Træff-damene slo Eide/Omegn

Postet av Træff SK den 31. Aug 2018


Vi tar i mot Eide på Reknes denne fine høstkvelden. Noen skader og sykdom i troppen. Men vi stiller et slagkraftig lag.

Eide ligger ekstremt lavt og jobber godt, men vi tar kommandoen med en gang. Har ballen og Eide blir løpende i mellom. Etter 4 minutt serverer Ann Iren en strøken pasning til June som hun setter i mål.

Første 10 min har vi full kontroll og vi synes å se at dette blir en trivelig dag på banen. Så faller nivået i alle ledd. Vi virker uengasjert, slurvete og stresset.  Vi har tross dette ok kontroll på kampen, men har mye å gå på i alle spillet faser. Vi jobber med å få nivået opp å gå igjen men vi lykkes ikke.
Det sprer seg nok noe frustrasjon både på banen og på benken. Da vi alle har større ambisjoner en det vi får ut i dag.

I pausen blir vi enig om å ha fokus på å gjøre de rette valgene.  Og alle må gå i seg selv å heve eget nivå.

Andre omgang er nok noe bedre en siste del av første. Men det viser seg at denne kampen blir en slitekamp, der vi ikke får flyt. Vi stanger hele vegen og får ikke ut potensialet vårt. Vi har kontroll uten å levere. Det er jo også en kvalitet. Træff-damene har ballen mest og produserer en del gode muligheter, som vi dessverre brenner. Det står 1-0 etter 80 min.Da får Alida blod på tann og setter to kjappe. Og vi kan alle senke skuldrene litt. 1-0 ledelse er alltid skummelt selv om vi styrer kampbildet.Eide får en straffe helt på tampen 3-1. Men de truer oss aldri skikkelig.

Greit å ta med seg 3 viktige poeng på en slite dag. Sånne kamper kommer inni mellom. Og da er det viktig å vinne. Det er en god egenskap!!

Vi ligger fortsatt der vi hører hjemme. På toppen!!! 

Neste kamp er borte motTræFFO 2 dager i uka = SANT!

Postet av Træff SK den 30. Aug 2018

Vi kan nå stolt tilby fotballfritidsordning 2 dager i uka henholdsvis mandag og onsdag! 

Mandager vil være ute, mens onsdag vil fortsette å være inne. Da har man mulighet til å velge om man vil være ute eller inn.

Program

Mandag

Kl. 14.00 Sigmundstova åpner

Kl. 14.00 – 15.00 leksehjelp med mat og drikke (frukt og smoothie)

Kl. 15.00 – 16.00 Fotballtrening (ute)

Onsdag

Kl. 14.00 Sigmundstova åpner

Kl. 14.00 – 15.00 leksehjelp med mat og drikke (frukt og smoothie)

Kl. 15.00 – 16.15 Fotballtrening (inne)


Pris

1 dag i uka

1 Barn = 600 kr mnd / 2 Barn = 900 kr mnd 

2 dager i uka

1 Barn = 1000 kr mnd / 2 Barn = 1500 kr mnd


Påmelding: http://traeff.no/p/28868/pameldingFør kampen: Træff - Eide/Omegn

Postet av Træff SK den 29. Aug 2018

Høstsesongens første hjemmekamp for damelaget


Da er det duket for den andre kampen av høstsesongen. Damene topper tabellen med 25 poeng hvor 8 av 9 kamper har endt i seier. Laget spilte måtte dele poengene for første gang denne sesongen da laget spilte 3-3 mot Molde 2 sist helg. Damelaget har til gode å dele poeng på egen bane, og man har satt som mål at det skal forbli sik ut sesongen. Grønnbuksene har til nå scoret hele 87(!!) scoringer, og det er ventet stor spenning til hvem som får æren av å sette nummer 100. 

Denne gangen tar Træff-damene i mot Eide/Omegn på Reknes klokken 19:20 først i morgen, torsdag 30.august. Ettersom troppen er preget av en del sykdom kan det hende det blir flere debuter i morgen. I forrige kamp debutere June med ikke mindre enn to scoringer, og det er blir spennende å se om nykommeren fortsetter med sine herlige driv med ballen.

Damene har hatt en fin treningsuke med flere nye fjes på trening. Laget ønsker å spille god fotball i morgendagens kamp, og håper at det er mange som vil ta seg turen innom for å heie damene frem til tre viktige poeng.


Heia Træff!


Træff - Oppsal
10. serierunde 3.div kvinner , Reknesbanen
Torsdag 30. august 2018 klokken 19:20
Poengdeling i toppkampen

Postet av Træff SK den 27. Aug 2018

A-laget måtte dele poengene i søndagens toppkamp

Stian Samdal reddet uavgjort med overtidsmål mot Oppsal. Foto: Trond Hustad

Det var duket for årets første høstkamp på Reknes og motstanderen var serieleder, Oppsal. Toppkampen levde opp til forventingene om to gode lag som ønsket å vinne. Det ble en fysisk kamp og mange sjanser til begge lag. En feilpasning førte til Oppsal i slutten av kampen, men Stian Samdal og Træff sikret for uavgjort i sluttminuttene.


1.omgang

Det hadde i forkant av kampen vært fokus på Oppsal som motstandere og trenerteamet hadde gjort forberedt seg godt. Træff er som tidligere nevnt eneste lag i avdelingen som Oppsal måtte se seg slått av, og igjen skulle det bli tøft for de blåkledde fra østlandet. Forholdene for en skikkelig toppkamp var perfekte. Det hadde regnet mye i forkant av kampen, men ved avspark dukket solen frem og ble til kampen var over. 

I gårsdagens kamp startet Oltedal med tilnærmet likt lag som mot KBK 2, sett bort i fra Larhammer som var utilgjengelig og bursdagsbarn Johansen som sonet karantene. Inn kom Samdal og Rødal, som begge skulle bli utslagsgivende for Træff-poeng denne kvelden.Kampen begynner med et høyt press fra begge lag, hvor gjestene triller mest ball til å begynne med. Etter 8 minutter spilt får Træff kampens første sjanse da Lafeths innlegg finner Varhaugvik, men en Oppsal-stopper klarerer til corner rett foran spissen fra Gossen! Videre av kampens første omgang består av skumle dødballer fra Træff i form av kastene til Hauso og cornere, mens gjestene viser seg på flere farligere cornere. Etter 33 minutter får blant annet Oppsal annulert et mål for offside, som etter video ser helt korrekt ut. Samme dommer fra KBK 2 - Træff blåser i fløyten og lagene går til pause på stillingen 0-0, et bedre utgangspunkt enn hva grønnbuksene hadde i Oslo. Laget er enige om at dette ikke er godt nok, og at det er både passivt og slurvete når laget angriper. En småskade på Blindheim gjør at Sjømæling blir byttet inn i pausen, og gutta er klare for nye 45 minutter. 


2.omgang

I andre omgang er det Træff som umiddelbart tar over. Vertene har fått sunket skuldrene og spiller med ballen med tempo og klokskap. Slurvefeilene er lagt igjen i garderoben og Træff får flere sjanser umiddelbart. Likevel er det Oppsal som kommer til kampens største sjanse da østlendingene får fyrt av et skudd fra 17-18 meter. Lie reagerer som en tiger, og smeller til med årets redning på Reknesbanen. På den påfølgende corneren er det nære på igjen når en Oppsal-spiller får upresset heade  ballen fra tre meter. Heldigvis for Træff ender denne utrolig nok utenfor. Kampuret viser 56 minutter og stillingen er fremdeles 0-0, noe vår brasilianske venn ville annerledes. Lopes finter seg forbi både to og tre Oppsal-spillere før han lader skuddfoten og fyrer løs. Keeper strekker seg så lang han er, og klarer med nød og nippe å slå ballen til corner. Træff er inne i en god periode og skaper flere sjanser. Sjømæling og Jonassen kombinerer fint inne i gjestenes 16-meter, og sistnevnte får avsluttet. Dessverre for Træff blir også denne blokkert av en hoppende Oppsal-spiller. Det er under 10 minutter igjen av kampen og Træff har akkurat avverget et angrep fra Oppsal. Når Træff da prøver sette i gang tidlig, er laget uheldig da et pasningsforsøk blir snappet opp og sendt avgårde med retning Lasse Bransdal. Avdelingens toppscorer takker og bukker og setter ballen kontrollert til side for en sjanseløs Lie. Ett mål i sluttminuttene mot er likevel ikke nok til å knekke et sterkt Træff-lag. Lopes byttes ut og inn kommer Ola Eloranta til sin siste kamp for Træff! Han får stående applaus og fyrer opp resten av laget i det han entrer banen. Eloranta får umiddelbart fart på sakene, og løper som alt som er. Træff pusher virkelig på i sluttminuttene med både farlige kast og cornere, men ballen vil ikke over streken. På overtid får Træff kast på siden, Hauso kaster langt med ballen blir klarert. Kaptein Rødal er våken på returjobben og slår en nydelig pasning mot en ledig Samdal på bakerste stolpe. På Van Persie - vis knaller moldenseren til på første berøring, og med utsiden av foten går ballen knallhardt i hjørnet. Utligningen er et faktum og publikum er i ekstase. Dommer legger til 5 minutter på slutten uten at de store sjansene kommer. 

Dermed blir det poengdeling på Reknesbanen og Træff forblir et irritasjonsmoment for serielederne. Av syv tapte poeng i årets sesong, har fem av disse kommet mot gutta i hvitt og grønt. Uavgjort er et rettferdig resultat sett under alt, og fokuset rettes mot neste helgs oppgjør. Da reiser Træff østover og gjester Drøbak Frogn, en kamp som kan kan gi en luke for tredjeplassen. Træff forblir på tredjeplass etter gårsdagens kamp med 30 poeng, 7 poeng bak Molde 2 på andre plass. 


Mål: 0–1  Bransdal (81), 1–1 Samdal (90)

Gult kort: Træff: Hauso,  Oppsal: Gulbrandsen, Bjørseth

Træffs lagoppstilling: Michael Lie - Jostein Blindheim (Sjømæling fra 46), Bjørnar Eltervåg, Stian Samdal, Lars Ramberg Hauso - Stian Rødal, Emil Sjøvik (Haugland fra 87), Bruno Lopes (Eloranta fra 89) - Harith Lafteh, Alexander Jonassen, Bruno Lopes. , Simen Varhaugvik (Khachatrjan fra 64)4 og siste Runde toalett/tørkepapir for Herre og Dame

Postet av Træff SK den 27. Aug 2018

Det er duket for dugnad torsdag 4 Oktoberpå Maske ved Moldehallen. Utlevering vil foregå på baksiden av hovedinngangen til Maske fra kl. 16.00 til 17.30 (samme inngang som moldehallen treningssenter). 

Dugnaden innebærer kjøp av 4 sekker toalett/tørkepapir til 1400kr. Dersom andre medlemmer i klubben ønsker å kjøpe, er det 350kr per sekk uavhengig om det er toalettpapir eller tørkepapir.

De som deltar på dugnaden får redusert baneavgift. Deltar man på alle dugnadene blir man fritatt baneavgift. 

Nytt fra i år er at man betaler ved henting via VIPPS.

Det vil stå representanter fra både Herre og Dame ved utlevering.

Dugnaden gjelder for alle gruppene i herre (A-lag, junior, G2002-2005) og dame (A-lag - J2005)Før kampen: Træff - Oppsal

Postet av Træff SK den 25. Aug 2018

Herrelaget møter serielederne i den 17.runden av Norsk Tipping- Ligaen avdeling 1! 


Høstsesongen til Træff har startet helt greit, og Oltedal og Beinsets gutter ligger på en foreløpig 3.plass i årets avdeling. Laget spilte en elendig kamp mot Herd som endte med ett 2-1 tap, men reiste seg mesterlig og slo Kristiansunds rekrutter 1-2 sist mandag. I morgen spilles det toppkamp på Reknes når suverene serieledere, Oppsal, kommer på besøk. Oppsal har kun tapt én kamp i år og leder avdelingen med hele ni poeng ned til tabelltoer, Molde 2. Tapet deres kom selvsagt mot Træff, da grønnbuksene vant 1-2 etter to mål fra lysluggen Eskil Rønningen. Siden tirsdag har fokuset vært på søndagens kamp og muligheten for tre nye poeng. Treningsuken har bestått av harde og tøffe treninger konkurransen er hardere enn noen gang. Trenerteamet har analysert kampen mellom lagene fra forrige oppgjør, og guttene er klare på hva som møter dem i morgen.


Morgensdagens gjester ligger altså ensomt på topp med hele 43 poeng. Laget har vunnet 14 av 16 kamper, hvor årets eneste tap altså kom mot Træff. Oppsal har vist seg å være ett ballspillende lag som utnytter gode overganger og tar vare på sjansene sine. Laget har flere gode enkeltspillere og avdelingens toppscorer, Lasse Brandal er spiss på laget med 13 mål. Oppsal har på høstsesongens to første kamper slått både Molde 2 (0-2) og Spjelkavik (4-0) og har altså ikke avgitt poeng siden 4.juni da laget spilte 0-0 mot KFUM 2. Sist Træff spilte mot Oppsal, endte det med en deilig seier for Træff. Eskil Rønningen avgjorde kampen med to nettkjenninger og påførte det som foreløpig er Oppsals eneste tap for sesongen. Kampen begynte tøft for Træff med baklengs bare etter to minutter. Træff reiste seg og snudde kampen med Rønningens frispark i det 87 minutt. Kampen huskes spesielt for et uvant underlag og en ellers varm dag i Oslo.  


Træff Media med Michael Lie som gjestereporter møtte opp på fredagens trening for en kjapp prat med ungdomen, Emil Sjøvik om morgendagens kamp. Gutten fra Misund scoret Træffs første mål mot KBK 2 og har totalt 3 "pinner" i årets sesong. Sjøvik har overbevist når han har fått sjansen og har virkelig vokst i den hvite og grønne drakten. Han er klar på at laget går for seier i morgen og hinter til at søndagens oppgjør skal spilles på en betydelig bedre bane enn sist møte mellom lagene. Midtbanespilleren som som kan vise til enkelte dunhår over leppen er likevel fullt klar over hva som står på motsatt banehalvdel i morgen, og poengterer at det er serielederne som kommer på besøk. Hør i video under hva Sjøvik har å si om toppkampen på Reknes.

Hør på Emil Søvik, og møt opp på morgendagens toppkamp! Kiosken er som alltid åpen og speaker Helge er på plass. 

HEIA TRÆFF! 


Træff - Oppsal
17. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen
Sønda 26. august 2018 klokken 17:00Seier og 3.plass

Postet av Træff SK den 21. Aug 2018

Herrelaget tok en deilig seier etter forrige helgs pinlige forestilling

Emil Sjøvik gratuleres av samtlige lagkamerater etter 0-1 målet. Foto: Skjermdump fra Tidens Krav

Det var duket for høstens andre kamp, og for andre gang på rad skulle runden spilles på fremmed gress. I motsetning fra forrige helgs grusomme forestilling, var det et mer aggressivt og fokusert Træff-lag å se. Dødballmål, en løpssterk midtbane og et pottetett forsvar var oppskriften på 3 deilige poeng da Træff slo Kristiansunds rekruttlag 1-2 og klatret opp til 3.plass på tabellen. 


1.omgang

Det hadde i forkant av kampen vært et grusomt vær, med både store regnbyger og mye vind. Heldigvis ble det et perfekt kamp-vær på en meget god kunstgressbane. I mandagens kamp var blant annet Simen Varhaugvik, Harith Lafteh og Stian Rødal tilbake i troppen. Varhaugvik var tilbake fra skade, Lafteh stod over forrige helg grunnet suspensjon og veteran Rødal var hjemme etter reise. De to førstnevnte startet kampen og leverte varene fra første minutt. Spissen fra Gossen visste det ville bli en tøff og fysisk kamp da han måtte bryne seg på flere tøffe dueller mot franske Christophe Psyché, som var en mange spillere fra Kristiansunds A-lag denne kvelden. 

Kampen begynner med et rolig press fra begge lag, hvor Træff triller mest ball. Etter 3.minutter spilt får Træff kast på KBK 2´s halvdel og Lars Hauso gjør seg klar til å kaste som bare han kan. Som kommentator beskrev under sendingen, blir ballen kastet inn mot straffefeltet som et prosjektil. Der står unggutten Emil Sjøvik og hamrer ballen lekker til side for keeper. 0-1 og Træff har fått en pangstart på kampen! Resten av omgangen er meget jevn, men med et lite overtak fra vertene. Begge lag kommer til både to og tre store sjanser, men en mesterlig Michael Lie og et solid forsvar bestående av dagens kaptein Bjørnar Eltervåg, Thomas Larhammer og nevnte Lars Hauso redder grønnbuksene gang på gang. Brasilianske Bruno Lopes og Simen Varhaugvik kombinerer fint sammen på topp, og det er bare centimetere som gjør at det ikke står 0-2 etter et herlig skudd fra Lopes. Helt mot slutten av omgangen vinner hjemmelaget en duell på midtbanen og spiller spissen fri. Med sine lange klyv og rutine, løper Larhammer opp spilleren og får avverget en stor sjanse for KBK 2. Mesterlig av evigunge Larhammer! Dommeren blåser i fløyten og lagene går til pause på stillingen 0-1. 


2.omgang

I andre omgang er det Træff som umiddelbart tar over. Gjestene har fått sunket skuldrene og spiller med ballen med tempo og klokskap. Likevel er det noe udyktighet i klareringer som gjør at hjemmelaget får komme på flere kontringer. En av kontringene ender i corner etter 57 minutter hvor en av KBK´s nysigneringer, Karl Alexanderson (som fikk en god halvtime mot RBK søndag), får gå umarkert opp i feltet og headet inn utligningen. Det går et stor sukk gjennom hele Træff-gjengen ettersom laget var inne i en god periode. Likevel, Træff gir seg aldri og kjører til tider over et slitent KBK 2. Det blir delt ut to gule kort til hjemmelaget, men det skulle nok vært mange flere. Navnebrødrene, Alexander Jonassen og Alexander Johansen hadde begge hver sin kontringssjanse, da de ble stoppet på ulovlig vis uten å havne i dommerens bok. Videre utover i omgangen kommer Træff til flere store sjanser. Både Jonassen og Lopes har begge hver sine store muligheter for å skyte laget i føringen, men uflaks gjør at det fremdeles står 1-1 etter timen spilt. 


Dødelige kast og brasiliansk magi

Et KBK 2 - angrep ender med kast til gjestene, og man vet hva som kommer. Distansen er litt lengre fra førsteomgangens, og en tvilende kommentator virker sikker i sin sak når Hauso igjen skal kaste. 

 - " Det er vel for langt vel? Han kaster ikke så langt, gutter!" (Tidens Krav kommentator)

Klokken viser 67 minutter og ballen kastes inn mot feltet. Ballen lander på straffefeltet og etter litt "klabb og babb" får Lopes ballen. På første touch vrir han kulen nydelig i hjørnet og sender Træff i føringen! Det blir både sambadans fra spilleren selv og applaus fra de tilreisende supporterne. Resten av kampen blir todelt. KBK 2 gjør flere bytter og blant annet kommer en gammel ringrev inn. Magne Hoset med nærmere 400 kamper på øverste nivå skal inn å sikre laget hans uavgjort, og flytter også opp midtstopper Psyché. Hoseth har blant annet et skuddforsøk som stryker stolpen i det 80.minutt. Træff kommer likevel til flere overganger og fra høyre slår Jostein Blindheim et utsøkt innlegg mot Varhaugvik. Spissen hopper opp og blir direkte overfalt av keeper. Varhaugvik blir liggende nede etter smellen og det ser virkelig stygt ut. Når hele Kristiansund Stadion venter på at dommer skal peke på straffefeltet, velger han heller å gi keeper frispark. Videobildene viser at det var en klar forseelse av KBK´s sisteskanse, og at det skulle vært blåst straffe til gjestene. Heldigvis for Træff kommer Varhaugvik seg på beina igjen, men må naturligvis byttes. At den høyreiste og fysiske Psyché er flyttet opp, byr også på flere tøffe dueller for forsvaret. KBK slår mye langt og mot slutten kommer franskmannen alene mot Lie. Midtstopperen chipper ballen over Lie, men på streken ligger en våken Stian Samdal og får ryddet unna. Nydelig av lyslyggen som kom inn for Larhammer etter Træffs 1-2 scoring. 

Bruno Lopes har akkurat skutt Træff i ledelsen. Foto: Skjermdump fra Tidens Krav 

Træff rydder unna det som kommer og dommer blåser av kampen. Træff vinner 1-2 etter en tøff og slitsom kamp. KBK har nok forstått alvoret av tabellsituasjonen, og stilte dermed med sesongens mulige beste tropp. Likevel klarte de grønnkledde og stå i mot presset fra flere Eliteseriespillere, og spiller i alt en meget god kamp. Træff vinner noe rettferdig og klatrer med det opp til en 3.plass, 5.poeng bak Molde 2. Neste kamp er allerede søndag 26.august mot suverene serielederne, Oppsal. Træff er så langt det eneste laget som har slått Oslo-laget i år, og skal selvsagt å slå de blåkledde igjen! 


Mål: 0–1 Emil Sjøvik (3), 1–1 Alexanderson (57), 1–2  Bruno Lopes (67).

Gult kort: Træff: Alexander Johansen, Thomas Larhammer, Harith Lafteh. KBK 2: Ole Christian Sæter,, Sander Løvo

Træffs lagoppstilling: Michael Lie - Jostein Blindheim, Bjørnar Eltervåg, Thomas Larhammer (Stian Samdal fra 68, Lars Ramberg Hauso - Alexander Johansen, Emil Sjøvik, Bruno Lopes - Harith Lafteh (Edvart Khachatrjan fra 90.), Alexander Jonassen, Bruno Lopes (Stian Rødal fra 90), Simen Varhaugvik (Ola Eloranta fra 83).Før kampen: KBK 2 - Træff

Postet av Træff SK den 19. Aug 2018

A-laget reiser nordover og møter Kristiansunds rekrutter i 16.runden av Norsk Tipping- Ligaen avd. 1! 

Michael Lie og resten av Træff-forsvaret er klare for en tøff oppgave mot KBK2. Foto: Bjørn Brunvoll

Høstsesongen kunne ikke startet verre da herrelaget tapte overraskende mot Herd forrige helg. Kampen ble beskrevet som årsverste, noe den absolutt var. Flere av spillerne nådde ikke sitt vanlige nivå, og Herd kom for lett til sjanser. Det resulterte i en direkte svak forestilling av grønnbuksene og et noe fortjent tap. En uke er gått og kampen er allerede glemt. Nå er fokuset på morgendagens kamp og muligheten for tre etterlengtete poeng. Treningsuken har bestått av harde og tøffe treninger og en kan nesten lukte den tøffe konkurransen om startplass på laget. Trenerteamet har analysert feilene som ble gjort forrige kamp, og gruppen er orientert om hva som forventes i morgen. 


Morgensdagens hjemmelag ligger under streken med 14 poeng. Laget har vunnet tre kamper og spilt hele fem uavgjorte. KBK har vist seg å levere bedre resultater hjemme enn borte med statistikken 2-4-2 (V-U-T). Som Træff tapte også KBK 2 sin høstpremiere da Spjelkavik ble for gode hjemme. Det kan bli en vanskelig høst for KBK´s rekruttlag, og det kan se enda verre ut med tap i morgen. Sist lagene møttes var på Reknesbanen i april. Da vant Træff 3-2 etter og ha lagt under to ganger. En leken Alexander Jonassen ville det annerledes og briljerte med sine tre mål. Kampen bestod av flere tøffe taklinger og hele syv gule kort og ett rødt (KBK 2) ble delt ut. Med seier i morgen har Oltedals gutter muligheten til å knipe igjen forspranget til lagene foran og muligens overta tredjeplassen. I morgen møtes nemlig Molde 2 og Drøbak-Frogn. Harith Lafteh er tilbake i troppen etter suspensjon samtidig som flere sentrale spillere blir å se i den hvite og grønne drakten. 


Træff Media møtte opp på søndagens trening for en prat med sisteskanse, Michael Lie om morgendagens kamp. Rogalendingen forteller om en veldig skuffet gjeng etter forrige kamp. Flere spillere var flau over egen prestasjon og ønsket å reise "kjerringa". Lie som har vist stort keeperspill i vårsesongen med blant annet strafferedning og flere tigersprang fra en annen verden, har troen på full pott i Kristiansund. Den høyreiste keeperen fra Haugesund kom med følgende kommentar på ekte Haugesund-dialekt:

                       - " Vi må skvisa sitrona ut av beinå. Vi må løpe som berre det. Løpe for kvarandre og har fokus på eget spill. Vi  

                         har vist tidligere i sesongen kor gode vi kan væra, vi må bare tørre".


Som alltid er det 3 poeng som blir det viktigste i morgendagens kamp og det skal gis 100 % innsats. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Kristiansund i morgen. Det er meldt laber pris og greit opphold! HEIA TRÆFF! 


KBK 2 - Træff : 16. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Kristiansund stadion mandag 20.august 2018 klokken 19:00

 TræFFO starter opp onsdag 22.8.18

Postet av Træff SK den 18. Aug 2018

TræFFO starter opp igjen onsdag 22.8.18. 

Som i forrige skoleår vil TræFFO bli avholdt inne. Vi ser på muligheter for å få noen økter ute og vil komme med informasjon når vi vet mer. 

Mer informasjon finner man under TræFFO på traeff.no. skulle ikke informasjonen der være tilstrekkelig kan man sende mail til post@traeff.no.
Tine Fotballskole vel gjennomført

Postet av Træff SK den 18. Aug 2018

Tine fotballskole ble også i år arrangert, men vi har aldri før hatt så mange deltakere!

Vi har på fotballskolen vært gjennom mange spennende øvelser og spilt mye fotball. Våre instruktører har hatt det kjekt og det håper vi deltakerne også har hatt! 

Vi håper vi sees igjen neste år!Boccia Høsten 2018

Postet av Træff SK den 15. Aug 2018

Boccia har startet opp igjen! 

Er du eller noen du kjenner interessert i å bli med? ikke vær redd for å ta kontakt!

Kontakt Per Storstad tlf: 95 99 83 06 eller Sigrun Kvistvik tlf: 91 81 62 26 for mer informasjon. Tap mot Herd

Postet av Træff SK den 12. Aug 2018

Årsverste i høstsesongens første kamp

Bjørnar Eltervåg i en av mange tøffe dueller mot Herd. Foto: Toril Donheim


Ferien er endelig over og motiverte trenere og spillere tok turen over dammen til Moa for den 15.runden av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1. Spesielt kjekt var det å se Ola Sjømæling tilbake i hvitt og grønt. Sjømeling har de siste sesongene spilt i Bergen, henholdvis for Lysekloster og sist Fana og er nå tilbake hvor han hører hjemme. Lørdagens motstandere Herd, var veldig giret på å revansjere det sure tapet mot Træff i april og samtidig klatre over nedrykksstreken. Selv med tidlig ledelse for Træff, ble det 2-1 tap i en kamp som blir beskrevet som årsverste. 


1.omgang

Træff stilte med ett noe redusert lag da flere spillere var skadet og andre utilgjengelige av andre årsaker, men likevel reiste grønnbuksene med full tropp over dammen. Kampen begynte med et lavt press fra begge lag, men et hjemmelag som lot Træff styre det meste av ballinnhavet. Det var lite å melde om de første 15 minuttene, men etter 20 minutter er Ola Eloranta våken og snapper en feilpasning fra vertene. Ola gjør som han kan best, og løper i fra alt og alle. Alene mot keeper gjør østlendingen ingen feil og plasserer ballen kontrollert til side for en utspilt keeper. Træff hadde styrt det meste frem til dette, men kampbildet ble snudd på hodet etter Elorantas mål. Bare fem minutter senere viste poengtavlen 1-1 etter at Herd scoret på en noe omdiskutert straffe. Keeper Michael Lie går riktig vei, men ballen sniker seg bak kjempen fra Rogaland. Førsteomgang var ellers en kjedelig affære hvor det var lite spill og få sjanser til begge lag. Det var likevel rettferdig at lagene dermed tok pause på stillingen 1-1. 

I pausen var det ingen som var fornøyd. Både spillere og trenere var helt klar på at samtlige måtte heve seg om Træff skulle reise hjem med poeng. Slik ble det dessverre ikke.


2.omgang

I andre omgang er det Herd som tar grep om kampen og kommer til noen farlige situasjoner. Det er bare Herds udyktighet foran mål som gjør at Træff ikke ligger under allerede etter ti minutter spilt. Træff kommer likevel til noen store sjanser, både på cornere og farlige frispark. Bruno Lopes har blant annet et skudd som stryker stolpen etter timen spilt. Likevel er det Herd som får omgangens første og eneste mål. Fra utspark taper Træff duellen på midten og plutselig er Herd alene gjennom. Herd-spilleren setter ballen i mål til trenerbenkens store fortvilelse. 

Et desperat Træff lag flytter ballen oppover og presser de blåkledde voldsomt den siste halvtimen. Til tross for utallige lange kast og andre dødballer, vil ikke ballen inn. I tillegg skulle nok Træff hatt en straffe etter en hands fra Herds midtstopper. Kampen dør ut og Herd vinner 2-1, og påfører Træff sitt tredje tap for sesongen. Kampen er mulig herrelagets dårligste kamp i år hvor i grunn begge målene kommer fra utspill fra keeper. Dette var første kamp etter ferien, og flere av spillerne kommer ikke opp på sitt vanlig nivå. Træff ligger på en foreløpig fjerdeplass etter tapet med 26 poeng. Neste kamp er mandag 20.august borte mot Kristiansund BK 2. 


Mål: 0–1 Ola Eloranta (21), 1–1 Parfait Bizoza (27, str.), 2–1 Martin Mork Breivik (61).

Gult kort: Træff: Ola Eloranta, Ola Sjømæling. Herd: Marius Ødegaard, Martin Mork Breivik.

Træffs lagoppstilling: Michael Lie - Ola Sjømæling, Bjørnar Eltervåg (Thomas Larhammer fra 77.), Stian Samdal, Lars Ramberg Hauso - Alexander Johansen, Edvard Khachatrjan, Bruno Lopes - Eirik Kjørsvik (Emil Sjøvik fra 74.), Ola Eloranta, Alexander Jonassen.Før kampen: Herd - Træff

Postet av Træff SK den 10. Aug 2018

Ferien er over og sesongen er i gang igjen etter tre ukers sommerfri. Herrelaget spiller mot Herd i morgen og er klare for en god høstsesong. Les deg opp før den 15.runden av Norsk Tipping- Ligaen avd. 1! 

Foto: Jan H. Indbjør 

Endelig er ferien over for Træff´s herrelag, og allerede i morgen braker det løs på AMFI Moa Stadion. Spillerne kom solbrune og fornøyde tilbake til Reknesbanen forrige torsdag, motiverte og klare for en spennende høstsesong. Det har vært gode og intensive treninger, og trenerteamet fikk tydelig se at spillerne sine hadde fulgt treningsprogrammet fysio Jan Loftesnes hadde laget til laget. 

Herd har hatt en sesong preget av varierende resultater. Da lagene møttes i april vant Træff 2-1 i en tøff og fysisk kamp. Det var mye frem og tilbake, men Træff vant til slutt fortjent på eget gress. De blåkledde vant kun fire kamper i vårsesongen, og ligger dermed under nedrykksstreken med 14 poeng. Det er likevel få poeng som skiller lagene over og under streken, og en seier i morgen er dermed meget viktig for vertene. Herd avsluttet vårsesongen med 1-0 tap borte mot Lokomotiv Oslo. Træff har i motsetning til Herd hatt en mer stabil, men frustrerende sesong. Vårsesongen bærer preg av hele fem kamper som endte med poengdeling, hvor laget stod ubeseiret i hele ni kamper på rad. Grønnbuksene har scoret 35 mål og ligger i dag på en 4.plass med 26 poeng. Oppsal er suverene serieledere med 37 poeng, og kun tapt mot Træff. Oltedal og Beinsets gutter tok ferie etter en overbevisende kamp mot Spjelkavik, en kamp som endte 4-1. Alexander Jonassen er lagets toppscorer med hele 8 mål, og klubben satser på en like god høstsesong spilleren fra fra Åndalsnes. Selv sier Jonassen til Træff at han har trent godt i ferien, og at det selvsagt hadde vært kjekt å bli toppscorer i avdelingen. 

"Jeg har luftet meg x-antall ganger i mektige Trollveggen og har fått meg flere gode økter opp Stabbeskaret, Trollryggen og Store Trolltind. I tillegg har jeg gått opp Bispen to ganger, så jeg har holdt meg i god form i ferien. Jeg føler vi gjorde en godkjent vårsesong, men det er selvsagt irriterende å tenke over kampene som ikke gikk vår vei. Av de fem uavgjorte, burde kanskje tre av dem endt med seier" (Alexander Jonassen). 

Herrelaget spilte sist helg treningskamp mot Eide, en kamp Træff vant 3-2. Dette var en god treningsøkt hvor flere spillere fikk spilt 90 minutter og kjent litt på ball igjen. Selve kampen var ikke det store, men det ble en god gjennomkjøring for alle sammen. Det blir full tropp til morgendagens kamp, og et lag bestående av topp motiverte spillere. Det ventes en tøff og fysisk kamp mot et Herd-lag som aldri gir opp. Som alltid er det 3 poeng som blir det viktigste i morgendagens kamp og det skal gis 100 % innsats. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Amfi Moa Stadion i morgen.  HEIA TRÆFF! 


Træff - Spjelkavik : 15. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, AMFI Moa Stadion lørdag 11.august 2018 klokken 15:00Levert av IdrettenOnline