TERMINLISTE 2018

Postet av Træff SK den 23. Mar 2018SK TRÆFF I SOSIALE MEDIER

Postet av Træff SK den 23. Mar 2018Træff - Vestnes/Varfjell 11-1 (6-0)

Postet av Træff SK den 23. Mar 2018

Av : Stian Rødal

Det ble en enkel seier for herrelaget mot Vestnes/Varfjell fra 4. divisjon. Varfjell havnet i fjor på plassen over Træff 2 i 4. divisjon og slo også andrelaget 6-1 i treningskamp tidligere i vinter, men fikk kjenne på den store forskjellen som det nå er på 3. og 4. divisjon i NM-kvalikens første runde.

Træff gikk hardt ut, men måtte vente 12 minutter før første scoring kom. Derfra og ut ble det en parademarsj som til slutt endte med 11-1 seier etter 6-0 til pause. 

1-0 - Jonassen etter frispark fra Rønningen, skyter i mål på bakerste stolpe. 

2-0 - Varhaugvik med fin heading etter strålende legg fra Jonassen 

3-0 - Hamoudi etter godt direkte spill og legg fra Jonassen 

4-0 - Hamoudi etter strålende dribleraid fra Edvard! 

5-0 - Edvard med ny assist til Blindheim som setter den i stanga, så keeper og i mål - dermed selvmål. 

6-0 - Varhaugvik med flott scoring på halv volley etter god gjenvinning av Samdal 

7-0 - Rønningen med flott skudd fra 17 meter 

8-0 - Hamoudi fullfører hattricket med en tap-in etter skudd i stanga fra Haugland 

9-0 - Samdal med en kontrollert heading 

9-1 - Nerheim med dagens vakreste scoring fra 16 meter 

10-1 - Haugland med god avslutning etter pasning fra Hamoudi 

11-1 - Haugland med nok en god avslutning etter godt forarbeid av vår 15 år gamle debutant Eirik Kjørsvik. 

God kamp av Træff som viser viktigheten av å ta all motstand på alvor og kjøre 100% ut kampen. Neste runde trekkes nok før påske og potensielle motstandere er muligens Sunndal, Tomrefjord og Eide.Påskeferie

Postet av Træff SK den 22. Mar 2018

Mandag førstkommende (26.03) og nest kommende mandag (2.4) er det ikke TræFFO. Det er påskefeire og 2. påskedag som står for tur og mange av dere er nok ute å reiser. 

Oppfordrer alle til å trene godt i påsken, slik at man er klar for Træff Istacup 7-8 April. Vi gleder oss til å høre hvordan turneringer gikk på mandag (9.4).

 Foredrag med Antidoping Norge

Postet av Træff SK den 20. Mar 2018

Av: Andreas Beinset

Mandag 19. mars var over hundre Træff-ere samlet til foredrag i Træff-salen. I regi av trenerforum hadde vi vært så heldig å få besøk av foredragsholder Lars Anders Vestad fra Antidoping Norge. Det var et interessant foredrag, som tok for seg arbeidet Antidoping Norge legger ned, bivirkninger av doping og potensielle fallgruver det er lurt å styre unna. Foresatte, lagledere, trenere og spillere fulgte interessert med. 

Takk til Lars Anders for at han ville komme å snakke til oss i Træff.

Dersom man ikke er kjent med doping kan man finne mer informasjon på Antidoping Norge sine sider https://antidoping.no/folkehel...

Helt til slutt, ta E-læringsprogrammet Ren Utøver!

Ren Utøver er bygget opp omkring sju utvalgte områder innenfor antidopingarbeidet. Det tar ca. 30 minutter å gjennomføre alle modulene, men det er slett ikke nødvendig å ta alt på en gang. Programmet er et flott utgangspunkt for antidopingundervisning i for eksempel idrettslag eller på skoler.

Når du har fullført alle modulene, vil dette bli registrert og du vil motta et diplom på e-post.

https://renutover.no/

Er du den vi leter etter?

Postet av Træff SK den 12. Mar 2018

Træff er 100 år i 2024 og arbeidet med en jubileumsbok er i gang.

Årbokkomiteen trenger litt hjelp med fotoinnsamling og fotobearbeiding.

Kan du litt om foto og er villig til å bruke litt tid på dette?

Send en epost til hovedstyret@traeff.no eller kontakt Hans Mundal på tlf 971 90221.

Jubileumsårbok 2024-foto.pdfHar du politiattest?

Postet av Træff SK den 12. Mar 2018

Politiattest

Krav om attest

Norsk idrett skal være et trygt sted å være for alle. Styret i Norges idrettsforbund har derfor vedtatt at alle idrettslag plikter å innhente politiattest for personer som skal utføre oppgaver som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige (under 18 år) eller mennesker med utviklingshemning.  

Ordningen omfatter både ansatte og frivillige, og gjelder uansett om personen får lønn for oppdraget eller ikke. Det avgjørende er hvilke oppgaver vedkommende skal ha i idrettslaget. Det er ikke enhver kontakt med mindreårige eller mennesker med utviklingshemning som gir anledning til å avkreve politiattest. For at oppgaven skal anses å innebære et tillits- eller ansvarsforhold menes det normalt at oppgaven vil gi en posisjon overfor mindreårige/mennesker med utviklingshemning som muliggjør overgrep, og at oppgaven vil gi eller sette personen i en slik posisjon over noe tid, enten sammenhengende eller flere ganger med jevne mellomrom.  

Trenere, instruktører og lagledere med direkte kontakt med mindreårige eller mennesker med utviklingshemming, vil alltid være omfattet av ordningen. 

Det skal hentes inn ny politiattest minst hvert tredje år, eller i forbindelse med en ny rolle i idrettslaget.

Hvordan søke?

Du skal selv sende søknaden til politiet. Dette kan gjøres elektronisk eller per alminnelig post. 

1. Last ned formål med politiattest 

2. Fyll ut feltene 

3. Logg inn på politiet sine sider og last opp dokumentet. 

4. Når du får svar, skal dokumentet fra politiet vises til oss

Formål med politiattest kan lastes ned her: Formålattest.pdf Skriv ut, fyll inn informasjon, ta bilde/scan og last opp.

Søknad om attest gjøres her: https://www.politi.no/tjenester/politiattest/
Træff / Lfk i Ulsteinvik

Postet av Træff SK den 12. Mar 2018

Av: Knut A. Hagset

Træff og Langfjorden damer var i helgen på trenings samling på 'Heimebane' eller Høddvoll. Lørdagen ble brukt til trening og sosialt samvær på kvelden. Søndag formiddag spilte Træff/Lfk mot Hødd rekrutt, etter en litt rufsete 1. omg kommer vi sterkt tilbake og vinner fortjent 9-3. Mål Thea Holten x 4 Ane Elisa Hagset x3 Mari Aaslie 1 Mathilde Jensen 1 

Kamp nr 2 møter vi Hødd damer som også spiller i 3 div og har ambisjoner om opprykk til neste år. Her får vi god motstand og Hødd kjører kampen i første omg, vi ligger under både 1-0 og 2-1, men tar oss sammen og til pause leder vi 2-3. Luften gikk litt ut av Hødd i andre omg, og vi gjør 2-4. Mål Maja Naalsund x 2 Ane Elisa Hagset 1 Alida Hagset 1

En helg med god motstand og referanser på hva vi må jobbe med framover .
Antidoping Norge holder foredrag!

Postet av Træff SK den 11. Mar 2018

I regi av trenerforum i Træff, har vi invitert Antidoping Norge til å holde foredrag for spillere, trenere og foresatte i klubben vår. Foredragsholder er Lars Anders Vestad, som vil snakke om aktuelle tema rundt antidopingarbeid og potensielle fallgruver det er verdt å være klar over som ung utøver.

Foredraget vil finne sted mandag 19. mars, klokken 19.30. 

Meld deg på direkte ved å sende en E-post med fornavn, etternavn og hvilken gruppe du tilhører til abeinset@gmail.com

G14 med Storslem!

Postet av Træff SK den 8. Mar 2018

Av: Pål Hammerø

G14 stilte med 2 lag på MøreCup 2018. De møttest til internduell i semifinale, for deretter å gå seirende ut av både finale og bronsefinale. Kampene ble streamet på SMP.no, og spillerne høstet mange lovord for å være spillende lag, god teknikk og herlig innsats⚽️🏆🥇🥉

Årsmøtepapirer

Postet av Træff SK den 7. Mar 2018

Via denne linken kan du laste ned/se hva som skal opp til årsmøte 15.3.18. Kl. 19.00 Træffsalen!

2018 Årsmøte Træff Sakspapirer.pdf

Man har muligheten til å få åremøtepapirene i paprutgave på Træffhuset ved Sigmundstova fra i morgen (Torsdag) ettermiddag.
Treningskamp Træff - Surnadal

Postet av Træff SK den 5. Mar 2018

Av: Knut A. Hagseth


Træff damene spilte søndag sin første treningskamp på Reknes i år, motstander var Surnadal som vi i høst kjempet med om opprykk til 2 div , som kjent vant Surnadal den duellen med knappest mulig margin. Træff damene hadde bestemt seg for å gå ut i stort tempo og satte motstander under konstant press fra første min, morsomt for tilskuerne å se at pasninger, press og avslutninger satt som de skulle. 1-0 kom etter 10 min og til pause sto det 6-0. Surnadal var mer med etter pause, men vi kjørte kampen og sluttresultatet ble 10-2. En god gjennomført kamp av damene .Målscorere : Maja Naalsund x3 Alida Hagset x3 Ane Elisa Hagset 1 Dordi Floa Grindhaug 1 Sara K Fornes 1 Karina Ervik 1.

Powered by: Bloc