Tap for herrelaget

Postet av Træff SK den 26. Jun 2018

Straffesitausjon og høy temperatur da Træff tapte for Ready

Skapte mange sjanser: Bruno Lopes lekte seg med søndagens motstandere og skapte flere sjanser, men Træff satt ingen av sjansene sine.  Foto: Kjell Langmyren

Det var en sulten gjeng som tok i mot bunnlaget Ready til søndagens kamp på Reknesbanen. Etter årets første tap forrige runde, var det en motivert spillergruppe som ønsker å ta tre viktige poeng. 
Det hadde vært en god treningsuke i forkant av kampen og det var lagt opp en god kampplan som skulle gi Træff alle tre poengene. Dessverre for vertene ble flere gode muligheter misbrukt i tillegg til enkelte svake dommeravgjørelser. Kampen gikk ikke dermed som planlagt og Ready påførte Træff årets andre nederlag. 


Godt overtak i 1.omgang

Laget var noe forandret fra tidligere i år hvor blant annet Emil Sjøvik overtok plassen til en fraværende Hauso, mens Gossen-gutten, Simen Varhaugvik var å finne på topp for en småsyk Rinne. De første 45 fikk de fremmøtte se et jagende Træff-lag som misbrukte sjanse på sjanse. Både Lafteh og nevnte Varhaugvik hadde begge gode sjanser til å sette Træff opp i ledelsen, men marginene var ikke på hjemmelagets side denne kvelden. Etter 23 minutter tror alle at kaptein Rødal scorer, men headingen stryker stolpen og ender utspark. Like etter får Lopes kjempetreff fra kanten av 16-meteren, men skuffet går dessverre til side for stolpen. Vertene har en veldig god periode den første halvtimen og kommer til flere store muligheter. Etter nydelig samspill mellom fottrappe Lopes og Lafteh, får Varhaugvik ballen og fyrer av. Keeper står helt stille mens ballen smeller i stolpen. Dommer blåser i fløyten og lagene går til pause på stillingen 0-0. Træff styrte helt klart kampen, men gjestene er ikke helt ufarlige heller!


Bare nesten for Træff
Før minuttet er spilt i 2.omgang får Varhaugvik driblet seg flere motstandere og er bare millimetre fra å score kampens første mål. Mot spillet gang og ikke minst sjansestatistikken, scorer gjestene etter 50 minutter. Årets Træff-lag har vist flere ganger i år at det er mulig å hente opp en ledelse, men i søndagens kamp sa det stopp. Bare to minutter etter baklengs er en Ready-spiller alene gjennom mot Lie. Træffs keeperkjempe gjør seg stor og ballen ender i nettveggen. Etter dette tar Træff helt over kampen og er inne i en virkelig god periode. Likevel settes ikke de mange sjansene og det skulle vise seg å bli avgjørende. Mens vertene dominerer klurer Træff det til for seg selv, og Jor chipper over en sjanseløs Lie. Det går et langt sukk gjennom hele Molde by og man kan lukte spillernes frustrasjon. Etter en av mange gode Træff-cornere får Rødal ballen. Veteranen får kjempetreff og ballen smeller i tverrligger og ned på streken. Muligens skulle VAR blitt anvendt her for å avgjøre om ballen var over streken eller ikke. Dommeren vinker spillet videre, akkurat som han velger å gjøre før skuddet fra Rødal, der Alexander Jonassen blitt felt inne i 16 meteren og alle forventer straffe. Det koker litt nå, og temperaturen er gått betydelig opp. Træff-spillerne er frustrerte over misbrukte sjanser og dommeravgjørelser, og etter 71 minutter får nevne Rødal sitt andre gule kort og må forlate banen. 


Dette førte til større rom for bortelaget, mens Træff måtte opp å jage. Det blir vanskelig med en mann mindre og Ready setter sitt tredje mål for dagen på overtid. Træff taper sin andre kamp på rad og blir dermed stående med 17 poeng og avstanden fra topp 3 økes. 

Træff  0-3 (0-0) 11. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen søndag 24.juni 2018 klokken 17:00

Mål: 0-1 Lopes (50 min), 0-2 Follo (65 min), 0-3 (90+ min)

Dommer: Johannses Remøy, (Rival SK)  

Træffs lag: Lie – Eltervåg, Samdal, Sjøvik - Johansen, Blindheim (Khachatrjan fra 65.min)Johansen, Rødal, Lopes (Haugland fra 75.) - Lafeth , Varhaugvik (Rinne fra 75.min)

Før kampen: Træff - Ready

Postet av Træff SK den 22. Jun 2018

Herrelaget tar i mot bunnlaget Ready til sesongens fjerde hjemmekamp. Les deg opp før den 11.runden av Norsk Tipping- Ligaen! 

SK Træffs herrelag møter i morgen Oslo-laget Ready på Reknesbanen. Etter sesongens første tap forrige helg er alle mann veldig motiverte for å revansjere det sure og ikke minst ufortjente tapet mot Follo. 

Eddy og resten av Træff er klare for hjemmekamp i morgen

Ready holdt seg så vidt i fjorårets avdeling 2, hvor laget endte på 30 poeng, ett mer enn Lillehammer som rykket ned. Dagens gjester har hatt en tøff start på årets sesong og ligger i dag på nest siste plass med syv poeng. Laget har tapt alle sine bortekamper, men vant overraskende 3-1 mot Spjelkavik sist helg. Dette viser at Træff kan forvente et sulten Ready-lag som vil gjøre alt for å klatre på tabellen. Træff kommer som nevnt fra årets første tap. Laget tapte 2-1 borte mot Follo, en kamp Træff helt klart burde vunnet. Sjansesløseri og personlige feil ble avgjørende på Ski Stadion. 

Grønnbuksene med Magnus Oltedal og Andreas Beinset på siden, er meget tente for å ta alle poengene i morgendagens kamp. Det har vært en god treningsuke og kampplanen er klar. Personlig feil må lukes bort og spillerne må bli mer effektive foran mål. Denne kampen må vinnes om Træff skal henge med i toppen. Laget ligger foreløpig på en 5.plass med sine 17 poeng, derav fem kamper har endt i poengdeling.

Det er også noen forfall til morgendagens kamp, men heldigvis har årets Træff-lag en stor stall å velge fra. Stian Samdal sier til "Træff-Media" at det blir ekstremt viktig å vinne i morgen. Han er som alle andre lei av poengdeling og ikke minst ivrig på å revansjere forrige helgs nederlag. Stian Samdal sier hele gjengen er ready for nytt oppgjør! Som alltid er det 3 poeng som blir det viktigste i morgendagens kamp og det skal gis 100 % innsats. 

Træff - Ready: 11. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1,                         Reknesbanen lørdag 24.juni 2018 klokken 17:00Enveiskjøring på Reknesbanen

Postet av Træff SK den 19. Jun 2018

Ny formasjon og mål før minuttet

Vibeke Innselset og resten av jentene feiret ett av mange mål på Reknesbanen denne mandagen. Foto: Privat

Mandag var det klart for den niende seriekampen for damelaget, og gjestende lag var et ungt CFK/Dahle 2 lag som bare har fått to fattige poeng denne sesongen. Træff var dermed store favoritter og gikk offensivt til verks i en ny 3-4-3 formasjon. Ane Elisa scoret før det var gått 1 minutt, og den nye formasjonen sørget for mange innlegg og drøssevis med sjanser den første halvtimen. Ane Elisa puttet ett til, søster Alida scoret to, samt to scoringer fra Karina og Sara og lagene gikk til pause på stillingen 6-0. Det burde nok vært scoret ytterlige flere mål de første 45 minuttene, men kampen mistet litt tempo det siste kvarteret. Det var stort sett enveiskjøring, og bortelaget kom ikke til mer enn en halvsjanse i løpet av første omgang. 

I andre omgang fløt spillet bedre for hjemmelaget, og målene rant inn jevnt og trutt. Selv om mange store sjanser ble misbrukt puttet Træff-damene hele syv  baller i buret. Ane Elise noterte seg for sitt tredje for dagen, mens Vibeke og Karoline scoret ett hver. Sara satte inn utrolige fire mål i andre omgang. Det hele endte med 13-0 til grønnbuksene og Vibeke Innselset og Sara Kanutte Fornes fikk en verdig avslutning på sin Træff-karriere. Kampen var Sara Kanutte Fornes´ siste kamp før overgang til Trondheims-Ørn, og Vibeke Innselset reiser bort i juli for å avtjene militær førstegangstjeneste. Begge to fikk behørig avskjed mandag kveld med tale og kake. Det var også tre unge jenter som fikk debutere for Træff sitt damelag på hjemmebane i kveld. Elise Storvik, Selma Lie Gundersen og Oda Løvoll, alle fra Træff J16. Jentene leverte meget god innsats i kveld og vi regner med å se mer av dem framover! Dermed er første del av sesongen unnagjort med 9 av 9 seire seire og 84-8 i målforskjell. Det er nå seks poengs ledelse til andreplass CFK/Dahle, og det er ikke mulig å gjøre det så mye bedre enn det. Målet er fortsatt opprykk til 2. divisjon. Nå tar jentene en hel uke fotballferie før oppkjøringen til Dana Cup. Den viktige høstsesong starter mandag den 23.august som er lokaloppgjør mot Molde 2! Træff-damene satser på å stille skarpe og godt forberedt til høsten! 

Det var forøvrig et brukbart publikumsoppmøte på tross av VM-kamp. Vi ønsker god sommer og velkommen tilbake til en spennende høstsesong! Heia Træff! 

Vibeke og Sara strålte i sin siste kamp for Træff. Foto: Privat
Før kampen: Træff - Clausenengen 2/Dahle 2/Nordlandet

Postet av Træff SK den 18. Jun 2018

Da er det duket for vårens siste seriekamp. Jentene er klare for å gjøre en siste innsats før de tar en velfortjent ferie! Dagens motstander er CFK2/Dahle 2/Nordlandet på Reknesbanen kl 19:20. 

Vil publikum juble for like mange mål i dag? Foto: Privat

Lagene møttes allerede så sent som i april hvor dagens hjemmelag vant hele 12-0, en kamp både Forsnes og Alida Hagset noterte seg for fire mål hver! Dagens gjester kommer selv fra en "internkamp" hvor laget tapte 0-3 for storesøster CFK/Dahle. Træff vant komfortabelt 3-9 mot Langfjorde/Træff 2 og går inn i dagens kamp full av selvtillit. Træff-jentene har så langt vunnet alle sine kamper og jakter i dag sin åttende strake. Laget har fått en luke på tre poeng ned til CFK/Dahle og kan øke dette med seier i dag. Laget på motsatt banehalvdel har ikke hatt like god flyt, og ligger på en nest siste plass med fattige to poeng. Træff har så langt scoret hele 71 mål på bare 7 kamper, og hele klubben venter spent på når mål nr 100 er et faktum! 


Det er også et par av jentene som spiller sin siste kamp for Træff, i hvertfall på en god stund. Sara Kanutte Fornes og Vibeke Innselset forlater oss nå til fordel for Trondheims Ørn og militæret. Klubben anbefaler alle til å ta turen innom for å heie jentene frem til seier!  


Træff - CFK 2/ Dahle 2/ Norlandet i dag kl 19.20 på Reknesbanen! Seier i "internkamp"

Postet av Træff SK den 17. Jun 2018

Seier i en målrik og underholdende kamp

God stemning før og etter kamp. Foto: Privat


På torsdag var det duket for internkamp på Åfarnes Stadion. 20 grader og perfekt spillevær. Utgangspunktet for kampen var gitt. Træff var favoritter og LFK har alt å vinne. God stemning før kamp og laget går for god underholdning for fremmøtt publikum.

Det er LFK som kommer best i gang. Ligger kompakt og tett defensivt, og spiller fint gjennom leddene. 1-0 etter bare 4 min og gjestene ser bekymringsfullt på hverandre. Dette setter nok en liten støkk i Træff som ikke er vant til å ligge under og ikke føre kamper. I første halvdel av omgangen er LFK det førende laget og ruller opp flere gode angrep, mens Træff ser litt rådløs ut. Så setter Træff inn 1-1 etter et flott angrep. Mange raske trekk, inn fra kant og i mål. Da er bortelaget med igjen og viser seg mer der vi kjenner de. Med tempo, høyt press og gode avslutninger. Da jevner det seg ut og Træff kommer mer og mer med. Og blir etterhvert det laget som fører. 1-3 til pause.

2 omgang 
Nå kan det virke som om Træff har skjønt alvoret og LFK begynner å bli litt slitne. Træff tar kommandoen fra start. LFK blir løpende litt etter og pasningskvaliteten er så som så. Blir mye avklaring uten mål og mening, mens Træff har bedre kvalitet på sitt spill en i 1 omgang. Laget er flinke til å komme rundt og doble på kant og dette fører til mål, mange mål. Jentene setter flere fine scoringer. En bra andre omgang av Træff jentene, hvor nivåforskjellen blir veldig tydelig tydelig, Ikke minst utholdenheten. LFK våkner litt til de siste 15 min og setter også 2 mål i andre omgang. Det ender 3-9. Et greit resultat kampen sett under ett og Træff nærmer seg 100 scorete mål.

Like etter kampslutt fikk Dordi Floa Grindhaug en fortjent og fin avslutning på sin Træff karriere. Takk for jobben Dordi!! Noen tårer både her og der og det er bare flott. Det viser at Træff betyr noe. Ikke minst rollen både spillergruppen og i støtteapparat spiller. 

Oppsummert en målrik og underholdende kamp. Der nivået på begge lag var noe varierende. LFK spiller en bra 1 omg og Træff en bra 2 omg. Neste kamp er allerede i morgen 19.20 mot CFK 2/Dahle 2/Nordlandet. 

LFK/Træff 2-Træff 3-9 (3-1)Sesongens første tap

Postet av Træff SK den 17. Jun 2018

En kamp Træff skulle vunnet

En mørk dag på jobb for grønnbuksene. Foto: Østlandets Blad

Det var ventet en utfordrende kamp mot Follo da Træff skulle spille sin første gresskamp for sesongen. Follo et godt spillende lag med flere unge spillere. Spesielt deres offensive spillere hadde gode tekniske ferdigheter og lagde problemer de få gangene Follo angrep Træffs mål.  Træff hadde forberedt seg godt og hadde fortjent poeng, om ikke alle poengene i denne kampen da gjestene kjørte over hjemmelaget til tider. Træff hadde ikke marginene på sin side, og det var heller Follo som stakk av med seieren. Dette var Træff første nederlag for sesongen, og det var en svært skuffet gjeng som dro hjem til Molde i går kveld. 


Dominerte i første omgang

I motsetning til den forferdelige starten laget viste forrige helg, tok Træff full kontroll over banespillet og skapte flere gode sjanser fra første minutt. Til tross for uvant underlag spilte laget glimrende og spilte til tider rundt vertene. Det ble skapt store sjanser og bare 16 minutter inn i kampen hadde Harith Lafteh en stor mulighet til å score, men en Follo-spiller får klarert i tide. Bare minuttet etterpå får Træff et langt kast. Lafteh plukker opp ballen på bakerst og legger nydelig inn til Bruno Lopes. Brasilianeren får stå helt alene og får stusset ballen nydelig over keeper. 0-1 og Træff fortsetter å kjøre på. Halvtimen spilt får nevnte Lopes og Lafeth en enorm dobbelsjanse som ender i en av mange cornere av første omgangen. Da Follo virker helt ufarlige og står uten en eneste sjanse, får de imidlertid muligheten sin. En lang pasning i bakrom på høyresiden og Follo-spissen kommer alene mot Michael Lie. På enkelt vis får han vippet ballen over mål og på ufortjent vis står det 1-1. Lagene går inn i pausen, og Follo har all grunn til å være fornøyde. Træff har hatt ti sjanser og syv cornere, men bare ett mål! Likevel er laget enige at om de skal fortsette å spille ball og følge kampplanen. 


Ville ikke inn! 
Træff innleder andre omgang med ett skudd i stangen. Lopes klinker til på volley og treffer midt i stolpen! Få minutter senere får Johansen stjernetreff fra 30 meter, men keeper får akkurat en finger og slår den ut til corner. Follo setter raskt i gang og får et frispark på midtbanen. Frisparket tas raskt og Follo kommer på en sjelden visitt mot keeper Lie. Follo-spileren kommer alene mot Lie som på magisk vis redder ballen. Nå er det tempo i kampen og det er sjanse på sjanse. Like etterpå får Johansen skutt fra 30 meter igjen, og på nytt får vertenes keeper reddet til corner. 65 minutter spilt og laget forbereder seg på langt kast. Det skjer ikke og da spillerne er på vei opp får laget et brudd og det blir en duell på høyre siden. På det ujevne underlaget spretter ballen uheldig for Træffs forsvarer og Follo-spilleren kommer alene mot Lie. Han gjør igjen feil og mot spillets gang leder nå Follo 2-1. 


Gjestene gjør et dobbeltbytte ti minutter senere da Blindheim og Lopes byttes inn for Kotlica og Varhaugvik. Kotlica som har vært i klubben siden 2015 spiller i dag sin siste kamp og et mål hadde nå vært den perfekte avslutning. Etter baklengsmålet dreier alt seg om Træff. Gjestene skaper mange store sjanser på kast, cornere og ikke minst innlegg og skudd, men ballen ville ikke inn! Etter 88 minutter header Samdal over fra 5 meters hold, og dette blir kampens siste store sjanse. Kampen ender 2-1 og Træff går på sitt første tap i årets sesong. Hjemmelaget har tre avslutninger og to av dem ender dessverre i mål. En kamp som vil bli husket som en meget ufortjent seier og flere misbrukte sjanser, igjen. Træff blir stående med 17 poeng og avstanden opp til serieleder Oppsal begynner å bli stor. 


Neste kamp er hjemme mot mot Ready søndag 24.juni. Neste helgs motstandere ligger nest sist, men slo overraskende Spjelkavik 3-1 i går. 

Follo - Træff  2-1 (1-1) 10. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Ski Stadion lørdag 16.juni 2018 klokken 13:00

Mål: 0-1 Lopes (17 min), 1-1 Follo (41 min), 2-1 (65 min)

Dommer: Abdulhadi Al Fahad, (Ekholt BK)  

Træffs lag: Lie – Eltervåg (Sjøvik fra 85.), Samdal, Hauso - Johansen, Blindheim (Varhaugvik fra 75.), Johansen, Rødal, Lopes (Kotlica fra 75.) - Lafeth , RinneFør kampen: Follo - Træff

Postet av Træff SK den 16. Jun 2018

Herrelaget fly østover og møter Follo i dagens seriekamp.  Les deg opp før den 10.runden av Norsk Tipping- Ligaen! 

Alexander Johansen og resten av Træff er lei av å spille uavgjort, og skal gjøre alt for ta alle tre poengene i dagens kamp. 

SK Træffs herrelag skal i morgen spille årets første gresskamp da laget gjester Ski  Stadion og Follo FK. Follo er kanskje mest kjent som cupfinalist i 2010 med sine knallrosa drakter da laget spilte i OBOS - ligaen. Siden den gang har pilen pekt nedover og det har vært mer enn bare kvaliteten på banen som har preget klubben. Nå har Follo snudd skuten og har hatt en god vårsesong. Laget ligger på 4.plass, plassen over Træff med 19 poeng. Follo har vunnet alle sine 4 hjemmekamper og slo sist Molde 2 her. På en annen side kommer laget nå sist fra uventet smell mot Spjelkavik, hvor det ende med hele 4-0 tap. Uansett, det blir en meget tøff utfordring for Træff i dagens kamp. Kampen spilles på gress og et sterkt hjemmelag står på motsatt banehalvdel. 


Træff kommer fra en sur poengdeling mot Rilindja forrige helg. Dette var en kamp laget skulle vunnet, hvor flere 100%-sjanser ble misbrukt. Ikke minst var dette andre kamp på rad med poengdeling for grønnbuksene, og den femte i rekken denne sesongen. Nå er det på tide å bli mer effektive foran mål og få tre etterlengtete poeng. Det er noen forfall til dagens kamp, men heldigvis har trener Magnus Oltedal, en stor stall å velge fra. Laget har trent på gamle Molde Idrettspark denne uken og føler seg klar for hva som venter dem på Ski Stadion. Alexander Johansen sier til Træff at det blir deilig å spille kulen på gress igjen, slik fotballen skal spilles. Som skrevet flere ganger i år, er det verdt å nevne at Træff fremdeles står ubeseiret i årets sesong. Træff er altså ett av fem lag (Brann, Eidsvold TF, Ørn Horten, Skeid) blant Norges fire øverste som fremdeles står ubeseiret. Det er likevel 3 poeng som blir det viktigste, også i morgendagens kamp. Det skal som alltid gis 100 % innsats. 

Follo - Træff: 10. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1,
                       Ski Stadion lørdag 16.juni 2018 klokken 13:00Uavgjort mot Rilindja

Postet av Træff SK den 11. Jun 2018

Trøblete start, annulert mål og 18 avslutninger mot Rilindja 

En av mange tøffe dueller i søndagens kamp. Foto: Kristian Havnes Klemetzen, RBnett

Som forventet var Rilindja et godt spillende lag med flere gode enkeltspillere. Træff hadde forberedt seg godt og skulle ha 3 poeng i denne kampen etter et skuffende resultat borte i Oslo sist. En trøblete start og flere misbrukte sjanser resultere i nok en poengdeling for Oltedals gutter. 


Tidlig baklengs

I motsetning til den gode starten laget viste forrige helg hvor Træff dominerte banespillet og skapte sjanse på sjanse, tok søndagens gjester kontroll fra første minutt. Ikke to minutter var spilt før resultattavlen viste 0-1. Det glapp i forsvarspillet, og en uheldig Michael Lie snublet da han etter forholdene hadde god kontroll på situajsonen, men måtte se ballen pakke over seg og i mål. Træff får verst tenkelige start på oppgjøret og må jage fremover. Gjestene fortsatte å kjøre på med sine raske og tekniske spillere og skapte flere vanskeligheter for Træff på midten. Etterhvert fikk Træff mer rom på sidene og hadde flere gode angrep som burde endt i mål. Hauso, Jonassen og Rinne spesielt skapte mye på sin venstre side. Brasilianeren Bruno Lopes, kjørte til tider lekestue med sine motstandere til jubel fra de oppmøtte på Reknesbanen. Træff har flere gode dødballer som bør gå i mål, blant annet hadde veteran Bjørnar Eltervåg en sjanse som vanligvis settes hver gang. Midtveis i omgangen er Rilindja inne i en god periode og får både et skudd i stang og et annulert mål. I ettertid viser det seg at det var korrekt avblåst for offside. Derimot gjorde pipeblåserne en stor feil da det ble vinket for offside på Stian Samdals utligning. Etter videoanalyse ser man klart og tydelig at Samdal aldri er i offside, og stillingen skulle stått 1-1. Lagene går til pause på stillingen 0-1 i en omgang som har inneholdt mye. Det er lenge siden det har vært spilt en kamp med et så høyt tempo og Træff var spent på om bortelaget ville holde ut kampen. 


Det er flere frustrerte og  som går inn i garderoben, fortvilte over sjansene som er brent. Sammen med Oltedal og Beinset blir spillerne enige om at laget må ha mer tålmodighet både med og uten ball, og straffe Rilindja på kontringer. Det kom til å bli store rom mot slutten da og da gjaldt det å disponere kreftene rett. Foruten en kvalm Blindheim som ble byttet ut for Lafteh etter halvtimen,  gjør laget ingen endringer og er klare for nye 45 minutter.

Sjansebonanza

Træff innleder andre omgang med mye ballinnehav, men sliter med å omsette de mange sjansene til scoringer. Bortelaget ligger mer defensivt og har en klar kampplan om å ligge og vente på overganger. Rilindjas offensive spillere straffer Træff gang på gang etter stygge brudd, og kommer til flere sjanser. Lie har ristet av seg baklengsen og redder hjemmelaget flere ganger. Selv om Lopes til tider ydmyker sine motstandere, blir lite sjanser produsert i andre omgang. Han byttes ut for Emil Sjøvik etter 66 minutter. I andre omgang handler det meste om hjemmelaget. Det var et konstant press mot gjestenes keeper og det var bare et spørsmål om når utligningen kom. Træff har flere lange kast og cornere som alle reddes av en god keeper. 

Så, etter 84 minutter spiller Lars Hauso en ledig Stian Rødal på venstre siden. Træff-legenden slår et nydelig innlegg inn mot feltet hvor Jonassen hamrer løs og plasserer ballen i mål. Utligningen er et faktum og nå går Træff for tre poeng. Simen Varhaugvik kommer inn for en Jonathan Rinne og markerer seg umiddelbart med sin duellkraft. Simen vinner flere baller og gir laget muligheter på både frispark og corner. Hvittrøyene slurver litt i avslutingsøyeblikket, noe laget har gjort gjennom hele kampen. Det siste som skjer er en redning i verdensklasse da Alexander Jonassen får stå fritt på 16 meter og sikte på hjørnet. Bortelagets keeper får mesterlig reddet ballen og Træff må innse at det blir poengdeling, nok en gang. 

Kampen ender 1-1 og står nok som årets mest fartsfylte kamp. Publikum har nok sjeldent sett en mer underholdene kamp hvor det skapes sjanse på sjanse begge veier, i tillegg til fine finesser fra både bortelagets spillere og ikke minst hele Moldes brasilianer, Bruno Lopes. Det er irriterende at laget får ett feil-annulert mål, et mål som mest sannsynlig hadde endret kampbildet for andre omgangen. Træff har nå vært gjennom ni seriekamper uten tap. Det er selvsagt bra, men hjelper lite når man ikke vinner. Resultatet blir stående som årets femte uavgjorte. 

Neste kamp er borte mot 2010 cupfinalist Follo, og blir Træff første kamp på naturgress. Follo tapte overraskende 4-0 mot Spjelkavik, og ligger nå på 4.plass, plassen over Træff. 

Træff - Rilindja  1-1 (0-1) 9. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen søndag 10.juni 2018 klokken 17:00

Mål: 0-1 Turan (2), 1-1 Jonassen (84)

Dommer: Per Iver Skrøvset, (Bøfjord IL)  

Træffs lag: Lie – Eltervåg, Samdal, Kotlica – Hauso, Johansen, Blindheim (Lafteh fra 34), Rødal, Jonassen - Lopes (Sjøvik fra 66.), Rinne (Varhaugvik fra 89.).

Før kampen: Træff - Rilindja

Postet av Træff SK den 10. Jun 2018

Herrelaget tar i mot Rilindja i morgen av den 9.runden av Norsk Tipping-Ligaen. Les deg opp før kampen her! 

Arne-Amar og resten av herrelaget møter et meget spillende lag søndag ettermiddag

SK Træffs herrelag spiller søndag mot Rilindja som per dags dato ligger på 6. plass, to plasseringer bak Træff. Etter poengdeling forrige helg mot Lokomotiv Oslo, ligger Træff på 4.plass med 16 poeng og står som eneste lag i avdelingen fremdeles ubeseiret. Rilindja har vist i tidligere kamper at de er et godt spillende lag med gode enkeltspillere. Laget kommer fra en overbevisende seier mot Spjelkavik sist helg på onsdag og puster som nevnt Træff i nakken. Dagens gjester har så langt vunnet og tapt 4 kamper, og har vært like gode hjemme som borte. Oslo-laget spilte i fjor i 4.divisjon hvor de kun tapte 3 kamper. Med en målforskjell på 50 rykket laget opp med 53 poeng, i en avdeling Rilindja tok flest poeng i bortekamper. Det ventes en tøff kamp på Reknesbanen i dag, men det er likevel 3 poeng som blir det viktigste og laget skal gi 100 %. 


Træff har siden forrige seriekamp hatt en god treningsuke, og spillere med mindre spilletid bidro til en overbevisende 2-5 seier for Træff 2 sist fredag. Det er tøffere konkurranse om plassene noen gang, og Oltedal har hatt problemer med å velge hvilke spillere som skal starte. Det er som alltid noen som vil bli skuffet, men i årets sesong har klubben sett innbyttere som har snudd kambildet totalt. Bare sist kamp kom Lafteh inn fra benken og sikret Træff poeng, og dette etter bare noen minutter på banen. Spillerne er fullt klar over hva som møter dem i dagens kamp og har en solid kampplan som skal gi Træff 3 nye poeng.  


Træff - Rilindja: 9. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen søndag 10.juni 2018 klokken 17:00Misfornøyd etter poengdeling

Postet av Træff SK den 4. Jun 2018

Unøyaktighet foran mål, et brent straffespark og en kontring i mot førte til poengdeling mot Lokomotiv Oslo lørdag ettermiddag.                   Lafteh kunne nok en gang juble for scoring.


Det var ventet en tøff og slitsom kamp for grønnbuksene denne dagen, da gradestokken viste 29 grader og Oslo kokte. Træff reiste til Oslo med full av selvtillit etter nedsablingen av Ullern forrige runde og jaktet tre nye poeng. Misbrukte sjanser og et brent straffespark ble utslagsgivende for gjestene, da laget ble kontret i senk midtveis i første omgang. 


Overkjøring

Træff begynte kampen meget bra, og styrte det meste av banespillet. Guttene i grønt fikk holde på ball, mens tålmodige Lokomotiv Oslo - spillere ventet på muligheter for å kontre. I løpet av bare 15 minutter spilt har Oltedal og Beinsets gutter skapt mange sjanser, hvor flere burde resultert i mål. I stedet er det vertene som tar ledelsen etter 16 minutter spilt. En tydelig frustrert gjeng fra Molde, både på og utenfor banen. Like etter den tidlige kalddusjen, får Træff imidlertid muligheten til å redusere. Pipeblåseren peker på straffefeltet etter en Træff-corner og frem går Eskil Rønningen. Dessverre for både Rønningen og Træff, reddet keeper straffen. Træff rister av seg skuffelsen og kjører på videre. Gjestene kommer til hele ti avslutninger før pause, og skal normalt sett hatt flere mål i protokollen. Lagene går til pause på stillingen 1-0 og tar etterlengtete 15 minutter pause i hjemmelagets brakker. 


Det er flere frustrerte og slitne spillere som går inn i "bortegarderoben" og spillerne er enige om at laget må ha mer bevegelse uten ball og være fokusert på kontringer i mot. Laget gjør ingen endringer i pausen og er klare for nye 45 minutter i solsteken. Træff fortsetter med høyt ballinnehav, men sliter med å omsette de mange sjansene til scoringer. Hjemmelaget ligger veldig defensivt og har en klar kampplan om å ligge og vente på overganger. Dette gjør det vanskelig for Træff å tre gjennom spissene. Varhaugvik kommer inn for Lopes etter 58 spilte minutter og er flink å holde på ball. Træff produserer flere sjanser og nok cornere til at det burde vært scoret flere mål, også i 2.omgang. 


Andre scoring på rad som innbytter 

Som forrige kamp, startet en skuffet Harith Hamoudi Lafteh på benken denne lørdagen. Den fottrappe spilleren scoret etter bare 2 minutter på banen mot Ullern sist, og jammen skulle han gjøre det igjen. Lafteh byttes inn for Rønningen etter 73 spilte minutter og trenger ikke mer enn ett minutt på å få ballen i mål. Rinne mottar ball på 17 meter etter godt Træff-spill og vipper innbytteren på magisk vis alene mot keeper. Lafeth setter ballen iskaldt i hjørnet, og det fortjente utlikningsmålet er et faktum. Træff får blod på tann og jakter nå seiersmålet de siste 15 minuttene av kampen, men kjemper forgjeves. I siste minutt får innbytter Blindheim muligheter fra 20 meter. Alle forventer et skudd, men lysluggen, legger i stedet et nydelig innlegg som ender hos Eloranta. Fra 3-4 meter får Eloranta stå alene og avslutte, men dessverre til side for mål. Lafteh´s scoring holdt bare til poengdeling denne gang, et resultat både spillere og trenere ser på som ufortjent. Kampen er den fjerde kampen som ender uavgjort i år, hvor tre kamper kunne og burde endt med seier. 


Skuffet gjeng, men fremdeles er ubeseiret

Det ble en iskald dusj (bokstavelig talt) på hele gjengen etter kampslutt, hvor samtlige var skuffet over nok en uavgjort. Å gå fra en 6-1 seier og årsbeste forrige helg, var det naturligvis kjedelig å måtte ta takke med ett poeng i Oslo. Spesielt surt når Træff dominerer mesteparten av kampen. Hadde laget fått hull på byllen i første omgang, hadde kampen mulig åpnet seg mer opp og resultatet kunne sett annerledes ut. 4 seire og 4 uavgjorte er fasit etter 8 serierunder og Træff forblir ubeseiret og står nå med 16 poeng, tre poeng bak serieleder Oppsal. Nå venter Rilindja i neste runde, et lag som har overrasket så langt. Laget ligger på 6 plass med 12 poeng og kommer fra en overbevisende 1-0 seier over Spjelkavik. Da skal Træff ta tre poeng og vise at Reknesbanen er et vanskelig sted å komme! 

Lokomotiv Oslo - Træff  1-1 (1-0) 8. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Marienlyst kunstgress lørdag 2.juni 2018 klokken 13:00

Mål: 1-0 Sørensen (15), 1-1 Lafteh (74)

Dommer: Martin Myrnes Bolstad  (Bækkelagets SK)


Træffs lag: Lie – Eltervåg (Blindheim fra 73.), Samdal, Kotlica – Johansen, Rønningen (Lafteh fra 73.), Rødal, Jonassen, Hauso – Lopes (Varhaugvik fra 58.), Rinne (Eloranta fra 87.).


Træff presterte bra på Hydro Cup!

Postet av Træff SK den 3. Jun 2018

J14 vant alle kampene under cupen og slo Orkanger 3-0 i finalen.
J16 imponerte med bronsefinale (yngst i klassen) - det var første tapet.
J12 vant alle ni kampene. 
G13 vant sin tabell men måtte se seg slått av Herd i finalen. 
Før kampen: Lokomotiv Oslo - Træff

Postet av Træff SK den 1. Jun 2018

Herrelaget reiser til i Oslo i morgen da Lokomotiv Oslo er neste motstander. Les deg opp før den 8.runden av Norsk Tipping- Ligaen. Rødal og resten av laget er klar for morgendagens motstandere. Foto: Bjørn Brunvoll

SK Træffs herrelag skal i morgen gjeste Marienlyst Stadion og Lokomotiv Oslo. Vertene kommer fra et knepent 2-1 tap mot Spjelkavik, mens Træff kjørte over Ullern med 6-1 som sluttresultat. Lokomotiv Oslo ligger på 9.plass før morgendagens kamp, og har tre seire. Disse kom mot Hødd 2, Ready og Rilindja. Resterende kamper har endt med tap og laget har totalt sluppet inn 12 mål etter syv serierunder. Lokomotiv Oslo ble stiftet i 1999 har siden avansert gradvis i divisjonssystemet. Oslo-laget har lenge tilhørt i 4.divisjon, men siden 2014 har laget spilt i 3.divisjon.


Som kampene spilt i mai, blir også morgendagen en kamp mot solen og stekende varme. Træff har siden Ullern-kampen hatt gode og effektive treninger, bestående av restitusjon de første dagene og kampforberedelser. Oltedal og Beinset med hjelp av Paul André Farstad (analysesjef) har siden forrige seriekamp hatt fullt fokus på neste motstander og planlagt treningene deretter. Spillerne er motiverte inn mot kampen og har fullt fokus på å følge kampplanen. Fra vertenes facebookside leser man at laget naturligvis ønsker å "reise kjerringa" i det som kan vise seg og bli en av deres tøffeste hjemmekampene i år. Det er også spennende at Træff er eneste lag som fremdeles er ubeseiret i årets divisjon. Det er likevel 3 poeng som blir det viktigste, også i morgendagens kamp. Det skal gis 100 % innsats, som alltid, som Træff skal.


Lokomotiv Oslo - Træff: 8. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Marienlyst Stadion lørdag 2.juni 2018 klokken 13:00Træff gjorde rent bord med kalasseier

Postet av Træff SK den 1. Jun 2018

Kokende varme, hjernerystelse og ti mål!

Foto: Privat

"Sydenvarmen" som har for lengst har ankommet Norge, var også tilstedet da serielederne reiste til Averøya onsdag kveld. Det skulle bli krevende forhold både med tanke på det kokende været samt en hard og noe annerledes baneforhold enn på vakre Reknes. Hjemmelaget vartet opp med god kaffe og bra utvalg av hjemmebakst i kiosken, som forøvrig ble servert fra hjemmelaget innbytterbenk. Noe av det mer sjarmerende man vil oppleve i Norsk fotball. Træff hadde uvanlig mange sykdoms- og skadeforfall til denne kampen, men troppen som reiste var topp motivert for oppgaven, nemlig bevare serieledelsen. Til det ville kun 3 poeng være godt nok, og det måtte gis 100 % innsats som alltid.


Hjemmelag med ballbesittelse

Første omgang starter med et par giftige kontringer uten tellende resultat for Træff. AK har bedre banespill enn grønnbuksene, men laget er omstendelige og gjestene forsvarer seg enkelt uten å slippe dem til avslutninger på mål. Træff roter imidlertid bort kulen og sliter med en uvant kraftig sprett på ballen. Det er nesten litt vondt å se på. Kanskje mot spillet gang, får Træff likevel til to effektive og kjappe angrep etter 9 og 12 minutter, der Alida Hagset og Sara Kanutte Fornes putter inn hvert sitt mål. De neste 20 minuttene er det mye dårlig spill, og det må en innlagt drikkepause til og noen rokeringer før serielederne tar tak i kampen og viser hvorfor de troner øverst. Alida setter inn en heading etter flott innlegg fra søster Ane Elisa Hagset, og Sara løper gjennom to ganger og setter ballen i mål. Senere på kvelden viste det seg at unge Fornes hadde pådratt seg en liten hjernerystelse i forkant av de to siste scoringene - Fole! Lagene går inn til en etterlengtet pause med 0-5 i målprotokollen.


Andre omgang har gjestene stålkontroll. Træff eier ballen inne på motstanders halvdel det meste av tiden og alle på laget virker kvikke og friske på tross av 25 varmegrader. Målene renner jevnt og trutt inn. Alida scorer to flotte mål, Sara får ett til etter uvanlig fint spill i forkant. Karina Ervik dunker inn et langskudd og Ane Elisa får også en scoring etter å ha vært assist-dronning denne kvelden. 

Alt i alt meget imponerende å score ti mål borte mot dette laget, og Træff øker målforskjellen sin fra CFK. Etter bare 7 serierunder har laget scoret vanvittige (hold dere fast) 72 mål! Det eneste hele Molde by lurer på, er når mål nummer 100 kommer? 

Averøykameratene - Træff: 0-10 (0-5), Bruhagen kunstgressbane, 30.05.2018 kl 19.00

Neste kamp blir nok en bortekamp og noe lengre pause, da mot Langfjorden/Træff på Åfarnes 14.06.2018Levert av IdrettenOnline