 5 uavgjorte og tre tap. Etter nederlaget i høstsesongens første kamp har laget reist seg og tatt syv av ni mulige poeng. Kun uavgjort mot Oppsal sist hjemmekamp gjør at Træff ikke står med tre strake seire på rad. I forrige kamp var det tredje plassen på tabellen det skulle kjempes om, og Træff lekte til tider mot en tamt Drøbak-Frogn lag. Resultatet endte 1-3 og Træff har i dag 33 poeng. Det er bare tre mindre poeng enn hva laget endte med i fjorårets sesong! I morgen spilles det nok en viktig kamp når KFUM´s rekkrutter gjester Reknesbanen. Motstanderne ligger under streken med 20 poeng og har fremdeles til gode å ta tre poeng på bortebane. KFUM 2 kommer derimot mot fra en sterk hjemmeseier mot Spjelkavik, hvor sunnmøringene ble knust 4-2. KFUM 2 har denne høsten vunnet to, spilt en uavgjort og blitt knust 4-0 på Aker stadion. 

Sist lagene møttes i vår var det en kamp preget av høyt tempp og store sjanser til begge lag. Det ville seg ikke for noen av lagene, og kampen endte til slutt 0-0. Træff fikk blant annet et feilaktig annulert mål da Jostein Blindheim satt ballen i mål, men slapp også med skrekken på slutten av kampen. En god Michael Lie og et forsvar som ofret alt, sørget for at Træff stengte buret. Det var samtidig den eneste kampen laget har holdt nullen.Treningsuken har bestått av gode og tøffe treninger. Herrelaget har hatt flere prøvespillere på besøk som har gjort godt inntrykk og ført til et godt oppmøte på øktene. Konkurransen om plassene er hardere enn noen gang og trenerteamet har et luksusproblem når det kommer til både tropp og startellever. Analysesjef, Paul Farstad har analysert kampene KFUM 2 har spilt samt oppgjøret i vår, og spillerne er dermed bevisst på hva som møter dem i morgen.


Træff Media møtte opp på lørdsgens morgentrening for en kjapp prat med Lars Hauso om morgendagens kamp. Den høyreiste forsvareren fra Bergen har spilt samtlige minutter denne sesongen, sett bort i fra kampene mot Hødd 2 og Ready. Hauso som bor og arbeider i Tigerstaden holder seg i form med treninger hos andredivisjonsklubben Kjelsås samt noen økter med guttene i Træff. Han er klar på at laget går for seier i morgen og hinter til at søndagens kamp er like viktig som forrige helgs toppoppgjør. Det er blitt en reel kamp om både andre og tredjeplassen, og da kan verken Træff misbruke gode målsjanser eller slurv i bakerste ledd. Bergenseren er klar på hva som kommer i morgen, og ønsker som resten av laget å gjøre en bedre kamp enn hva laget viste på Ekeberg sist. Spilleren med de berømte kastene er inne i sin tredje sesong som Træffspiller og har et stort ønske at denne skal bli lagets beste, både med tanke på tabellplassering og eget spill. Hauso oppfordrer Molde by til å ta turen til vakre Reknes i morgen. Han henviser til Yr.no og Eli Kari Gjengedal som melder strålende sol og en temperatur som minner mer om en varm sommerdag. Kiosken er som alltid åpen hvor både sjokolade, brus, kaffe og mye mer er å finne. Helge Solemdal er på plass og skal med sin vakre speaker-stemme vekke både publikum og spillere før kamp. 


HEIA TRÆFF! 


Træff - Oppsal
19. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen
Søndag 9. september 2018 klokken 17:00Før kampen: CFK/Dahle - Træff

Postet av Træff SK den 6. Sep 2018

TOPPKAMP MOT CFK/DAHLE


I dag møter vi CFK/Dahle de har vist seg sterke denne sesongen og har hele tiden jaget oss på tabellen. Det ville seier mot Eide forrige uke til tross for en del sykdom og skader.


 I kveld blir det en tøff kamp hvor jentene må ta ut alt å gjøre alt de kan for å vinne. Dette er en særdeles viktig kamp med tanke på eventuelt opprykk til 2.divisjon.
 
 Vi satser på flott fotball hvor jentene viser seg fra sin beste side!
 Kampstart kl. 19:00 på Dahle kunstgresspark.Viktig seier i Drøbak

Postet av Træff SK den 2. Sep 2018

Sol, dødballmål og tre deilige poeng da Træff rykket fra Drøbak Frogn på tabellen

Bjørnar Eltervåg noterte seg for to mål i gårsdagens kamp og bidro sterkt til tre poeng mot Drøbak Frogn. Foto: Privat

Det var klart for nok en toppkamp når Træff reiste Østover og gjestet Seiersten Stadion i Drøbak. Træff hadde mulighet til å trygge tredjeplassen, mens Drøbak Frogn kunne passere Træff ved seier. Kampen blir nok ikke husket for vakker fotball, men en kamp bestående av tøffe dueller og Hawaii-fotball. Dødballmål, straffemiss og nydelig høstvær var oppskriften på full pott for grønnbuksene fra Molde.


Sist lagene møttes i mai var det med et lite overtak fra Drøbak Frogn som tok ledelsen fem minutter inn i andre omgang. Østlendingene fortsatte å presse Træff ved flere anledninger, men gutta i hvitt og grønt stod i mot. Ikke før det var spilt 90 minutter skulle Træff få sin scoring, da Stian Olsen raget høyest på et langt kast fra Lars Hauso og Træff-stopperen scoret dermed i sin første kamp etter hjemkomsten fra USA. Kampen endte 1-1, et resultat Træff var fornøyd med. Når vi ser på troppen fra gårsdagens kamp ser vi at det har vært store utskiftninger i Træff. Kotlica, Rønningen, Ingebrethsen, Eloranta, målscorer Olsen og Rinne manglet da Træff reiste over fjellet tidlig lørdags morgen. Med seg over hadde Magnus Oltedal tatt ut en 16-mannstropp som skulle trygge tredjeplassen på tabellen. 


1.omgang 

Kampen var ikke mer enn 4.minutter gammel da midtstopper Bjørnar Eltervåg stanget gjestene i ledelsen. Alexander Jonassen fant Rogalendingen på bakerste stolpe, og Eltervåg headet ballen kontant til side for Drøbak Frogns keeper. Træff fortsatte det høye presset og det var klasseforskjell på lagene til å begynne med. Like etter 0-1 hadde gjestene en stor sjanse til å doble ledelsen da Harith Lafteh hamret ballen i stolpen. Det kom mange sjanser til Træff, både gode overganger og dødballer i form av lange kast og cornere. Dessverre for Træff resulterte ingen av dem i flere mål, og kampen åpnet seg mer og mer. Drøbak Frogn kom mer inn i kampen og det var til tider Hawaii-fotball på Seiersten Stadion. Det var mye slurv fra begge lag, hvor det var enkle pasningsfeil og angrep som ikke ble avsluttet. Teitur Thordarson´s menn nå inne i en god periode, og produserte flere store sjanser. En trygg Michael Lie hadde blant annet to svært gode redninger til de rødkleddes store frustrasjon. Noen minutter før pause fikk vertene hull på byllen og lagene gikk til pause på stillingen 1-1. 


Det var en irritert Træff-gjeng som satt seg i garderoben og ristet på hodet av baklengsmålet fire minutter før pause. Det ble lagt fokus på roe ned spillet og legge vekk de stygge pasningsbruddene. I tillegg måtte laget få avsluttet sjansene sine slik at det ikke skapte store overgangsmuligheter for Drøbak Frogn. Det ble ikke foretatt noen bytter i pausen, og samme elleve var klare for å bite fra seg de siste 45 minuttene. 


2.omgang

I andre omgang er det Træff som umiddelbart tar over. Grønnbuksene har fått sunket skuldrene og spiller ballen med tempo og klokskap. Slurvefeilene er lagt igjen i garderoben og Træff får flere sjanser umiddelbart. Kampuret viser 65 minutter og Træff får frispark på Drøbak Frogns banehalvdel. Træff flytter opp det laget har av størrelse og gode duellspillere, og Lafteh svinger ballen inn. En skulle tro vertene hadde fått solstikk eller om det kun var mangle på konsentrasjon når frisparket skulle tas. På bakerste stod nemlig tre Træff-spillere, umarkerte og i kø for å score. Lafteh ser dette og treffer Eltervåg som får æren av å sette 1-2 med sin andre scoring i kampen. Målet fører til at Drøbak Frogn gjør flere bytter og flytter flere spillere oppover i banen. Dette skapte mer plass på sidene og Træff kom dermed til flere store sjanser. To minutter før fulltid ble innbytter Jostein Blindheim spilt igjennom på høyre siden og kom alene mot keeper. Med seg på siden hadde han lagets toppscorer Jonassen, og uselvisk spilte Blindheim ballen til siden. Ballen nådde aldri frem til Jonassen og publikum jublet som hjemmelaget skulle ha utlignet. Det ble derimot raskt stille på tribunen da dommer pekte på straffe. Blindheim ble nemlig løpt rett ned da han skulle slå den målgivende pasningen, og ble korrekt tildelt straffe. Nevnte Jonassen tar ansvar og tar straffen. Dessverre for Isfjordingen leser keeper skuddet, og får slått ballen til siden. En våken Lafteh er lynrask på returen og får spilt ballen inn til en ledig Jonassen, og Træffs nr 25 får scoringen sin. 


Det blir ikke flere mål og Træff vinner fortjent 1-3 på en varm høstdag i Drøbak. Træff trygger tredje plassen på tabellen, fire poeng bak Molde 2 og hele elleve poeng bak Oppsal. Neste kamp spilles søndag 9.september, da bunnlaget KFUM 2 tar turen til Reknes. KFUM 2 stilte et godt lag når lagene møttes sist og Træff ble regelrett rundspilt i førsteomgangen på Ekeberg. Kampen endte 0-0, og Træff er klare for å revansjere to tapte poeng!


Mål: 0–1  Eltervåg (4), 1–1 (41), 1-2 Eltervåg (65), 1-3 (Jonassen)

Gult kort: Træff: Stian Rødal,  Drøbak Frogn: Nichlas Thunes, Jens Rosenlund, 

Træffs lag: Michael Lie - Alexander  Johansen (Jørg  Haugland fra 90.), Lars Ramberg Hauso, Bjørnar Eltervåg, Stian Samdal, Emil Sjøvik, Edvard Khachatrjan, Harith Lafteh, Stian Rødal (Jostein Blindheim fra 76.), Alexander Jonassen (Simen Varhaugvik fra 90.), Bruno Lopes (Eirik Kjørsvik fra 87.).Levert av IdrettenOnline