2. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 27. Apr 2018

(Illustrasjons bilde)

Premie: Step and store

Vinner: 

Andre Skjegstad1. Runde Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 27. Apr 2018

(illustrasjons bilde)

Premie: 

Hagelys

Vinner: 

Audun B. FjeldheimHAT-TRICK OG 3 POENG

Postet av Træff SK den 27. Apr 2018

Herrelaget med nye 3 poeng mot KBK 2

Jonassen tegnet seg nok en gang på scoringslisten med tre nye fulltr(æ)ffere! Foto: RBnett

Torsdag ettermiddag spilte Træff-spillerne sin fjerde kamp på bare 13 kamper, og det var ventet stor spenning rundt guttenes fysiske form. 

 

Alt var rigget og klart for årets andre hjemmekamp på Fort Reknes. Old Boys hadde som vanlig rigget til med alt av reklameseil, kiosk og billettluke, mens værgudene kunne stråle med sol under torsdagens kamp. Det var forventet at det kom et spillende ungt lag fra Kristiansund som ønsket å spille ball, og unngå alt som het dødballer og intense dueller. Med seg fra start hadde gjestene også med seg to spillere fra førstelaget. En midtstopper og en gammel kjenning i Jonas Rønningen som har flere år bak seg i Træff. Ekstra spesielt denne gang var det at lillebror, Eskil Rønningen var dagens motstander. Dessverre gjorde fysiske utfordringer at lillebror startet dagens kamp på benk. 


Dommer blåser i gang kampen og man kan spekulere i om hjemmelaget burde byttet side i første omgang. Det var nemlig en lav sol som gjorde både oversikt og dueller krevende, til tider. Hjemmelaget starter kampen best og har mye ball. Træff kjører oppover med kantene sine og vi kommer til flere legg og halvsjanser. Det ble tidlig konstatert at det ville bli en tøff kamp da det allerede etter 15 minutter hadde blitt blåst mange frispark av nedsparkinger. I tillegg var det tendenser til mye diskusjon blant både spillere og dommere. I løpet av de første 45 minuttene får vertene 7 cornere og like mange frispark i god posisjon, men siktet viste seg å ikke være stilt inn. 

Baklengs

Mot spillets gang scorer KBK 2 på dere første sjanse og dette på en corner. Ballen slås inn i feltet og ut kommer en utspilt Lie. Både keeper og J. Rønningen bommer på ball og treffer dermed en utspilt og uheldig Johansen i kneet og i mål. Det skjer lite etter dette og lagene går i garderobene på stillingen 0-1.

2.omgang

Hjemmelagets spillere var skuffet over egen innsats og var alle enige om at laget måtte løfte seg betraktelig om det skulle bli tre poeng mot KBK 2. De første ti minuttene av første omgang styrer Træff totalt, og etter 59 minutter får Jonassen satt utligningen etter et langt innkast fra Hauso. Stillingen er 1-1 og kampen lever! Hjemmelaget fortsetter å dominere og er inne i sin beste periode. Igjen, mot spillets gang kontrer KBK 2 i det 76 minutt og setter 1-2 via Kotlica og i bue over Lie. Frustrasjonen til Træffs spillerne og trenerne er til å ta og føle på! 5 minutter senere i det 81 minutt gir kaptein Rødal ballen til Jonassen på kanten av 16-meteren og forserer videre innover, før han for tuppet ballen lekkert forbi keeper. 2-2 og 10 minutter igjen av kampen! 3 minutter før full tid slår Rønningen en presis corner og hvem andre enn Jonassen får headet den i mål? Hat-trick og ledelse er et faktum, og nå handler det om å holde fokus og sikre seieren. Det må nevnes at Jonassen har nå scoret 5 mål på de siste tre kampene (Molde, Herd og KBK 2). 

Det blir slått uendelig lange baller opp mot jagende Kristiansund-spillere og det blir mange tøffe dueller. Gjestenes Bruseth blir etter 90 minutter tidelt sin andre gule kort for kvelden og må se laget sitt kjempe om poeng med en mann mindre de siste minuttene. Grønnbuksene holder fokuset oppe og får klarert alt av baller. Dommer blåser i fløyten og Træff kan igjen juble for 3 poeng på Reknesbanen!


Træffs herrelag ligger nå foreløpig på tabelltopp med 7 poeng etter tre spilte kamper. Neste kamp er borte mot Oppsal, lørdag 5.mai. 


Træff - KBK 2   3-2 (0-1) 3. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen Torsdag 26. april 2018 klokken 19:00

Mål: 0-1, 1-1 (Jonassen), 2-1, 2-2 (Jonassen), 3-2 (Jonassen)

Dommer:  Skrøvset, Bøfjord IL.

Træff: Lie, Johansen (Eltervåg), Samdal (Gott-Andersen), Kotlica, Hauso Jonassen (Hildre), Rødal, Khachatrjan (Rønningen), Jonassen, Rinne, Lafteh (Varhaugvik)


Før kampen: Træff - KBK 2

Postet av Træff SK den 25. Apr 2018

Ny hjemmekamp for herrelaget torsdag ettermiddag da Kristiansund BKs reserver gjester Reknesbanen. Les deg opp før kampen her!

En lekende Jonathan Rinne danser seg forbi Forren og Chukwu.  Foto: Bjørn Brunvoll

4 kamper på 13 dager

SK Træffs herrelag skal torsdag ta i mot KBK 2 i årets tredje runde av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1. Etter seier mot Herd forrige helg ligger Træff på delt 3.plass med like mange poeng som Spjelkavik og Follo. Morgendagens motstandere har innledet sesongen med to tap mot forholdsvis Molde 2 (6-1) og Spjelkavik (1-2), og står dermed med 0 poeng etter de første to rundene. 

Bortelaget rykket med god margin opp til årets divisjon etter å ha endt på 60 poeng, hele 10 poeng ned til nærmeste konkurrent (KFK). KBK 2 scoret hele 104 mål og slapp kun inn 22 mål i løpet av 2017 sesongen. Dette resulterte i 20 av 22 seire men hjemme og bortestatistikk man som ikke kunne skilles sett bort i fra scorete mål. Det blir også spennende å se hvilket lag KBK 2 stiller med da dette alltid er et "spenningsmoment" rundt 2.lag. Træff har full oversikt over enkeltspillerne deres og samspillet deres i mellom. 

KBK 2 har i motsetning til Træff hatt en lengre pause da gjestene ikke deltar i NM grunnet KBK´s førstelag. Grønnbuksene går nå inn i sin fjerde kamp på under to uker. Heldigvis har guttene vært gjennom en hard og slitsom oppkjøring. Guttene er meget godt trente og ingen har vist tegn til tunge eller slitne bein i denne tøffe perioden. Det blir mye løping, tøffe dueller og ikke minst 100 prosent innsats fra Træff-guttene i morgen. 

Ønsker en bedre hjemmestatistikk

Viten om at vi kun tok seks av tretten seire på Reknesbanen gjør trenere, spillere og hele klubben ekstra motivert for en god 2018 - sesong. Alle er med andre ord klar for tre nye poeng på "Fort Reknes"!

Træff ønsker alle hjertelig velkommen til Reknesbanen i morgen. Kiosken er naturligvis alltid åpen og værgudene ser ut til å være på vår side. 


Træff - KBK 2   2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen torsdag 26. april 2018 klokken 19:00Sesongavslutning i håndballgruppa

Postet av Træff SK den 25. Apr 2018

Av: Marith Mahle


Mandag 23. april hadde håndballgruppa sesongavslutning for lagene mini og opp til 14 år. 130 spillere fikk da tildelt diplom og håndballstatuett for super innsats i sesongen 2017/2018. Håndballdans, kaker og kaffe til slutt til både foreldre og besteforeldre som var møtt opp.

Tredje storseier for damelaget

Postet av Træff SK den 24. Apr 2018

Damelaget med en knusende 0-12 seier i årets tredje kamp 


Nok en motstander ble ydmyket av Træffs damelag! 

Clausenengen 2/Dahle 2/Nordlandet tok i går i mot grønnbuksene på Nordlandet kunstgress, en Træff-kamp som nok en gang skulle vise seg å bli underholdene. Bare 2 minutter etter kampen var startet, hadde Sara Fornes satt ballen i mål. Få minutter etterpå stod det allerede 0-2 etter et selvmål, og det skulle bli enda verre for vertene. 9 minutter er spilt og hjemmelagets keeper blir utvist etter å ha laget straffe. På den påfølgende straffen setter Vibeke Innselet kontrollert i mål og stillingen er allerede 0-3 etter 10 spilte minutter! Træff fortsatte å kjøre på med et høyt tempo, og Ane Elisa og Alida Hallberg Hagset scoret to nye mål før pause. Måltavlen viste 0-5 etter første omgang og det var et fornøyd Træff lag som gikk inn i garderoben.

 

2. omgang

Bare 4 minutter inn i andre omgangen setter Fornes sin andre scoring for kvelden og kampen er definitivt avgjort. Fornes skulle få seg enda to mål i denne omgangen. Om ikke nok med 4 mål fra Fornes, scoret like greit  Alida Hallberg Hagset ytterlige tre mål og stod dermed også med 4 mål i en og samme kamp. Træff vinner 0-12 og har etter tre runder scoret 40 mål. Det var ekstra kjekt at laget også klarte å holde buret rent, noe laget hadde satt som mål før kampen. 

 

Clausenengen 2/Dahle 2/Nordlandet - Træff 0-12 (0-5)

(Forsnes x4, Grindhaug, Alida Hagset x4, Ane Hagset, Innselet, selvmål)


Neste kamp: Træff - Molde 2, Reknesbanen 4.mai 2018 kl 19.30

3 poeng mot Herd

Postet av Træff SK den 24. Apr 2018

SK Træffs herrelag med 3 poeng mot Herd

Foto: Skjermdump fra RBnett´s livsending Træff - Herd 22.april 2018. 

Træff-spillerne styrte mesteparten av søndagens kamp og vant fortjent 2-1 mot et langtspillende og fysisk Herd-lag. 

Som forventet var det hjemmelaget som styrte banespillet innledningsvis, og skaper også de største sjansene. Vår første dødball ender dessverre i stangen, men etter 35 spilte minutter får Stian Samdal hodet på ballen etter en presis corner fra Lafteh og Træff kan juble for 1-0. Dessverre for hjemmelaget tar det bare fem minutter før utligningen er et faktum. Etter mange dødballer ender det til slutt med corner for gjestene. Etter mye klabb og babb og en noe unøyaktighet fra Træffs side, får etterhvert gjestene stanget ballen inn. Videre i første omgang gikk kampen inn i en periode med mye balltrilling til Træff hvor det også skapes flere gode sjanser. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-1.

Andreomgang er i gang og etter ti spilte minutter byttes Khachatrjan ut for Rønningen som skulle vise seg å bli toneangivende i søndagens kamp. Vertene fortsetter å styre kampen, og skulle hatt både ett og to baller i nettet. Johansen hadde blant annet alle sjansers mor da han alene mot keeper satt ballen til side for målet. Etter 83 spilte minutter tas det en rask corner da gjestene ikke følger med. Eskil slår et presist innlegg inn i felt og der står Jonassen og får stangen inn ledelsen! Stillingen er nå 2-1 og nå gjelder det å holde fokuset oppe. De få betalende tilskuerne trodde gjerne kampen var over da Rinne stanger inn ballen etter et fint forarbeid fra kaptein Rødal. Dessverre for både publikum og Træff ble det vinket for en korrekt offside. Herd flytter opp det de har og det blir mange tøffe dueller og dødballer på slutten av kampen. Både keeper Lie og resten av forsvaret rydder vekk alt av baller og Træff kan juble for 3 deilige poeng når dommer blåser av kampen!


SK Træffs herrelag står dermed med 4 poeng etter to serierunder. Neste kamp er allerede torsdag 26.april mot Kristiansund Ballklubb  2. 

Træff - Herd 2-1 (1-1) 2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen Søndag 22. april 2018 klokken 19:00

Mål: 1-0 (Samdal), 1-1, 2-1 (Jonassen)

Dommer:  Snekvik, Bøfjord IL.

Træff: Lie, Eltervåg, Samdal, Kotlica, Hauso Johansen, Rødal, Khachatrjan (Rønningen), Jonassen, Rinne, Lafteh (Varhaugvik)Før kampen: Træff - Herd

Postet av Træff SK den 21. Apr 2018

Andre hjemmekamp står for tur siden cupkampen på onsdag da Herd gjester Reknesbanen. Les deg opp før kampen her!

Foto: Bjørn Brunvoll 

Jakter årets første seier

SK Træffs herrelag skal jakte årets første seier når Herd står på motsatt banehalvdel i årets andre serierunde av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1.

Bortelaget endte på 3.plass i sin avdeling i fjor med ett poeng foran Fyllingsdalen fra Bergen. Brattvåg gikk som kjent seirene ut av denne avdelingen og rykket opp til 2.divisjon. Herd var faktisk avdelingens beste hjemmelag med 9 seire og 4 uavgjorte. Borte derimot var ikke laget like sterkt og endte tredje sist på bortestatistikken med 3 seire, 2 uavgjorte og 8 tap. Gjestene fikk en strålende start på seriespillet med tre poeng og 2-0 mot Lokomotiv Oslo forrige helg AMFI Moa Stadion.

Våre utsendte er på sin side veldig klar for nok en hjemmekamp på Reknesbanen, spesielt etter å ha tapt noe fortjent mot Molde i cupen hvor en flau første omgang ødelagte kampen totalt.  I seriepremieren leverte grønnbuksene en god middels første omgang mot Spjelkavik borte og kriget til seg ett poeng etter å ha ligger under 3-1. Bortekampen på Spjelkavik Kunstgress var en klar indikasjon på at man ikke får noe gratis i årets sesong. Et par spillere sliter fortsatt med noen små skader, men alle som var involvert i cupkampen på onsdag er klar til dyst.

Træff ønsker alle hjertelig velkommen til Reknesbanen i morgen. Kiosken er naturligvis alltid åpen og værgudene ser ut til å være på vår side. 


Træff - Herd 2. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen søndag 22. april 2018 klokken 19:0NOK EN STORSEIER!

Postet av Træff SK den 20. Apr 2018

Kan noen stoppe disse damene?


Torsdags ettermiddag var det duket for damelagets første hjemmekamp for sesongen, og for en kamp dette skulle bli for grønnbuksene! Laget var full av selvtillit etter overkjøringen av Sunndal 2 forrige runde (1-10 seier) og var klare for å gi et show til de fremmøtte på Reknesbanen. På motsatt side stod Langfjorden/ Træff 2, som ble slått 3-4 mot Clausenengen/Dahle i serieåpningen. Ettersom gårsdagens motstander hadde vært på treningsleir med Træffdamene i forrige måned, var de fullt klar over innsatsen som måtte til. 


45 minutter er spilt og dommer Alexander Aarø fra Eidsvåg IL blåser damene inn i garderoben. På resultattavlen står det 9-0 til hjemmelaget som hadde mildt sagt tatt styringen i kampen. I pausen ble laget enige om å fortsette å kjøre på, holde tempoet oppe og komme til så mange sjanser som mulig. Som om ikke ni mål på de første 45 minuttene skulle holde, kom det gjerne ni ytterlige mål i den andre omgangen. Det eneste damelaget kunne irritere seg over etter kampslutt var at de lot over gjestene få med seg et bortemål hjem. 

Etter to serierunder topper Træff´s damelag tabellen med en suveren målforskjell på 28-2 og naturligvis 6 av 6 mulige poeng. Like bak med like mange poeng finner man Molde 2 og nevnte Clausenengen/Dahle. 


Hvor mange mål blir det i løpet av sesongen?

Om vi skrur tiden tilbake og leser av 2017-tabellen leser man at Træffdamene scoret hele 69 mål i fjorårets sesong. Så langt etter bare to runder har laget allerede fått 28 nettkjenninger, og man begynner å tro på muligheten for å slå fjorårets scoringsnitt på 4,6. Målforskjellen kan vise seg å bli avgjørende, slik den nettopp ble da Surnadal /Søya/Todalen rykket opp til 2.divisjon på bedre målforskjell enn Træff. 

Neste kamp: 23.april borte mot Clausenengen 2/ Dahle/Nordlandet. 


Kampens målscorere:

Ane Elisa Hagset: 4
Karina Ervik: 5
Alida Hagset: 3
Sara Fornes: 4
Lene Horrem: 1
Maria Jacobsen: 1 
Uavgjort mot Spjelkavik

Postet av Træff SK den 15. Apr 2018

SK Træffs herrelag spilte uavgjort i serieåpningen mot Spjelkavik

Træff gratulerer Jonathan Rinne etter 0-1. Foto: Skjermdump fra livesendingen til RBnett 14.april 2018.

Serieåpningen som hadde alt!

Seks mål, et par knuste tenner, rødt kort, og harde dueller var noe av det publikum fikk se da Træff måtte nøye seg med ett poeng borte på Spjelkavik kunstgress. Alt i alt et rettferdig resultat, der lagene skiftet om å føre an.

Anført nytt reiseantrekk (bilder kommer) dro Træff til Spjelkavik lørdags formiddag med et smil om munnen. Serien var endelig(!) i gang og været fortsatte å vise seg fra sin beste side. 

Det skulle ikke ta lang tid før årets første Træff-mål kunne noteres. Etter bare 2 minutter spilt fikk Rinne elegant chippet ballen i lengste og vi hadde fått en pangåpning på sesongen. Træff fortsatte å kontrollere banespillet, men slet med å omsette dette til virkelig store sjanser. Jonassen hadde en stor mulighet midtveis i første omgang som dessverre for oss endte i nettveggen. Spjelkavik stod på og kriget som de alltid gjør, og plutselig etter tre sjanser Spjelkavik stod det plutselig 3-1! De fremmøtte som hadde tatt turen over fjorden kunne ikke gjøre annet enn å klø seg i bakhodet og oppmuntre Træffguttene til å fortsette å kjempe. Det skal legges til at Jonassen fikk seg en virkelig karamell rett før lagene gikk inn til pause, som endte med en hoven leppe og to knekte tenner. Det stod altså 3-1 til pause.

2.omgang

Alle var enige om at forestillingen vi leverer i første omgang skal ikke Træff være bekjent av, og guttene gikk inn med en innstilling om tempoet måtte opp og duellene måtte vinnes. Etter bare 2 minutter inn i andre omgangen får etterhvert Hamoudi ballen i nettet etter at Rinne vinner duellen mot keeper. Træff kunne ikke be om en bedre start på omgangen, og tenningsnivået var flere hakk opp enn vist i første omgang. 61 minutter spilt og vi har frispark på hjemmelagets banehalvdel. Blindheim slår opp mot Spjelkavikmålet som keeper får ryddet bort. Hauso vinner returen og header ballen videre til Kotlica som elegant header i mål. Stillingen er 3-3 og det er virkelig blitt kamp igjen! 

Etter klokken passerer 80 spilte minutter må Gott-Andersen takke for seg etter to gule kort. De siste 10 minuttene skulle inneholde mange lange baller og dueller, men Træff stod godt i mot. Lie hadde stod for kampens prestasjon da han redder Spjelkavik mulighet da spisses deres kom alene mot mål. Det skal nevnes at Træff trolig ble snytt for straffe da ballen spratt opp i armen på en Spjelkavik-spiller. 


I følge oppsummeringen fra Magnus Oltedal var dette en typisk serieåpning. Det var mye som var bra, men også mye dårlig. Vi var påskrudd fra første minutt, og fikk også uttelling for dette. Senere ut i kampen, spesielt første halvdel blir vi utålmodige med ball og har flere stygge brudd som ender med kontringer for hjemmelaget. Perioden på nevnte 15 minutter hvor laget slipper inn 3 mål, skal rett og slett ikke skje. Guttene tok heldigvis til seg praten i pausen og det var et helt annet lag å se på banen. Alt i alt må vi være fornøyd med ett poeng sier Oltedal og assistenttrener Andreas Beinset. 


Træffs lag: Michael Lie - Henrik Andersen-Gott, Alexander Øyangen Johansen, Arne-Amar Kotlica, Lars Ramberg Hauso, Alexander Jonassen, Stian Berg Rødal (Jørg Dahle Haugland 85.), Ken Robin Hildre (Jostein Blindheim 46.), Eskil Kippersund Rønningen (Stian Samdal 46.), Jonathan Yrjø Rinne (Eirik Kjørsvik 88.), Harith Hamoudi Lafteh (Bjørnar Eltervåg 85.).

Dommer: Torgeir Halsen, Vanylven FK.


NESTE KAMP ER ONSDAG 18.APRIL KL. 18.00 MOT MOLDE FK I CUPEN! Før kampen: Spjelkavik - Træff

Postet av Træff SK den 14. Apr 2018

Lørdag ettermiddag er det seriestart borte mot Spjelkavik. Les deg opp før kampen her!

Foto: Romsdals Budstikke

Solen er for alvor kommet til Molde by og endelig er det seriestart! En lang vinter er forbi og det skal nå spilles om 3 poeng. Sjelden har interessen for Norsk Tipping-ligaen vært større! I årets sesong har man blant annet  muligheten til å se laget sitt LIVE på de ulike lokalavisenes nettsider. Avdeling 1 som Træff skal spille i, byr på mot mange interessante oppgjør. I årets første seriekamp står et godt Spjelkavik-lag på motsatt banehalvdel, et lag Træff tapte for tidlig i vinter. 

Træff har gjennomført nok en god sesongoppkjøring og er således godt forberedt til dyst. Laget finpusser i disse dager formen og har gjennomført en rekke gode treninger på Reknesbanen. Siden forrige sesong har det skjedd en del endringer. Enkelte spillere har forlatt klubben til fordel endt studie eller nye utfordringer, mens andre har også kommet til.I år har Magnus Oltedal og Andreas Beinset en spillertropp med mange spennende spillere - flere av dem med store ambisjoner.

Dagens tropp:

Jostein Blindheim

Henrik Andersen-Gott

Jonathan Rinne

Alexander Joahnsen

Eirik Kjørsvik

Harith Lafteh

Stian Rødal

Ken Robin Hildre

Amar Kotlica

Thomas Larhammer

Lars Ramberg Hauso

Bjørnar Eltervåg

Michael Lie

Elias Ingebrethsen

Stian Samdal

Alexander Jonassen

Jørg Haugland

Eskil Rønningen


Kampen kan du se LIVE på RBNett (abonnement):

http://www.rbnett.no/pluss/201...


Spjelkavik - Træff 1. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Spjelkavik Kunstgress Lørdag 14. april 2017 klokken 16:00Melding til klubbens fotballdommere!

Postet av Træff SK den 12. Apr 2018

Det er kommet nye retningslinjer vedrørende dommerregninger for sesongen 2018 fra NFF. Nytt av året er blant annet at dommerregninger ikke skal overleveres i papirformat, men sendes over e-post. Dette har med retningslinjer rundt personopplysninger å gjøre.

Ber derfor våre dommere om å ta en sjekk i menyen; Fotball --> Dommer. 

Her har vi lagt ut informasjon om hvem som er dommere i klubben, og lagt ved link slik at dere som dommere enkelt kan finne frem til nedlasting av dommerregninger. 

Håper dette blir en bra løsning, dersom ikke ber vi dere om å ta kontakt med oss.
Sesongen i gang for damelaget

Postet av Træff SK den 12. Apr 2018

Av: Knut A. Hagset

Damelaget åpnet sesongen i går kveld med bortekamp mot Sunndal. Vi setter trykk på Sunndal fra start og allerede etter 6 min sitter den første, vi kjører hele omgangen og Sunndal er kun sporadisk på vår halvdel, til pause står det 0-5. Andre omg er en kopi av første, mange fine kombinasjoner og store sjanser til oss, vi har vel 4-5 i tverrligger .Sunndal kommer gjennom på slutten og får et trøstemål.
1-10 til slutt og en godkjent serieåpning av damene. Målscorere Ane Elisa x 5 Alida x 3 Sara x 2
Klubbdager på Sport1

Postet av Træff SK den 12. Apr 2018

Det er sesongstart fra neste uke på mange lag, sikkert en del som trenger ny drakt mm.
Sport1 kjører 20% rabatt på Nike allerede, ytterligere rabatt på andre varer kommer under egne handledager neste uke.Sportsklubben Træff - Boccia!

Postet av Træff SK den 10. Apr 2018

Vi er nå offisielt med i Norges fleridrettsforbund og tilbyr nå Boccia i tillegg til Håndball og Fotball!


Kontakt gjerne Per Lorents Storstad for mer informasjon rundt tilbudet.

Tlf: 95 99 83 06

E-post: per.storstad@hotmail.com


Boccia gruppa har tyvstartet med litt aktivitet før opptaket, her er noen bilder:
Træff Istad Cup ble en suksess i år også!

Postet av Træff SK den 8. Apr 2018

Træff Istadcup ble nok en gang en stor suksess. 

Over 100 lag med ca. 650 spillere deltok og gjorde dette til tidenes cup på Reknesbanen med alle 4 årstidene på 2 dager.

En stor takk til alle foreldre som bidro med fantastisk bra dugnadsinnsats.

Takk for støtten til Istad Kraft, Sparebank1 SMN og Sport1!

En takk skal også rettes til Vaktmester for heltemodig måke innsats!

Træff BreddeTræff Istad Cup - kampoversikt

Postet av Træff SK den 6. Apr 2018

I morgen smeller det for alvor!

Det er ventet opp mot 100 lag som er påmeldt til årets Træff Istad cup! 

Crewet har stått på som bare det og vi håper at værgudene er med oss i helgen!

Se vedlagt link for å se kampoppsett for helgens mange kamper: 

http://kxweb.no/portal/public/...


Vi ønsker alle god cup og lykke til!

Send gjerne inn bilder fra cupen til post@traeff.no 

På forhånd takk!
Årsmøteprotokoll 2018

Postet av Træff SK den 5. Apr 2018

Her kan du få med deg sakene som ble tatt opp på årsmøte.

Vi ønsker Boccia velkommen til SK Træff!

Årsmøte 2018 protokoll.pdfKlar for NM!

Postet av Træff SK den 5. Apr 2018

EIDE - TRÆFF 0-2


Det stod mye på spill når herrelaget gjestet Eide Kunstgressbane i går - vinn eller forsvinn! I 1. kvalik-runde vant Eide 1-2 over Surnadal, men vi vant hele 11-1 mot Vestnes Varfjell. Forrige gang vi møttes i cupen vant vi 5-0 etter scoringer av Jonassen (2), Markeng (2) og Kotlica. Ekstra spesielt skulle det blir for Stian Samdal som skulle laget han spilte for i fjor. 

Det skulle vise seg å bli en helt annerledes kamp enn runden før mot Vestnes Varfjell. Kampen bar preg av mange høye skuldre, glatt og våt bane og mange tøffe taklinger. Det ble med andre ord ikke en like velspillende kamp som laget har vist så mange ganger tidligere i vinter. 

Etter 15. minutter satt den endelig for Træffguttene. Kampen første scoring ble headet i høyre kryss av nevnte Samdal etter corner fra Rønningen. Dette kom etter en periode med et godt press og flere lange innkast og cornere fra bortelaget. Vi skaper sjanser og har mye ball, men flere scoringer før pause ble det ikke og stillingen er 0-1 etter de første 45 minuttene. Alle er enige om at førsteomgangen er årsverste og at vi må heve oss betraktelig. Kampen fortsetter med mange(!) tøffe dueller og det blir totalt delt ut syv gule kort. Det så lenge ut som Samdal skulle bli eneste målscorer, men etter 87 minutter kommer endelig den forløsende scoringen! Vi kontrer og Hildre spiller gjennom Lafta. Alene mot keeper gjør han ingen feil og løfter ballen på Ronaldo-vis over keeper og avgjør kampen. 


Ønsker eliteseriemotstand på Reknes

I fjor var vi svært nær en liten cupbombe hjemme mot Ranheim i den første ordinære cuprunden, men tapte på overtid av overtiden i 2.ekstra omgang. I 2015 ble Molde for sterke, og i 2016 røk vi i kvalikrunden mot KFK. Hvem vi møter trekkes i løpet morgendagen. Neste kamp er seriestart 14.april borte mot Spjelkavik som i går tapte mot Volda i 2.kvalik runde av NM. Træff tapte 1-0 for Spjelkavik i en treningskamp tidligere i vinter. 

Heia Træff! 


Kampfakta:

Eide – Træff 0-2 (0-1). NM fotball, menn – 2. kval. runde. 

Mål: 0-1 Stian Samdal (15), 0-2 Harith Hamoudi Lafta (87). 

Gult kort: Eide: Ole Martin Lyngstad Halås, Arnt Erik Aspås Brakstad, Thomas Holmen og Ruben Slutås Toven. Træff: Alexander Ø. Johansen og Simen Varhaugvik. 

Dommer: Anders Skorpen-Trøen, Elnesvågen.Levert av IdrettenOnline