Før kampen: KFUM 2 - Træff

Postet av Træff SK den 19. Mai 2018

Træffs herrelag drar østover på jakt etter 3 poeng mot KFUM 2. Les deg opp før kampen her!


Fremdeles ubeseiret

På mandag 2.pinsedag reiser Træff til Oslo for nok en bortekamp. Etter en meget dårlig forestilling hjemme mot Drøbak-Frogn forrige helg, har guttene nå hatt en god treningsuke med fokus på å løfte prestasjonene betraktelig. Guttene til Oltedal og Beinset er fremdeles ubeseiret i årets sesong og møter nå et KFUM 2 lag som står med én seier. Mandagens motstandere ligger på en foreløpig 11.plass med 4 poeng etter 5 kamper. Træff falt ned til en 4.plass etter uavgjort forrige runde. Laget går selvsagt for seier og har planer om å forbli ubeseiret. Da må sjansene settes og forsvaret må tette igjen bak. Det er likevel 3 poeng som blir det viktigste, også i mandagens kamp.


For våre utsendte har vårsesongen vært bra med tanke på poengfangst. Det har vært noe varierende prestasjoner sett med Træff-øyne, men fra treningsfeltet kan det rapporteres om god utvikling på både enkeltspillere og lag. Det ventes alltid stor spenning rundt hvilke førstelagsspillere KFUM som stiller med i mandagens kamp. KFUM´s førstelag tapte i går 3-1 for Fløy-Flekkerøy i PostNord-ligaen, en avdeling som KFUM per dags dato topper med sine 11 poeng. 


Træff vil som alltid gi 100 % og gjøre alt som kreves for at laget kan reise hjem med 3 poeng til Molde. Heia Træff! 


Kampen kan følges live via vår Twitter konto eller evt streamingtjenester fra RBnett (abonnement). 

KFUM 2 - TRÆFF: 6. serierunde Norsk Tipping-ligaen avd. 1, KFUM Arena 

mandag 21. mai 2018 klokken 16:002. pinsedag = FRI

Postet av Træff SK den 16. Mai 2018

På grunn av pinse og A-kamp i Oslo førstkommende mandag, uteblir FFO. 

Ønsker alle en god langhelg! Snipp Snapp Snute

Postet av Træff SK den 15. Mai 2018

Cupeventyret over


Motstand, endelig! 

Etter å ha cruiset seg gjennom hver kamp så langt, ble jentene endelig satt på prøve! I gårsdagens NM kamp ble Fortuna de første motstanderne som kom seirende ut av en kamp mot Træff-damene. Træff visste at Fortuna er et godt lag, et lag hvor mange av spillerne var med å vinne J19 NM-gull i fjor. Blant annet var begge målscorerne fra finalen med. I tillegg hadde motstanderne spilt seriekamp mot Molde i helgen, hvor hele ni av gårsdagens spillerne var involvert. Fortuna var forøvrig 3-1.

God defensiv kontroll

Træff gikk uredd til verks og trykket til i duellene. Vertene skapte tidlig to store sjanser, men bortelaget ryddet godt opp i forsvar ved begge anledninger. Etter hvert fikk grønnbuksene veldig god kontroll defensivt, og Fortuna skapte ingen målsjanser de siste tretti minuttene av første omgang. Årsbeste defensivt! Framover var det heller puslete fra Træff. Framspillene ble for unøyaktige, og mange gode overgangsmuligheter ble skuslet bort på samme måte. Jentene tok seg ikke god nok tid med ball og det ble litt for få initiativ uten ball. Alida kom nærmest scoring i denne perioden med to langskudd som gikk like over og like utenfor. 

God åpning på 2.omgang

I pausen snakket laget om å fortsette jobben uten ball, men å være litt modigere med den. Træff åpnet veldig bra etter pause. Alida ble spilt fint fri på venstresiden, skar inn mot mål og avfyrte et bra skudd som keeper dessverre stoppet. Keeper var også raskt oppe og fanget returen rett foran Alida og Sara. Den offensive satsingen fikk raskt konsekvenser bakover da Fortuna i det påfølgende kontret inn 1-0 på et langskudd. Nå måtte Træff jage mål, og hadde et par gode sjanser i minuttene etter. 

Først løper Sara løp seg fri på venstre kant og slår flatt inn foran mål. Træff var tre mot en i feltet, men en Fortuna-spiller kom først på ballen. Ikke lenge etter kom Mathilde seg fri på høyre siden og la inn til Karina som fra en fin posisjon uheldigvis satt ballen til side for mål. Fortuna hadde også flere fine angrep i denne perioden, men kampen stod og vippet helt til det 72. minutt da Fortuna scorer på et hjørnespark. En motstander får stå helt alene på bakerste, dempe ballen og banke den i mål. 2-0 på en "slurve-feil". Målet gjorde nok at luften gikk noe ut litt av Træff-jentene. De produserte færre angrep og Fortuna fikk både tid og rom til å vise at de er et spillende lag og godt fotballag. Etter 80 minutter øker de til 3-0, nok en gang på corner. Denne gang går utrolig nok ballen direkte i mål. Det siste som skjer i kampen er et langskudd fra vertene som ender i mål. Resultatet ender 4-0 og cupeventyret er over for J19. 

Tykk tåke

Det må legges til at spilleforholdene var meget spesielle. I andre omgang var det så tykk tåke at både trenere og innbyttere ikke kunne se at ballen gikk inn ved to av scoringene til Fortuna. Det samme gjaldt linjedommerne, som ved flere anledninger ikke hadde sikt. Dommertrioen anså likevel spilleforholdene som forsvarlige og kampen ble dermed gjennomført.  I andre omgang ble det etter hvert forskjell på lagene, men mål avgjør kamper og det hadde nok sett vesentlig annerledes ut dersom vi hadde fått det første målet. 4-0 gir nok ikke et helt riktig bilde av kampen, men dette var uansett god matching mot kanskje det beste laget i fylket vår, en årsklasse over våre jenter. 

Træff fikk uansett vist at jentene er kjemper godt og matcher de beste lagene på fysikk og fart. Jentene har fortsatt litt å hente på det tekniske, samt på samhandling og spilleforståelse. Laget er på vei i riktig retning og det er bare å stå på videre!
Uavgjort mot Drøbak-Frogn

Postet av Træff SK den 15. Mai 2018

Mål på overtid reddet ett poeng for Træff´s herrelag

Stian Olsen her i duell mot Ranheim´s Mads Reginiussen, headet inn utligningen på overtiden og skaffet ett poeng for Træff. Foto: Bjørn Brunvoll


Fremdeles ubeseiret

Søndag ettermiddag spilte Træff sin femte kamp for sesongen mot gjestene fra Østlandet, Drøbak-Frogn. Det ble nevnt som et toppoppgjør av gjestene, tøft skulle det bli!

Etter en deilig seier mot Oppsal forrige runde, var laget klar for sin tredje hjemmekamp i årets Norsk Tipping - ligaen avdeling 1, på Reknesbanen. For Oltedal ble det et gjensyn med gamle kjente, og for spillerne ble det en knallhard og slitsom dag på jobb. 


Jevn førsteomgang

Sommeren er kommet for fullt til Rosenes by og Reknesbanen hadde før kamp blitt omdøpt til "Reknes-ørkenen". Det kom til å bli en kamp preget av tørr luft og stekende varme, for å ikke glemme en sol som skape problemer for begge lag.

Etter en god oppvarming i den stekende solen var guttene klare for kamp. Dommer blåser i gang kampen og vertene tok fra første spark på ballen, full kontroll av banespillet. I løpet av de første 25 minuttene handlet det hele om Træff. Det ble skapt mange hel - og halvsjanser, men ingen av dem resulterte i mål. Rønningen hadde mange gode dødballer, som burde blitt mål av og Jonathan "Zlatan" Rinne hadde alle sjansers mor, da han fra 3 meter brant en stor sjanse. Etter hvert i første omgangen kom gjestene mer inn i kampen og kom etterhvert til et par sjanser. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0, et resultat som var rettferdig tross Træffs bedre sjansestatistikk.


5 kamp på rad

Som alltid denne sesongen, skulle Træff liggen under. Bare fem minutter ut i andre omgang scorer gjestene. Træff roper på offside, men blir dessverre ikke hørt fra verken linjemann eller hoveddommer. Det overlegne banespillet grønnbuksene hadde i deler av første omgang har forsvunnet helt, og Drøbak-Frogn holder mest på ball. De kommer til både store og små sjanser, men Træffs forsvar og Lie rydder unna det som kommer. Midtveis i kampen har midtstopper Kotlica lurt seg opp på motsatt 16-meter og chipper ballen i mål. Dessverre for den tidligere spissen ble målet avblåst for offside. I løpet av andre omgang gjøres det flere bytter. Eloranta inn for Varhaugvik og kommer blant annet alene mot keeper etter 70 minutter spilt. Ola bommer på ballen og det er uvisst om det skyldtes solen eller et snev av unøyaktighet. 


Skyskraper = Mål

Skyskraperen fra USA, Stian Olsen, har kommet inn for Samdal like før Eloranta kjempesjanse og gir laget en trygghet med gode pasninger og knusende dueller. I minuttene før fulltid er det hjemmelaget som kjører kampen. På overtid får Træff et kast på gjestenes halvdel og på overtid header innbytteren inn 1-1 på og sikret ett poeng for hjemmelaget. Det legges til fire minutter og på disse minuttene klarer Drøbak-Frogn å sette en ball i stolpen. Træff er heldige som tar ett poeng i en svært flau forestilling. Kampen er årsverste og er allerede glemt. Med uavgjort på søndag falt Træff fra 2.plass til 4.plass med Follo, Molde 2 og Oppsal foran seg. Nå er det fullt fokus på neste oppgave som er KFUM 2 på kommende mandag! GOD 17.mai alle sammen! Træff blir som alltid å se i borgertoget :-)


Træff - Drøbak Frogn  1-1 (0-0) 5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen søndag 13.mai 2018 klokken 17:00

Mål: 0-1, 1-1 (Olsen)

Dommer:  Dommer: Snekvik (Bøfjord IL)

Træff: Lie - Johansen, Kotlica, Hauso, Samdal (Olsen 58.), Jonassen, Rinne (Edvard Khachatrjan 77.), Hamoudi, Rødal (Eltervåg 88.), Simen Varhaugvik (Eloranta 58.), Rønningen (Sjøvik 90.).


Neste kamp er borte mot KFUM2, mandag 21.mai. Før kampen: Træff - Drøbak-Frogn

Postet av Træff SK den 12. Mai 2018

Herrelaget tar i mot Drøbak-Frogn på søndag i den 5.runden av Norsk Tipping-Ligaen. Les deg opp før kampen her!

Foto: Romsdals Budstikke

Fremdeles ubeseiret

SK Træffs herrelag skal søndag ta i mot Drøbak-Frogn som per dags dato ligger på 5.plass i årets divisjon. Etter nok en deilig seier forrige helg mot Oppsal, ligger Træff på 2.plass bare målforskjellen bak Follo. Herrelaget har står ubeseiret så langt, og slik sal det fortsette med! I år skal laget ta mer poeng hjemme på Reknesbanen enn hva som ble gjort i fjorårets sesong. Grønnbuksene har så langt bare tatt ettmålsseire og det er dermed på tide å stenge igjen bak og sette flere av sjansene vi vanligvis skaper. Det er likevel 3 poeng som blir det viktigste, også i søndagens kamp.


Gjensyn for Oltedal 

For hovedtrener Magnus Oltedal blir det spesielt når elev møter lærer. Oltedal med to sesonger (2005-2006) i Ull/Kisa hadde morgendagens trener, Teitur Thordason som sin hovedtrener. Det må selvsagt nevnes at Oltedal spilte for nettopp Drøbak-Frogn i sesongene 08-09, noen år som i dag beskrives som noe turbulente. Morgendagens gjester er nå på rett vei igjen med stabilitet på trenersiden og lokale spillere i stallen. 


Tøff kamp  

Drøbak-Frogn har fått en god start på sesongen med tre av fire mulige seire og har scoret like mange mål som Træff (10). Gjestene kommer fra 4-2 seier mot Spjelkavik, en kamp hvor Drøbak-Frogn nå under 0-2 til pause. Thordasons disipler har i årets sesong slått nevnte Spjelkavik, Hødd 2 og Ready, mens det ble et stygt tap mot Molde 2. Laget endte i fjor på en 8.plass med 36 poeng, i en avdeling hvor Moss ble suverene vinnere. Træff endte på samme poengsum. Gjestene vant 4 av sine 13 bortekamper i fjor og slapp inn 24 mål på disse kampene. Træff tar ikke lett på morgendagens kamp og forventer en tøff og jevnspilt kamp. 

Få skader

I forrige runde var det hele 10 spillere som ikke var tilgjengelige, men nå har hele seks av disse meldt seg klare til kamp igjen. Det nevnes igjen at den høyreiste, solbrune Stian Olsen er tilbake fra USA og har planer om å gjøre luftrommet surt for alle motspillere.

Da lagene møttes sist, i 2013, vant Træff 3-1 etter scoringer av Espen Engh, Lasse Brandal og Andreas Lønseth. Ronny Fredriksen, Stian Samdal, Bjørnar Eltervåg og kaptein Stian Rødal er gjenværende Træff-spillere fra den sesongen. De vet godt at det eneste som kan garantere seier i morgen, er 100% Træff.  Kampen kan følges live via vår Twitter konto eller streamingtjenester på RBnett (abonnement). Det er meldt strålende (!) vær og kiosken er som alltid åpen. Vi håper så mange som mulig tar turen til Reknesbanen for å støtte guttene til nok en seier.  


Træff - Drøbak Frogn: 5. serierunde Norsk Tipping-ligaen avd. 1, Reknesbanen søndag 13. mai 2018 klokken 17:00