Sakspapirer til årsmøtet

Postet av Træff SK den 11. Mar 2019

Sakspapirene til årsmøte er nå tilgjengelige nederst i dette innlegget.

Årsmøte Sportsklubben Træff

Dato: 19.03.2019

Kl: 19.00

Sted: Træffsalen 2. etasje Træffhuset

Sakspapirer: 2019 00 Årsmøte Samlet.pdf

Sakspapirene er også i papirutgave og er tilgjengelige utenfor våre lokaler i Træffhuset 2. etasje.Sanna på J-15 Landslaget!

Postet av Træff SK den 7. Mar 2019

Sanna Andersen Mahle er tatt ut på J-15 landslaget! 

Sanna reiser 21 mars til Sarpsborg for å treffe sine nye lagvenninner. Der skal dem være frem til 24 mars for å bli bedre kjent og terpe på forsvarsspill som vil være temaet for samlingen. Det vil ikke bli spilt kamper under samlingen, første kamp med flagget på brystet lar vente på seg. 


"Første offisielle landskamper for kullet er ikke mange månedene unna, og vi begynner å forberede inn mot det"- sier fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland. 


Sportsklubben Træff Gratulere!


Følg linken for å se hvem andre som er tatt ut: https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/spillerutvikling/2019/uttak-equinor-talentleir-jenter2/Larhammer Aarset Advokatfirma er klar for 2019

Postet av Træff SK den 28. Feb 2019

Sverre Larhammer er med på laget

Larhammer Aarseth Advokatfirma er også med oss i 2019. Sverre Larhammer som poserer på bildet over har tidligere vært styreleder i SK Træff i 3 år og har vært i Træff store deler av livet. Nå er han og advokatfirmaet fortsatt med å bidrar til at hvittrøyene fra Aukravegen kan gå sesongen 2019 godt i møte. 

"Træff er en nyttig aktør og tar seg av ungdommen i tillegg har jeg en sønn som er i Træff og derfor er det naturlig for oss å støtte".

Vi SK Træff er glade for å ha med Sverre og Larhammer AArseth Advokatfirma!Træff kalender 2019

Postet av Træff SK den 15. Feb 2019


Vi ønsker at alle som benytter seg av Træff kalenderen for 2019 blir informert om en feil. 

Når man har kommet så langt at man har begynt å planlegge ferie må man være oppmerksom på at det er TO uke 26 i kalenderen. Det kunne selvfølgelig lønt seg å tatt fri uke 26 dersom Træff kalenderen var den alle forholdt seg til. Da hadde man fått en forlenget ferie, men det er dessverre ikke alle som bruker den. Derfor gjør vi dere oppmerksomme på feilen. Ta den til etterretning så slipper man å gjøre feil.


Ønsker alle lykke til med planlegging av ferie.Telenor Xtra - Mesteren

Postet av Træff SK den 10. Feb 2019

Forrige onsdag gikk vi gjennom en av øvelsene i "Telenor Xtra - Mesteren" vi vil førstkommende onsdag gå igjennom øvelsen igjen og denne gangen vil vi filme og sende inn hver enkelt bidrag til konkurransen. Dere som har bestilt og fått Telenor xtra utstyr kan gjerne ha på dette til onsdag. Har du ikke bestilt, så kan du gjøre det her: http://bestilling.telenorxtra.no/epages/telenorxtra.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/telenorxtra/Categories/Utstyrspakker_utover


Øvelsen vi skal igjennom kalles for "mesterløypen" og er illustrert i bildet under:


Litt om informasjon om konkurranse og forutsetninger for å vinne finner dere under her:


"Velkommen til Telenor Xtra Mesteren. I denne konkurransen vil deltagerne få testet både tekniske, fysiske og mentale ferdigheter. Du trenger altså både kvikke bein og armer, i tillegg til en skarp hjerne.
Til å hjelpe oss å vise øvelsene har vi fått med oss noen av landets aller beste fotballspillere, og noen Telenor Xtra deltagere fra Fjellhamar.


Konkurranseregler
Øvelsene settes opp og gjennomføres tilnærmet som i beskrivelsen og på videoene. Men det er lurt å tilpasse noen utfordringer i forhold til alder. Alle som sender inn video får en kul Telenor Xtra Mester t-skjorte + vi trekker ut tre premier til de klubbene/spillerne vi mener har de beste innsendte forslagene.

Premier:
1. plass – Tur(reise/opphold, 1 overnatting) til Oslo i forbindelse med Norge-Spania, A-herrer 12.oktober (spilleren + 1 foresatt). Klubben får også et komplett Aball1 sett.
2. plass – Komplett Aball1 sett
3. plass – 25 Nike Lightweight fotballer

Innsending
Videoene sendes til bo.gustavson@fotball.no
Konkurransen varer helt til sommeren, og innsendte bidrag må være hos oss før 1.juli.

Sportslig hilsen
Bo Folke Gustavson
Fagansvarlig Telenor Xtra"Levert av IdrettenOnline