Seier mot Spjelkavik

Postet av Træff SK den 16. Jul 2018

Træff vant sin tredje kamp på rad og tar ferie på 4.plass  Edvart Khachatrjan (nr to fra venstre) storspilte med både mål og målgivende. Foto: Kjell Langmyren

Det var duket for høstsesongen første kamp da trener Magnus Oltedal og resten av Træff ønsket å revansjere den sure sesongåpningen da laget spilte 3-3 mot Spjelkavik i april. Det åpnet verst mulig med mål i mot, men Træff snudde skuten og påførte lørdagens gjester sin femte kamp på rad uten seier.


1.omgang

Træff stilte tilnærmet uforandret fra forrige kamp, sett bort i fra Lars Hauso og Stian Rødal som tok sine vante posisjoner på henholdvis vingback og sentral midtbane. I tillegg kunne de fremmøtte på Reknesbanen endelig se Thomas Larhammer i startelleveren. Både Hauso og Rødalfikk hver sitt mål, mens Larhammer herjet i forsvaret. Ettersom det var bronsefinale mellom England og Belgia var det litt færre som hadde tatt turen til Reknesbanen denne nydelige lørdagen. Speaker Helge Solemdal opplyste at det var telt opp 150 tilskuere.  

Kampen begynner jevnt med få sjanser til begge lag. Det er hjemmelaget som triller mest ball, men som så mange ganger før denne sesongen er det motstanderne som scorer først. Etter 14 minutter spilt, ut av ingenting får Spjelkavik satt ballen i mål etter rot foran eget mål. 0-1 og Træff må jage. Det skulle dog ikke ta lang tid før utligningen var et faktum. Etter nydelig spill fra vertene ender angrepet til corner. Rogalending Edvart Khachatrjan slår presist på først stolpe og på nydelig vis flikker Hauso med hælen ballen videre i mål og stillingen er 1-1. Træff har fått blod på tann og tar fullstendig kontroll over kampen. Det går både 40-50 og til og med 60 trekk før Spjelkavik klarer å ta ballen fra et lekent Træff-lag. Etter flere nesten-sjanser kommer til slutt neste scoring, da veteran Bjørnar Eltervåg etter 33 minutter stusser ballen i mål etter nok en dødball. Det virker som luften allerede nå er gått ut av de rødkledde spillerne, og lite hjalp da kaptein Stian Rødal på overtid av første omgang scorer dagens tredje Træff-mål. Målet kom etter vakkert veggspill med Alexander Jonassen og fra skrå vinkel setter Træff-legenden ballen kontrollert i motsatt hjørne. Lagene tar pause på stillingen 3-1, et rettferdig resultat sett ut i fra sjansestatistikken. 


2. omgang

Farmen-Frode og assistent Tor Hogne Årøy foretar seg to bytter i pausen, og det fører umiddelbart til et mer aggressivt Spjelkavik-lag. Gjestene kommer til flere dødballer som ender i farlige situasjoner, men heldigvis er nok en Rogalending på jobb! Michael Lie tar det som kommer og er inne i en god periode. Fem minutter inn i andre omgang peker dommer på 11-meteren. Han signaliserer holding i feltet etter en corner, men hva gjør vel det når Lie redder på mesterlig vis? En nydelig redning som assistenttrener og keeper-legende Andreas Beinset jubler voldsomt for. 


Da timen er spilt gjør hjemmelaget sine første bytter. Eskil Rønningen kommer inn for Jostein Blindheim som har løpt mye på siden, og unggutten Eirik Kjørsvik erstatter Lafteh som fikk gult kort og var i faresonen for ett til. Træff tar igjen over kampen og dominerer banespillet. Spjelkavik virker sliten og lar vertene trille ball. Træff produserer flere store sjanser og etter 70 minutter får Eltervåg alle sjansers mor til å sette sitt andre for dagen. Hauso kaster som vanlig langt og fra 2-3 meter er Eltervåg uheldig og setter ballen himmelhøyt over. Kampens beste spiller, Khachatrjan fortsetter å herje på midtbanen og etter 78 minutter får også han seg ett mål. Fra 19-20 meter smeller det fra venstrefoten og via en Spjelkavik-spiller. Ballen går i mål bak en utspilt keeper og resultattavlen viser 4-1. Det siste kvarteret skjer det relativt lite. Hjemmelaget får inn Sjøvik, Grønseth og Haugland før slutt og bidrar til en full fortjent seier til grønnbuksene. 

Træff tar dermed sin tredje seier på rad og har nå scoret 15 mål på de siste tre kampene. Laget har nå 26 poeng og tar altså ferie på 4.plass. Træff ønsker å takke alle som har tatt turen til Reknesbanen denne våren og håper å se alle samme igjen til høsten. Træff´s neste seriekamp er 11.august borte mot Herd. 

GOD JAZZ, ALLE SAMMEN :-)


Træff - Spjelkavik  4-1 (3-1) 14. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen lørdag 14.juli 2018 klokken 16:00

Mål: 0-1 Spjelkavik (14 min), 1-1 Hauso (18 min), 2-1 Eltervåg (33 min), 3-1 Rødal (45 min), 1-4 Khachatrjan (78 min), 

Dommer: Bendik Haarberg, (Studentspretten IL)

Træffs lag: Lie – Eltervåg, Samdal, Larhammer (Sjøvik fra 86.min) - Johansen (Grønseth fra 90.min), Blindheim (Rønningen fra 57.min), Khachatrjan (Haugland fra 90.min) , Hauso, Rødal, Lafteh (Kjørsvik fra 61.min), Jonassen
 • Før kampen: Træff - Spjelkavik

  Postet av Træff SK den 13. Jul 2018

  Herrelaget tar i mot Spjelkavik til siste kamp før ferie. Les deg opp før den 14.runden av Norsk Tipping- Ligaen! 

  SK Træffs herrelag møter i morgen Spjelkavik på Reknesbanen. Etter en deilig snuoperasjon mot Molde 2 sist, er laget full av selvtillit og klare for å gjøre en bedre forestilling enn serieåpningen mot som endte 3-3 mot morgendagens gjester.

  Alexander Johansen og Stian Rødal ser frem morgendagens kamp. Foto: Fridgeir Walderhaug/Spjelkavika.no

  I morgen spilles vårens siste kamp før serien tar pause til 11.august når Træff tar i mot Spjelkavik på Reknesbanen. Træff kommer som kjent fra en herlig seier over Molde 2 sist mandag og ligger i dag på fjerde plass med 23 poeng. Med seier i morgendagens kamp kan Træff ta enda et skritt nærmere topp 3 da KBK 2 - Molde 2 endte med poengdeling. 

  Spjelkavik og Farmen - Frode har hatt sesong med varierende resultater. De rødkledde har på 13 kamper vunnet 4, spilt 3 uavgjorte og tapt 6 kamper hvor 5 av disse har vært tap på fremmed gress. Spjelkavik knuste blant annet Follo 5-0 og gikk også seirene ut av duellen mot Lokomotiv Oslo. Dette er to lag som Træff burde, men ikke maktet å slå. Morgendagens gjester ligger i dag på 8.plass med 15 poeng, 8 bak Træff. De kommer fra en jevn 0-0 kamp mot Herd sist helg og trenger sårt en seier for å forbli over nedrykksstreken. Det er alltid like gøy og spennende å møte Spjelkavik og ikke minst temperatur. I forrige oppgjør fikk Henrik Andersen-Gott direkte rødt etter takling som bakerste mann. 

  Ettersom det er ferie for mange og studentene er ferdigutdannet har Magnus Oltedal og Andreas Beinset en litt mindre gjeng å velge mellom. Likevel blir det full tropp i morgen med topp motiverte spillere. Det har vært en god treningsuke siden mandag og kampplanen er lagt. Den tradisjonelle taco-fredag ble denne gang byttet ut med sosial kveld og diverse mat hjemme hos hovedtrener Oltedal. Sammen med Beinset hadde de disket opp med de herligste retter med jordbær som dessert. 

  Træff-media hadde en prat med Thomas Larhammer i forkant av fredagens trening. Han ser virkelig frem til lørdagens kamp mot Spjelkavik, en motstander han har lite til overs for. Likevel trekker veteranen på smilebåndet, og sier nikker sikkert når han får spørsmålet spør seier. Thomas var med å snu kampen mot Molde 2 sist, da tre mål ble scoret etter hans entré på banen. Med hans klokskap i spillet bringer han trygghet til resten av gruppen. Han trekker spesielt frem Harith Lafteh som scoret to mål sist. Han forteller om en treningsvillig gutt som tross krampe i begge bein sist, har levert varene denne treningsuken. Som alltid er det 3 poeng som blir det viktigste i morgendagens kamp og det skal gis 100 % innsats. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Reknesbanen i morgen. Kiosken er som alltid åpen og det er meldt opphold! Det var et utrolig bra oppmøte forrige hjemmekamp, og vi krysser fingre for samme suksess. HEIA TRÆFF! 

  Træff - Spjelkavik : 14. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen lørdag 14.juli 2018 klokken 16:00  Seier i lokaloppgjøret

  Postet av Træff SK den 10. Jul 2018

  3 mål på 15 minutter sikret Træff seieren i lokaloppgjøret

  Harith Lafteh har akkurat redusert til 2-3 og takker Rødal for en nydelig pasning. Foto: Kjell Langmyren

  Det var duket for årets første lokaloppgjør, en kamp som alltid inneholder tøffe taklinger, stor vilje og ofte mange mål. Træff påførte Molde 2 sitt tredje tap for sesongen etter en fantstisk sluttspurt i 2.omgang. Foran et fullsatt Reknes fikk publikum se hele syv mål og spillere som hadde krampe i begge beina. 

  1.omgang

  Træff stilte tilnærmet uforandret fra forrige kamp, sett bort i fra Jonassen som tok plassen til en skadet Varhaugvik. Ettersom det var pause i fotball-VM og ellers nydelig vær, var det gledelig å se nærmere 300 tilskuere på tribunen. Molde stilte med tre spillere fra A-lagstroppen hvor samtlige markerte seg, både på godt og vondt sett i Træff-øyne. 


  Kampen er ikke lenger enn ti minutter da Harith Lafteh legger inn fra venstre og treffer en Molde-spiller i hånden. Dommeren står godt plassert og dømmer korrekt straffe til hjemmelaget uten protester fra de blåkledde. Alexander Jonassen tok ansvar og satt straffen knallhardt til høyre for keeper. Træff har fått en drømmeåpning på kampen! Dessverre for vertene ble ledelsen kortvarig. Molde 2 presset Træff med lynraske Wadji opptil flere ganger, og etter 20 minutter spilt blir et pasningsforsøk fra Edvart Khachatrjan snappet opp og nevnte Wadji blir slått i gjennom. A-lagspilleren løper fra alt og alle og setter kontrollert inn 1-1. Resten av omgangen er lite innholdsrik og inneholder ikke mer enn et par forsøk fra Molde 2´s Wadji, langskudd fra Johansen samt et par cornere. Det kan også nevnes at Bruno Lopes måtte ut med en tilsynelatende strekk før halvtimen var spil. Brassen var tydelig oppgitt ettersom han hadde så langt herjet med motstanderne. Lagene tar pause på stillingen 1-1, et rettferdig resultat sett ut i fra sjansestatistikken. 


  2. omgang

  Træff foretar seg to bytter i pausen og inn kommer mer rutinerte Stian Rødal og Lars Hauso for ungguttene Eirik Kjørsvik og Emil Sjøvik. Kaptein Rødal måtte stå over forrige kamp grunnet utvisningen sist hjemmekamp, mens bergenseren Hauso har vært utilgjengelig siden tiende serierunde. Man skulle tro at samtlige Træff-spillere hadde fått solstikk i pausen, for etter fem minutter spilt inn i andre omgang hadde gjestene allerede scoret to. En corner i mot og noe rusk i eget forsvar og plutselig så kampen kjørt ut. Vertene får lite til og har en forferdelig periode frem til nærmere timen spilt. Nå styrer hjemmelaget mer og kommer også til flere sjanser. Midtbanen jobber godt sammen hvor maraton-mann Johansen løper og løper, mens innbytterne Rønningen og Rødal stod for geniale pasninger. Træff bytter inn veteran Thomas Larhammer etter 73 minutter, noe som viste seg å være genialt. For fra 75 minutter handler alt om Træff! Træff scorer tre mål og snur kampen! Om det var midtstopperens energiske spillestil eller motiverende skrik som var grunnen er det ingen som vet, men etter bare minuttet på banen reduserer Lafteh til 2-3. Rødal slår en nydelig pasning mellom back og midtstopper og Lafteh er alene gjennom. Som mange ganger før setter han ballen kontrollert bak keeper. Fire minutter senere er det Rønningens tur til å finne Lafteh. Lysluggen dribler seg forbi to-tre motspillere før han hæler ballen til Lafteh. Sistnevnte setter ballen i mål og nå står det 3-3! Om ikke Træff-spillerne allerede trodde på seier, kom hvertfall troen nå. Midtstopper Stian Samdal ble på slutten løftet opp som spiss og gjorde sakene sine bra. Den duellsterke lokalspilleren vinner alt av dueller og fem minutter før slutt viste spilleren kunster som ingen hadde sett han gjøre tidligere. Han dribler seg forbi og tar med seg ballen langs venstesiden før han slår et perfekt legg på bakerste stolpe. Der finner han Alexander Jonassen som stanger 4-3 nydelig i mål oppe ved tverrliggeren. Kampen er utrolig nok snudd etter 15 magiske minutter. Kampen ender 4-3 og Træff tar en meget viktig seier. 


  Træff fortsetter altså sin gode statistikk mot Molde 2, selv med flere spillere utilgjengelige til kamp samt flere spillere som spilte med skade under i store deler av kampen. Nevnte Samdal spilte blant annet med en lårhøne i 80 minutter, mens tomålscorer Lafteh måtte flere ganger legge seg ned med krampe i begge bein. Alle fem bytter var nemlig gjort etter 73 minutter og gutta måtte bare bite i seg smerten. Med seier i gårsdagens kamp klatrer Træff forbi Follo og inntar 4.plass etter halvspilt sesong. Træff står nå med 23 poeng, 11 poeng bak serieledere Oppsal. Molde 2 blir stående med 30 poeng og fortsatt 2.plass. Jonassen er lagets toppscorer med 8 nettkjenninger. Neste kamp er allerede førstkommende lørdag da Spjelkavik gjester Reknesbanen, og er lagets siste kamp før ferie. 

  Træff - Molde 2  4-3 (1-1) 13. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen mandag 9.juli 2018 klokken 19:00

  Mål: 0-1 Jonassen (str 12 min), 1-1 Wadji (21 min), 1-2 (48 min), 1-3 (50 min), 2-3 Lafteh (75 min), 3-3 Lafteh (79 min), 4-3 Jonassen (85 min)

  Dommer: Karl-Edvard Brendskag, (Dahle IL)

  Træffs lag: Lie – Eltervåg, Samdal, Sjøvik (Hauso fra 45 min) - Johansen, Blindheim, Khachatrjan (Rønningen fra 53 min), Johansen, Lopes (Eloranta fra 29 min).(Larhammer fra 73 min) - Lafeth , Kjørsvik (Rødal fra 45.min)  Før kampen: Træff - Molde 2

  Postet av Træff SK den 8. Jul 2018

  Herrelaget tar i mot Molde 2 til vårsesongens nest siste kamp. Les deg opp før den 13.runden av Norsk Tipping- Ligaen! 


  SK Træffs herrelag møter i morgen tabelltoer og nabo Molde 2 på Reknesbanen. Etter en etterlengtet seier mot Hødd 2 er alle mann veldig motiverte for årets første lokaloppgjør, en duell Træff har kommet best ut av de siste årene. 

  Harith Lafteh og resten av guttene er klare for kamp mot Molde 2. Foto: Bjørn Brunvoll

  I morgen ettermiddag spilles årets første lokaloppgjør, Træff - Molde 2. Det er pause fra VM og to lag fra øvre halvdel møtes på Reknesbanen i fine forhold og forhåpentligvis en fullsatt tribune. Molde 2 har virkelig gjort sakene sine bra denne våren og ligger på 2.plass med 30 poeng. De blåkledde er hele 10 poeng foran Træff, og det er uten tvil en kamp hjemmelaget ønsker å vinne. Molde 2 kommer fra en 3-1 seier over Spjelkavik, en kamp som også kunne endt uavgjort. Det er likevel ikke flaks som gjør at Molde 2 har gjort det så bra. Laget har som Træff kun tapt to kamper, men har vunnet ti. Rekruttene har scoret hele 36 ganger, men bare 9 av disse har kommet på bortebane. 

  Det er alltid like gøy og spennende å møte Moldes reserver i kamp. Spillerne kjenner hverandre og det blir ofte høy temperatur på banen. I fjor endte første oppgjør, den gang på Aker Stadion 0-0 hvor Ronny Fredriksen misset på straffe. På høsten derimot vant Træff hele 5-1! 


  Magnus Oltedal og Andreas Beinset har et stort mannskap å velge mellom til morgendagens kamp, og er meget tente for å ta alle poengene. Det har vært en god treningsuke og kampplanen er klar. Træff bør helst vinne naboduellen om de skal henge med i toppen. Laget ligger foreløpig på en 5.plass med 20 poeng. Simen Varhaugvik som scoret det forløsende målet sist sier til "Træff-Media" at det blir viktig å være fokusert i morgen. Simen sier videre at en kan lett "miste" hodet, mens han ser utover Reknesbanen. Gossen-gutten mener laget har vært meget uheldig i vår hvor hele fem kamper har endt med poengdeling. Som alltid er det 3 poeng som blir det viktigste i morgendagens kamp og det skal gis 100 % innsats. 

  Vi oppfordrer alle til å ta turen til Reknesbnen i morgen. Kiosken er åpen og det er meldt kanonvær! HEIA TRÆFF! 

  Træff - Molde 2: 13. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen mandag 9.juli 2018 klokken 19:00  Levert av IdrettenOnline