OPPRYKK!

Postet av Træff SK den 29. Okt 2018

Damene taklet presset og slo Hødd 0-2 på Høddvoll. Dermed kunne grønnbuksene feire opprykk til 2.divisjon!  

Træffs damelag kunne søndag feire et vel fortjent opprykk til 2.divisjon etter å ha slått Hødd 2 over to kamper. Foto: Privat

Træffdamene åpnet kvaliken med en solid 4-1 seier. Dette skapte et godt utgangspunkt til returkampen som ble spilt i går. Damene leverte nok en seier og de står uovervinnelig sesongen 2018. 


Søndag møttes Hødd og Træff på Høddvoll hvor det skulle spilles om billett til 2.divisjon i 2019. Træff vant første kvalikkamp 4-1 på Reknesbanen og var store favoritter i neste det andre oppgjøret mellom lagene. Træff som har vært suverene i hele år stengte igjen bak og vant til slutt 0-2. Lagene kunne dermed feire et vel fortjent opprykk til 2.divisjon.

For en uke siden når lagene møtes var det en klasseforskjell på både fysikk og variasjon i spillet. Damene leverte god fotball og underholdning. I går ankom damene Høddvoll med god stemning og en fantastisk supportergjeng. Damene virker godt forberedt, men første omgang visste seg å ikke bli en suksess. Det blir spilt mye langt, kombinasjonsspillet fungerer ikke optimalt og blir spilt en del farlige og upresise pasninger. Det blir valgt å slå i bakrom, når det ikke finnes bakrom. Blant annet Ulland Andersen kommer på mange fin løp i rommet mellom leddene, men det blir heller valgt å slått langt. Men damene henter seg godt inn igjen ved gode redninger av Melsæther og knallhard jobbing av Ervik og Hagset Junior. 

Andreomgang starter noe bedre. Træff gjør noen bytter, som er med på å skape mer energi og tempo i laget. Venstrekant Larun lever en perfekt ball inn mot feltet, som gjør det enkelt for Dahle å tuppe ballen inn. 0-1! Flyten begynner å komme mer og mer. Damene er mer presise i spillet og tilslutt sitter det andre. Damene er flink å sette presset høyt og Hødds midtstopper gjør en stor feil, som gjør det enkelt for Lyngstad å sette det andre alene med keeper. Træffs damer rykker dermed opp i 2 divisjon med en sammenlagt 6-1 seier i kvaliken. Damene har vært solide gjennom sesongen med 18 kamper spilt og 17 vunnet, og endte til slutt med en målforskjell på 123-18. Det lar seg høre og hele klubben er så utrolig stolte av bragden til dette laget. 

Gratulerer!
Seier i seriefinalen!

Postet av Træff SK den 29. Okt 2018

Herrelaget slo Molde 2 og ble dermed nummer 2 i årets avdeling. Les om lørdagens seier på Aker Stadion!Træff kunne juble allerede etter 11.minutter da Eltervåg var sikker fra straffemerket. Foto: Kjell Langmyren

I årets siste seriekamp skulle det spilles om 2.plass i avdelingen. Motstanderne var naboer og rivaler, Molde 2 som kunne trygge plassen med uavgjort. Det klarte de blåkledde ikke og måtte se Træff score fem mål. Det var lenge jevnt mellom lagene, selv om Molde 2 var ti mann i hele andreomgang. Træff vant til slutt kampen 3-5 og kunne juble for 2.plass i årets serie. 


Molde 2 som tapte mot Spjelkavik forrige helg kunne med uavgjort trygge 2.plassen i avdelingen. Træff hadde alt og vinne og gikk til slutt forbi naboene fra Aker Stadion med fire plussmål på tabellen. Kampen begynte med et høyt press fra gjestene og allerede etter 11.minutter blir Simen Varhaugvik lagt i bakken innenfor Moldes 16-meter. Dommeren pekte korrekt på straffefeltet og Eltervåg satt straffen i motsatt hjørne for keeper. Ledelsen skulle vise seg å bli kortvarig, for bare tre minutter senere hadde hjemmelaget utlignet etter en feilpasning på Træffs midtbane. Publikum hadde så vidt satt seg før dagens tredje scoring var et faktum. 18 minutter spilt og Træff har corner. Bruno Lopes finner målscorer Eltervåg som kriger inn hans andre scoring i kampen. Scoringen var også Rogalendingens mål nummer åtte for sesongen. Resten av omgangen hadde få sjanser, men med et lite overtak fra gjestene. Molde 2 trillet mye ball, men klarte ikke å trenge seg forbi Træffs midtbane og forsvarsspillere. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-2 og halve jobben var gjort. Nå måtte Træff nullstille og fokusere på arbeidsoppgavene. Laget var klar på at Molde 2 ville komme på flere kontringer og jakte flere scoringer. Magnus Oltedal lot samme elleve mann fortsette andreomgangen, mens hjemmelaget byttet inn Christian Dahl. 


Andreomgangen var ikke spilt i lenger enn fem minutter da Moldes forsvarsspiller Herman Svendsen måtte se det røde kortet. Spilleren fikk sitt andre gule kort da han på ulovlig vis hindret Bruno Lopes å komme alene mot Moldes keeper. Deretter tok Træff fullstendig over kampen og kunne roe ned spillet. Det var lett å se at gjestene ikke var vandt til å være i overtall. Træff trillet mye ball bakover til å begynne med, men ble utålmodige og spilte ballen bort flere ganger. Dette førte blant annet til at Molde kom på flere farlige kontringer. Etter 64 minutter spilt er Moldes toppscorer, Sivert Gaussiås på farten og skaffer laget straffe. Spissen setter den selv og Molde 2 har utlignet med en mann mindre. Nå var Berg Hestads menn foran Træff på tabellen, og grønnbuksene måtte igjen jage fremover. Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før Træff var i ledelsen, igjen. To minutter etter Moldes utligning hadde Harith Lafeth satt Træffs tredje scoring. Vingen var først uheldig og bommet på ballen etter nydelig forarbeid av Lopes, men Moldes forsvarsspiller klarerte ballen i Lafteh som endte i mål bak en sjanseløs keeper. Træff fortsatte å trille ball, men laget var like utålmodige med ballen. Molde 2 fanger opp en svak pasning på Træffs midtbane og forserer fremover. Moldes er plutselig alene gjennom og ut kommer Michael Lie. Keeperen beregner feil og ender med å felle spilleren i blått. Dommeren er aldri i tvil og peker igjen på straffe til hjemmelaget. Molde setter straffen og stillingen er nå 3-3. Træff svarer direkte og scorer igjen ved Ola Sjømæling. Hauso vipper Lafteh gjennom som videre finner en stormende Sjømæling. Backen setter nydelig kampens syvende mål og Træff er igjen i ledelsen. Nå er luften gått ut av Molde 2 spillerne for bare to minutter senere dreper Varhaugvik kampen etter et nydelig fremspill av Lopes. Den høyreiste spissen fra Gossen knaller til på volley og viser hvor myk denne mannen er. Ballen går rett i krysset og Træff-leiren jubler hensynsløst. 


Træff vinner kampen 3-5 og går forbi Molde 2 på målforskjell. Dermed stjeler Træff andreplassen og i video under (krever pluss abonnement), kan man se den elleville feiringen i bortelagets garderobe. Dermed ender Magnus Oltedals menn på imponerende 53 poeng og andreplass bak suverene Oppsal. Laget scoret 65 ganger og slapp inn 37. Grønnbuksene fra Reknes tapte kun tre kamper i år, og bare en av disse var på eget gress. Nå venter en lang og tøff vinter bestående av hard trening før sesongen er i gang igjen i april. Neste års avdeling blir tilgjengelig i slutten av neste måned, og det blir som alltid spennende å se hvem som blir Træffs motstandere. 

https://www.rbnett.no/pluss/article17768739.ece


Træffs lag: Michael Lie (Preben Lyngstad fra 90.min) – Ola Sjømæling - Bjørnar Eltervåg -  Stian Samdal – Lars Hauso,  – Alexander Johansen (Jørg Haugland fra 90.min) - Edvart Khachatrjan (Thomas Larhammer fra 90.min) - Stian Berg Rødal, Harith Lafeth (Emil Sjøvik fra 90.min) Bruno Lopes, – Simen Varhaugvik (Eirik Kjørsvik fra 84.min)Før kampen: Molde 2 - Træff

Postet av Træff SK den 26. Okt 2018

Sesongen avsluttes med et herlig lokaloppgjør hvor andreplassen skal spilles om.

Lafteh scoret to mål sist lagene møttes. Lynvingen står med ti mål og jakter flere. Bilde fra når Træff møtte Molde i NM tidligere i år. Foto: Bjørn Brunvoll


Træffs herrelag har levert en god sesong og står med ti strake kamper uten tap. I morgen spilles årets siste kamp og andreplassen skal spilles om når Moldes rekrutter står på motsatt banehalvdel. Med seier vil Træff ta andreplass bak Oppsal, mens Molde 2 beholder plassen om de unngår tap. Les deg opp før den 26 og siste runden av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1.


Sist lagene møttes på Reknes i sommer var det en jevn kamp mellom to hardtarbeidende og teknisk gode lag. Gjestene i blått hadde med seg  Ibrahima Wadji, Stian Gregersen og keeper Mathias Ranmark fra A-laget, hvor førstnevnte flere ganger skapte problemer for forsvaret til Træff. Likevel var det hjemmelaget som begynte kampen best og etter 12 minutter stod det 1-0 på måltavlen. Harith Lafteh driblet seg forbi på venstresiden før det påfølgende innlegget traff en Molde-forsvarer i hånden. Pipeblåseren pekte på straffemerket og toppscorer Alexander Jonassen var sikker som banken. Etter målet tok Molde grep og kom til flere store sjanser med nevnte Wadji på topp. Etter halvspilt førsteomgang får Træff frispark på egen banehalvdel. Frisparket tas raskt og med dårlig utførelse, noe som førte til en kontring for Daniel Berg Hestads gutter. Wadji løp fra alt og alle og satte enkelt inn utligningen. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1. Etter hvilen var Træff innstilt på å luke bort småfeilene og dermed unngå kontringer i mot. Det gikk ikke som planlagt. Etter bare fem minutter inn i andreomgang hadde Molde scoret to ganger og ledet nå 1-3 på Reknes. 

Magnus Oltedal gjorde raskt grep og satt inn tidligere Molde-stjerne, Eskil Rønningen (Tryg Lade-spiller i dag). Lysluggen bemerket seg like raskt da han på nydelig vis serverte ballen til Lafeth som satt inn redusering 15 minutter før fulltid. Lafeth fikk blod på tann og bare fire minutter senere satt utligningen. Træff jaktet seieren og flyttet opp forsvarsspiller, Stian Samdal. Midtstopperen ble like etter spilt langt på. Samdal stusser ballen over Molde-spilleren før han på Ronaldo-vis dribler seg nedover venstresiden. Fra dødlinjen finner han Jonassen på bakerste stolpe som setter inn seiersmålet. Publikum reiser seg og stemningen er å ta og følge på. Træff vinner det viktige lokaloppgjøret og fortsetter den fine rekken uten tap mot andrelag. 


Seier = 2.plass

I morgen møtes lagene igjen, denne gang på Aker Stadion. Oppsal er for lengst rykket opp til PostNord-ligaen, men andreplassen i avdelingen skal fortsatt gjøres opp om. Med seier tar Træff andreplass, men hvis Molde 2 unngår tap er det de som tar plassen bak Oppsal. 

Molde 2 har gjennom hele sesongen vist at det er et godt fotballag, både med og uten hjelp fra Ole Gunnars reserver. I egen stue har Molde 2 vunnet 11 av 12 kamper. Tapet kom mot Oppsal hvor gjestene vant 0-2. Ellers har laget kun sluppet inn 9 baklengs på eget kunstgress. I serien har morgendagens motstandere tapt dobbelt så mange kamper som Træff, men de har også tatt tre flere seirer enn laget fra Reknes. Træff har en god statistikk mot Molde 2 og de andre rekruttlagene i årets avdeling, hvor 6 av 7 kamper har endt med seier. I fjor når Molde 2 og Træff møttes delte lagene poengene på Aker Stadion, mens på Reknes ble Molde 2 knust 5-1. 

Træff kommer som sagt fra ti strake kamper uten tap, med 3-0 mot Hødd 2 sist helg. Molde 2 tapte 3-1 borte mot Spjelkavik og ga dermed Træff muligheten til å kjempe om "sølvet". Det blir som alltid spennende å se hvilket lag Berg Hestad stiller i morgen, men aldri noe Træff bruker krefter på. Det har vært en god treningsuke og den høyreiste spissen fra Gossen, Simen Varhaugvik ser frem til å møte fetter Emil på Molde 2. Spissen som lenge har gått under navnet "den kvite Lukaku" er i kjempeform og scoret blant annet i sist kamp. Lafteh som herjet i sommerens oppgjør er tilbake fra suspensjon og guttene er klar for oppgaven som venter i morgen. Treningsuken ble avsluttet i ekte tradisjon hjemme hos hovedtrener Oltedal. Spillerne ble møtt av et himmelsk koltbord som assistent og keeperlegende, Andreas Beinset hadde forberedt i mange timer. 


Det meldes om et typisk høstvær i morgen, med både sol, vind og skyer. Træff går for nok en seier og skal gi alt for å avslutte årets sesong på andreplass. Ta turen til Aker Stadion og støtt guttene til tre viktige poeng!


HEIA TRÆFF!

Molde 2 - Træff
26. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Aker Stadion
Lørdag 27. oktober 2018 klokken 12:0013. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 26. Okt 2018

Premie: Bilvask hos Circle K Julsundveien

Vinner: Aud Merete Julnes Hagen12. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 26. Okt 2018

Premie: Bilvask hos Circel K Bolsønes

Vinner: Mathias BreivikGrasrottrenerkurs del 1

Postet av Træff SK den 23. Okt 2018

Tirsdag og Onsdag henholdsvis 30 og 31 oktober fra kl 18-21.00 arrangeres det klubbnært grasrottrenerkurs i regi Træff.

Del 1 av grasrottrener (før trener C-lisens) går over 2 dager og man må være tilstede begge dagene for å få godkjent 1. del av totalt 4. deler. 

Anbefaler alle i barne- og ungdomsfotballen i klubben om å stille da det er gratis kurs.

Påmelding finner dere her:

Dag 1/2: http://traeff.no/events/p/1000025752/grasrottrenerkurs---del.-1

Dag 2/2: http://traeff.no/events/p/1000025753/-
Seier i siste hjemmekamp

Postet av Træff SK den 21. Okt 2018

Seieren i gårsdagens kamp gjør at Træff er ubeseiret på de ti siste kampene. Nå gjenstår kampen om andreplass på tabellen. Les om lørdagens kamp! 


Bruno Lopes ble kampens store spiller med mål og to målgivende. Her gratuleres han av Lars Hauso etter å ha servert en målgivende pasning til Sjømæling. Foto: Kristian H. Klemetzen. 


Træff spilte en svak kamp mot et ung og hardtarbeidende Hødd 2, men vant til slutt 3-0 etter scoringer av Lopes, Sjømæling og Varhaugvik. I forrige oppgjør ble det ti mål og, men publikum måtte se en ellers sjansefattig kamp på Reknesbanen denne lørdagen. Kampens store spiller var Bruno Lopes som bidro med både mål og to målgivende. Seieren betyr at Træff kan se seg tilbake med kun ett tap på eget gress denne sesongen. 


Sist lagene møttes ble Hødd 2 hardt straffet for å være for offensiv i spillet sitt og slurvefeil som Træff straffet. Kampen på Høddvoll i sommer ble rene målfesten da de fremmøtte fikk se hele ti mål. Lørdagens gjester var for lengst rykket ned til fjerde divisjon, men hadde den siste tiden vist en stigende form med flere gode resultater. Det var dermed ikke en lett oppgave som ventet Oltedals menn denne formiddagen. Kampen begynte med et høyt press fra bortelaget som spilte uten press og sannsynlig ønsket å ta sin første borteseier for sesongen. De blåkledde spilte til tider fin fotball og frustrerte Træff med å holde lenge på ball. Likevel var det hjemmelaget som skulle få den første scoringen.Det er spilt ti minutter og Træff får en corner på sin høyreside. Som vanlig er det brasilianeren, Bruno Lopes som gjør seg klar og hvilken corner dette skulle bli. Som Mohammed Salah, skrur Lopes ballen på ekte banan-hvis og rett i mål! 1-0 og en strålende start for Træff. Utover i omgangen er det gjestene som skaper de største sjansene, men både flaks og dyktighet gjør at Hødd 2 ikke får sin scoring. Træffs Jostein Blindheim var også farlig frempå midtveis i omgangen, da han fra skrått hold lader skuddfoten og treffer nettveggen. Det er ellers en svak omgang av hjemmelaget og Træff kan se seg heldige som går til pause med ledelse. Balltapene må bort og aggressiviteten må opp om dette skal bli seier. Træff gjør ingen bytter og er klar på at nivået må opp. 


Knappe ti minutter av andreomgangen er spilt før Eirik Kjørsvik får kjempetreff. 16-åringen vender av to mann før han fra 17 meter skyter i tverliggerkrysset. En sjanseløs keeper har flaksen på sin side da han ser ballen suse i metallet. Frustrende for Kjørsvik som hadde to mål i motsatte oppgjør, blir byttet ut fem minutter etter. Inn kommer Ola Sjømæling som nærmer seg 70 obligatoriske kamper for Træff. Hødd 2 skrur opp tempoet og spiller til tider rundt hjemmelaget. Det skapes sjanse på sjanse, og ser ut som et kaos for Træff-øyne. Da det gjenstår ti minutter av kampen får målscorer Lopes ballen nede på venstresiden. Magikeren dribler av to mann før han på nydelig vis legger ballen på pannebrasken til innbytter Sjømæling. Backen gjør ingen feil og header ballen kontant i nærmeste hjørne. Nå er luften gått ut av Hødd rekruttene og Træff kan roe ned spillet. Grønnbuksene får kampen inn i sitt spor og like før slutt er Lopes på farten igjen. Han finner Varhaugvik i feltet som får en enkel jobb når han setter ballen i mål. Spissen setter sitt fjerde mål for sesongen og kysser Træff-logoen foran applauderende supportere. Kamplederen blåser av like etter og Træff vinner 3-0 på en dårlig dag. Med dette resultatet, betyr det at laget kan overta andreplassen, ettersom Molde 2 tapte 3-1 for Spjelkavik. Det blir dermed en utrolig spennende og gøy avslutningen på sesongen da andreplassen skal kjempes om på Aker Stadion førstkommende lørdag. 


Det må også nevnes at for første gang i år var Ronny Fredriksen tilbake på banen. Spilleren med over 100 kamper for klubben har siden i fjor vært ute med en alvorlig skulderskade, så det var dermed godt å se midtbanekrigeren tilbake. Seieren i går betyr også at Træff kun har tapt én kamp på Reknes denne sesongen. Det skjedde mot Ready, som Træff revansjerte seg mot forrige helg. Træff er nå oppe på 50 poeng og andreplassen skal fortsatt spilles om. Ta turen til Aker Stadion neste lørdag, kle deg i grønt og støtt guttene i sesongens aller siste kamp. 


Træffs lag: Michael Lie – Jostein Blindeim - Bjørnar Eltervåg -  Stian Samdal – Emil Sjøvik (Lars Hauso fra 75.min),  – Alexander Johansen, Jørg Haugland (Edvart Khachatrjan - Stian Berg Rødal (Ronny Fredriksen fra 90.min), Bruno Lopes, – Simen Varhaugvik - Eirik Kjørsvik (Ola Sjømæling fra 59.min)Før kampen: Træff – Hødd

Postet av Træff SK den 20. Okt 2018


Kampen om en plass i 2.divisjon neste år starter i morgen. Ta turen til Reknes i morgen og støtt jentene i deres første kvalikkamp!  
 

Bildet er fra seriekampen mot AK, da sesongens mål nummer 100 ble scoret. Foto: Privat

Nå starter alvoret, første opprykks kamp skal spilles. I morgen skal det kjempes om hvem som hører hjemme i 2 divisjon. Hødd vant overlegent serien på Møre. De står med 0 tap, 3 uavgjort og 13 seire etter årets sesong. Før sesongstart hadde damene treningshelg i Ulsteinvik. Treningskampen mot Hødd endte 2-4 til Træff, men siden den tid har det skjedd en del endringer i troppen, så dette blir spennende. 


I morgen skal det spilles om hvem som rykker opp. Kampen spilles mellom to gode lag som ønsker en plass i 2 divisjon. Når de møttes i Mars var det verken Hødd eller Træff som hadde den dominerende rollen i spillet, men det var en jevn og hard kamp. Det var store sjanser begge veier, men Træff fikk størst uttelling av sjansene sine. Dette kommer til å være en avgjørende faktor for morgendagens kamp for damene. 

Damene trenger deres støtte og vil ønsker dere hjertelig velkommen på Reknes, klokken 12.30 i morgen.


HEIA TRÆFF!


Træff – Hødd

Kvalik til 2 divisjon, Reknesbanen 

Søndag 21. oktober 2018 klokken 12:30

Før kampen: Træff - Hødd 2

Postet av Træff SK den 19. Okt 2018

Træffs herrelag spiller sesongens siste kamp på Reknes og skal gi alt for å avslutte med stil! Les deg opp før morgendagens kamp! 

Khachatrjan hadde en suser av et mål sist lagene møttes. Bildet er fra 2017-sesongen.

Herrelaget spiller sin siste siste hjemmekamp i helgen og tar i mot Hødd 2! Lagene møttes tidligere i sommer hvor Træff vant 3-7 på Høddvoll. Morgendagens gjester er allerede rykket ned, men har i høst vist stigende form og ønsker nok å avslutte på en verdig måte. Træff har sikret 3.plassen i årets serie, men jakter fortsatt seire. Les deg opp før den 25. runden av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1.


Træff møtte et ungt og spillende lag sist lagene møttes i vår, og det var Hødd 2 som startet best. Hødd utnyttet en feil i Træff bakre firer, og satt kampens første allerede etter 9 minutter på Høddvoll. Træff svarte med to raske mål, signert av Khachatrjan og Varhaugvik og lagene gikk til pause på 1-2 ledelse til Træff. Etter pause tok Træff kampen og scoret to nye mål i løpet av andreomgangens ti første minutter. Resultattavlen viste til slutt ti scoringer og 3-7 til Træff, hvor bortelaget hadde seks ulike målscorere. Hødd 2 ligger i dag på siste plass i avdelingen med fattige 14 poeng før lørdagens oppgjør. Laget har fremdeles til gode å vinne på fremmed gress denne sesongen og dette er nok en motivasjon i seg selv før kampen mot Træff. Rekruttene til Hødd har likevel vist at det er et godt lag som gjester Molde by i morgen. Laget har på de siste tre kampene tatt fire poeng, men tapet Molde 2 var svært jevnt og Hødd tapte kun med ett mål. 


Træff derimot har hatt en meget god sesong. Laget har så langt plukket 47 poeng, og åtte av kampene har endt med poengdeling. Minst halvparten av disse burde endt med seier. Uansett, laget har vist en god form gjennom hele sesongen og har på de siste tre kampene tatt 7 av 9 mulige poeng. Sist helg reiste laget til Oslo for siste gang og vant 1-3 mot Ready, etter å ha ledet 0-3 til pause. Grønnbuksene fikk midtstopper Gott-Andersen utvist etter knappe timen, men rodde kontrollert inn seieren. I morgen er flere spillere ute grunnet suspensjon og skader, men Oltedal og Beinset har hatt en bred og god tropp i 2018 og har ingen problemer å stille et slagkraftig lag. 


Det meldes om et typisk høstvær i morgen, med både sol, vind og skyer. Kiosken er som alltid åpen hvor det kan kjøpes både noe godt å tygge på, brus og ikke minst kaffe som kan varme en kald supporter.  Træff går for nok en seier og skal gi alt for å opprettholde den gode statistikken på Reknes!


HEIA TRÆFF!

Træff - Hødd 2
25. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen
Lørdag 20. oktober 2018 klokken 13:00
Informasjon angående Onsdag 24.10

Postet av Træff SK den 17. Okt 2018

Onsdag neste uke (43) er FFO flyttet ut grunnet kamp i Molde Arena. Molde HK gikk videre i cupen og skal spille cup kamp hjemme noe som gjør at Molde Arena er opptatt fra kl 14.30 - 22.00. 

Vi flytter derfor treningen ut og vi ber derfor om at alle husker å ta med seg klær til å være ute i. Været variere mye for tiden, det kan derfor være lurt å pakke ned gode klær dagen i forveien.Eventyrlig kveld på Reknes!

Postet av Træff SK den 16. Okt 2018

Avsluttet serien på perfekt måte da CFK/Dahle ble knust! 

Strålende fornøyde jenter enn nok en seier årets sesong. Foto: Privat

For en kveld! Høsten har ankommet Reknes og damene går på matta med ingenting å tape, bare mer å vinne. Statistisk viser det seg at det er lenge siden damene har klart å holde nullen mot Clausenengen/Dahle og ved å holde nullen trengte de fire mål for å øke måldifferansen til tresifret. Dette viste seg å bli en eventyrlig kveld for damene. 


Målet for kvelden var å få ei god gjennomkjøring før opprykkskampene starter, men sesongens siste seriekamp gikk over all forventning. De privilegerte damene holdt nullen, scoret 4 mål og står som uovervinnelig i sesongen 2018. De avslutter med 0 tap, 1 uavgjort og 15 seiere. En måldifferanse på 100 mål og en poengsledelse på 16 poeng foran Clausenengen/Dahle som ble en god nummer 2.


1.omg

Træffdamene startet med følgende startellever Ingrid- Karina-Christine-Tora-Anne Iren- Karoline-Synne-Vibeke- Veronica-June-Alida. En startellever som tilsvarer en gjennomsnittsalder på 17,5. Kampen starter med et litt for høyt press av Træffdamene som resulterer i mange store rom til motstanderen. De er flink til å utnytte rommene og spillet forgår for de meste på Træff sin halvdel, men gjestene får ikke noe uttelling av den grunn siden damenes defensive jobbing er solid og at målvakten Hoksnes har en god dag på jobben. Etter noen små justeringer tar damene over styringen. De kommer til mange store sjanser av fine kombinasjonsspill på venstresiden. Backene er flink til å være med opp som åpner for flere spillalternativer. Træff er flink til å variere og etter 30 minutter sitter den. Veronica kommer seg fri på kanten legger inn til Vibeke som sender den elegant videre til Alida som setter den klint opp i lengste. 1-0! Dette visste seg å være dagen for Hagset Junior som setter 2-0 bare noen minutter senere etter ei fantastisk bakromspasning av Ulriksborg.


2.omg
 Noen få minutter ut i andre omgang setter June seg også opp på scoringsliste. Det blir 3-0 etter et godt kollektivt press, der June fanger opp en svak avklaring av gjestene. Etter scoringen faller tempoet og kvaliteten. Damene lar Clausenengen/Dahle komme mer inn i kampen og det skapes sjanser begge veier. Træff får noen store sjanser før slutt der Vibeke er gjennom alene med keeper, men det går like utafor. Noen minutter senere spilles Ane Elisa fri på kant og alene med keeper, men den sitter nok engang ikke. Damene jakter og jakter. 4-0! Veronica spiller fri Alida alene med keeper og hun setter dermed sitt tredje for dagen - hattrick.


Træffs nøkkel er nok engang laginnsats og fotballglede. Trenerne sier at de har en skarp startellever som leverte nok en gang og i tillegg hadde de mange gode innbyttere som viser bredden og konkurransen i stallen. Trenerne avslutter med å si seg meget fornøgd med kampens gjennomføring og ønsker dere hjertelig velkommen til første kvalikkamp søndag 21. Oktober på Reknes klokken 12:30.


HEIA TRÆFF!Nok en seier hovedstaden

Postet av Træff SK den 14. Okt 2018

Træff revansjerte seg mot Ready, men fikk det tøft med 10 spillere i store deler av andreomgangen.

Stian Samdal spilte en god kamp og scoret to mål i gårdagens kamp. Foto: Jan H. Indbjør / RBnett


Træff gjestet Gressbanen Kunstgress og seier var det eneste som gjaldt. Gårsdagens motstandere vant 0-3 på Reknes i sommer og dette skulle selvsagt revansjeres. Med en praktfull førsteomgang og 3-0 ledelse til pause så det lenge ut som det allerede var avgjort, men da Træffs forsvarspiller, Henrik Andersen-Gott fikk marsjordre etter 54 minutter ble det tøft for Oltedals gutter. Det ble mye forvaring og løping, men seieren var aldri truet. Dermed kunne Træff reise hjem til Molde med nok en trepoenger i kofferten. 


Sist lagene møttes ble Træff hardt straffet for å være ukonsentrert og uten energi, og Ready slo grønnbuksene hele 0-3 på eget kunstgress. Dette er det største tapet til herrelaget på lenge, og også det eneste tapet hjemme i år. Dermed var det lite som skulle til for å motivere laget til å hente tre poeng i Oslo. Omgangen var bare noen minutter gammel da Træff fikk innkast på vertenes banehalvdel. Som mange ganger før denne sesongen kaster Hauso langt inn i feltet, og Samdal får til slutt satt ballen i nettet. 0-1 og en fantastisk start på kampen. Træff dominerte stort fra start til slutt i førsteomgang. Forsvaret stod godt og fikk unna alt som kom. Keeper, Michael Lie hadde med andre ord en veldig rolig dag på jobben de første 45 minuttene. Træff valgte å stø høyt og låste av backene til Ready. Dette førte til mange farlige brudd og Træff skapte flere store sjanser. Målscorer Samdal hadde fått blod på tann etter hans fjerde mål for sesongen, og vartet opp med en brasse som gikk himmelhøyt over vertenes mål elleve minutter inn i kampen. Bruno Lopes som herjet med motstandere i sommer fortsatte med sin lekne teknikk og gjorde livet surt for de fleste blåkledde på banen. Etter 23 minutter spilt får brasilianeren driblet seg forbi to mann før han fra 18 meter curler ballen mot lengste kryss. Uheldig for Lopes sniker ballen seg på utsiden av stangen. 


Bare fem minutter senere stod det 0-2 til Træff. Henrik Andersen-Gott finner toppscorer, Alexander Jonassen med en nydelig pasning og på et touch knaller Isfjord-gutten inn sitt 13 mål for sesongen. Ready virker rett og slett slått litt ut av det høye presset og aggressiviteten fra Træff, for nå herjer Træff. Ready har så vidt tatt avspark før Træff er frempå igjen. Målscorer Jonassen og Hauso har kombinert fint på venstre før førstnevnte slår inn på bakerste. Ballen lander på nevnte Andersen-Gott som på nydelig vis stusser ballen videre til Samdal. Lyslyggen får servert ballen på sølvfat og setter sitt andre mål for dagen. 0-3 og Træff er a jour med tanke på forrige oppgjør. Noen minutter etter Lopes på dribletur igjen, og ender til slutt alene mot Readys keeper. Brasilianeren kommer i høy fart og i noe ubalanse, og keeper får avverget situasjonen. Lagene til pause på stillingen 0-3, og Træff kan se seg fornøyd med nok en sterk førsteomgang. Denne gangen skulle ikke motstanderen inviteres inn i kampen igjen, slik forrige helgs oppgjør mot Follo som endte til slutt 2-2. Det ble pratet om å ikke miste hodet og at kampen bare var halvspilt. Træff skulle utpå å gjøre nøyaktig samme jobben som i førsteomgang, og holde buret rent. 


Andreomgangen fikk vi se ett mer aggressivt hjemmelag som helt klart ønsket å vise hva som bodde i dem. Begge åpner de første minuttene med to cornere hver, men etter Readys corner i det 54 minutt blir det ampert foran Træffs mål. En Ready-spiller og Andersen-Gott blir diskuterende etter dødballen og sistnevnte blir vist det røde kortet etter en ettersleng. Dermed skulle Træff spille de resterende 36 minuttene med én mann mindre, mot et hjemmelag som presset på for redusering. Træff står godt i mot, og har til tider også mye ball. Laget holder ballen i laget og prøver å komme seg gjennom på kantene med Harith Lafteh og Stian Rødal. Ready tar etterhvert over kampen og slår gang på gang opp mot sin store spiss. Forsvaret rydder unna alt som kommer, men etter 75 minutter er Træff noe slurvete i klareringsspillet og Ready kan enkelt finne en umarkert spiller på bakerste. Han får drømmetreff og setter reduseringen 15 minutter før full tid. Bare minutter etter får Lafteh muligheten til å drepe kampen når han kommer alene mot keeper. Lynvingen er uheldig med avslutningen og ballen går til corner. Kampen ender til slutt 1-3 og Træff er aldri truet seieren. Med dette fikk Træff sin revansj etter forrige oppgjør mot Oslo-laget og kunne feire med nok en gang tre poeng hjem til Molde. 


Vant for Mats

Lørdagens oppgjør handlet ikke bare om tre poeng og revansje. Træff skulle nemlig vinne for Mats Amundsgård som klubben mistet for fem år siden i går, og derfor var tap aldri et tema.


Træff klatrer opp på imponerende 47 poeng, hele 11 poeng mer enn fjorårets sesong og ligger fremdeles bak Molde 2 på andreplassen. Det skiller 6 poeng mellom naboene, og andreplass er kun mulig dersom Moldes rekrutter taper mot Spjelkavik i neste runde. Træff møter nemlig nettopp Molde 2 i seriens siste kamp. I tillegg vant Oppsal 1-2 borte mot Rilindja denne helgen, og kunne dermed krone seg selv som overlegne avdelingsvinnerne og opprykk til PostNord-ligaen. Træff gratulerer med et fortjent opprykk! Det må også nevnes at Træff er så langt det eneste laget som har slått Oppsal i år, men 1-2 seieren i Oslo i vår. På Reknes ble resultatet 1-1. 


Neste kamp blir årets siste hjemmekamp

Neste kamp er hjemme mot Hødd 2 som allerede har rykket ned. Træff slo rekruttene 2-7 på Høddvoll og er ute etter nok en seier. I tillegg er det viktig å opprettholde den gode hjemmestatistikken med kun ett tap i hele 2018-sesongen. 


Træffs lag: Michael Lie – Henrik Andersen-Gott (utvist etter 54. min), Lars Ramberg Hauso – Bjørnar Eltervåg, Stian Samdal – Alexander Johansen, Edvard Khachatrjan, Stian Berg Rødal, Alexander Jonassen – Harith Lafteh, Bruno Lopes


Før kampen: Træff Kvinner - CFK/DAHLE

Postet av Træff SK den 14. Okt 2018

Siste kamp i sluttspillet


Snart ny uke og nye kamper står for tur. Mandagskveld klokken 19:20 ankommer Clausenengen/Dahle Reknes og siste kamp i sluttspillet skal spilles. Damene er allerede suverene vinnere med en poengforskjell på 13 poeng før siste kamp i sluttspillet er spilt, men de har ikke lagt seg bakpå av den grunn. Målet er 2 divisjon og to opprykks kamper står i vente.


Morgendagens kamp skal brukes til finjusteringer inn mot opprykkskampene, som allerede starter søndag samme uke. Dette blir damenes generalprøve før det blodige alvoret starter. Damenes stall har hatt en periode med litt sykdom, som har preget treningsuken grunnet av en uke med minimalt spillere på trening, men de spillerne som har vært tilstede har fått kjørt seg godt før morgendagens kamp. Damene melder en underholdene kamp mellom to gode lag. Clausenengen/Dahle har plassert seg på en god nummer to og hver kamp har betydd kamp. De er et tøft lag med flere gode enkeltspillere. Damene har tidligere reist hjem med 4-2 (hjemme), 1-5 (borte) og 1-4 seiere (borte) mot denne gjengen. Resultatet viser en klasseforskjell, men sannheten er at kampene har vært relativt jevne. Kampene har bydd på mye duellspill og Træffdamene har reist hjem med 3 poeng i lommen av et godt kollektivt arbeid i hele 90 minutter.


I fjorårets sesong endte Træffdamene på en kneppen andreplass etter siste sluttspillkamp. Damene har tatt seg i skinnet og har visst godt og tydelig at revansjelysten har vært der. Damene står i år uten et eneste tap og de trenger deres hjelp for at sesongen avslutter slik. 
  HEIA TRÆFF! Før kampen: Ready - Træff

Postet av Træff SK den 11. Okt 2018

Træff er klare for å revansjere seg mot Ready etter det pinlige hjemmetapet i juni. Les deg opp før kampen

Bruno Lopes i aksjon mot dagens motstandere på Reknes i sommer. Vi satser på samba!


Herrelaget spiller sin tredje siste kamp i helgen og tar farvel med bortekamper i Oslo etter dagens kamp mot Ready. Magnus Oltedal og Andreas Beinset og resten av spillergruppen skal gjøre alt for å revansjere 0-3 tap på eget kunstgress i sommer og har planen klar tre poeng. Laget kommer fra en sur poengdeling mot Follo sist hvor gjestene utlignet på overtid. Ready derimot kommer fra en sterk borteseier mot Spjelkavik, men ligger i dag rett over nedrykksstreken og må helst ta poeng for unngå neglebiting i sesonginnspurten. Les deg opp før den 24. runden av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1.

Værdamene melder om strålende forhold da Træff gjester Gressbanen Kunstgress hvor Ready har sin hjemmebane. Klubben som ble stiftet tilbake i 1907 kan tilby alt fra bandy til langrenn og friidrett til håndball, og er blant annet Norges største bandyklubb og har A-lag i eliteserien. Laget har også et bra herrelag i fotball som i 2014-sesongen rykket opp til tredje divisjon. I fjor endte laget på 10.plass i sin avdeling og vant 9 av 26 kamper. 6 av disse ble vunnet på eget kunstgress, men laget tapte også like mange på Gressbanen Kunstgress. I år har laget fra Oslo vist seg å være et bedre lag hjemme, enn borte og har i høst vunnet tre av ni kamper (Herd, Hødd 2 og Spjelkavik). 


Da Træff tok i mot Ready på Reknes i sommer, endte det med et brutalt 0-3 tap. Det er årets eneste hjemmetap i år og også den eneste kampen sammen med KFUM (0-0), som endte uten Træff-scoring. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0, men etter bare fem minutter inn i andreomgang kom kampens første baklengs. 15 minutter senere kom Readys andre og like etter ble kaptein, Stian Rødal, utvist etter to gule. Det ble dermed tøft for grønnbuksene og kampen endte til slutt 0-3. En mørk dag for Træffs herrelag. Det er derfor en voldsomt tent Træff-lag som stiller til start i dag. 


Det er flere spillere som utilgjengelige grunnet skader og suspensjoner, men det er et motivert og godt Træff som møter til kamp. Kampplanen er klar, og forrige kamp mot Ready skal revansjeres! Ta gjerne turen om du befinner deg i hovedstaden! 


HEIA TRÆFF!

Ready - Træff
24. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Gressbanen Kunstgress
Lørdag 13. oktober 2018 klokken 13:00

Prosjekt Tilhørighet-kampen Molde - Sarpsborg 20.oktober kl.15.30

Postet av Træff SK den 10. Okt 2018

Lag og foreninger som er med iProsjekt Tilhørighetinviteres til å være med på folkefest på Aker Stadion, Lørdag 20. oktober, når Molde FK møter Sarpsborg 08 til en viktig medaljekamp i Eliteserien!  For å markere hvor viktig samarbeidet mellom Molde Fotballklubb og lokale lag/foreninger har vi valgtProsjekt Tilhørighetsom Dagens Kampsponsor!


LØRDAG KL 15:30 ER OPTIMALT FOR Å TA EN SAMLING MED HELE LAGET.Vi kommer til å lage dette til en folkefest for hele familien i årets siste Fanzone før kamp. Alle oppfordres til å kle seg i sitt lags farger.  Ta gjerne med flagg/banner inn på stadion for å vise hvor man kommer fra! 

I Fanzone  vil det bli fullt av aktiviteter for hele familien! Det vil bli arrangert en rekke konkurranser hvor alle kan delta og det blir utdeling av kake på Istad sin stand, boller fra Bakehuset, og brus fra Oskar Sylte! Tare og Molle vil selvsagt være på plass!
Det blir FIFA-spilling, ballbinge, aktiviteter fra Laktat, samt stand fra disse aktørene: Sparebanken Møre, Istad & Istad FIber, Pizzabakeren selger Pizza, Vegvesenet deler ut reflekser, Coca Cola har shoot out-konkurranse, det blir salg av supporterutstyr med 25% rabatt i vogna!

Vilde og Anna har livekonsert fra 1345-1415!
Jentene fra Nordfjordeid slo igjennom da de vant MGP JR i 2016 med sangen "Vestlandet". Vi gleder oss til at de skal opptre for oss!

I tillegg kommer Frank og Tolle for å sette MFK-stemning fra scenen, samt Ole Gunnar Solskjær for å gi siste nytt om kampen mot Sarpsborg.

Fanzonevil være åpen frakl. 13.00 og kampstart er kl. 15.30! Da vil Molde FK møte Sarpsborg 08 i sesongens nest siste hjemmekamp. Medaljestriden er i gang og vi kjemper om viktige poeng i toppen. Vi gleder oss stort til denne festdagen og håper dere kommer og bidrar til å farge byen blå!Seieren glapp på overtid!

Postet av Træff SK den 7. Okt 2018

Træff ledet 2-0 til pause, men seieren glapp på overtid da Træff kunne sikret 3.plass.Magnus Oltedal likte ikke utviklingen i andreomgang og måtte se laget sitt tapte to poeng på overtid.


Med fire kamper igjen av årets sesong kunne Træff sikre 3.plass med seier over Follo. Træff var interessert i å revansjere forrige oppgjørs sure tap, og strålte i førsteomgang med to scoringer. Etter hvilen kom gjestene mer inn i kampen og på overtid satt Follo sin andre scoring for dagen. Dermed ble det poengdeling på Reknesbanen og Træff maktet dermed ikke å slå Follo i årets sesong. 


Sist lagene møttes kjørte Træff over gårsdagens gjester i flere perioder av kampen, men grunnet sjansesløseri og to forsvarstabber endte kampen i 2-1 til Follo.  Sammenlignet med vårsesongen, har ikke Follo levert på samme nivå. Før kampen mot Træff hadde gjestene kun vunnet èn av åtte mulige kamper, og grønnbuksene var veldig innstilt på å påføre gjestene nok et tap. Slik ble det altså ikke, da Follos Sanel Ibisevic satt 2-2 på overtid. 


1.omgang

Kampen var ikke spilt i lenger enn tre minutter da måltavlen viste 1-0. Bruno Lopes var våken og presset frem feil i gjestenes forsvar, og satt enkelt inn 1-0 etter å ha rundet keeper. Kampen roet seg og det var lite å mellom om frem til kaptein Stian Rødal testet skuddfoten. Veteranen som storspilte mot Rilindja forrige helg var bare centimetere fra å sette 2-0 da han fyrte av ett skudd fra 16-meter. Træff kontrollerer kampen nå og kommer til flere store sjanser. Målscorer Lopes var i lekent humør som vanlig og fyrer av ett skudd etter 33 minutter spilt. En god Follo-keeper redder forsøket, men må gi retur. Edvart Khachatrjan er våken og setter 2-0 i det tomme målet. Rett før Træff satt sitt andre mål var Follo nære på. Gjestene kom ned til dødlinjen og slo oppskriftsmessig 45 grader ut hvor en Follo spiller får avsluttet. Michael Lie er i form om dagen, og varter opp en en mesterlig redning. Målscorer Khachatrjan har fått blod på tann, og forsøker med en chip fra 25 meter. Gjestenes keeper som stoppet alt av Træff sjanser på Ski Stadion i vår, redder Khachatrjans forsøk med en klasseredning til Træffs nummer 8 sin store frustrasjon. Før pause får Lopes to store sjanser, men begge ender akkurat til side for mål. Lagene går dermed til pause på stillingen 2-0. Kampen har egentlig vært ganske jevn, med sjanser til begge lag, men Træff med førsteomgangens største. Som vanlig gjøres det ingen bytter i pause da hjemmelagets spillere ikke er slitne eller har andre fysiske problemer.


Tidlig redusering og overtidsmål 

Follo virker ikke spesielt preget av kampens utvikling, og går ut på samme måte i andreomgang. Med bare fem minutter spilt kommer reduseringen. Etter mye rot i Træffs forsvar får til gjestene til slutt ballen og hamrer inn 2-1. Hjemmelaget blir noe preget av den tidligere reduseringen og inviterer Follo mer inn i kampen. Follo har mer ball og aggressiviteten grønnbuksene viste i førsteomgang er halvert. Da timen er spilt tror alle de fremmøtte at Follos skal utligne. Bortelaget kontrer Træff i senk og kommer fire mot to. Ballen blir spilt på tvers og Follo-spilleren trenger bare å sette ballen i mål. På vakkert vis er Lie på plass og slår til med en nydelig redning. Bare minutter senere er Follo frempå igjen og målscorer Khachatrjan redder på strek. Gjestene er virkelig inne i en god periode nå og Træff virker sjokket. Rødal blir spilt fri på midtbanen og ser at Follo-keeperen står langt ute. Rødal fyrer av, men nok en gang er gjestenes keeper på jobb.


Lie med kandidat til årets redning

15 minutter før fulltid bruker Emil Sjøvik ulovlig midler og legger en Follo-spiller i bakken. Follo tar frisparket fra 17 meter og spilleren går for keeperhjørnet. På mesterlig vis slår rogalendingen til med kanskje årets redning, og hindrer Follo sitt andre mål. Det nærmer seg 90 spilte minutter og det handler om å stange unna alt som kommer. Follo kjører kampen og på overtid kommer utligningen. Ballen blir slått inn i feltet og en ellers trygg Lie er uheldig og feilberegner. Dermed kunne Follos, Sanel Ibisevic enkelt stusse ballen i det tomme målet. 2-2 og bare minuttet igjen på klokken. Innbytter Stian Samdal får kampens siste mulighet, men blir blokkert i skuddøyeblikket. Kampen ender 2-2 og for åttende gang denne sesongen må Træff dele poengene. Laget har ikke tapt siden høstpremieren mot Herd, og står nå med 44 poeng. Det er ti poeng ned til nærmeste utfordrer og tre poeng opp til Molde 2 på andreplass. Om den mulige andreplassen røk etter lørdagens uavgjort vet man ikke, men det ser tøft ut dersom Molde 2 vinner mandagens oppgjør mot Hødd 2. Træff og Moldes rekrutter møtes i sesongs siste kamp, 27.oktober.


Neste kamp er borte mot Ready, et lag Træff tapte overraskende 0-3 for i sommer. Stian Rødal måtte se det røde kortet og gjestene fra Oslo påførte Oltedals menn sitt første og eneste tap på Reknes dette året, foreløpig.


Træffs lag (4–4–2): Michael Lie – Ola Sjømæling, Henrik Andersen-Gott, Bjørnar Eltervåg, Emil Sjøvik – Stian Berg Rødal, Alexander Johansen, Edvard Khachatrjan (Stian Samdal fra 69.), Harit Hamoudi – Bruno Lopes (Simen Varhaugvik fra 88.), Alexander Jonassen.
Før kampen: Træff - Follo

Postet av Træff SK den 5. Okt 2018

Et meget motivert Træff skal revansjere seg mot Follo. Les deg opp før kampen!Bildet fra forrige oppgjør i juni. I morgen møter Follo i rosa drakter. 

Ny kamp og nye muligheter. I morgen skal det kjempes om tre nye poeng, og denne gang er det Follo som gjester vakre Reknes! Laget øst for Oslo var nettopp det laget som ødelagte rekken uten tap for Træff. Oltedals menn tapte 2-1 på Ski stadion, en kamp som vil bli husket som en meget ufortjent seier for spillerne i blått og hvitt. Denne lørdagen er gjestenes blåhvite drakt byttet ut med klubbens rosa, og Træff er motiverte for å revansjere det sure tapet. Træff kommer fra en overlegen 0-4 seier mot Rilindja sist helg, mens Follo kommer fra et overraskende hjemmetap mot Spjelkavik. Les deg opp før den 23. runden av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1. 


I morgen skal det spilles om tre nye poeng, mellom to gode lag som begge ønsker å spille og kontrollere kamper. Da lagene møttes i midten av juni kontrollerte Træff stort sett hele kampen på en helt ok gressmatte, men lagene gikk til pause på stillingen 1-1. Utover i kampen kom hjemmelaget mer inn i kampen, og halvtimen før fulltid gikk Follo opp i ledelsen. Til tross for uendelige(!) antall sjanser for Træff, ville rett og slett ikke ballen over streken. Kampen endte 2-1 til Follo og Træff måtte reise tomhendte hjem til Molde. Træff hadde ikke tapt èn eneste kamp på de ni første seriekampene, men rekken ble altså brutt av Follo. Det er derfor en voldsomt tent Træff-lag som stiller til start i morgen. 


Morgendagens gjester har vist seg å være et godt hjemmelag. Laget er en av to klubber i årets avdeling som har gress som underlag, og hadde før forrige helg kun tap èn hjemmekamp. Borte derimot har ikke Follo vunnet siden mai mot Herd. Da vant gjestene fra Øst 2-3. Totalt har Follo bare tatt to trepoengere på fremmed gress, og dette er noe av grunnen til at laget har falt fra topp tre plassering til 8.plass. Follo er et spennende lag som satser definitivt ungt. Laget har produserte flere spillere opp gjennom som i dag spiller på høyere nivå enn Norsk Tipping Ligaen. Laget reiser på sin siste bortetur til Møre og Romsdal, og er nok klare for å klatre oppover på tabellen.Det skiller nemlig bare to poeng opp til Lokomotiv Oslo som ligger på 4.plass. Om man ønsker å lese hva lørdagens motstandere skriver før kamp, kan en trykke seg inn på følgende link: https://www.kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9409288


Det er flere spillere som utilgjengelige før rundens oppgjør grunnet skader og suspensjoner, men det er et slagkraftig Træff som møter til kamp i morgen. Kampplanen er klar, og forrige kamp mot Follo skal revansjeres! 


HEIA TRÆFF!

Træff - Follo
23. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen
Lørdag 6. oktober 2018 klokken 13:00Molde by er grønn!

Postet av Træff SK den 4. Okt 2018

Træff gikk seirende ut av lokaloppgjøret!

Tirsdagens kamp viste seg å bli nok en spennende kamp for damelaget, men gjennom masse vilje og kjemping var det Træffs damelag som til slutt gikk av med seieren!


Tirsdag kveld var det igjen duket for lokaloppgjør! Det var duket for festfotball på Rekens. I forkant av kampen ble Træffdamene tildelt det synlige beviset på at de har vunnet kretsmesterskapet (se bildet over). Selv om pokalen allerede var utdelt gjorde ikke det noe på innsatsen til damene! I første omgang ble det mye frem og tilbake, men det er grønnshortsene som går til pause med ledelsen 0-1 ved scoring av Alida Hagset. Træff var også heldige som ikke hadde fått både en og to baller i eget nett, men mye takket være strålende keeperspill av Ingrid Hoksnes stod det altså 0-1 til pause.  


I pausen blir damene enige om å fortsette trykket å prøve å score et mål til. Det viser seg at damene ikke er helt påskrudd etter pause og Molde setter inn 1-1 målet ganske tidlig i andre omgang. Damene tar seg raskt sammen og scorer 1-2 ved et fin løp av Emilie Stener. Etter dette går ballen litt frem og tilbake, men Træff-damene har grei kontroll og litt flaks med seg. Alida Hagset setter inn mål nummer tre for gjestene (på eget kunstgress) og det virker som kampen går mot en klar seier til bortelaget. Molde reduserer raskt til 2-3 og kampen lever igjen. Det blir harde dueller og tøffe tak på midtbanen, men damene gir alt. På overtid av overtiden setter Alida inn sitt andre for dagen, og stillingen står 2-4! Dette er også det siste som skjer i kampen og dommeren blåser av. Damene tar med seg nok en 3-poenger og nå gjenstår kun en kamp før kvalikkampene spilles den 21. og 28 oktober. Træff står nå med 43 av 45 mulige poeng og har scoret utrolige 113 mål! 


Dette var også Mathilde Jenssen sin siste kamp for klubben. Vi ønsker henne masse lykke til videre og håper det ikke blir lenge til neste gang hun er å se i Træff-drakt igjen.


Neste kamp: Træff - CFK/Dahle 15.oktober, klokken 19.20 på Reknesbanen.


Heia Træff!4. og siste toalettpapirdugnad for 2018

Postet av Træff SK den 4. Okt 2018

Det er duket for dugnad torsdag 4 Oktoberpå Maske ved Moldehallen. Utlevering vil foregå på baksiden av hovedinngangen til Maske fra kl. 16.00 til 17.30 (samme inngang som moldehallen treningssenter). 

Dugnaden innebærer kjøp av 4 sekker toalett/tørkepapir til 1400kr. Dersom andre medlemmer i klubben ønsker å kjøpe, er det 350kr per sekk uavhengig om det er toalettpapir eller tørkepapir.

De som deltar på dugnaden får redusert baneavgift. Deltar man på alle dugnadene blir man fritatt baneavgift. 

Nytt fra i år er at man betaler ved henting via VIPPS.

Det vil stå representanter fra både Herre og Dame ved utlevering.

Dugnaden gjelder for alle gruppene i herre (A-lag, junior, G2002-2005) og dame (A-lag - J2005)Før kampen: Træff - Molde 2

Postet av Træff SK den 2. Okt 2018

Ny storkamp for damelagetDa er det klart for den nest siste seriekampen før opprykkskamp! Dagens motstander på andre siden av banen er Molde 2. 

Forrige gang lagene møttes slo Træffdamene Molde 2-1! Dette var en jevn og spennende kamp hele veien. Lagene fulgte hverandre tett, men det var Træff-damene som viste seg nok en gang å være sterkere! Til tross for allerede sikret opprykkskamp og kretsmesterskap er damene sultne på enda en tre-poenger! Etter helgens opptur mot Cfk/Dahle da de vant hele 1-4, er motivasjoen på topp! De ønsker å spille fin fotball å vise at de fortjener å spille i 2.divisjon. 


Molde-damene er alltid en tøff motstander og det blir det denne gangen også. Her kommer ingenting gratis og damene må jobbe helt til dommeren blåser av kampen. Det er noen frafall og skader i troppen, men nivået er fortsatt skyhøyt. Damene har hatt en eventyrlig sesong hvor de har stort sett prestert i hver eneste kamp. Et godt treningsgrunnlag ble lagt ned i vinter/vår noe som har ført til at damene har imponert kamp etter kamp både med ferdigheter og antall mål i målprotokollen.

Det er også Mathilde G. Jenssen sin siste kamp i Træffdrakten.( i hvertfall på en stund) etter fem sesonger i Træff-drakt skal hun nå reise fra oss til fordel for militær tjeneste. Vi ønsker henne masse lykke til videre, og håper hun blir å se i Træffdrakt om ikke alt for lenge:)


Damene ønsker alle hjertlig velkommen på kamp, og håper på god stemning både på og utenfor banen!
Levert av IdrettenOnline