Før kampen: Træff - Lokomotiv Oslo

Postet av Træff SK den 21. Sep 2018

Herrelaget tar i mot Lokomotiv Oslo til den 21.runden i Norsk Tipping Ligaen avdeling 1 

Kaptein Rødal og resten av Træff er klare for morgendagens kamp. Foto: Oddveig Helland

Træff har gjort sakene greit i årets høstsesong, med tre seire, to uavgjorte og ett tap. Det ble både en amper og til tider dårlig oppvisning mot Ullern forrige helg, en kamp som til slutt endte 2-2. Lagene hadde hver sin omgang, men Træff kunne og kanskje burde tatt alle poengene på slutten av kampen. Det ble delt ut hele ni gule og to røde kort mot Ullern, og Lars Hauso må blant annet sone grunnet rødt kort. Træff har kun tapt én kamp på eget kunstgress denne sesongen, og det skal ikke blir flere! 


I morgen kommer Lokomotiv-Oslo på besøk, en motstander Oltedals menn delte poengene mot sist. Da reddet innbytter Harith Lafteh ett poeng for grønnbuksene, i en kamp Træff burde fått bedre uttelling får de mange sjansene som ble skapt. Det ble blant annet brent et straffespark av lysluggen, Eskil Rønningen i førsteomgang og ett sekunds ukonsentrasjon av Træff resulterte i mål for østlendingene. Kampen endte med resultatet 1-1, et resultat Træff var svært misfornøyde med. 

Etter uavgjort i forrige runde ligger Træff fremdeles på tredjeplass med 37 poeng. Hjemme på Reknes i årets sesong kan laget vise til følgende resultater: 6-3-1 (S-U-T). Det er seks poeng opp til Molde 2 som foreløpig besitter andreplassen, mens under Træff ligger Follo, laget som brøt den ubeseirede ti-kampers rekken i vår. Morgendagens motstandere ligger plassen under Follo på 29 poeng og har scoret hele 19 mål færre enn Træff. Gjestene fra Oslo har variert denne høsten, men begynte rimelig bra. Laget fra Øst har på sine seks høstkamper vunnet tre, tapt to og spilt en uavgjort. Forrige kamp tapte laget stort hjemme mot Spjelkavik, da hvittrøyene ble rundspilt i ett oppgjør som endte 0-4. Lokomotiv Oslo har på sine ti bortekamper i år, vunnet fire og tapt seks. Østlendingene slo blant annet Ullern 0-2 på fremmed gress i sommer.  


Dagene siden forrige kamp har bestått av gode og tøffe treninger. Det er flere spillere som må stå over lørdagens oppgjør grunnet skade, men en god bredde i stallen gir heldigvis ikke hodebry for trenerteamet. Kampplanen er klar og Lokomotiv Oslo skal slås! Ta turen til Reknesbanen i morgen for å heie guttene frem til nok en seier! HEIA TRÆFF!

Træff - Lokomotiv Oslo
21. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen
Lørdag 22. september 2018 klokken 18:00SERIEVINNERE MED OVER 100 MÅL!

Postet av Træff SK den 17. Sep 2018

Komfortabel seier da Træff sitt damelag vant serienKaroline scorer mål nr 100! Foto: Privat

Det var duket for sesongens siste originale seriekamp. Dagens motstander var Averøykameratene. Da jentene møtte AK tidligere i vår ble det en komfortabel 0-10 seier, og det lå mye spenning i lufta om jentene ville klare å putte mål nr. 100! 

Allerede etter 6 min var første mål scoret av June Lyngstad. Det tok ikke lange tiden før Alida Hagset puttet til 2-0! Flere gode kombinasjoner og veggspill av jentene førte til at June setter sitt andre for dagen, og det står 3-0 etter 25 min. Ett minutt senere skriver også Alida Hagset opp sitt andre for dagen. Nå kunne jentene skrive opp mål nr. 99 i målprotokollen og alle lurte på når og hvem som ville få æren av å score mål nr. 100. Den heldige ble Karoline Ulriksborg ,som på lekent vis setter ballen i mål etter en fin assist fra Vibeke Innselset. Publikum hadde ikke tid til å sette seg ned igjen etter 100-måls jubelen, da Vibeke satt mål nr 101 bare minuttet etter. Alida var heller ikke var ferdig for dagen, å putter inn sitt tredje før pause. Hjemmelaget jobbet hardt inn til pause og går lagene går i garderobene på stillingen 7-0.


I andre omgang klarer Averøykameratene å stabilisere seg litt bedre i forsvar, og de ligger kompakt hele omgangen. Det blir et større press fra gjestene og kampen går inn i et lavere tempo mot et mer jevnspilt AK. Likevel klarer Christine Holtberg til slutt å få hull på pausebyllen og det står 8-0 etter 70 minutter. Stillingen står seg til kampen blåses av, og jentene går av banen med en 8-0 seier og vinner serien overlegent med 7 poeng foran CFK/Dahle. Ekstra kjekt var det at nettopp mål nummer kom i siste seriekamp. Træff endte dermed på 34 poeng med elleve av tolv mulige seire. Laget scoret hele 103 mål og slapp kun inn 13. 


Nå står sluttspillrundene for tur hvor damelaget møter både CFK/Dahle og Molde2, to ganger hver. Neste kamp er mot Molde 2 på Reknes søndag 23 september kl. 16:00. HEIA Træff! Poengdeling mot Ullern

Postet av Træff SK den 16. Sep 2018

Det ble kun ett poeng med hjem da Træff møtte Ullern til bortekamp i Oslo.Michael Lie hadde flere gode redninger i lørdagens kamp. Foto: Oddveig Helland

Den 20.runden av Norsk Tipping Ligaen skulle spilles og et motivert og sultent Træff-lag dro til Oslo for å møte Ullern. Førsteomgangen ble en dårlig oppvisning fra de helgrønne, men laget reiste seg i andre omgangen og to mål fra Jonassen ga Træff ett poeng med hjem til Molde. Det ble delt ut hele ni gule og to røde kort i kampen, en kamp som inneholdt flere store sjanser til begge lag. En mesterlig Michael Lie vartet opp med flere verdensklasseredninger, og Eltervåg fikk feilaktig annulert et mål i mot. Med gårsdagens uavgjort forblir Træff på 3.plass med 37 poeng. 


Sist lagene møttes kjørte Træff over  gårsdagens hjemmelag og vant hele 6-1, men Ullern har vist god form denne høsten med tre av tre seire på hjemmebane. Det var derfor ventet stor spenning til hvilket lag Træff møtte i lørdagens kamp. En ting var sikkert, Ullern var nok definitivt ute etter å revansjere det forferdelig tapet sist. 


Et Træff-lag uten energi i 1.omgang 

Kampen begynte ikke uventet med et høyt press fra bortelaget. Ullern stengte av backene og presset keeper Lie til å spille langt. Det kunne virke som reisen eller det varme høstværet hadde innvirkning på Træff-spillerne, for oppvisningen de første 45 minuttene var ikke å kjenne igjen. Det var en ukonsentrert og slurvete gjeng som ga Ullern flere store sjanser ved stygge balltap både høyt og lavt i banen. Da kampuret viste 11.minutter trodde alle at Ullern måtte klare seg med ti mann resten av kampen. Ola Sjømæling stopper en Ullern-kontring og blir "belønnet" med å bli sparket i skrittet av en motspiller. Hendelsen endte derimot med gult kort til begge spillere. 10 minutter senere ruller hjemmelaget opp fra midten og til slutt ender ballen til en frispilt Ullern-spiller på 16-meter. Han setter ballen nede i hjørnet, og Ullern har tatt ledelsen. Både hjemmelaget og Træff kommer til flere sjanser i første omgang, men ingen av lagene scorer flere mål. Ullern har et klart overtak i førsteomgang, noe som skyldes i hovedsak et ukonsentrert og lite energisk Træff-lag. Lagene går inn til pause på stillingen 1-0, og Træff vet at laget må heve seg om det skal bli poeng med hjem til Rosenes by. 

Magnus Oltedal hadde naturligvis sett det samme som resten, et Træff-lag uten energi. Det ble lagt fokus på å komme raskere opp i ballfører og trøkke mer på. Om laget ikke maktet å heve seg ville grønnbuksene reise tomhendte hjem. Slurvefeilene fra første omgangene måtte lukes bort og energinivået måtte skrus opp. Træff gjorde ingen byttet i pausen, og stilte dermed uforandret før andre omgangen ble sparket i gang. 


2.omgang

I andre omgang er det Træff som umiddelbart tar over. Træff har skrudd på energinivået og presset hjemmelaget voldsomt til å begynne med. Da man trodde det raskt skulle komme en Træff scoring, var det derimot Ullern som fikk andreomgangens første mål. Et overtall av rødkledde spillere står rundt gjestenes 16-meter, og til slutt ender ballen til samme Ullern-spiller som scoret dagens første mål. Han får som tidligere stå alene og pirke ballen nede i hjørnet, forbi en utspilt Michael Lie. Målet kom dessverre da bortelaget var i en god periode, men Træff fortsatte å gire opp og tok over resten av kampen. Bare seks minutter etter Ullerns andre mål, slår bortelaget tilbake. Bruno Lopes knaller til med et skudd fra 30-meter og keeper må gi retur. En våken Alexander Jonassen setter ballen i mål og det er for alvor blitt kamp igjen. Målet var også Jonassens tiende for sesongen! Bare minuttet senere kunne faktisk Træff fått sitt andre mål da nevnte Jonassen spilte Edvard Khachatrjan fri, men avslutningen ble dessverre reddet på strek. 


Træff har virkelig fått ballen inn i sitt spor og Ullern-spillerne virker slitne. Træff får satt i gang raskt bakfra og spiller seg fint opp mot hjemmelagets mål. Dette byr på flere store muligheter både ved frispark, kast og cornere. Det var nettopp på corner bortelaget skulle sette dagens andre mål. Bjørnar Eltervåg stiger høyest i feltet og knuser alt og alle i duellen. Dessverre for de grønnkleddes store fortvilelse velger dommer å dømme frispark i mot, noe til og med ikke hjemmelaget først forstår. Målet blir annulert og spillet går videre. Samme mann blir også sentral bare få minutter senere, da Eltervåg redder ballen på strek etter en misforståelse i Træff-forsvaret. Ullern er farlig frempå noen få ganger med både corner og frispark, men Træff rydder unna. Hjemmelaget virker slitne og tar dette ut i sene taklinger og tilrop mot dommer. Pipeblåseren deler totalt ut tre gule kort til Ullern på bare åtte minutter. Så, seks minutter før fulltid kommer utligningen. Træff får et frispark på hjemmelaget halvdel og Bruno gjør seg klar. Brasilianeren svinger frisparket presist inn, og finner Jonassen på bakerste. Træffs toppscorer header ballen over keeper og setter sitt andre for dagen. 2-2 og seieren lever enda for Træff.

Kaos og krangling på overtid

Det ble svært hektisk og kaotisk på tampen av kampen. Både Træff-forsvarer Lars Hauso og en Ullern-spiller får to gule kort i løpet av de siste fem minuttene og ble utvist på overtid. Det var flere stygge episoder både fysisk og verbalt, og dommer Eirik Wisted-Thu delte flere gule kort ut Totalt ble det elleve gule kort, hvor seks av disse gikk til Træff.  Årsaken til utvisningen av Hauso var en spontan reaksjon av at lagkamerat Jonassen blir tråkket bevisst på hånden, etter å ha blitt lagt i bakken av en Ullern-spiller. Hauso plasserer kun hånden på brystet til motspilleren, som et tegn på at spilleren skal komme seg vek. Spilleren som skulle vært utvist fra episoden med Sjømæling faller veldig teatralsk og skriker at han blir dratt i halsen. Dommertrioen får ikke med seg episoden og beslutter å ikke straffe Ullern-spilleren. Hauso må derimot se sitt andre gule, og forlate banen etter 93 spilte minutter. Kampen ender til slutt 2-2, en kamp hvor hjemmelaget er best i førsteomgang, mens Træff i andre. Alt i alt et rettferdig resultat, men kampen vil nok bli mer husket for kaoset på overtid og en Ullern-spiller som for lengst skulle vært utvist både for fysiske og verbale episoder.

Det ble høy temperatur mellom lagene i sluttminuttene av kampen. Foto: Oddveig Helland

Træff får med seg ett poeng hjem i bagasjen og forblir på tredje plass med 37.poeng. Neste kamp er hjemme mot Lokomotiv Oslo, et lag Træff også delte poengene med sist lagene møttes. 

Træffs lag: 

Michael Lie - Ola Sjømæling, Lars Ramberg Hauso, Bjørnar Eltervåg, Stian Bjarnar Samdal, Alexander Øyangen Johansen, Emil Sjøvik, Edvard Khachatrjan (Jørg Dahle Haugland 59.), Stian Berg Rødal, Alexander Jonassen, Bruno Henrique Santos Lopes (Simen Varhaugvik 86.).Før kampen: Træff Kvinner - Averøykameratene

Postet av Træff SK den 14. Sep 2018

Siste ordinære seriekamp for damene


Træff sitt damelag spiller sin siste ordinære seriekamp hjemme mot AK søndag på Reknesbanen. Laget leder serien fire poeng foran CFK og har muligheten til å øke forspranget til sju poeng før de fire siste sluttspillkampene. Serieoppsettet er så innviklet at bare kretsen skjønner det, men Træff vet at så lenge laget fortsetter å vinne kamper vil vi også ende øverst på tabellen. 

Derfor siktes det inn mot tre nye poeng på søndag. AK ligger på 6.plass og kommer fra en 2-2 kamp hjemme mot CFK/Dahle 2. Faktisk har ikke søndagens motstander vunnet på de siste ti kampene, som også er lagets eneste seier denne sesongen. Forrige gang lagene møttes vant Træff 10-0, hvor Sara K.Fornes og Alida Hagset scoret fire mål hver.


Damene står med 95 scorende mål hittil, og det hadde vært gøy om man kunne ende opp på tresifret antall scoringer etter grunnspillet - no pressure! Noen skader og forfall er det i troppen, men Træff skal likevel stille et slagkraftig og sultent lag. Møt opp og sørg for at høsten holder seg grønn ennå en stund!


HEIA TRÆFF! 


Træff - Averøykameratene
12. serierunde 3.divisjon, Reknesbanen
Søndag 16. september 2018 klokken 16:00Før kampen: Ullern - Træff

Postet av Træff SK den 14. Sep 2018

Herrelaget reiser østover for den 20.runden mot i Norsk Tipping Ligaen avdeling 1

Stian Samdal er klar for kamp! Her fra kvalik runde 2 mot Eide tidligere i år. 

Træff har gjort det bra denne høstsesongen (sett bort i fra mot Herd), og har tatt syv av ni mulige poeng de siste trene kampene.  


i årets sesong, med 10 seire, 5 uavgjorte og tre tap. I forrige runde ble Oslo-laget KFUM slått 2-0 på Reknes, og Træff kunne for andre kamp på rad juble for tre poeng. Med seier sist rykket Træff i fra lagene under og har i dag en luke på fire poeng ned til 4.plass. Molde 2 på andreplass ligger fremdeles foran med fire poeng og på tropp troner Oppsal med sine 48 poeng. Opprykket virker klart for Oppsal, men årets avdeling har vist at alle kan slå hverandre og dermed må de blå fra Oslo-Øst holde konsentrasjonen helt inn. Med tre nye poeng for Træff sist, har laget i dag like mange poeng som laget endte på i fjor. I morgen spilles det nok en viktig kamp når Ullern skal beseires. Træff skal over fjellet og møte et Ullern lag som har skuffet ut i fra de høye forventingene før sesongen. Morgendagens motstanderne ligger seks poeng over streken med 26 poeng og har i tillegg en kamp til gode. Ullern har vært plukket mer poeng hjemme enn borte, og det blir dermed en tøff oppgave for grønnbuksene i lørdagens kamp. Ullern kommer fra et 3-0 tap mot Spjelkavik, hvor sunnmøringene til tider kjørte over østlendingene. Ullern har denne høsten vunnet tre og tapt to, men vi biter oss fast i den overbevisende 4-1 seieren mot Molde 2 i runde 18. 

Sist lagene møttes i vår var det en kamp Træff som hjemmelag styrte det meste. Træff gikk til pause med 1-0 ledelse, hvor det gjerne burde flere mål i tillegg. I andre omgang derimot skrudde Træff på turboen og Lars Hauso hadde fått varmet opp "kastearmene". Kampen endte hele 6-1 for Træff hvor Hauso stod for fire målgivende, tre av disse på kast. De fremmøtte husker nok også godt kanonkulen fra Emil Sjøvik, som var ungguttens første mål for sesongen. Sjøvik ga seg ikke med ett, og scoret like gjerne ett til. 


Treningsuken har som alltid bestått av gode og tøffe treninger, som har bydd både på små og store skader for noen spillere. Trenerteamet har kampplanen klar, og guttene er mer enn motivert for nye tre poeng, eller "tre pinner" som Jostein Blindheim liker å si. 


HEIA TRÆFF! 


Ullern - Træff
20. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Ullern Kunstgress
Lørdag 15. september 2018 klokken 13:00Levert av IdrettenOnline