OPPRYKK!

Postet av Træff SK den 29. Okt 2018

Damene taklet presset og slo Hødd 0-2 på Høddvoll. Dermed kunne grønnbuksene feire opprykk til 2.divisjon!  

Træffs damelag kunne søndag feire et vel fortjent opprykk til 2.divisjon etter å ha slått Hødd 2 over to kamper. Foto: Privat

Træffdamene åpnet kvaliken med en solid 4-1 seier. Dette skapte et godt utgangspunkt til returkampen som ble spilt i går. Damene leverte nok en seier og de står uovervinnelig sesongen 2018. 


Søndag møttes Hødd og Træff på Høddvoll hvor det skulle spilles om billett til 2.divisjon i 2019. Træff vant første kvalikkamp 4-1 på Reknesbanen og var store favoritter i neste det andre oppgjøret mellom lagene. Træff som har vært suverene i hele år stengte igjen bak og vant til slutt 0-2. Lagene kunne dermed feire et vel fortjent opprykk til 2.divisjon.

For en uke siden når lagene møtes var det en klasseforskjell på både fysikk og variasjon i spillet. Damene leverte god fotball og underholdning. I går ankom damene Høddvoll med god stemning og en fantastisk supportergjeng. Damene virker godt forberedt, men første omgang visste seg å ikke bli en suksess. Det blir spilt mye langt, kombinasjonsspillet fungerer ikke optimalt og blir spilt en del farlige og upresise pasninger. Det blir valgt å slå i bakrom, når det ikke finnes bakrom. Blant annet Ulland Andersen kommer på mange fin løp i rommet mellom leddene, men det blir heller valgt å slått langt. Men damene henter seg godt inn igjen ved gode redninger av Melsæther og knallhard jobbing av Ervik og Hagset Junior. 

Andreomgang starter noe bedre. Træff gjør noen bytter, som er med på å skape mer energi og tempo i laget. Venstrekant Larun lever en perfekt ball inn mot feltet, som gjør det enkelt for Dahle å tuppe ballen inn. 0-1! Flyten begynner å komme mer og mer. Damene er mer presise i spillet og tilslutt sitter det andre. Damene er flink å sette presset høyt og Hødds midtstopper gjør en stor feil, som gjør det enkelt for Lyngstad å sette det andre alene med keeper. Træffs damer rykker dermed opp i 2 divisjon med en sammenlagt 6-1 seier i kvaliken. Damene har vært solide gjennom sesongen med 18 kamper spilt og 17 vunnet, og endte til slutt med en målforskjell på 123-18. Det lar seg høre og hele klubben er så utrolig stolte av bragden til dette laget. 

Gratulerer!
Seier i seriefinalen!

Postet av Træff SK den 29. Okt 2018

Herrelaget slo Molde 2 og ble dermed nummer 2 i årets avdeling. Les om lørdagens seier på Aker Stadion!Træff kunne juble allerede etter 11.minutter da Eltervåg var sikker fra straffemerket. Foto: Kjell Langmyren

I årets siste seriekamp skulle det spilles om 2.plass i avdelingen. Motstanderne var naboer og rivaler, Molde 2 som kunne trygge plassen med uavgjort. Det klarte de blåkledde ikke og måtte se Træff score fem mål. Det var lenge jevnt mellom lagene, selv om Molde 2 var ti mann i hele andreomgang. Træff vant til slutt kampen 3-5 og kunne juble for 2.plass i årets serie. 


Molde 2 som tapte mot Spjelkavik forrige helg kunne med uavgjort trygge 2.plassen i avdelingen. Træff hadde alt og vinne og gikk til slutt forbi naboene fra Aker Stadion med fire plussmål på tabellen. Kampen begynte med et høyt press fra gjestene og allerede etter 11.minutter blir Simen Varhaugvik lagt i bakken innenfor Moldes 16-meter. Dommeren pekte korrekt på straffefeltet og Eltervåg satt straffen i motsatt hjørne for keeper. Ledelsen skulle vise seg å bli kortvarig, for bare tre minutter senere hadde hjemmelaget utlignet etter en feilpasning på Træffs midtbane. Publikum hadde så vidt satt seg før dagens tredje scoring var et faktum. 18 minutter spilt og Træff har corner. Bruno Lopes finner målscorer Eltervåg som kriger inn hans andre scoring i kampen. Scoringen var også Rogalendingens mål nummer åtte for sesongen. Resten av omgangen hadde få sjanser, men med et lite overtak fra gjestene. Molde 2 trillet mye ball, men klarte ikke å trenge seg forbi Træffs midtbane og forsvarsspillere. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-2 og halve jobben var gjort. Nå måtte Træff nullstille og fokusere på arbeidsoppgavene. Laget var klar på at Molde 2 ville komme på flere kontringer og jakte flere scoringer. Magnus Oltedal lot samme elleve mann fortsette andreomgangen, mens hjemmelaget byttet inn Christian Dahl. 


Andreomgangen var ikke spilt i lenger enn fem minutter da Moldes forsvarsspiller Herman Svendsen måtte se det røde kortet. Spilleren fikk sitt andre gule kort da han på ulovlig vis hindret Bruno Lopes å komme alene mot Moldes keeper. Deretter tok Træff fullstendig over kampen og kunne roe ned spillet. Det var lett å se at gjestene ikke var vandt til å være i overtall. Træff trillet mye ball bakover til å begynne med, men ble utålmodige og spilte ballen bort flere ganger. Dette førte blant annet til at Molde kom på flere farlige kontringer. Etter 64 minutter spilt er Moldes toppscorer, Sivert Gaussiås på farten og skaffer laget straffe. Spissen setter den selv og Molde 2 har utlignet med en mann mindre. Nå var Berg Hestads menn foran Træff på tabellen, og grønnbuksene måtte igjen jage fremover. Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før Træff var i ledelsen, igjen. To minutter etter Moldes utligning hadde Harith Lafeth satt Træffs tredje scoring. Vingen var først uheldig og bommet på ballen etter nydelig forarbeid av Lopes, men Moldes forsvarsspiller klarerte ballen i Lafteh som endte i mål bak en sjanseløs keeper. Træff fortsatte å trille ball, men laget var like utålmodige med ballen. Molde 2 fanger opp en svak pasning på Træffs midtbane og forserer fremover. Moldes er plutselig alene gjennom og ut kommer Michael Lie. Keeperen beregner feil og ender med å felle spilleren i blått. Dommeren er aldri i tvil og peker igjen på straffe til hjemmelaget. Molde setter straffen og stillingen er nå 3-3. Træff svarer direkte og scorer igjen ved Ola Sjømæling. Hauso vipper Lafteh gjennom som videre finner en stormende Sjømæling. Backen setter nydelig kampens syvende mål og Træff er igjen i ledelsen. Nå er luften gått ut av Molde 2 spillerne for bare to minutter senere dreper Varhaugvik kampen etter et nydelig fremspill av Lopes. Den høyreiste spissen fra Gossen knaller til på volley og viser hvor myk denne mannen er. Ballen går rett i krysset og Træff-leiren jubler hensynsløst. 


Træff vinner kampen 3-5 og går forbi Molde 2 på målforskjell. Dermed stjeler Træff andreplassen og i video under (krever pluss abonnement), kan man se den elleville feiringen i bortelagets garderobe. Dermed ender Magnus Oltedals menn på imponerende 53 poeng og andreplass bak suverene Oppsal. Laget scoret 65 ganger og slapp inn 37. Grønnbuksene fra Reknes tapte kun tre kamper i år, og bare en av disse var på eget gress. Nå venter en lang og tøff vinter bestående av hard trening før sesongen er i gang igjen i april. Neste års avdeling blir tilgjengelig i slutten av neste måned, og det blir som alltid spennende å se hvem som blir Træffs motstandere. 

https://www.rbnett.no/pluss/article17768739.ece


Træffs lag: Michael Lie (Preben Lyngstad fra 90.min) – Ola Sjømæling - Bjørnar Eltervåg -  Stian Samdal – Lars Hauso,  – Alexander Johansen (Jørg Haugland fra 90.min) - Edvart Khachatrjan (Thomas Larhammer fra 90.min) - Stian Berg Rødal, Harith Lafeth (Emil Sjøvik fra 90.min) Bruno Lopes, – Simen Varhaugvik (Eirik Kjørsvik fra 84.min)Før kampen: Molde 2 - Træff

Postet av Træff SK den 26. Okt 2018

Sesongen avsluttes med et herlig lokaloppgjør hvor andreplassen skal spilles om.

Lafteh scoret to mål sist lagene møttes. Lynvingen står med ti mål og jakter flere. Bilde fra når Træff møtte Molde i NM tidligere i år. Foto: Bjørn Brunvoll


Træffs herrelag har levert en god sesong og står med ti strake kamper uten tap. I morgen spilles årets siste kamp og andreplassen skal spilles om når Moldes rekrutter står på motsatt banehalvdel. Med seier vil Træff ta andreplass bak Oppsal, mens Molde 2 beholder plassen om de unngår tap. Les deg opp før den 26 og siste runden av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1.


Sist lagene møttes på Reknes i sommer var det en jevn kamp mellom to hardtarbeidende og teknisk gode lag. Gjestene i blått hadde med seg  Ibrahima Wadji, Stian Gregersen og keeper Mathias Ranmark fra A-laget, hvor førstnevnte flere ganger skapte problemer for forsvaret til Træff. Likevel var det hjemmelaget som begynte kampen best og etter 12 minutter stod det 1-0 på måltavlen. Harith Lafteh driblet seg forbi på venstresiden før det påfølgende innlegget traff en Molde-forsvarer i hånden. Pipeblåseren pekte på straffemerket og toppscorer Alexander Jonassen var sikker som banken. Etter målet tok Molde grep og kom til flere store sjanser med nevnte Wadji på topp. Etter halvspilt førsteomgang får Træff frispark på egen banehalvdel. Frisparket tas raskt og med dårlig utførelse, noe som førte til en kontring for Daniel Berg Hestads gutter. Wadji løp fra alt og alle og satte enkelt inn utligningen. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1. Etter hvilen var Træff innstilt på å luke bort småfeilene og dermed unngå kontringer i mot. Det gikk ikke som planlagt. Etter bare fem minutter inn i andreomgang hadde Molde scoret to ganger og ledet nå 1-3 på Reknes. 

Magnus Oltedal gjorde raskt grep og satt inn tidligere Molde-stjerne, Eskil Rønningen (Tryg Lade-spiller i dag). Lysluggen bemerket seg like raskt da han på nydelig vis serverte ballen til Lafeth som satt inn redusering 15 minutter før fulltid. Lafeth fikk blod på tann og bare fire minutter senere satt utligningen. Træff jaktet seieren og flyttet opp forsvarsspiller, Stian Samdal. Midtstopperen ble like etter spilt langt på. Samdal stusser ballen over Molde-spilleren før han på Ronaldo-vis dribler seg nedover venstresiden. Fra dødlinjen finner han Jonassen på bakerste stolpe som setter inn seiersmålet. Publikum reiser seg og stemningen er å ta og følge på. Træff vinner det viktige lokaloppgjøret og fortsetter den fine rekken uten tap mot andrelag. 


Seier = 2.plass

I morgen møtes lagene igjen, denne gang på Aker Stadion. Oppsal er for lengst rykket opp til PostNord-ligaen, men andreplassen i avdelingen skal fortsatt gjøres opp om. Med seier tar Træff andreplass, men hvis Molde 2 unngår tap er det de som tar plassen bak Oppsal. 

Molde 2 har gjennom hele sesongen vist at det er et godt fotballag, både med og uten hjelp fra Ole Gunnars reserver. I egen stue har Molde 2 vunnet 11 av 12 kamper. Tapet kom mot Oppsal hvor gjestene vant 0-2. Ellers har laget kun sluppet inn 9 baklengs på eget kunstgress. I serien har morgendagens motstandere tapt dobbelt så mange kamper som Træff, men de har også tatt tre flere seirer enn laget fra Reknes. Træff har en god statistikk mot Molde 2 og de andre rekruttlagene i årets avdeling, hvor 6 av 7 kamper har endt med seier. I fjor når Molde 2 og Træff møttes delte lagene poengene på Aker Stadion, mens på Reknes ble Molde 2 knust 5-1. 

Træff kommer som sagt fra ti strake kamper uten tap, med 3-0 mot Hødd 2 sist helg. Molde 2 tapte 3-1 borte mot Spjelkavik og ga dermed Træff muligheten til å kjempe om "sølvet". Det blir som alltid spennende å se hvilket lag Berg Hestad stiller i morgen, men aldri noe Træff bruker krefter på. Det har vært en god treningsuke og den høyreiste spissen fra Gossen, Simen Varhaugvik ser frem til å møte fetter Emil på Molde 2. Spissen som lenge har gått under navnet "den kvite Lukaku" er i kjempeform og scoret blant annet i sist kamp. Lafteh som herjet i sommerens oppgjør er tilbake fra suspensjon og guttene er klar for oppgaven som venter i morgen. Treningsuken ble avsluttet i ekte tradisjon hjemme hos hovedtrener Oltedal. Spillerne ble møtt av et himmelsk koltbord som assistent og keeperlegende, Andreas Beinset hadde forberedt i mange timer. 


Det meldes om et typisk høstvær i morgen, med både sol, vind og skyer. Træff går for nok en seier og skal gi alt for å avslutte årets sesong på andreplass. Ta turen til Aker Stadion og støtt guttene til tre viktige poeng!


HEIA TRÆFF!

Molde 2 - Træff
26. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Aker Stadion
Lørdag 27. oktober 2018 klokken 12:0013. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 26. Okt 2018

Premie: Bilvask hos Circle K Julsundveien

Vinner: Aud Merete Julnes Hagen12. Runde - Scoringsklubb

Postet av Træff SK den 26. Okt 2018

Premie: Bilvask hos Circel K Bolsønes

Vinner: Mathias BreivikLevert av IdrettenOnline