Træff på åpning av "Møteplassen"

Postet av Træff SK den 30. Mai 2018

Martin fra G11 overleverer gaven til elevrådslederen


«Møteplassen» på Sellanrå Skole er et nærmiljøanlegg, som står åpent for fri benyttelse for bydelen vår på ettermiddag og kveld. Her er det håndballbane, basketball-bane, ballbinge for fotball samt varierte apparater for trim og trening. I midten er det en paviljong med sitteplasser. «Møteplassen» er ment som et uformelt samlingspunkt der alle kan føle tilhørighet om man er idrettsinteressert eller ikke. Finansieringen står Håndballforbundet og Gjensidige-stiftelsen for. Anlegget får spillemidler, og Molde kommune stiller med opparbeidet grunn. Molde Eiendom KF har koordinert anleggsarbeidet sammen med Unisport. Træff Håndball var blant de som var invitert til den offisielle åpningen. Vi gratulerte og spanderte 10 stk street-håndballer på skolen. Martin fra G11 overleverte gaven til elevrådslederen, som også foretok åpningen med høytidelig snorklipping. Etterpå viste elevene bruk av "Møteplassen" gjennom ballspill og dans. Vi i håndballgruppa ønsker flere spillere hjertelig velkommen, både gutter og jenter, så vi håper at dette flotte anlegget kan vekke interessen hos enda flere.Før kampen: Averøykameratene - Træff Kvinner

Postet av Træff SK den 29. Mai 2018

Ny kamp for suverene Træff-damer! 

Foto: Privat

 

Den syvende runden av 3.divisjon skal spilles og Træff reiser til Averøy. Onsdagens kamp er altså mot årets nykommere, Averøykameratene. Det er alltid kjekt med nye damelag som kommer til, og laget har plukket flere poeng på hjemmebane i år. Sett bort i fra 0-2 tapet mot CFK/Dahle hjemme, har laget slått både Sunndal 2 og Eide på Bruhagen Kunstgressbane. Det skal nevnes at Averøykameratene holdt serietoerne, CFK/Dahle 0-0 til pause og det blir med andre ord ingen enkel oppgave som venter for de ubeseirede Træff-damene. Imidlertid så tror og håper Træff på tre nye poeng og fortsatt serieledelse. Det er noen småskader og litt sykdom i troppen, men Træff skal uansett stille et slagkraftig mannskap. Det skal alltid gis 100 % innsats fra Træff, og det vil morgendagens verter få oppleve slik årets motstandere også har. 


Averøykameratene - Træff: 7. serierunde av 3.divisjon, Bruhagen Kunstgress onsdag 30. mai 2018 klokken 19:00
Knuste Ullern

Postet av Træff SK den 28. Mai 2018

Træffs herrelag sendte Ullern hjem til Oslo med 0 poeng og seks baklengs i bagasjen

Lars Hauso og Træff vant hele 6-1 i søndagens kamp. Foto: Thomas Karlsen


Søndag ettermiddag gjestet Ullern Reknesbanen i et forsøk om å hente med seg poeng hjem til østlandet. Det var aldri et tema og hjemmelaget styrte banespillet med kvalitet og innsats i en stekende varme foran 100 oppmøtte Træff-supportere. 

Træff startet best, men gjestene fikk trille litt ball når kampen fikk "satt seg" og hadde blant annet et skudd i stolpen. Træff på sin side hadde flere store sjanser til å score, blant annet fikk vertene en korrekt annulert scoring for offside. Træff har står som eneste lag i serien, fremdeles ubeseiret og har vist seg å være et tøft lag å møte. Spesielt på dødball har laget fremstått livsfarlige. I en god Træff-periode hvor grønnbuksene har mye ball, får Eltervåg på nydelig vis headet laget i ledelsen etter et langt innkast fra Hauso. 25 minutter spilt og 1-0 til Træff. Inn mot pause kunne hjemmelaget satt flere mål. Rinne hadde flere gode forsøk og driblet seg blant annet forbi to-tre mann før han fra dødlinjen la inn på bakerste. Dessverre for Træff var det ingen spillere i hvitt som stod klare. Jonassen og Lopes hadde også mange gode kombinasjoner og førstnevnte stod kanskje for omgangens største sjanse da han etter å ha blitt vippet i gjennom av Lopes, var alene med keeper og chippet ballen noen cm over mål. Det ville seg tydeligvis ikke, og lagene gikk til hvilen med 1-0 i målprotokollen. 


Overkjøring i 2.omgang

Det var en noe fornøyd trenerduo som møtte guttene i garderoben og nevnte at dette var sesongens beste førsteomgang. Træff har i år vært svake de første 45 minuttene, mens 2.omgangene har som regel vært avgjørende for Træff-poeng. Vertene blir enige om å fortsette det gode banespillet og være rolige når laget har ball, og nettopp dette skulle dagens publikum få oppleve. 2.omgang er i gang og Træff fortsetter der laget slapp før hvilen, å kjøre på! Rønningen fortsatte å kontrolle midtbanen og strødde ballene i øst og vest til sine lagkamerater. Så, etter 51 spilte minutter får Jonassen stå på bakerste stolpe og stange Træffs andre scoring for dagen. Dette igjen etter et langt innkast fra Hauso. Træff skaper sjanse på sjanse, og Rinne og Lopes finner hverandre ved flere anledninger. Rinne får blant annet et skudd rett utenfor stolpen etter et flott veggspill mellom spisspartner Lopes. 

Oltedal og Beinset gjør tre bytter innen de første 20 minuttene og det var mulig friske og raske bein som skulle bli avgjørende for denne seieren. 73 minutter er spilt og endelig skal samba-spilleren og vår kjære Brasilianer få sin første nettkjenning for sesongen. Scoringen kom etter nydelig forarbeid av Rinne som på utsøkt vis finner Lopes på bakerste stolpe, som enkelt kan trille ballen over streken. Da man kanskje trodde kampen var avgjort skulle heller den bli spennende. En fottrapp Ullern-spiller får ballen på venstresiden og klarer til slutt å få ballen bak en sjanseløs Lie. Stillingen er 3-1 etter 76 spilte minutter og kampen lever. Dessverre for gjestene gikk luften ut av ballongen bare fire minutter etter reduseringen, da Hauso nok en gang fant en medspiller på bakerste stolpe. På nydelig vis kunne "ung-kalven" Sjøvik stange hjemmelaget i 4-1. Det skapte full jubel på tribunen, og det var godt å se nettopp Sjøvik score som siden november har vært ute med skade. Det skulle dog ikke stoppe der for 18-åringen, som fra 18 meter banket ballen på hel volley i nærmeste kryss, bak en utspilt Ullern-keeper. For en scoring av unge Sjøvik! 5-1, og kampen var definitivt kjørt for oppgitte Ullern-spillere. Likevel slipper Træff gjestene til på slutten som får en dobbelsjanse med først et skudd Lie redder for så en retur som endte på Romsdalsmuseet. 

Før slutt takker Lopes og Rinne for seg, og inn kommer Varhaugvik og Lafteh. Sistnevnte skulle umiddelbart involvere seg, da han etter en nydelig pasning fra Hauso er alene igjennom mot keeper. På typisk Lafteh-vis dribler han seg forbi og setter ballen enkelt i det tomme buret. 6-1 og speaker, Helge Solemdal begynner å bli hes i stemmen. Dette er også Hauso´s fjerde assist for dagen.


Divisjonens eneste

Etter søndagens seier står Træff som eneste lag uten poengtap i Norsk Tipping-ligaen avdeling 1. Grønnbuksene klatrer opp på en 4.plass på 15 poeng. Øverst på tabellen finner vi Oppsal, et lag Træff slo 1-2 i Oslo for noen uker siden. 


Træff -Ullern  6-1 (1-0) 7. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen søndag 27.mai 2018 klokken 17:00

Mål: 1-0 (Eltervåg), 2-0 (Jonassen), 3-0 (Lopes), 3-1 (Ullern), 4-1 (Sjøvik), 5-1 (Sjøvik), 6-1 (Lafteh)

Dommer:  Dommer: Karl-Edvard Brendskag (Dahle IL)

Træff: Lie - Eltervåg (Larhammer fra 70) - Samdal, Kotlica - Hauso, Jonassen (Sjøvik fra 67), Rønningen (Khachatrjan fra 61), Rødal, Johansen, Rinne (Varhaugvik fra 89.), Lopes (Lafteh fra 83.)


Neste kamp er borte mot Lokomotiv Oslo, lørdag 2.juni. 4. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 28. Mai 2018

Premie: Bluetooth høyttaler fra Huawei

Vinner: Arild SjøvikFør kampen: Træff - Ullern

Postet av Træff SK den 26. Mai 2018

Herrelaget tar i mot Ullern i morgen av den 7.runden av Norsk Tipping-Ligaen. Les deg opp før kampen her! 

Magnus Oltedal i kjent stil. Foto: Romsdals Budtstikke 

SK Træffs herrelag i morgen ta i mot Ullern som per dags dato ligger på plassen bak Træff i årets divisjon. Etter poengdeling forrige helg mot KFUM 2, ligger Træff på 5.plass med 12 poeng. Herrelaget har står fremdeles ubeseiret, og slik skal det fortsette med! Grønnbuksene har så langt bare tatt ettmålsseire og det er dermed på tide å stenge igjen bak og sette flere av sjansene vi vanligvis skaper. Ullern er et godt spillende lag med gode enkeltspillere. Laget kommer fra en overbevisende 1-3 seier mot Rilindja på onsdag og puster som nevnt vertene i nakken. Det er likevel 3 poeng som blir det viktigste, også i morgendagens kamp.


Luksusproblem

Det er for tiden stor konkurranse om plassene på årets Træff-lag. Oltedal og Beinset har i disse dager et hav av spillere å velge mellom, noe som er veldig positivt. Det er få skader og guttene virker mer motivert enn noen gang. I varme omgivelser på Reknesbanen har herrelaget gått gjennom en god treningsuke bestående av ulike temaer, temaer som blir viktig mot Ullern. Som nevnt forrige helg er også hele Moldes brasilianer endelig klarert for spill, noe som er positivt for både klubb og publikum. Veteran Larhammer er også endelig tilbake! Det er med andre ord blitt et luksusproblem for trenerne å velge kamptropp.


God motstand

Ullern har gjort en god vårsesong så langt. De åpnet serien med 1-1 mot serielederne Follo og fortsatte med poengdeling mot Ready runden etter. Videre har Oslo-klubben valset over Hødd 2 og Spjelkavik, men måtte se seg slått av våre naboer på Aker Stadion. Klubben endte på 7.plass i fjorårets divisjon hvor Moss var suverene vinnere. Ullern endte på 39 poeng, 3 poeng mer enn hva Træff gjorde. Verdt å nevne er at Ullern er et habilt bortelag. I 2017-sesongen tapte klubben under halvparten av bortekampene sine og tok 17 sterke poeng. 


Det er meldt strålende vær for Molde i morgen og kiosken blir som alltid å finne åpen med sin innholdsrike meny. Ryktet på gaten er at det selges krone-is på morgendagens kamp. Møt opp på Reknesbanen i morgen og støtt guttene til seier! HEIA TRÆFF!


Træff - Ullern: 7. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen søndag 27.mai 2018 klokken 17:00


Seier i toppkampen

Postet av Træff SK den 25. Mai 2018

6 strake seire for Træff-damene

Jublende Træff-damer etter nok en seier. Foto: Privat

Det var stekende varme, en lav sol og et bra publikumsoppmøte torsdag ettermiddag på Reknesbanen. Her fikk de se en spennende og fartsfylt, men ikke alltid velspilt toppkamp mellom Træff og CFK/Dahle.

Jevn første omgang

Træff tok kommandoen fra start, og etter 7 minutter satte Sara Kanutte Fornes ballen fint i mål forbi keeper etter hurtig og presist pasningsspill sentralt i banen. Den lovende starten viste seg imidlertid å ikke holde ut resten av omgangen, noe som har vært tilfelle i årets sesong. CFK/Dahle løp og kjempet knallhardt på midtbanen og brøt gjentatte ganger opp spillet til Træff. Pasningene til hjemmelaget satt ikke og det ble farlige brudd i midtbanen flere ganger. Bortelaget utlignet på et frispark etter 12 minutter, og resten av omgangen ble en jevn og noe traurig affære med lite finspill og få store sjanser. Trolig var sjokoladekaka til Kai Arnt Jacobsen omgangens høydepunkt for publikum. 

Punkterte kampen 10 minutter før slutt

Pausen ble imidlertid brukt godt for Træffs vedkommende. Presisjonen på pasningene ble langt bedre og CFK/Dahle virket litt slitne. Forsvaret og midtbanen til Træff var først på de fleste ballene og angrepene ble rullet opp jevnt og trutt, men de måtte vente helt til midtveis i omgangen før målet kom. Banens beste, Christine Holtborg ,vant ballen på venstre back og sendte en perfekt gjennombruddspasning mellom midtstopper og back der Sara K. timet løpet perfekt, rundet keeper og satt ballen i det åpne buret. Bare minuttet senere sendte Sara K. en nydelig ball gjennom til Ane Elisa Hagset som fosset fram og satt ballen iskaldt til venstre for keeper. Kampen virket kjørt. 

I ett toppoppgjør blir det ofte spennende, og det skulle det bli i denne kampen. Bare et par minutter senere går et innlegg via en Træff-spiller og ender i mål. 3-2 og fortsatt lenge igjen på kampuret. 
Det er likevel Træff som skaper det som er av sjanser, og 10 minutter før slutt er unge Fornes frampå igjen med et pent skudd fra ca 20 meter. Keeper ikke er i nærheten av og stillingen er nå 4-2 Gjestene virker tomme for krefter og har lite å komme med. Træff kontrollerer kampen ut og er veldig nærme på å øke ledelsen ved et par anledninger. Resultatet ender imidlertid 4-2 og Træff klatrer igjen til toppen av tabellen. Damelaget har nå vunnet alle sine kamper i årets sesong. Neste kamp er borte mot Averøykameratene onsdag 30.mai


Træff - CFK/Dahle: 4-2 (1-1), Reknesbanen 24.mai 2018.3. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 25. Mai 2018

(Illustrasjons bilde)


Premie: Skrutrekksett

Vinner: Bendik TangenFør kampen: Træff - CFK/Dahle

Postet av Træff SK den 23. Mai 2018

Toppkamp på Reknesbanen! Les deg opp før kampen

Foto: Privat

To lag uten tap

Det blir toppkamp i 3.divisjon damer når Træff får besøk av CFK/Dahle. Nordmøringen står i likhet med Træff uten poengtap så langt, og kampen blir meget viktig for å ha overtaket i divisjonen. Lagene møttes også i en treningskamp i vinter der CFK/Dahle vant. Gjestene står med 15 poeng, tre poeng og en kamp mer spilt enn Træff. Det må legges til at morgendagens gjester har scoret 24 mål på sine 5 kamper. Dette er dobbelt så lite som hva Træff-damene har scoret.


Preget av russefeiring? 

Træffdamene tar sikte på ny seier, og er som vanlig forberedt på å løpe fort og mye for komme til mange og gode målsjanser. Træff mønstrer opp mot full tropp. Noen er småsyke etter en hard russeperiode, men som har lovet å stille 100 % klare til kamp. 


Det er meldt flott spillevær på Reknesbanen torsdag, og kiosken holder åpent! Ta på/med grønne assessorer og møt opp på Reknesbanen i morgen kl 19.00 for å heie Træff-damene fram til serieledelse! Dette kan bli årets viktigste kamp! Kampen begynner kl 19.20, men som alle vet, er det viktig og kjekt å få med seg oppvarmingen også! 


Træff - CFK/Dahle: 6.serierunde av 3.divisjon, Reknesbanen torsdag 24. mai 2018 klokken 19:20Poengdeling i Oslo

Postet av Træff SK den 22. Mai 2018

Uavgjort etter sjansesløseri 

Lopes og Lafteh i aksjon mot Førde i vinter


I nydelig sommervarme tok KFUM i mot Træff på 2.pinsedag og endelig var Bruno Lopes spilleklar etter å ha trent med klubben siden i vinter. Brasilianeren har til tider vært overlegen på trening og ydmyket flere med sine dribleraid og herlige finter. Bortelaget reiste til hovedstaden med fly tidligere på dagen og måtte vente lenge på Gardermoen før bagasjen kom. Dette førte til at mat ble forsinket og det ble en ellers dårlig oppladning til kamp. Dette bar muligens første omgangen preg av, hvor Træff skulle var særdeles defensiv. 


Svak 1.omgang

Vertene fra Ekeberg gikk offensivt til verks fra start og viste seg å være et god lag allerede fra første minutt. KFUM skapte mye på sidene, men innleggene ble gang på gang ryddet unna av et godt Træff-forsvar. Etter tyve minutter spilt fikk hjemmelaget en stor sjanse som gikk en halv meter side til for mål. Dette vekket Træffs utsendte som hevet seg flere hakk. Træff kom mer inn i kampen og kom seg flere ganger opp på venstresiden som førte til farlige sjanser. Etter 35 minutter tror hele Ekeberg at gjestene fra Møre og Romsdal har tatt ledelsen etter at Blindheim har satt kulen i mål. Frustrerte spillere i grønt og Træff-trenere på siden må se linjemannen vinke for en tvilsom offside. KFUM fortsatte sitt gode spill og hadde god kontroll de første 45 minuttene av kampen. 


Hårføner i pausen?

Om det var den klassiske "hårføneren" guttene ble møtt med i pausen vet ingen, men etter pausen kom det en veldig positiv periode sett med Træff-øyne.

De hel-grønne for anledningen styrte banespillet og skapte flere gode muligheter. Både Lopes, Varhaugvik og Jonassen kunne alle notert seg for mål før det var spilt 20 minutter av andre omgang. Hjemmelaget var på sin side ikke ufarlig og hadde blant annet noen sjanser. Træff stod mye høyere enn første omgangen, noe som resulterte i mindre rom for KFUM og en omgang Træff var klart best. Khachtrjan hadde blant annet en stor sjanse da han fra 6 meter header ballen over mål. Jonassen og Lopes fortsatte å produsere sjanser på slutten og det var millimetre som gjorde at Træff ikke vant denne kampen. Hjemmelaget hadde også en trippel-sjanse av de sjeldne på overtid, men heldigvis fikk forsvaret nok en gang ryddet unna. 


Kampen ender 0-0, og poengdeling mellom lagene. Begge lag hadde nok sjanser til å sette ballen i mål, men ingen maktet å sette inn en scoring. Alt i alt et resultat som begge lar bør være fornøyd med. KFUM var klart best i første omgang, mens Træff tok styringen i andre omgang.


6 kamper uten tap

Træff tar med seg ett poeng hjem til Molde, og har nå spilt seks kamper uten tap. Træff faller ned til en 5.plass med 12 poeng. Poengfangsten har så langt vært grei, men banespillet og presisjonen må opp om Træff skal vinne flere kamper. Uansett beviser laget nok en gang at det er vanskelig å ta poeng mot Træff! 


KFUM 2 - Træff 0-0 6. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, KFUM-Arena mandag 21.mai 2018 klokken 16:00

Dommer:  Dommer: Oterhals (Hamar IL)

Træff: Lie - Hagbø Olsen (Eltervåg fra 46.), Samdal, Kotlica - Blindheim (Khachatrjan fra 57.), Johansen, Rødal, Jonassen, Hauso - Lopes (Hamoudi fra 85.), Varhaugvik (Rinne fra 64.).


Neste kamp er hjemme mot Ullern, søndag 27.mai. 
Før kampen: KFUM 2 - Træff

Postet av Træff SK den 19. Mai 2018

Træffs herrelag drar østover på jakt etter 3 poeng mot KFUM 2. Les deg opp før kampen her!


Fremdeles ubeseiret

På mandag 2.pinsedag reiser Træff til Oslo for nok en bortekamp. Etter en meget dårlig forestilling hjemme mot Drøbak-Frogn forrige helg, har guttene nå hatt en god treningsuke med fokus på å løfte prestasjonene betraktelig. Guttene til Oltedal og Beinset er fremdeles ubeseiret i årets sesong og møter nå et KFUM 2 lag som står med én seier. Mandagens motstandere ligger på en foreløpig 11.plass med 4 poeng etter 5 kamper. Træff falt ned til en 4.plass etter uavgjort forrige runde. Laget går selvsagt for seier og har planer om å forbli ubeseiret. Da må sjansene settes og forsvaret må tette igjen bak. Det er likevel 3 poeng som blir det viktigste, også i mandagens kamp.


For våre utsendte har vårsesongen vært bra med tanke på poengfangst. Det har vært noe varierende prestasjoner sett med Træff-øyne, men fra treningsfeltet kan det rapporteres om god utvikling på både enkeltspillere og lag. Det ventes alltid stor spenning rundt hvilke førstelagsspillere KFUM som stiller med i mandagens kamp. KFUM´s førstelag tapte i går 3-1 for Fløy-Flekkerøy i PostNord-ligaen, en avdeling som KFUM per dags dato topper med sine 11 poeng. 


Træff vil som alltid gi 100 % og gjøre alt som kreves for at laget kan reise hjem med 3 poeng til Molde. Heia Træff! 


Kampen kan følges live via vår Twitter konto eller evt streamingtjenester fra RBnett (abonnement). 

KFUM 2 - TRÆFF: 6. serierunde Norsk Tipping-ligaen avd. 1, KFUM Arena 

mandag 21. mai 2018 klokken 16:002. pinsedag = FRI

Postet av Træff SK den 16. Mai 2018

På grunn av pinse og A-kamp i Oslo førstkommende mandag, uteblir FFO. 

Ønsker alle en god langhelg! Snipp Snapp Snute

Postet av Træff SK den 15. Mai 2018

Cupeventyret over


Motstand, endelig! 

Etter å ha cruiset seg gjennom hver kamp så langt, ble jentene endelig satt på prøve! I gårsdagens NM kamp ble Fortuna de første motstanderne som kom seirende ut av en kamp mot Træff-damene. Træff visste at Fortuna er et godt lag, et lag hvor mange av spillerne var med å vinne J19 NM-gull i fjor. Blant annet var begge målscorerne fra finalen med. I tillegg hadde motstanderne spilt seriekamp mot Molde i helgen, hvor hele ni av gårsdagens spillerne var involvert. Fortuna var forøvrig 3-1.

God defensiv kontroll

Træff gikk uredd til verks og trykket til i duellene. Vertene skapte tidlig to store sjanser, men bortelaget ryddet godt opp i forsvar ved begge anledninger. Etter hvert fikk grønnbuksene veldig god kontroll defensivt, og Fortuna skapte ingen målsjanser de siste tretti minuttene av første omgang. Årsbeste defensivt! Framover var det heller puslete fra Træff. Framspillene ble for unøyaktige, og mange gode overgangsmuligheter ble skuslet bort på samme måte. Jentene tok seg ikke god nok tid med ball og det ble litt for få initiativ uten ball. Alida kom nærmest scoring i denne perioden med to langskudd som gikk like over og like utenfor. 

God åpning på 2.omgang

I pausen snakket laget om å fortsette jobben uten ball, men å være litt modigere med den. Træff åpnet veldig bra etter pause. Alida ble spilt fint fri på venstresiden, skar inn mot mål og avfyrte et bra skudd som keeper dessverre stoppet. Keeper var også raskt oppe og fanget returen rett foran Alida og Sara. Den offensive satsingen fikk raskt konsekvenser bakover da Fortuna i det påfølgende kontret inn 1-0 på et langskudd. Nå måtte Træff jage mål, og hadde et par gode sjanser i minuttene etter. 

Først løper Sara løp seg fri på venstre kant og slår flatt inn foran mål. Træff var tre mot en i feltet, men en Fortuna-spiller kom først på ballen. Ikke lenge etter kom Mathilde seg fri på høyre siden og la inn til Karina som fra en fin posisjon uheldigvis satt ballen til side for mål. Fortuna hadde også flere fine angrep i denne perioden, men kampen stod og vippet helt til det 72. minutt da Fortuna scorer på et hjørnespark. En motstander får stå helt alene på bakerste, dempe ballen og banke den i mål. 2-0 på en "slurve-feil". Målet gjorde nok at luften gikk noe ut litt av Træff-jentene. De produserte færre angrep og Fortuna fikk både tid og rom til å vise at de er et spillende lag og godt fotballag. Etter 80 minutter øker de til 3-0, nok en gang på corner. Denne gang går utrolig nok ballen direkte i mål. Det siste som skjer i kampen er et langskudd fra vertene som ender i mål. Resultatet ender 4-0 og cupeventyret er over for J19. 

Tykk tåke

Det må legges til at spilleforholdene var meget spesielle. I andre omgang var det så tykk tåke at både trenere og innbyttere ikke kunne se at ballen gikk inn ved to av scoringene til Fortuna. Det samme gjaldt linjedommerne, som ved flere anledninger ikke hadde sikt. Dommertrioen anså likevel spilleforholdene som forsvarlige og kampen ble dermed gjennomført.  I andre omgang ble det etter hvert forskjell på lagene, men mål avgjør kamper og det hadde nok sett vesentlig annerledes ut dersom vi hadde fått det første målet. 4-0 gir nok ikke et helt riktig bilde av kampen, men dette var uansett god matching mot kanskje det beste laget i fylket vår, en årsklasse over våre jenter. 

Træff fikk uansett vist at jentene er kjemper godt og matcher de beste lagene på fysikk og fart. Jentene har fortsatt litt å hente på det tekniske, samt på samhandling og spilleforståelse. Laget er på vei i riktig retning og det er bare å stå på videre!
Uavgjort mot Drøbak-Frogn

Postet av Træff SK den 15. Mai 2018

Mål på overtid reddet ett poeng for Træff´s herrelag

Stian Olsen her i duell mot Ranheim´s Mads Reginiussen, headet inn utligningen på overtiden og skaffet ett poeng for Træff. Foto: Bjørn Brunvoll


Fremdeles ubeseiret

Søndag ettermiddag spilte Træff sin femte kamp for sesongen mot gjestene fra Østlandet, Drøbak-Frogn. Det ble nevnt som et toppoppgjør av gjestene, tøft skulle det bli!

Etter en deilig seier mot Oppsal forrige runde, var laget klar for sin tredje hjemmekamp i årets Norsk Tipping - ligaen avdeling 1, på Reknesbanen. For Oltedal ble det et gjensyn med gamle kjente, og for spillerne ble det en knallhard og slitsom dag på jobb. 


Jevn førsteomgang

Sommeren er kommet for fullt til Rosenes by og Reknesbanen hadde før kamp blitt omdøpt til "Reknes-ørkenen". Det kom til å bli en kamp preget av tørr luft og stekende varme, for å ikke glemme en sol som skape problemer for begge lag.

Etter en god oppvarming i den stekende solen var guttene klare for kamp. Dommer blåser i gang kampen og vertene tok fra første spark på ballen, full kontroll av banespillet. I løpet av de første 25 minuttene handlet det hele om Træff. Det ble skapt mange hel - og halvsjanser, men ingen av dem resulterte i mål. Rønningen hadde mange gode dødballer, som burde blitt mål av og Jonathan "Zlatan" Rinne hadde alle sjansers mor, da han fra 3 meter brant en stor sjanse. Etter hvert i første omgangen kom gjestene mer inn i kampen og kom etterhvert til et par sjanser. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0, et resultat som var rettferdig tross Træffs bedre sjansestatistikk.


5 kamp på rad

Som alltid denne sesongen, skulle Træff liggen under. Bare fem minutter ut i andre omgang scorer gjestene. Træff roper på offside, men blir dessverre ikke hørt fra verken linjemann eller hoveddommer. Det overlegne banespillet grønnbuksene hadde i deler av første omgang har forsvunnet helt, og Drøbak-Frogn holder mest på ball. De kommer til både store og små sjanser, men Træffs forsvar og Lie rydder unna det som kommer. Midtveis i kampen har midtstopper Kotlica lurt seg opp på motsatt 16-meter og chipper ballen i mål. Dessverre for den tidligere spissen ble målet avblåst for offside. I løpet av andre omgang gjøres det flere bytter. Eloranta inn for Varhaugvik og kommer blant annet alene mot keeper etter 70 minutter spilt. Ola bommer på ballen og det er uvisst om det skyldtes solen eller et snev av unøyaktighet. 


Skyskraper = Mål

Skyskraperen fra USA, Stian Olsen, har kommet inn for Samdal like før Eloranta kjempesjanse og gir laget en trygghet med gode pasninger og knusende dueller. I minuttene før fulltid er det hjemmelaget som kjører kampen. På overtid får Træff et kast på gjestenes halvdel og på overtid header innbytteren inn 1-1 på og sikret ett poeng for hjemmelaget. Det legges til fire minutter og på disse minuttene klarer Drøbak-Frogn å sette en ball i stolpen. Træff er heldige som tar ett poeng i en svært flau forestilling. Kampen er årsverste og er allerede glemt. Med uavgjort på søndag falt Træff fra 2.plass til 4.plass med Follo, Molde 2 og Oppsal foran seg. Nå er det fullt fokus på neste oppgave som er KFUM 2 på kommende mandag! GOD 17.mai alle sammen! Træff blir som alltid å se i borgertoget :-)


Træff - Drøbak Frogn  1-1 (0-0) 5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen søndag 13.mai 2018 klokken 17:00

Mål: 0-1, 1-1 (Olsen)

Dommer:  Dommer: Snekvik (Bøfjord IL)

Træff: Lie - Johansen, Kotlica, Hauso, Samdal (Olsen 58.), Jonassen, Rinne (Edvard Khachatrjan 77.), Hamoudi, Rødal (Eltervåg 88.), Simen Varhaugvik (Eloranta 58.), Rønningen (Sjøvik 90.).


Neste kamp er borte mot KFUM2, mandag 21.mai. Før kampen: Træff - Drøbak-Frogn

Postet av Træff SK den 12. Mai 2018

Herrelaget tar i mot Drøbak-Frogn på søndag i den 5.runden av Norsk Tipping-Ligaen. Les deg opp før kampen her!

Foto: Romsdals Budstikke

Fremdeles ubeseiret

SK Træffs herrelag skal søndag ta i mot Drøbak-Frogn som per dags dato ligger på 5.plass i årets divisjon. Etter nok en deilig seier forrige helg mot Oppsal, ligger Træff på 2.plass bare målforskjellen bak Follo. Herrelaget har står ubeseiret så langt, og slik sal det fortsette med! I år skal laget ta mer poeng hjemme på Reknesbanen enn hva som ble gjort i fjorårets sesong. Grønnbuksene har så langt bare tatt ettmålsseire og det er dermed på tide å stenge igjen bak og sette flere av sjansene vi vanligvis skaper. Det er likevel 3 poeng som blir det viktigste, også i søndagens kamp.


Gjensyn for Oltedal 

For hovedtrener Magnus Oltedal blir det spesielt når elev møter lærer. Oltedal med to sesonger (2005-2006) i Ull/Kisa hadde morgendagens trener, Teitur Thordason som sin hovedtrener. Det må selvsagt nevnes at Oltedal spilte for nettopp Drøbak-Frogn i sesongene 08-09, noen år som i dag beskrives som noe turbulente. Morgendagens gjester er nå på rett vei igjen med stabilitet på trenersiden og lokale spillere i stallen. 


Tøff kamp  

Drøbak-Frogn har fått en god start på sesongen med tre av fire mulige seire og har scoret like mange mål som Træff (10). Gjestene kommer fra 4-2 seier mot Spjelkavik, en kamp hvor Drøbak-Frogn nå under 0-2 til pause. Thordasons disipler har i årets sesong slått nevnte Spjelkavik, Hødd 2 og Ready, mens det ble et stygt tap mot Molde 2. Laget endte i fjor på en 8.plass med 36 poeng, i en avdeling hvor Moss ble suverene vinnere. Træff endte på samme poengsum. Gjestene vant 4 av sine 13 bortekamper i fjor og slapp inn 24 mål på disse kampene. Træff tar ikke lett på morgendagens kamp og forventer en tøff og jevnspilt kamp. 

Få skader

I forrige runde var det hele 10 spillere som ikke var tilgjengelige, men nå har hele seks av disse meldt seg klare til kamp igjen. Det nevnes igjen at den høyreiste, solbrune Stian Olsen er tilbake fra USA og har planer om å gjøre luftrommet surt for alle motspillere.

Da lagene møttes sist, i 2013, vant Træff 3-1 etter scoringer av Espen Engh, Lasse Brandal og Andreas Lønseth. Ronny Fredriksen, Stian Samdal, Bjørnar Eltervåg og kaptein Stian Rødal er gjenværende Træff-spillere fra den sesongen. De vet godt at det eneste som kan garantere seier i morgen, er 100% Træff.  Kampen kan følges live via vår Twitter konto eller streamingtjenester på RBnett (abonnement). Det er meldt strålende (!) vær og kiosken er som alltid åpen. Vi håper så mange som mulig tar turen til Reknesbanen for å støtte guttene til nok en seier.  


Træff - Drøbak Frogn: 5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avd. 1, Reknesbanen søndag 13. mai 2018 klokken 17:00Tilbud på Sport1

Postet av Træff SK den 11. Mai 2018

Dersom bunaden/dressen er hengt opp langt inne i skapet eller ligger støvete på loftet, fortvil ikke. 

Det er tilbud på Sport1 og man har muligheten til å kjøpe finstasen i grønt og hvit! 

Klubbkolleksjonen er det fineste og mest praktiske plagget som både tåler sekkeløp, potet-løp, iskrem-søl og mye mer! 

Oppfordre flest mulig til å stille i klubbens farger i 17. mai toget!

Hipp Hipp!2-12 mot Eide

Postet av Træff SK den 10. Mai 2018

Damelaget var nok en gang i scoringshumør

Bilde fra forrige runde mot Molde. Foto: Privat

Damelaget reiste til Eide onsdag ettermiddag for årets femte seriekamp. 

Træff kom fra en knusende 6-0 seier mot Molde 2, men var likevel spente på dagens motstander. Eide hadde spilt jevnt med både CFK og Molde 2, og kampen skulle spilles i 24 varmegrader på Eide kunstgressbane. Ville Træffs energiske stil fungere som vanlig?

Svaret må vel sies å være et rungende «JA,» for etter 12 minutter hadde de hvite og grønne puttet fem baller i mål. Angrepstrioen Alida/Sara/Ane har scoret til sammen 43 mål (!) på de fire siste kampene og de herjet kraftig også mot Eide-damene. Sara puttet to, Ane to og Alida ett av de fem første.  

Hetebølge

Varmen slo ordentlig inn etterhvert i kampen, og på tross av stort overtak i banespill var det Eide som scoret det neste målet. Karoline passerte deretter nydelig gjennom forsvaret til Eide og fastsatte pauseresultatet til 1-6. Pausen ble benyttet godt og Træff startet andre omgang som de gjorde i første. Hele fem baller ble dunket inn de første 20 minuttene, og stillingen var altså 1-11 etter 65 spilte minutter. Denne gangen var det ett av Ane, hat-trick av Alida og ett av Sara. Vertene svarte umiddelbart og reduserte til 2-11 før Sara satte inn dagens siste mål til 74 minutter inn i kampen. Etter varme 90 minutter blåser dommer i fløyten og Træff-damene kan nok en gang juble for en overlegen seier.

Det må også tilføyes at alle scoringene var det meget bra kvalitet over, med godt spill og presise avslutninger. Træff var alene med keeper minst 8 ganger, i tillegg til målene og det smalt i stengene hele fem ganger. 

Hyggelig gjensyn og fremdeles serieledelse

Banens beste spiller var igjen motstanders keeper. Det ble nevnt på forhånd om at vår kjære Silseth som spilte for Træff tidligere, kunne bli avgjørende for bortelaget. Denne gangen berget hun Eide fra et større nederlag med flere redninger av YouTube-typen. Vi lot oss imponere! Jan Egil Fornes lag går dermed inn i helgen med serieledelse med 58 scorete mål og bare 4 baklengs. 


Neste kamp er førstkommende mandag (14.mai) da j19 møter Fortuna i NM.Før kampen: Eide - Træff Kvinner

Postet av Træff SK den 8. Mai 2018

Ny kamp for serielederne. Les deg opp før kampen her!

Foto: Privat

Kan noen stoppe Træff-damene?

Træff reiser til Eide for sin femte kamp for sesongen. Eide har scoret mange mål hittil i år, og har vist seg som en tøff motstander for både topplagene CFK og Molde 2. Onsdagens motstander har også den tidligere Træff-keeperen Aud Ingrid Silseth i mål. Hun er en meget habil burvokter og var blant annet matchvinner i opprykkskampen for Træff mot Herd i 2015. 

Træffdamene tar sikte på ny seier, og er som vanlig forberedt på å løpe fort og mye for komme til mange og gode målsjanser. Troppen er gjennomgående skadefri, og det er hard kamp om de fleste plassene på laget. 


Træff skal også spille første runde i NM for J19 og det blir møte på bortebane mot fjorårets norgesmester Fortuna i Ålesund førstkommende mandag. En tøff, men spennende trekning! Kampen går på gress - vi satser på at det blir en grønn aften!


Eide - Træff: 5. serierunde av 3.divisjon, Eide Kunstgress onsdag 9. mai 2018 klokken 19:00Seier og 3 poeng hjem fra Oslo

Postet av Træff SK den 6. Mai 2018

Rønningen noterte seg for to mål da Træff tok alle poengene i toppoppgjøret! 

Rønningen, her i aksjon mot Molde i cupen, strålte i lørdagens kamp med to scoringer. Foto: Bjørn Brunvoll

Træff snudde nok en kamp og kunne reise hjem fra Oslo med 3 nye poeng i bagasjen!

Tidlig lørdag morgen satt Træff seg på flyet med retning Oslo for sin fjerde seriekamp. Dagens motstander var Oppsal som stod med full pott etter tre spilte kamper. Et toppoppgjør ble det av mange kalt, og tøft skulle det bli!

Etter en komfortabel reise over fjellet hadde solen for alvor stått opp, og gradene snek seg opp mot 20 grader. Til tross for dette valgte Oppsal å kjøre lyskasterne på full styrke på den noe eldre og harde banen som ventet oss på Trasop Kunstgress. Forholdene var altså noe annerledes enn Reknes, men det skulle ikke være fokus. Etter en god oppvarming i den stekende solen var guttene klare. 

Dommer blåser i gang kampen og en lav sol gjorde både oversikt og dueller noe krevende i de mange duellene som kom. Hjemmelaget starter kampen definitivt best og satt ballen i nettet allerede etter 1 minutt spilt. Ballen blir spilt langt opp på siden hvor vi verken vinner eller taper duellen, men 2.ballen tapes. Guttene er ikke helt på dekk og fra vertenes venstre siden får blåtrøyene satt ballen i mål. 1-0 og en forferdelig start på kampen! Spesielt irriterende var det for trener Oltedal å se at laget slippe inn et mål på en måte laget hans nettopp hadde forberedt seg på unngåBåde kaptein Rødal og Eltervåg må gå av med skade midtveis i første omgang. Inn kom Lafteh og Khachatrjan som gjorde en god figur. Det skjer ikke spesielt mye mer i første omgang og lagene tar pause på stillingen 1-0. 


Avgjørende 2.omgang

Træff spillere var meget skuffet over egen innsats og var alle enige om at laget måtte spille mer ball og skape flere sjanser. Som Træff har erfart fra årets sesong blir poengene ofte avgjort i 2.omgang, og igjen kunne grønnbuksene juble for scoringer etter pause.


Serielederne holdt lenge på ledelsen, selv om Træff har hatt flere store muligheter til å utligne. Med 20 minutter igjen å spille fikk får Træff straffespark etter et langt innkast. Dommer signaliseres for en klar hands og Eskil Rønningen tar ansvar og satt ballen kontrollert i mål. 1-1 og lagene er like langt.

Træff fortsetter å kjøre på, og styrer det meste av spillet. Med 5 minutter igjen på klokken slås det en lang ball opp mot Rinne. Ballen stusses ballen videre til innbytter Varhaugvik som er alene gjennom. På 20 meter blir han dratt i bakken og Oppsals kaptein belønnes med gult kort. Rønningen skritter opp og skrur ballen nydelig rundt muren og i mål. Nok en gang må Oppsals keeper plukke ballen ut av nettet etter magi fra Rønningen. 


Grønnbuksene holder fokuset  og får klarert alt av baller. Mot slutten må Samdal ut og inn kom Stian Olsen som gjør sitt comeback siden juni 2017. Olsen er for tiden hjemme fra studiene i USA og skal være med Træff frem til han drar tilbake i august. Etter 93 spilte minutter blåser dommer i fløyten og Træff kan igjen juble for 3 poeng etter nok en snuoperasjon! Træff står nå med 10 poeng på de fire første kampene og er med det på en 2.plass bak Follo på målforskjell 


Neste kamp er hjemme mot Drøbak Frogn, søndag 13.mai. 

Oppsal - Træff    1-2 (1-0) 4. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Trasop kunstgress Lørdag 5.mai 2018 klokken 13:00

Mål: 0-1, 1-1 (Eskil), 1-2 (Eskil)

Dommer:  Sander Teigen Badar, Kvaløya SK.


Træff: Lie, Eltervåg (Lafteh), Samdal (Olsen), Kotlica, Hauso, Jonassen, Rødal (Khachatrjan), Rønningen, Johansen Eloranta (Varhaugvik), Rinne
6-0 seier i lokaloppgjøret

Postet av Træff SK den 6. Mai 2018

Damelaget fosser på videre

Foto: Privat

Årets første lokaloppgjør for Træffdamene endte med en enkel 6-0 seier mot Molde 2 på  Reknesbanen fredag kveld


Molde stilte med få fra førstelaget og selv om gjennomsnittsalderen til bortelaget var noe høyere, var det hjemmelaget som med sin fysikk og fart dominerte banespillet i innledningen av kampen. Træff måtte vente helt til halvtimen var spilt før Alida satte ballen i mål, og søster Ane Elisa økte 2-0 etter 36 minutter, som også stod seg til pause. Begge målene kom etter assist fra Sara Kanutte. Det må legges til at det var svært lite Træffs keeper Ingrid, måtte foreta seg i første omgang. Ingrid hadde ikke ett tilbakespill å ta seg av i løpet av de første 45 minuttene, mens keeperkollega Silje Melsæter i MFK-målet storspilte! Hun var grunnen for at ledelsen ikke var flerdoblet halvveis til pause. 

Træff fortsatte med høyt press og aggressivt spill i andre omgang. Dette resulterte i fire nye scoringer. Først to gjennomløpninger av Sara Kanutte etter fine assister fra Alida. Deretter ble rollene byttet om og Alida satte to fine scoringer etter pasninger fra Kanutte. Angrepstrioen fant hverandre godt og jobbet knallhardt hele kampen gjennom. Høy intensitet i fra midtbanen og sidebackene gjorde at keeper og midtstoppere hadde en fin dag på jobben, og tok seg elegant av de ytterst få gangene Molde spilte seg over midtbanen. De mange fremmøtte bidro til god stemning på tribunen, og kunne se grønnbuksene ta tre nye poeng og serieledelse. Trener Jan Egil Fornes kan konstantere at laget hans fortsatt er på veg mot grønnere tider!


Træff - Molde 2:  6-0 (2-0) 4. serierunde 3.divisjon kvinner, Reknesbanen fredag 4.mai 2018 

Mål: 1-0 (Sara Fornes), 2-0 (Ane Elisa Hagset) 3-0 (Fornes), 4-0 (Alida Hagset), 5-0 (Alida Hagset), 6-0 (Alida Hagset)

Dommer:  Svale André Leren, Vestnes Varfjell IL.Før kampen: Oppsal - Træff

Postet av Træff SK den 4. Mai 2018

Herrelaget reiser lørdag til Oslo og gjester Oppsal i 4.runde av Norsk Tipping - ligaen.  Les deg opp før kampen her!

Det blir et spesielt møte Ola Eloranta som møter gamle lagkamerater. Foto: Bjørn Brunvoll

Møter serielederne

SK Træffs herrelag skal lørdag ta turen østover når 4.runde av Norsk Tipping Ligaen avd. 1 skal spilles. Etter en meget deilig seier mot KBK 2 forrige helg ligger Træff på 3.plass 7 poeng etter tre spilte kamper. Morgendagens motstandere har innledet sesongen strålende, og står med 9 poeng etter tre strake seire mot forholdsvis Hødd 2 (2-4), Molde 2 (5-1) og Spjelkavik (2-3). Som Træff, røk også Oppsal på hodet ut av årets Norgesmesterskap etter 0-4 tap for Kongsvinger. 

Oppsal endte i fjor på en relativ sikker 4.plass, 18 poeng bak avdelingsvinnerne Moss. Blåtrøyene er et meget godt hjemmelag som kom seirende ut av 9 av 13 mulige hjemmekamper. Borte derimot har ikke Oppsal like mange poeng å vise til. Av 2017-tabellen fra altomfotball.no registrer man at Oppsal tapte de seks site bortekampene. Totalt vant morgendagens motstander 5 bortekamper i fjorårets sesong. 

Guttene har hatt en god treningsuke og forberedt seg godt på hva serielederne har å by på av taktikk og enkeltspillere. Det er lenge siden Træff har hatt en like god sesongstart som nå og hele klubben er innstilt på å fortsette den gode trenden!  Det blir mye løping, tøffe dueller og som alltid 100 prosent innsats fra Træff-guttene i morgen. Kampen kan følges live via vår Twitter konto eller streamingtjenester på RBnett (abonnement). 


Oppsal - Træff: 4. serierunde Norsk Tipping-ligaen avd. 1, Trasop kunstgress lørdag 5. mai 2018 klokken 19:00Før kampen: Træff Kvinner - Molde 2

Postet av Træff SK den 4. Mai 2018

Lokaloppgjør i kveld da Molde 2 gjester Reknesbanen. Les deg opp før kampen her!


Fortsetter målfesten?

Det er duket for årets første lokaloppgjør da Molde 2 gjester Træff på Reknesbanen i kveld. Dette blir en test på hvor laget står i årets serie. I fjor møtte møttes lagene ved tre anledninger, med to seire og ett tap som utfall. Molde 2 kommer fra to seire og ett tap mot foreløpig serieledere Clausenengen/Dahle som slo nettopp dagens motstander 0-4 forrige uke. Det blir nok en kamp grønnbuksene må arbeide noe hardere for seieren, enn hva de har møtt så langt i serien. Trener Jan Egil Fornes kan nok ikke forvente tosifret antall scoringer i denne kampen, eller ? 

Han sier at laget hans har møtt svakere motstand tidligere i år, men samtidig kjørt hardt på, og det er ikke bare å møte opp og score et tosifret antall mål. Kjennetegnet vårt i år som i fjor har vært hurtigheten i angrepsspillet, men vi har også arbeidet med fysisk styrke og utvikling av ballbesittelse. Målet er fortsatt opprykk til 2. divisjon og da gjelder det å gå på banen i alle kamper for å vinne. Stort sett hele laget er tilgjengelig til kampen fredag, bortsett fra Kimberly som skadet kneet i første kamp og keeper Marit som vi håper snart skal være tilbake. Damene skal være klare til kampen, og viser tile n god treningsuke som forhåpentligvis har resultert i raske og friske bein. 

Vi gleder oss til kamp! Træff ønsker alle hjertelig velkommen til Reknesbanen i morgen.


Træff - Molde 2: 4. serierunde av 3.divisjon, Reknesbanen fredag 4. mai 2018 klokken 19:30
Levert av IdrettenOnline