Før kampen: KBK 2 - Træff

Postet av Træff SK den 19. Aug 2018

A-laget reiser nordover og møter Kristiansunds rekrutter i 16.runden av Norsk Tipping- Ligaen avd. 1! 

Michael Lie og resten av Træff-forsvaret er klare for en tøff oppgave mot KBK2. Foto: Bjørn Brunvoll

Høstsesongen kunne ikke startet verre da herrelaget tapte overraskende mot Herd forrige helg. Kampen ble beskrevet som årsverste, noe den absolutt var. Flere av spillerne nådde ikke sitt vanlige nivå, og Herd kom for lett til sjanser. Det resulterte i en direkte svak forestilling av grønnbuksene og et noe fortjent tap. En uke er gått og kampen er allerede glemt. Nå er fokuset på morgendagens kamp og muligheten for tre etterlengtete poeng. Treningsuken har bestått av harde og tøffe treninger og en kan nesten lukte den tøffe konkurransen om startplass på laget. Trenerteamet har analysert feilene som ble gjort forrige kamp, og gruppen er orientert om hva som forventes i morgen. 


Morgensdagens hjemmelag ligger under streken med 14 poeng. Laget har vunnet tre kamper og spilt hele fem uavgjorte. KBK har vist seg å levere bedre resultater hjemme enn borte med statistikken 2-4-2 (V-U-T). Som Træff tapte også KBK 2 sin høstpremiere da Spjelkavik ble for gode hjemme. Det kan bli en vanskelig høst for KBK´s rekruttlag, og det kan se enda verre ut med tap i morgen. Sist lagene møttes var på Reknesbanen i april. Da vant Træff 3-2 etter og ha lagt under to ganger. En leken Alexander Jonassen ville det annerledes og briljerte med sine tre mål. Kampen bestod av flere tøffe taklinger og hele syv gule kort og ett rødt (KBK 2) ble delt ut. Med seier i morgen har Oltedals gutter muligheten til å knipe igjen forspranget til lagene foran og muligens overta tredjeplassen. I morgen møtes nemlig Molde 2 og Drøbak-Frogn. Harith Lafteh er tilbake i troppen etter suspensjon samtidig som flere sentrale spillere blir å se i den hvite og grønne drakten. 


Træff Media møtte opp på søndagens trening for en prat med sisteskanse, Michael Lie om morgendagens kamp. Rogalendingen forteller om en veldig skuffet gjeng etter forrige kamp. Flere spillere var flau over egen prestasjon og ønsket å reise "kjerringa". Lie som har vist stort keeperspill i vårsesongen med blant annet strafferedning og flere tigersprang fra en annen verden, har troen på full pott i Kristiansund. Den høyreiste keeperen fra Haugesund kom med følgende kommentar på ekte Haugesund-dialekt:

                       - " Vi må skvisa sitrona ut av beinå. Vi må løpe som berre det. Løpe for kvarandre og har fokus på eget spill. Vi  

                         har vist tidligere i sesongen kor gode vi kan væra, vi må bare tørre".


Som alltid er det 3 poeng som blir det viktigste i morgendagens kamp og det skal gis 100 % innsats. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Kristiansund i morgen. Det er meldt laber pris og greit opphold! HEIA TRÆFF! 


KBK 2 - Træff : 16. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Kristiansund stadion mandag 20.august 2018 klokken 19:00

 TræFFO starter opp onsdag 22.8.18

Postet av Træff SK den 18. Aug 2018

TræFFO starter opp igjen onsdag 22.8.18. 

Som i forrige skoleår vil TræFFO bli avholdt inne. Vi ser på muligheter for å få noen økter ute og vil komme med informasjon når vi vet mer. 

Mer informasjon finner man under TræFFO på traeff.no. skulle ikke informasjonen der være tilstrekkelig kan man sende mail til post@traeff.no.
Tine Fotballskole vel gjennomført

Postet av Træff SK den 18. Aug 2018

Tine fotballskole ble også i år arrangert, men vi har aldri før hatt så mange deltakere!

Vi har på fotballskolen vært gjennom mange spennende øvelser og spilt mye fotball. Våre instruktører har hatt det kjekt og det håper vi deltakerne også har hatt! 

Vi håper vi sees igjen neste år!Boccia Høsten 2018

Postet av Træff SK den 15. Aug 2018

Boccia har startet opp igjen! 

Er du eller noen du kjenner interessert i å bli med? ikke vær redd for å ta kontakt!

Kontakt Per Storstad tlf: 95 99 83 06 eller Sigrun Kvistvik tlf: 91 81 62 26 for mer informasjon. Tap mot Herd

Postet av Træff SK den 12. Aug 2018

Årsverste i høstsesongens første kamp

Bjørnar Eltervåg i en av mange tøffe dueller mot Herd. Foto: Toril Donheim


Ferien er endelig over og motiverte trenere og spillere tok turen over dammen til Moa for den 15.runden av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1. Spesielt kjekt var det å se Ola Sjømæling tilbake i hvitt og grønt. Sjømeling har de siste sesongene spilt i Bergen, henholdvis for Lysekloster og sist Fana og er nå tilbake hvor han hører hjemme. Lørdagens motstandere Herd, var veldig giret på å revansjere det sure tapet mot Træff i april og samtidig klatre over nedrykksstreken. Selv med tidlig ledelse for Træff, ble det 2-1 tap i en kamp som blir beskrevet som årsverste. 


1.omgang

Træff stilte med ett noe redusert lag da flere spillere var skadet og andre utilgjengelige av andre årsaker, men likevel reiste grønnbuksene med full tropp over dammen. Kampen begynte med et lavt press fra begge lag, men et hjemmelag som lot Træff styre det meste av ballinnhavet. Det var lite å melde om de første 15 minuttene, men etter 20 minutter er Ola Eloranta våken og snapper en feilpasning fra vertene. Ola gjør som han kan best, og løper i fra alt og alle. Alene mot keeper gjør østlendingen ingen feil og plasserer ballen kontrollert til side for en utspilt keeper. Træff hadde styrt det meste frem til dette, men kampbildet ble snudd på hodet etter Elorantas mål. Bare fem minutter senere viste poengtavlen 1-1 etter at Herd scoret på en noe omdiskutert straffe. Keeper Michael Lie går riktig vei, men ballen sniker seg bak kjempen fra Rogaland. Førsteomgang var ellers en kjedelig affære hvor det var lite spill og få sjanser til begge lag. Det var likevel rettferdig at lagene dermed tok pause på stillingen 1-1. 

I pausen var det ingen som var fornøyd. Både spillere og trenere var helt klar på at samtlige måtte heve seg om Træff skulle reise hjem med poeng. Slik ble det dessverre ikke.


2.omgang

I andre omgang er det Herd som tar grep om kampen og kommer til noen farlige situasjoner. Det er bare Herds udyktighet foran mål som gjør at Træff ikke ligger under allerede etter ti minutter spilt. Træff kommer likevel til noen store sjanser, både på cornere og farlige frispark. Bruno Lopes har blant annet et skudd som stryker stolpen etter timen spilt. Likevel er det Herd som får omgangens første og eneste mål. Fra utspark taper Træff duellen på midten og plutselig er Herd alene gjennom. Herd-spilleren setter ballen i mål til trenerbenkens store fortvilelse. 

Et desperat Træff lag flytter ballen oppover og presser de blåkledde voldsomt den siste halvtimen. Til tross for utallige lange kast og andre dødballer, vil ikke ballen inn. I tillegg skulle nok Træff hatt en straffe etter en hands fra Herds midtstopper. Kampen dør ut og Herd vinner 2-1, og påfører Træff sitt tredje tap for sesongen. Kampen er mulig herrelagets dårligste kamp i år hvor i grunn begge målene kommer fra utspill fra keeper. Dette var første kamp etter ferien, og flere av spillerne kommer ikke opp på sitt vanlig nivå. Træff ligger på en foreløpig fjerdeplass etter tapet med 26 poeng. Neste kamp er mandag 20.august borte mot Kristiansund BK 2. 


Mål: 0–1 Ola Eloranta (21), 1–1 Parfait Bizoza (27, str.), 2–1 Martin Mork Breivik (61).

Gult kort: Træff: Ola Eloranta, Ola Sjømæling. Herd: Marius Ødegaard, Martin Mork Breivik.

Træffs lagoppstilling: Michael Lie - Ola Sjømæling, Bjørnar Eltervåg (Thomas Larhammer fra 77.), Stian Samdal, Lars Ramberg Hauso - Alexander Johansen, Edvard Khachatrjan, Bruno Lopes - Eirik Kjørsvik (Emil Sjøvik fra 74.), Ola Eloranta, Alexander Jonassen.Før kampen: Herd - Træff

Postet av Træff SK den 10. Aug 2018

Ferien er over og sesongen er i gang igjen etter tre ukers sommerfri. Herrelaget spiller mot Herd i morgen og er klare for en god høstsesong. Les deg opp før den 15.runden av Norsk Tipping- Ligaen avd. 1! 

Foto: Jan H. Indbjør 

Endelig er ferien over for Træff´s herrelag, og allerede i morgen braker det løs på AMFI Moa Stadion. Spillerne kom solbrune og fornøyde tilbake til Reknesbanen forrige torsdag, motiverte og klare for en spennende høstsesong. Det har vært gode og intensive treninger, og trenerteamet fikk tydelig se at spillerne sine hadde fulgt treningsprogrammet fysio Jan Loftesnes hadde laget til laget. 

Herd har hatt en sesong preget av varierende resultater. Da lagene møttes i april vant Træff 2-1 i en tøff og fysisk kamp. Det var mye frem og tilbake, men Træff vant til slutt fortjent på eget gress. De blåkledde vant kun fire kamper i vårsesongen, og ligger dermed under nedrykksstreken med 14 poeng. Det er likevel få poeng som skiller lagene over og under streken, og en seier i morgen er dermed meget viktig for vertene. Herd avsluttet vårsesongen med 1-0 tap borte mot Lokomotiv Oslo. Træff har i motsetning til Herd hatt en mer stabil, men frustrerende sesong. Vårsesongen bærer preg av hele fem kamper som endte med poengdeling, hvor laget stod ubeseiret i hele ni kamper på rad. Grønnbuksene har scoret 35 mål og ligger i dag på en 4.plass med 26 poeng. Oppsal er suverene serieledere med 37 poeng, og kun tapt mot Træff. Oltedal og Beinsets gutter tok ferie etter en overbevisende kamp mot Spjelkavik, en kamp som endte 4-1. Alexander Jonassen er lagets toppscorer med hele 8 mål, og klubben satser på en like god høstsesong spilleren fra fra Åndalsnes. Selv sier Jonassen til Træff at han har trent godt i ferien, og at det selvsagt hadde vært kjekt å bli toppscorer i avdelingen. 

"Jeg har luftet meg x-antall ganger i mektige Trollveggen og har fått meg flere gode økter opp Stabbeskaret, Trollryggen og Store Trolltind. I tillegg har jeg gått opp Bispen to ganger, så jeg har holdt meg i god form i ferien. Jeg føler vi gjorde en godkjent vårsesong, men det er selvsagt irriterende å tenke over kampene som ikke gikk vår vei. Av de fem uavgjorte, burde kanskje tre av dem endt med seier" (Alexander Jonassen). 

Herrelaget spilte sist helg treningskamp mot Eide, en kamp Træff vant 3-2. Dette var en god treningsøkt hvor flere spillere fikk spilt 90 minutter og kjent litt på ball igjen. Selve kampen var ikke det store, men det ble en god gjennomkjøring for alle sammen. Det blir full tropp til morgendagens kamp, og et lag bestående av topp motiverte spillere. Det ventes en tøff og fysisk kamp mot et Herd-lag som aldri gir opp. Som alltid er det 3 poeng som blir det viktigste i morgendagens kamp og det skal gis 100 % innsats. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Amfi Moa Stadion i morgen.  HEIA TRÆFF! 


Træff - Spjelkavik : 15. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, AMFI Moa Stadion lørdag 11.august 2018 klokken 15:00Powered by: Bloc